|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
1.6.2010 17:50:34   
majabar
Tudi jaz imam na bradavičkah belo snov, a ne tekočine. Morda steče in se posuši in jaz vidim samo nekaj suhega.
S kilogrami se ubadam iz strahu od prej. Zdaj sem cca 2 leti OK, prej sem bila pa celo življenje malo bolj okrogla. Nikoli ni bilo prav krize, a recimo sem pri 18ih letih pri 157cm imela 62kg. Pač neka travma iz preteklosti, ne mislim, da sem zdaj debela, da me ne bi narobe razumele. Rediti se bom začela pa ravno zato, ker se bom manj gibala. A vse bo OK, dragi mi bo pomagal. Sva ravnokar govorila in pravi, da je bil včeraj cel dan v trgovinah za dojenčke:). Gleda za vozičke in opremo stanovanja. Pa sem rekla, naj počaka še ta teden, da bova potem to skupaj počela. Komaj čakam!!!

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.6.2010 19:16:47   
Renesme**
jaz sem pa ravnokar voziček pucala- skoz sem bila prepričana, da bom dala to dol in v stroj oprat, pa ne gre doluser posted image , bil je pa tako usran, da mi je šlo kar na jok- še dobro, da bo imela user posted image  novo košaro za prve meseceuser posted image

Jaz sem pa danes čisto out in že resno premišljujem, da bi šla za kak teden na bolniško...enostavno sem maja preveč delala in zdaj to prihaja za manouser posted image , danes mi je še ena stranka rekla, da me tako brez energije in zmatrane ni še nikoli videla in da naj se ne zaj.....ker to ni dobro ne zame ne zauser posted image . Jutri sem tako z mojo dr. zmenjena pa jo bom mal povprašala....pa še skoz sem v avtu, ven, noter....

majabar- ne sekiraj se zaradi kg, čeprav verejmi, da te razumem, ampak z dojenjem in po porodu boš spet migala in bo šlo vse lepo dol. Je pa res, da kile gredo dol, za učvrstitev kakšnih mišic je pa potrebno še kaj nareditiuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.6.2010 19:47:43   
bucka13
ja, pozabila sem na starost. Vpišete lahko 33 (pred nekaj dnevi prišla v kristusova....user posted image ). 

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
2.6.2010 6:58:40   
nadinne
Jutro bejbe user posted image

Sem se komaj prebila čez ves klepet od včeraj...ste pridne user posted image

No tudi jaz sem imela včeraj pregled...imam superca ginekologinjo...mi vsakič naredi UZ, tako da vidim kako moja pikica raste...tokrat sem štela prstke na desni roki user posted image Pikica lepo raste in je živahna...včeraj je imela zgleda žurko tam notri user posted image Sem spet dobila 4 slikice...imam slikic doma že za cel album user posted image Srček lepo bije...sem potem prvič zvečer doma probala poslušat še z angel sounds, ampak srčka nisem našla...samo nek drug zvok, ki pa ne vem kaj naj bi bil...slišalo se je kot pretakanje krvi po žilah user posted image No ja bom poskusila še drugič...mogoče več sreče.

Tokrat sem imela na pregledu celo normalen pritisk...ne morš verjet user posted image Sem pa res shujšala 2 kg! Mi sicer ginekologinja ni težila, ampak je rekla da zej pa res ne bi blo več fino kilc zgubljat user posted image . Če bo naslednjč spet manj kil, pa tudi mene verjetno čaka test za sladkor, ker lahko da hujšam zaradi tega. Oh ja...še tega se mi manjka...pomoje se bo moj dietetik zjokal, ko bo videl česa vse jaz ne smem jesti, pa diabetiki naj bi user posted image

Tako da naslednji preged imam 22.6. torej čez 3 tedne...bi mogla imeti čez 4, samo je moja g na dopustu...je rekla naj pridem kar čez 3 tedne pa bova videle če se bo dalo že narediti morfologijo, če pa ne se bova pa videlel potem čet 14 dni. Se že veselim user posted image

Pa še dobra novica...jutri grem lahko nazaj v službo user posted image Upam da me išias ne bo več dajal...če pa se pojavi spet, bom pa spet kak teden na počitku.

Renesme, nekja...pazita nase in počivajta! majabar tudi ti se merkaj...ne nosit takih težkih škatel! Se spomnim sebe, ko sem v alužbi na začetku nosečnosti nosila fascikle in sem potem krvavela. No nočem strašit, samo hočem reči , da je to kar velik napor za naše telo v takem času.

Zej grem pa še malo spat ZZZZZZ user posted image Zadnje dni zelo slabo spim, ker me hrbet daje ponoči ko ležim...ja se vidi pomanjkanje vaj za hrbet. Danes sem spala od desetih do enih, potem pa do jutra samo še dremala user posted image Sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje spala vsaj 5 ur vkup user posted image

Uživejte.

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
2.6.2010 7:29:41   
Renesme**
Dobro jutro!

Evo ravnokar sem se pri frizerju naročila, se že 2 mesca nisem pobarvala in imam ful narastek, zdaj pa ne vem, al bi se na blont spet, al na rjavo, da se mi potem ne bo več treba....user posted image ah problemi, no vsaj mal razvajanja bo...

Drugače sem spala kot top, verjetno je bila taka noč, ker je še tamala spala in ko jo je mož budil za v vrtec ni hotela vtsati- to je pri nas čudežuser posted image
No zmatrana sem še vedno, včasih se premikam kot ena stara mama, moj se mi samo smeji, kaj šele bouser posted image  do novembra, no jaz bi šla že tam po 25 okt. rodituser posted image , prej pa ne!

Danes sem doma- od doma delam, jutri pa nazaj na teren...

V nedeljo gremo k tašči na kosilo, potem pa še na roj.dan od nečakinje. Me pa obe ful jezita, ko je bila svakinja lani noseča (9.11.) je rodila, ni hotela vprašat kaj bodo imeli, no pa je bil fantek in vsi navdušeni. Zdaj me pa vsak teden klicarita in sprašujeta, če že vemo kaj bomo imeliuser posted image , pa bolj ko govorim, da meni ne dela UZjev na vsakem pregledu, poleg tega, da imam pregled vsake 5 tednov, ne na 2 kot onauser posted image ...in pol prijavita, da bodo držali pesti, da bo fantekuser posted image , ja bogi reveži ane, če ni user posted image  potomcauser posted image , sem rekla, da mogoče bo pa tretji fantek, pol pa aja, a kar 3 boste imeliuser posted image . Pomoje bom nesramna, pa jim ne bom povedala kaj bouser posted image . Pol me tašča kar naprej sprašuje (oprostite tiste ki vam je še zmeraj slabo), če mi je slabo in če kaj bruham (kot da to napoveduje fantka, ker svakinja je skoz nekaj bruhalauser posted image ), kje so navadna vprašanja kot kako si?user posted image ...

No, včeraj sem končno rezervirala morje, gremo na Lošinj za 7 dni v hotel (prvič na morje v hotel), pa polpenzion je, sem najprej vprašala, če so v bližini hotela restavracije, snack bari, pa me gledauser posted image , sem rekla da sem user posted image  in da dvomim, da bom preživela s samo 2 obrokoma na danuser posted image , poleg tega imamo še otroka....no zdaj je vse pošlihtano...user posted image

< Sporočilo je popravil Renesme** -- 2.6.2010 7:30:51 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
2.6.2010 8:04:44   
Soncchhek
nadinne, to kar si slišala...pretakanje...je zvok " posteljice"....tako je meni včeraj rekla G.....da najdeš srček se moraš kar namatratuser posted image .

Pri diabetični dieti lahko ješ skoraj vse.....sladkarij pač ne.....ipd. razen če si pečeš diabetične sladice...pa da ti znese s " cukrčkom".

Renesme,  meni gre tako na k****, to spraševanje a bo fantek al punčka......jaz osebno sploh ne rabim  vedet....pa me tudi tašča vedno sprašuje...pa je izjavila, da jaz že vem pa jim nočem povedat....ma alo ?!? na nuhalni se ni videlo ok....oz. je bila večja verjetnost za en kot drug spol pa niti nisva spraševala.....zdaj pa nisem imela UZ včeraj....tako da....samo da so bejbiji zdravi in to je to. Enkrat ko se bo videlo, bodo že povedali pa mislim zase obdržat.

No... danes pa dežek...
Jaz sem noč končno kolikor toliko ok prespala...

Neposredna povezava do sporočila: 2181
2.6.2010 8:12:58   
Renesme**
ko me naslednjič vprašajo, če vem kaj je, bom rekla, da ja: Da je dojenčekuser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
2.6.2010 8:15:13   
nejka000
Jutro souser posted image !

Evo pa smo spet eno leto starejši,... he heuser posted image

Za spremembo sem danes spala kot top, komaj sem se zbudila. Zaj pa grem lepo eno user posted image spijem, potem pa upam da me dragi pelje na tortico.....

Neposredna povezava do sporočila: 2183
2.6.2010 8:19:06   
majabar
nejka, vse najblojše!!! Lepo praznuj, naj te dragi razvajauser posted image .

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
2.6.2010 8:37:17   
Marimax
Nejka, vse najboljse ! Pa cimvec crkljanja in kaksno sladko dobroto si privosci ! Ni glih za v vazo, bo pa dolgo vzdrzalauser posted image

Tudi pri nas dobra noc. Sem ta malega komaj zbudila za v vrtec. Kako se mi revcek smili, ko ga moram buditi. Spi kot anglecek, jaz pa prosim "vstani misek, vstani".
Potem pa takooo zaspano gledala v svet. Hvala Bogu vsaj rad hodi v vrtec, tako da se mi ni treba ze navsezgodaj pogajati.

Naddine: super da gres lahko spet v sluzbo. To pomeni da sta ti in dete OK. Bravo !

Renesme: Losinj je super. Dobra klima za dihala in otrocke. Mi ga obozujemo, ceprav gremo letos nekam drugam s kamperjem. Destinacija se se izbira.A greste mogoce v hotel Vespera ? Tam je menda vse prilagojeno otrockom, se nismo bili, imam pa info od kolegov na to temo.

Majabar: koliko dni se do odhoda ? Good Luck ! Moj je ravno 2 dni nazaj gledal na HBO en film o Kolumbiji oz. o priseljencih v Ameriki. Menda ful hud film, ce zelis se lahko pozanimam za naslov. Jaz do polnoci itak ne zdrzim, tako da ce je kaj dobrega, v avtu na poti v sluzbo poslusam le obnovouser posted image

MODRCI: ni tezav. So malo vecje, ampak ni omembe vredne. Imam pa bolj majhne in hvalabogu mi je prva nosecnost razkrila, da dojenje ni odvisno od velikosti dojk. Sem se v prvo v ultra nasekirala kako bo slo...

KILE: se ne obremenjujem, ker vem da je to normalno v nosecnosti, da gredo kg gor. Drzim drugo mesto takoj za Lottyko, 4+.

KREME ZA TREBUSCEK: joj, si sploh se nisem nobene kupila, trebuscek pa ze kar velik. Ima katera kaksen dober nasvet katero izbrati.
Vem za karitejevo maslo od L+occitane, pa Vichyjevo, pa od dr Hauske. Ampak te so kar drage. Ima se katera kaksno dobro kremo, ki ni pregresno draga ?
To bo le treba vsak dan uporabljati in mazati pol leta....pa da se hitro vpije v kozo. to mi je pomembno.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
2.6.2010 8:39:26   
ikin
VSE NAJBOLJŠE NEJKA!!  user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
2.6.2010 9:08:43   
bucka13
Vse naj naj nejka!!!!user posted image

(odgovor članu ikin)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
2.6.2010 9:20:01   
malajka84
Jutro punce...spet deževno nažalost!

nejka
vse najboljše!!!!user posted image

angelsound
...jst srček zmeraj najdem ene 3-4 prste pod popkom, res čisto nizko..tak da probaj, mogoče bo ratal, je pa treba nazačetku mal potrplenja pol pa že točn veš kje je:)

spol ja men gre tud na živce, skos ja kaj pa bo a bo punčka, fantek, jst pa rečem d ne vem, kr men tud ne dela UZ, na nuhalni se pa ni videlo, pol mi pa vsi ja sej prou pa nč če nočeš povedat...polpa spet ja če ti je slabo je to, če ti sladko paše je ono,....eh:) sma se pa z mojim tk odločla, da tud ko bova midva zvedla ne bova povedala vsaj ne takoj...pač kaj jih pa briga-sploh nekatere:)

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
2.6.2010 9:38:33   
aleunam
Nejka, vse najboljše. user posted image  Lepo praznuj.

Renesme**, pa si našla odgovor. user posted image  So pa nadležni, vsi. Mene prvo vprašajo če mi je kaj slabo in katerega spola bo. user posted image  Blond ali rjavi? Kar velika razlika, z blond je tudi več dela oz. moraš pogosteje hoditi, sploh če te narastek ful moti. Drugo pa je v "čem" se boljše počutiš.

Nadinne, ti si pa prava srečka. UZje maš, slikice dobiš... Jaz bi tudi, da vsaj vem, da je vse ok. Malo prej se je user posted image  prebudil ko sem kihnila. Vsaj kakšen user posted image  me opomni, da je nekaj v meni.

Bucka13, tudi tebi vse najboljše, čeprav kot praviš, je že nekaj dni mimo. user posted image  Majabar, še malo pa boš z user posted image .

Novemberska, jaz sem si jih mazala z univerzalno kremico od Garniera, pa je bilo po nekaj dneh boljše. Upam, da se krči umirijo. Sem jih tudi jaz včeraj prvič začutila, take malo močnejše. Pa tudi kaj pomeni otrdevanje trebuha že vem.
November2010, user posted image  naj raje počaka do naslednjega pregleda, tačas pa se drugače... "zabavajta". user posted image

Lottyka, zaenkrat še lahko vodiš v pridobljenih kilogramih, ampak proti koncu bo po moje že kaj drugačna lestvica. Sta me z Marimax nasmejale, ko pravita "jaz vodim, jaz sem na drugem mestu". user posted image

Orlica, septembra boš 4 ure bolniške po moje komot dobila, če le niso preveč "strogi" v službi. Soncchhek, koliko pa si trenutno v minusu? Ikin, proti glavobolu Lekadol. user posted image  Maa2010, dobra majčka. user posted image  Sunday, brez grešenja pa dvomim, da kateri uspe. Če pa tako dišijo razni zavitki iz listnatega testa, itd. user posted image

Vse pokomentirala, zdaj pa grem delat... user posted image

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
2.6.2010 10:03:13   
nadinne
Oooo NEJKA VSE NAJBOLJŠE!!!! user posted image

aleunam, res sem srečka z UZ user posted image Sploh ker sem komaj 16. teden in otročka še ne čutim...pol se pa včasih vprašam al je slploh še notri user posted image Joj komaj čakam da tudi jaz začutim kake user posted image in prve brcike!!!

bostina, v bistvu nisem bila tako žalostna da nisem našla srčka...bolj je bil moj žalosten user posted image Bom vsak dan pridno vadila, pa ni hudič da ga enkrat ne najdem. soncchhek, a tako se posteljica sliši? Zanimivo...no vsaj nekaj sem trofnila user posted image Glede diete pa vem ja kako zgleda...moj oče je že 20 let diabetik, tako da mi je vse dobro znano. Sladicam se pa že sedaj zelo izogibam, tistim za diabetike pa sploh, ker je v njih vglavnm aspartam, ki pa meni povzroča drisko...tak da...se bom pa toliko več sladkala po porodu...mam že obljubljeno domačo Schwarzwaldsko torto MLJASK! user posted image Edino problem bo, kako bom mojemu dragemu avgusta spekla torto...a se katera javi za preizkuševalca sestavin? user posted image

marimax, poskusi vprašatv LEkarni ali kaki domači lekarni...meni so priporočil Eucerin ali pa navadno mandljevo olje (samo ta se ne vpije hitro)...jaz sem sicer vzela Hauschko, ampak samo zato, ker sem nagnjena k izpuščajem po raznih žaubicah. Boš sigurno našla tusi kaj za normalen žep.

O joj, sedaj grem pa k mojemu "najljubšemu" hišnemu opravilu...brisanje prahu. Kok to sovražim user posted image Če je treba je treba ne?

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.6.2010 10:05:54   
nadinne
spet pozabila...a mi lahko katera prosim še enkrat napiše kako naredite tele tickerje al kaj so že, ki se pokažejo če grem z miško na vaše ime? Sem že iskala navodila nazaj, pa ne najdem...preveč klepetamo, pa je tok strani že user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
2.6.2010 10:24:25   
majabar
Marimax, še samo en teden!! Ob takem času čez en teden bom že na letalu med Parizom in Bogoto:). Za film se pa le pozanimaj, jih rada gledava.
nadinne, greš na spletno stran od tickerja, ki ti je všeč- kot vidiš, imamo različne, je pa naslov spletne strani napisan pri vsaki, če se ne motim. Tam potem vstaviš svoje podatke, ti da eno tako dolgo 'geslo', ki si ga potem kopiraš pod Moja Ringaraja, moj profil, v okence dodatni opis. Upam, da ti bo šlo!

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
2.6.2010 10:44:47   
Soncchhek
Nejka, vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Marimax,
jaz uporabljam od Vichyja tisto za strije...no proti....kakorkoli. cena je mislim da 25 e... mi odgovarja ker nima vonja, hitro se vpije, na koži pa ostane tak rahel mehak film...Občasno se mažem še z Lush-evimi masažnimi ploščicami....sem pa ful lena...priznam, da se mi še ne da vsak dan...tako ene 3-4krat na tedenuser posted image .
Olj ne maram.... me pa tudi zanima kakšna cenejša kremica...

Joj jaz si tudi nisem barvala las....že ne vem koliko časa...no res je da si  jih itaq samo ene 2 krat na leto.....imam pa par sivih ki mi lepo kukajo na vrhu glave....Še nohtov si nisem nalakirala odkar sem nosečka...ker mi tako smrdijo laki pa odstranjevalci.....fuj...bljak....

Krči....izgleda da smo vse v nekem podobnem obdobju....jaz sem včerja začela pit magnesol ( en dopoldne, en popoldne)....ponoči je bilo ok....pa upam da bo tudi od zdaj naprej. Jaz se tudi bojim user posted image zdaj, ko so ti krči....sem pozabila vprašat ginekologinjo....ker logično takrat ne paše " muvat"...

Aleunam, od prvega pregleda...nekje v 6tem tednu...do zdaj - 10 ( nisem okostnjak....v prejšnjih treh letih sem prijedla do 82 kg...tako da te kilce zdj mi ful pašejo...)...  Zdaj je za to lahko kriva ta nosečniška sladkorna tudi, bruhanje... sploh zdaj ta prehrana... ki je samo zdravje na kupu user posted image ....je pričakovano da nekaj posebej poredila se ne bom...samo da dol več ne gre....moram čekirat kg vsak teden...
Enako se je dogajalo moji znanki... je šla dol še kiro več dol...

nadinne, veš katera torta pride odlična.... spečeš normalno biskvit....en bel en temen ( dodaš kakav)...prerežeš da dobiš 4 polovičke....in notri delaš nadev iz sladke smetane in milke čokolade tre gorenjke.  Prevreš smetano, potem v vročo naribaš belo milko ( za bel nadev, ki ga daš nato na temen biskvit).....in kontra....prevreš spet sladko smetano in noter naribaš gorenjka grenko čokolado....
To daš v hladilnik za 24 ur....potem samo zmiksaš in dobiš 2 super okusna nadeva...nadevaš torto....+ daš še za nekaj ur v hladilnik ( jaz kar čez noč pustim) in...pride nora torta !!!! Jaz jo pečem že leta in se poje vedno 123.

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 2.6.2010 10:55:11 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
2.6.2010 11:03:30   
Sunday
nejka vse najboljše! user posted image

Renesme superca, da greste na Lošinj,
midva sva bila za prvi maj in je bilo čudovito...

Pa ne o tortih...  Bi jo zdajle takoj en košček...
Ali pa kak kisel bonbon bi v usta dala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
2.6.2010 11:08:32   
bucka13
Oj kake lušte ste mi naredla. Soncchhek tvij recept se mi zdi ena A, za prste polizat, samo kaj, ko morma pazit na kile. Jih mam že od prej veeeeeeeeeliko preveč, zdaj pa sploh morm bolj zdravo živet..... user posted image

Nadinne - moje torte so take, da spečem biskvit, za nadev pa samo sladka stepena smetana (najboljše je alpska, če pa morš pazit na kalorije pa rastlinska) in sadje iz kompota ali pa sveže. Nato biskvit preliješ s kompotom/sokom, namažeš smetano, naložiš sadje, pa spet biskvit..... Na vrhu premažeš spet smetano, okrasiš s sadjem ali kakimi malimi bonbončki, ohladiš in čez kako urco uživaš v sočni pregrehi.....
joj kak se mi je zaluštalo nekaj sladkega.............user posted image grem po smetano v trgovino....

Neposredna povezava do sporočila: 2195
2.6.2010 11:21:16   
nadinne

evo pa imam še jaz ticker....JEEEE user posted image
soncchhek in bucka13, hvala za 2 nova recepta user posted image Sama sem že kar ekspert za torte...moja boljš polovica ima raje sadne torte, tako da se odločam med ribezovo in hruškovo...imam že 2 super recepta...bom kovanec metala user posted image soncchhek, tvojo čokoladno (madonca se mi sline cedijo!) bom pa ponucala za nečaka, ki praznije julija. Do sedaj sem delala vglavnem sadne torte ali pa čokoladno sadne, predvse, čokolado in jagode ali pa višnje...MJAMI user posted image Ampak moji najljubši izpod mojih rok sta pa limonina in kivijeva. Tudi borovničeva ni slaba user posted image Joj kako bi sedaj en košček user posted image   Letos za novo leto in moj r.d. pa si bom sama spekla marcipanovo...marcipan naravnost obožujem user posted image No ampak do takrat je še dolga...

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
2.6.2010 11:29:00   
majabar
Jaz sem pa bolj za čokoladne torte. Tale je moja specialiteta: http://www.kulinarika.net/recepti/11837/sladice/zelo-cokoladna-torta/
Sem pa zadnjič za očetov rojstni dan spekla tole http://www.kulinarika.net/recepti/11420/sladice/torta-cokolada-boza-jagode/ in je zmanjkala v trenutku.
Danes popoldne grem pa v mehiško restavracijo:).

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.6.2010 11:41:59   
Renesme**
Marimax- ja gremo v hotel Vespera, ravno zato kr so rekli, da je super za otroke, naj se naša tamala nauživa tistih 7 dni, jo že kar vidim, da se ji bo mešalo, bazeni za otroke, morje, igrala....uf, naporno bouser posted image
Če imaš kakšne informacije in priporočila ,sploh kam za kosilo, se pa priporočamuser posted image

Krema za mazanje- jaz imam od Sanosana sprej in kremo, no sprej mi je bolj všeč, sploh je super za poleti, ko je vroče, stane pa tam okoli 4eur (v DM, Leclercu...), jaz sem jo imela že v prvo in nisem dobila strij, ampak to tako ni z vrsto kreme pogojenouser posted image

nejka- vse naj naj, želim ti predvsem bolj mirno user posted image  in da bo na koncu vse ok!!!

torte in čokolade- vam dobronamerno svetujem, da se jih najeste še pred porodom, ker ko boste dojile ni ravno priporočljivo tortice in čokolade jest, ker user posted image  to zapira in zvija....no ene bolj druge manj, košček pregrehe pa ne bo škodiluser posted image  Jaz sem imela v porodnišnici cimro, kateri je mož vsak dan nosil čokoladne pudinge s smetano in milko čokolado, potem po 2 dneh je pa jokala, zakaj otročka zvija in se napenjauser posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.6.2010 11:43:00   
Bela01
Kakšna je kaj velikost vaših otročkov pri določenih tednih? Moj je bil pri 12 tednu velik 5,8cm. Zdaj pri 17 tednih pa 11 cm. Sem bila ziher da bo tak nekje 16 cm.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.6.2010 11:55:10   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**
Jaz sem imela v porodnišnici cimro, kateri je mož vsak dan nosil čokoladne pudinge s smetano in milko čokolado, potem po 2 dneh je pa jokala, zakaj otročka zvija in se napenjauser posted image

Se bojim, da nas bo kar nekaj takih, ki se bomo skozi nosečnost učile kaj ja in kaj ne. user posted image

Glede velikosti user posted image  tudi mene zanima.

Hudičke, kakšne lušte ste mi naredile! user posted image  Sicer nisem glih tortafan, bi pa zdaj nekaj sladkega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?