|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
1.6.2010 9:26:33   
aleunam
Jaz sem se danes zbudila kot cota... Mislim, da sem se včeraj malo nahladila. Glava me še vedno boli, pa tudi zadaj, ampak ne vem ali je to križ, ledvica ali kakšna mišica. Pa po dolgem času mi je bilo slabo. Mi niti user posted image ni dišala, tudi čokolešnik nama s sestrico ni kaj preveč dišal user posted image , sedaj pa sem lačna ko user posted image . Saj bo jutri boljše. Za vsak slučaj še enkrat vprašam - Lekadol ja, Aspirin ne? Sicer do zadnjega ne vzamem tablete (v času user posted image  nisem še nobene), če pa glavobol ne poneha v kakšni uri, pa grem kar v lekarno.

Prsa so se meni malenkost povečala v začetku, sedaj pa kar stagnira. Ne rabim več, mam že od prej dovolj velike.

Kile? Hm, tam okrog 2+, sem pa v 19.t. Upam, da se umirijo, ker pravijo, da v drugi polovici gre strmo navzgor. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
1.6.2010 9:27:34   
malajka84
Jutro punce!

Uf debata o košarcah...to je bil zmer moj problem zdej pa..ja še večji-dobesedno:) Jst mam D že neki let..in zdej..zdej vse dehti:) pa rine ven iz modrcov. Ponavad sm se zmer trudla d sm najdla podloženga kr mi oni kr brez niso všeč..no zdej pa pč nism nikjer najdla podloženga k bi mi bil še prou...uglavnem velke joške so sranje!:) Pa lahk deci rečejo kar hočjo.:)

No drugač se je pa junij lepo začel...mamo sonček in upam, da bo tko ostal....čez 1 mesec že na morje, komi čakam, kr sm nora na morje. Sej bom letos bl u senčki, pa vsejen sam d je morj epa tist morski zrak pa....ah ja:)

Drugač pa z mojim sma zdej že nardila plan kk bo soba zgledala...pč baby kotiček, drgač pč ne gre zaenkrt in islm d za ta mejhn plac, da sva kr dobr stuhtala no.:)

Glede brcik...pr men nekih brcik ni, so pa metuljčki..en dan bolj en dan nič..neki pa se dogaja.:) Komi čakam da se začne še kej več..no zdej je 17.teden..tk da sej bo počasi:)

NIč mejte se lepo jst grem pa kosilo kuhat...spet so ble lušte in dans bo segedin golaž (ki ga drugač sploh nekak ne maram), dans je pa sila.:)

lep dan...user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
1.6.2010 10:09:19   
nejka000
Dan!

Vam morem malo pojamrat......user posted image
Za mano je še ena smotana noč Zbudila sem se s krči, jajčnik na desni strani me boli in komaj čakam ponedeljek da grem h G, ker je to že muka. Te vsakodnevne skrbi ali je s pikico vse ok, neprestana hoja na WC ali je spet prisotna kri, zaj še  bolečine v maternici, ki jih ne bi smelo bit....
Polek vsega mam v četrtek še kardiologa in vedno ko pridem k njemu je stanje slabše, upam da boj zaj boljši izvidi.

Sem imela danes namen spečt torto - jutri se mi obrne 26kauser posted image , pa zgleda da bom šla kr v slaščičarno po njo.

Pa še moj je včeri zbolel tak da je obležal....

Kaj se še lahko na mene zgrneuser posted image

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 1.6.2010 10:11:50 >

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
1.6.2010 10:20:04   
nadinne
Dan user posted image

Ah modrci modrci user posted image Jaz imam že od OŠ kar E košarico...bostina imaš popolnoma prav...velike joške so hudič! Zanimivo, meni pa povsod ponujajo podložene modrčke, pa jih nečem, ker imam že tako velike, da ne rabim še podloge user posted image Imam takega le enega, pa ga ne nosim najraje. Meni joški niso nič zrastli...samo malo polnejši so...pa žile so mi izstopile, se vidijo na polno user posted image A še kateri kdaj kaka prozorna kapljica iz bradavičke mezi? Jaz to opazim vsake 2-3 dni...pa leva bradavička na čase malo srbi...zoprno če si zunaj, ker se ne morem ravno čohat takrat user posted image

Ah dopust...jaz ga nastopim sredi julija...pa mi do še teden in pol ostalo in ga bom koristila pred porodniško, tako da me verjetno že kmalu začetek oktobra ne bo več v službi user posted image

No meni pa kile zaenkrat stagnirajo...havala bogu!!! user posted image Tista kila in pol, ki sem jo zadnjič namerila doma manj, gre na račun čevljev in vseh oblek, s katerimi me vagajo na pregledih user posted image Bomo dons videli koliko bo pokazala tehtnica. Upam da bo prijazna z mano user posted image

Punce držite pesti ob 17h...imam pregled in upam da me spustijo nazaj v službo...ker doma se mi bo zrolalo od dolgčasa! Pa še zjokala se bom k dobim plačo user posted image

Držte se!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
1.6.2010 10:27:28   
simonmojca
DAN user posted image

nejka000  pomiri se, vse je OK - pozitivno razmišlanje (stres je treba odmislit - sej vem da je težko, tudi jaz imam včasih čudne, težke dneve pa preveč negativno razmišljam)

Tudi mene špika ampak samo kadar veliko delam - hitim in hočem vse narest takoj in kadar sem pod pritiskom-stres (sej lahko sem v glavi oh in sploh, samo podzavestno je pa nekaj drugega)
Pri meni nosečnost drugače poteka super sploh nevem da sem (sam preveč dela, služba, selitev lokacij v službi, prenova stanovanja-pa nočeva kreditov, ker računava da bova čez par let začela zidat hišo-šparava in potem se v stanovanju vse premika ZELO počasi, zaroka-in plani o poroki, samo otežujejo situacijo, tako da poroka naslednje leto, ko bomo več denarja nabral skupaj
 user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 1.6.2010 10:30:24 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
1.6.2010 10:32:18   
maa2010
Nejka, vse mine in se uredi. Je pa user posted image res posebno stanje, ko bi zeleli vedno biti prepricani, da je vse ok.

Tezko je pozitivno razmisljati, ko imas obcutek, da se vse na enkrat zgrne na tebe. Ampak vse to nas naredi mocnejse in modrejse
user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
1.6.2010 10:52:27   
simonmojca
vem rez je težko razmišljat pozitivno, velikokrat se spozabim in si sama pri sebi začnem govorit - pozitivno, pozitivno.... ah tako je, nimamo kaj

ah blagor vsem vam, jaz bom imela dopust šele konec avgusta (zadnja 2 tedna), ker se morata moj in njegov šef izmenjat (moj je namestnik šefa user posted image ) tako da bom kar čakala in čakala v betonasti Ljubljani.

Modrci user posted image , že pokajo po šivih - dobesedno sem ravno za vikend, 2 popravljala, tok da sta za silo, si moram vzet en dan pa it kupit nove user posted image , sam nevem a mi bodo še zrast - da si malo večje kupim

Kile - nadležne kile user posted image , jaz sem jih kar dobila (no ja če jih porazdelim po mesecih za nazaj, sem vsak mesec dobila +1 gor, tako da nebo take sile - če bo v takem trendu šlo gor - kar pa močno dvomim user posted image )

Lp

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
1.6.2010 11:01:43   
bucka13
Pozdravljene so user posted image . Vas že nekaj časa prebiram, zdaj pa sem se le odločila, da se vam pridružim. To je moja druga nosečnost, naš prvi škratek je star 8 let. PDP imam 13.11., naslednji pregled jutri, torej 2.6. Kaj dobimo ne vemo, in verjetno ne bomo vedli vse do konca. Če me dodate na seznam, bom zelo vesela. Sem pa iz Štajersko-Koroškega konca. user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
1.6.2010 11:09:07   
aleunam
Nejka, vse bo še v rdu. Vem, pridejo dnevi, ko je vse "nad nami", ko je zelo težko razmišljati pozitivno, a pride naslednji dan, ko na vse skupaj gledamo malo drugače... Jaz sem imala nedeljski večer za user posted image , včeraj pa je bilo vse nekako drugače. user posted image  

Oh, hudiča, mam aparat za kavo in je priklopljen na vodovod. Pa se mi zdi, da so jo moji najemodajaci prostora z druge strani sklopili vodo. Na umivalniku jo imam, tukaj pa ne. Pa tako se mi lušta še ene user posted image  po kosilu. Danes sem šla v bližnjo gostilno naročit malico (špageti z 4 siri in solata), med tem pa v trgovino z otroškimi oblačili. Ah, jaz bi pokupila bodije, hlačke, majčke... Vse. user posted image  Ampak nisem še ničesar, naj mi na morfologiji potrdijo spol, če ne pa pravi moj, da bi šla na 3 ali 4D uz ko bo čas za to.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
1.6.2010 11:14:16   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.6.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 2.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 7.6.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- bucka13, 2user posted image , 1user posted image , NP 2.6.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.6.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 9.6.10, Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10 user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.5.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10 user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 70

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
1.6.2010 11:17:40   
bucka13
hvala. če je treba še kak podatek za seznam, mi povejte. Je pa ful fajn, ko vidiš, da s svojimi skrbmi, strahovi in veseljem nisi sam, da so še druge tudi tu, ki se ukvarjajo s podobnimi rečmi. lepo se imejte in se pišemo še kaj. 

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
1.6.2010 11:29:12   
maa2010
modrci jaz grem danes v nakup, ker vse kar imam tisci in boli. Na ramenih se mi poznajo trakci user posted image , bradavice pa imam takoo obcutljive. Tudi jaz imam obcutek, da se mi tale tekocina vsakih par dni pojavi. Sem v knjigi prebrala, da je to normalno in se ji rece kolostrum. Drugace pa sem si ze kupila kremo za dojenje in deluje super hladilno :) Mogoce se slisi cudno, ampak jaz komaj cakam, da bom dojila user posted image user posted image . To se mi zdi nekaj tako lepega user posted image

Dobrodosla Bucka13

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
1.6.2010 11:56:27   
aleunam
Bucka13, dobrodošla! Lahko nam zaupaš še starost, ostale podatke si zapisala. user posted image

Maa2010, sem šla prav pogledat, če lahko iztisnem kakšno kapljico. user posted image  Nič ni in upam, da čim dlje ne bo, sploh zdaj, ko bo vroče. Katero kremico pa si si kupila? Slučajno od Multi-Gyn? Mislim, da sem brala, da ni strupena za dojenčka, tako da si jo lahko namažeš tudi pred dojenjem.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
1.6.2010 12:09:01   
maa2010
Aleunam, jaz si ne morem nic izstitsniti, imam pa obcutek, da nekaj malo kaplja in imam potem mokro na sinteticnem modrcu. Kupila pa sem si kar v dm od babylove. Po moje jo bom se pred dojenjem porabila :)

Sem iskala ene cool motive za user posted image majice in sem nasla tole user posted image user posted image

Si bom eni 2 majici v h&m kupila in dala napis in kaksno slikico natisnit ;)

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
1.6.2010 13:33:06   
Sunday
Pozdravček vsem in še posebej novi sonosečki bucki13!

Tudi jaz imam probleme z modrci, prsi kar rastejo in rastejo.
Moj je pa ves vesel user posted image  Sam, kaj ko meni ne paše, da bi se jih dotikal,
so kar precej občutljive.

Kile pa tudi rastejo... Priznam, da se včasih pregrešim...

V trebuhu pa čutim vse mogoče stvari, se mi tako pretaka vse,
da niti ne vem a so metuljčki ali kaj drugega, moj otročiček,
bo navajen na hrup okoli sebeuser posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
1.6.2010 14:44:03   
ikin
Lep pozdrav Bucka13, si pa it istega konca kot jaz pa še otročka imava prvega isto starega.

MODRCI: ker sem med tistimi z bolj majhnimi, sem zdaj kar vesela, da so malo večjeuser posted image . Zastopim pa vse tiste z  d in e koš. , vas mora tudi hrbtenica boleti?

KILE: tudi jaz sem že pridelala +3 pa sem v 17. tednu, pa se sploh ne sekiram ( se bom po porodu ).
Čutim pa vse mogoče gibe in brcike včasih, ko se zbudim je trebuh na eni strani čist izbočen in zelo trd user posted image .
Pa , da še malo potožim, me kar zelo pogosto boli glava . A še katero? Kaj vzamete proti glavobolu?

lep dan vsem¨!

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
1.6.2010 15:06:39   
Soncchhek
Ojoj....jaz sem tudi imela včeraj svetlo noč...kar naprej se mi je nekaj sanjalo, potem je še moj zasedel 3/4 postelje.....pa kar neke krče sem imela tam dol....

Danes sem imela pregled pri ginekologinji... UZ nisva delali....me je smo pregledala ....vse sva se pomenili glede moje teže ...da zdaj ne sme več it dol...jaz se ful trudim s hrano...včeraj zvečer sem po par dneh spet bruhala...pač dokler bruham 1-2krat na teden ok......če bi bilo pa večkrat pa takoj dat urin čekirat ipd..... Glede na to da sem na sladk. prehrani, jasno da se ne bom kaj preveč redila...oz. možno da sem tudi zaradi tega hujšala....Pač dojenček vzame in dobi svoje...pa četudi črpa moje zaloge....kar pa ni dobro zame. Jaz se res trudim s to prehrano...tudi da pojem tiste količine, ki jih po dieti moram ( kar pa ni lahko ker so velike porcije.....hrane je preveč)...ali pa vsaj da pojem 3/4 tega... Sladkor pa  kar skače nad meje...
Poslušali sva srček... normalen utrip... super se sliši...posteljica je kot vlakec..čuha čuha...srček tik-taka.......sem imela kar solzne očke.user posted image user posted image user posted image Čez 5 tednov pregled+ morfologija...
Sva se pa pomenile glede teh bolečin dol in občasnih krčev...zaenkrat sem si morala kupit Magnesol... ( KOliko tabletk na dan popijete vi?.....meni je rekla da lahko 3.....na 8 ur eno......).....in če ne bo pomagalo, bi lahko vzela Spasmex oz....če z Magnesolom ne bo ok.....moram poklicat....ampak zdravstveno nobenega vzroka....pač raste maternica, pritiska sem in tja ipd....Počitka veliko...

Slabosti pa...ko že napišem, da je boljše....da mi je manj slabo....mi je spet na veliko....no....počasi bi se lahko nehalo jap.

Aha, berem nejka000, da imaš tudi ti krče...ja ful je neprijetno tole...poročaj kaj ti bo rekla G.
Tudi meni je rekla G, razmišljat pozitivno...da pač ko si prvič noseč, vse bolj občutiš, takoj te skrbi...ker te bolečine dol....saj sem že pisala moja prijateljica je imela neznosne...obe nosečnosti, z otročki pa vse ok....pač vsako telo po svoje reagira očitno.

Joj punce ne se obremenjevat za kg, jaz bi raje da grem v +, kot pa da sem že toliko " izbruhala"+ še ta sladk. dieta.....pa se cel čas vagat pa vidiš da je spet pol kicle manj pa eh...

Ikin, ne želi si E košarce...mi se zdi da me že sedaj boli hrbtenica, raje ne pomislim do kam se lahko razbohotijo user posted image .

Mene je včeraj prvič bolela glava, nič nisem vzela....sem nekako s počitkom&cartanjem pregnala...

Lep dan !

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
1.6.2010 15:20:52   
majabar
Soncchhek, tole bo zvenelo čudno, a jaz ti kar malo zavidam. V nosečnosti namesto rejenja hujšanje (itak praviš, da imaš zaloge, torej ne škoduje) in še velika košarica:). In da bi mi nekdo rekel, naj količinsko še več jem, jaaaa, tudi če je samo zelenjava. Hrana je meni super. Nikoli nam ni prav, a ne? Seveda ti sladkorne ne zavidam in res upam, da bo z obema vse OK!
Imam pa tudi jaz danes krče. Po mojem se mi nalaga vse skupaj, čustveno je vedno težje, danes sem se poslovila od starih staršev, smo tako jokali... Potem sem pa še eno cca 15kg škatlo nesla v klet, ker ni bilo nikogar, da bi pomagal. Trebušček pa takoj javi, da ni OK. Spila sem že magnezij, a bom morda še eno tabletko.
Sem si pa spet češnje privoščila:).
Dnevi so težki, dajmo punce, bodimo močne!!
bucka13, dobrodošla!!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
1.6.2010 15:22:27   
orlica
Evo spet mene. vidim, da imate debato o modrcih. Mam tako male joškice, da ga sploh ne nosim. Dobra stvar je, da ne bom imela nikoli povešane. Sm se pa tko navadle na majhne, da me že zdej moti k so zrastle, pa vem da še bodo. Pa še modr bom mogla nosit, k bo mlek vn silu. Men je to bolj groza, da mi rastejo kuker vam, k vam paše, da mate večje. Pač navadla sem se in mi tko paše.

Glede kil pa tko, isto jih imam kuker sm mela pr prvi nosečnosti ta čas. Je pa res, da sm z -2kg začela, kuker sm s prvo. Tko, da vem kuk jih bom približno mela. Komaj čakam, da redim. Ker to da se rediš, pa hujšaš men ni najbolj po godu. Se ne počutim dober, če gredo kile gor. Sm kaj čmo, važn da je otrok zdrav. Jem pa normalno.

Phelp: Sm prav iz Novega mesta. Tko, da se verjetno ne poznava.

Včeraj sem zvedla, da sem padla en izpit. Ampak je blo za pričokovat. mela sm pa dvojčka, pa se mi zdi, da bi mogla nardit. Bom pa septembra več delala.

Začela sem razmmišljat, da bi šla septembra na 4h bolniške, 4h službe. Ker septembra je pr nas ludnica. Pa še faks, otrok, partner... Se mi zdi, da bom preveč utrujena. Kar pomeni ni to dober za otroka. Bomo vidl takrat.

Lepo se mejte sonosečnice.
Za vse ki imate kakšne probleme, sam pozitivno treba mislit in se bo vse uredilo

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
1.6.2010 15:29:52   
lottyka
Dober dan vsem, čeprav zame je bolj še dobro jutro. Danes sem si kar privoščila daljše spanje, je prav pasal.

Moram reči da kar se tiče kil vas vse vodim, do sedaj (19. teden) sem pridelala +5,5 kg, pa še od prej imam malo podlage. Mislim da je delno krivo tudi pomanjkanje nikotina v mojem telesu katerega sedaj vsaj delno nadomeščam s kakšnim sladoledom, pudingom včasih tudi kakšnim kolačem user posted image . Res pa je, da meni je teža stala ko sem hodila v službo, to sem vse pridelala v prvi bolniški in sedaj ko sem spet doma.

No meni iz prs prav teče ne ampak porajtam zvečer ko grem pod tuš da imam včasih na bradavicah neko belo snov. Verjetno je to ista stvar ker prej tega nikoli nisem imela. Me pa prav zanima koliko bodo še zrasle, ker če je že sedaj tako, kako bo šele med dojenjem, da ne bom na koncu na kakšni E ali F. Sem si jih pa intenzivno začela mazat z kremo proti strijam.

Jaz pa komaj čakam da se kaj začne dogajati v trebuščku. Jaz nimam še nobenih metuljčkov ali karkoli. NIČ. Upam pa da se kmalu začne kaj dogajati in da začutim prve brcike.

Ikin jaz sem imela velike težave z glavoboli. Edino kar  lahko vzameš je Lekadol.

Tako, sedaj pa nekaj pojest in pa malo v trgovino. Lep dan vsem.

(odgovor članu ikin)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
1.6.2010 15:57:36   
nejka000
soncchhek kar se mojih krčev tiče je malo drugače, ker jaz jih sploh ne bi smela met, saj ob vsakem krčenju maternice obstaja nevarnost splava oz. predčasnega poroda. Tako da pri meni že najmanjši krč sploh če je zraven še kri pomeni takoj v bolnico. Ker mam že posteljico odluščeno od maternice, se lahko to še poveča in zato je treba ležat in mirovat in se pazit pa nič seksatuser posted image user posted image .

Spomnim se pa da sem v prvi nosečnosti mela tako hude krče da me je zvijalo in sem bruhala,.. Sem bla v 11 tednu en teden v bolnici in na inekcijah pol pa še do konc 4ga meseca jemala Spasmex. Sam ni blo nevarno takrat.

V začetu nosečnosti se pa itak maternica krči in razteza in raste, tako da se to pol občuti kot krči, ki pa naj ne bi smeli biti boleči oz. bolečina ostra in se ponavljajoča ter neznosna. Tak da ne skrbet. Bolje pa res povedat za vsako bolečino svoji G.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
1.6.2010 16:00:30   
Soncchhek
majabar, haha joj ne mi zavidat....eh ti si taka suhca ti boš itaq samo buši imela...
Ma ta zaloga.....da mi ne škoduje.....to sem tudi jaz rekla, ampak ni tako....ne sme telo črpat zaloge...oz. vse do neke meje. Tako da....ja saj noben ne verjame, da se počutim out, ker vidijo mojo " postavco "....se pozaijo ti minus kg..pa še ta velika prsa pa še buši se dela....pa kdo težko verjame, da je vsak obrok borba zase .....
Ali pa se mi vesolje maščuje, ker sem prej jedla šepaše....pa se v treh letih poprej tako poredila....pa so rekli STOP....zdaj je pa dovolj user posted image . Z mojim poprejšnjim apetitom bi se pripeljala do 100kg nosečke..pred porodom....
Pa bi raje imela tak apetit......kot pa tole zdaj...Jaja nikoli nam ni prav. Kakorkoli, samo da bodo naše bebice zdrave in tudi mi.

ojej nesla si 15kg škatlo..tega pa ne delat !!!!!

Tole belo snov na bradavičkah....sem jaz že parkrat opazila...ampak sem mislila, da se mi mogoče naberejo kreme tam noteruser posted image ....ali pa tudi....kdo bi vedel.

Ujej nejka000, verjamem da te potem zaskrbi tudi takrat ko ni treba da te ...oz..tako sem mislila rečt...ti samo počivaj počivaj počivaj...
Jaz imam te krče ipd....če sem dolgo pokonci...npr....skuham kosilo....kaj postorim ipd....če počivam pa sem u izzi pa nič.

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 1.6.2010 16:02:51 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
1.6.2010 16:26:05   
november2010
Hej!

Modrci - jaz sem iz košare B na košari C. Pa ful so polne in težke.... tudi jaz imam že včasih mal mokre bradavičke, to je čist normalno.... pa srbenje bradavic - men je včasih prav grozno, ko kje v javnosti začne srbet.

sem imela danes pregled, je vse ok, glede službe je rekla, naj se zmenim za premestitev v drugo skupino, če pa ne bo šlo mi bo pa bolnbiško dala.... čeprav jz sem rajš v službi. Zadnje dni sem imela parkrat rjavkasto krvav izcedek, je rekla da zaenkrat ni panike, če bi blo kej več naj se pa oglasim, pauser posted image je do nasl. pregleda odsvetovala, Moj ni čist nč vesel :)
Naslednji pregled pa 1.7 sam to še ne bo morfologija.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
1.6.2010 16:30:11   
november2010

user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.6.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 2.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 7.6.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image
- bucka13, 2user posted image , 1user posted image , NP 2.6.10, Štajerska-Koroška user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.6.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.7.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 9.6.10, Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10 user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.5.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10 user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 70

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
1.6.2010 17:17:13   
novemberska
Živjo punce!

No pa da še jaz mal pojamram o mojih težavah. Tudi pri meni so se včeraj pojavili krči, sem se kar ustrašla. Sem klicala G pa mi je rekla da naj si kupim magnesol pa velik počivat...pa da naj se pridem pokazat če bo hujše. Ampak se mi zdi da se je mal umirili samo še tu pa tam me malo zapika tko da bom počakala do četrtka ko imam pregled. Komaj že čakam, prav rabim neko potrditev da je z mojo pikico vse ok:)

Bucka13  dobrodošla, midve imave na isti dan PDP user posted image user posted image user posted image .

Majabar čestitke za medaljo. Full si simpatična punca, sam si pa taka suhica da se nimaš kej sekirat da velik ješ. Saj si pa skoz aktivna tko da zate to nebo problem. Drgač pa ti verjamem da je to poslavljanje od domačih zate res zelo stresno, ampak misli na to da boš kmalu pri svojem dragemuser posted image

Glede moderca, tud men joški kar lepo vzhajajo, pa mam že zdaj košarco D. Si sploh ne morem predstavljat kakšni bodo...in to mi ni niti malo všeč ampak kaj čmo. Me pa drgač bradavice zelo srbijo pa si jih vsak dan mažem ampak enostavno ne pomaga.

No lepo se mejte pa se javim v četrtek po prgledu.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?