|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
31.5.2010 12:01:14   
majabar
nejka, super! So pa aktualne že tudi februarke 2011;).
Ja, prve brcike, jaz sem samo en večer skozi trebuh čutila prejšnji teden (torej 18. teden), potem pa nič več. Upam, da do Kolumbije bo-še 9 dni!!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
31.5.2010 12:08:52   
nejka000
ja upam da se najde še med februarkami kakšna naša izgubljena čvekica.

Jaz  vstopam v 18 teden in res nepopisen občutek ko začutiš tiste prve konkretne brcike.majabar zvečer ko se vležeš prisluhni brcikam, takart bi naj ble najbolj intenzivne.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
31.5.2010 12:23:45   
majabar
Vsak večer se vležem na hrbet in dam roki na trebušček. Tako sem tudi začutila prejšnji teden prve brcike. Saj verjamem, da pridejo, je še čas. A vseeno komaj čakam naslednji torek, da vidim na morfologiji, da je vse OK.
Zdaj pa na kosilo in sladoled v center Ljubljane:).

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
31.5.2010 12:37:38   
aleunam
Dan!

Na hitro se javim, potem pa naprej delat...

Marimax, zaenkrat je "organizacija" samo na papirju. user posted image  Glede previjalne sem že razmišljala, najboljša ideja se mi zdi kopalnica, ker je ponavadi bolj topla, še sušilec včasih doda toploto, ampak ni prostora. Imamo dokaj veliko kopalnico, sploh na redi je precej prostora za gibanje, ob stenah pa premalo prostora. Tako da bo najbrž kar v sobi. Sicer pa bomo videli kakšna bo realnost. Ko bosta posteljica za user posted image  in previjalna pri hiši, bomo začeli premetavati pohištvo. user posted image

November2010, upam, da se mali čimprej pozdravi. user posted image  Majčka 27€? Res je draga, tudi jaz običajno ne bi dala toliko zanjo, ampak ta je nekaj posebnega. Samo "vajina". user posted image

Škorpijonček, posteljice sva tudi midva gledala v Ikei, enkrat čist na začetku user posted image . Si mi pričarala spomine, najraje bi danes letela gor po kakšen kos pohištva za user posted image . user posted image

Majabar, ful si lušna. Teh par dni pa še kar uživaj z domačimi. user posted image

Maa2010, si velikokrat v Grazu? Vidim, da si iz MB, torej maš blizu. Midva tudi rada greva. Včasih sva hodla v Louisa (motoristična oprema), Ikeo, Seierzberg... Po AC si ful hitro tam.

Simonmojca, ti maš vsaj kaj od dneva. Jaz pridem domov ob pol petih, včasih še pozneje. Poleti ni krize, v zimi pa skoraj v temi pridem in temi odidem.

Valentina85, pa naj prijetno mine prva noč v novem stanovanju. user posted image

Phelps, prave nosečniške pajkice sem si jaz kupila v C&A, dolge. Iščem pa tudi jaz kakšne 3/4.

Emma83, saj mislim, da še nobena ne čuti pravih brcik in nismo za G. knjigo. Škoda user posted image . Metuljčki pa vsekakor so prisotni. Jaz sem se prej pogovarjala z user posted image , sem trkala, pa ni želelo kontra. user posted image

Bostina, samo da ni kaj hujšega. user posted image

Nejka000, a slikaš za dušo ali tudi kaj prodaš? user posted image

Zdaj pa grem...

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
31.5.2010 13:18:18   
simonmojca
sej to je res da imam kaj od dneva - ne me razumet, je super obožujem tisti teden (1x na mesec) ko sem od 6-14, drugače pa delam med 7-15h

Ampak jaz takoooo rada spim, sploh pa zadnji mesec - groza (da se nam povrne energija v 4mesecu - ne verjamem več, se mi zdi da glih odkar sem v 4mesecu še več spim user posted image  (še popoldne zaspim - kar pa glih ni normalno zame, kot majhen otrok sem user posted image )

grem še malo delat user posted image  pol pa dam pa počivat user posted image

Lp pa se slišimo oz. pišemo spet kaj jutri user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
31.5.2010 13:53:00   
nejka000
aleunam v glavnem slikam za dušo, sem pa tudi že nekaj svojih del prodala oz. jih naslikala po naročilu, kar ogromno jih je pa bilo podarjenih.
Tako da slikam vsemogoče, za razne prilike,...

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
31.5.2010 14:11:29   
maa2010
Aleunam skoraj vsak teden sem v Grazu user posted image Tudi mi2 sva kupila nekaj opreme iz Ikee in verjetno bo previjalna tudi od tam :D Serija Leksvik. Sem ravno gledala, da nimajo nic baby stuffa na njihovi internetni strani, le tole sem nasla http://onlinecatalogue.ikea.com/2010/childrens_knowledge_0-36_months/AT/

Nosecniske pajkice pa sem si jaz kupila v Benettonu v Zg, ta druge pa preko Laredoute(avstrijski).

Prostor za previjalno pa bo samo v spalnici, se posebej sedaj ko se namerava poleti se 1x seliti, pa ravno marca sma se selila v 3 sobno stanovanje. Sma pa naredila malo kalkulacije in ugotovila, da si ga z user posted image ne morema privosciti oz. na koncu meseca ne bi ostalo nic na racunu user posted image . Torej, odlocitev je padla, da se selima v hiso k mojim starsem user posted image Zavzela jim boma spodnjo etazo (2 sobi + lastna kopalnica) in upam, da bo to le za kaksno dobro leto ali dve.

Skorpijoncek jaz sem se zdaj tolikokrat samo mimo tega nakupovalnega centra peljlala. Bom pa v zacetku julija, ko bodo razprodaje, se definitivno tam zaustavila in precekirala ponudbo. Predvsem me zanima razlika v ceni pri maxi cosy family fix adapterju in lupinici, da se odlocim, kje se mi bolj splaca kupiti :)

majabar - cestitke za medaljo user posted image user posted image user posted image

Punce, uzivajte v svojih user posted image

ps: kile - A imas se kdo obcutek, da se je premalo zredil? Jaz imam od zacetka nosecnosti do sedaj 17. tedna +1,5 kg.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
31.5.2010 14:13:06   
maa2010
nekaj mi windows steka, kar 2x mi je izpisalo sporocilo

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 31.5.2010 14:14:36 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
31.5.2010 14:36:28   
phelps
maa2010, mi vidimo tvoje sporočilo samo enrkat user posted image LaRedoute - imajo tudi nosečniška oblačila? Jaz si vedno kaj naročim, nosečniških oblek pa še nisem zasledila oz. opazila verjetno...

Ikea in baby stuff - imajo kar nekaj izbire, sem pa tudi jaz opazila, da na netu trenutno ni vsega oz. je samo par stvari prikazanih. Ni bog ve kaj od previjalnih miz, midva bova vzela verjetno tisto čisto preprosto brez predalov, ker bom imela poleg postavljeno eno luštno komodo iz bivše spalnice (in bom tako lahko veliko stvari gor odložila).

Kile, mislim, da sem se od tule jaz še najbolj zredila (3+), sem kar veliko prebrala o tem in je menda čisto normalno, da se do 16. tedna ne zrediš nič, potem pa grejo kile vrtoglavo navzgor. Pri meni se je na srečo umirilo, res pa je tudi, da ne pojem vse kar vidim oz. se zadržim.

Zaaaspaaannaaaa user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
31.5.2010 14:52:30   
maa2010
phelps evo, tukaj si lahko pogledas: http://www.laredoute.at/AT/de/bekleidung-mama-et-baby.aspx?categoryid=50598723

Jaz si narocujem postno lezece na avstrijsko mejo(Spielfeld) in placam 1€na paket za to storitev user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
31.5.2010 15:05:26   
phelps
Ooooo, noro dobre stvari, pa še razprodaja je, oooo user posted image V slovenskih katalogih tega sploh ni. Pa lahko vsakdo naroči v Avstriji ali samo vi, ki ste tako blizu?

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
31.5.2010 15:08:41   
Renesme**
majabar- luštne slikice, trebušček se pa tudi že lepo vidi- glede na to kako suha siuser posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
31.5.2010 15:34:11   
lottyka
Pozdravljene souser posted image ,

Se kar nekaj časa nisem nič javila, ker sem bila kar zaposlena, čeprav za prebrati vse tu sem si pa našla čas. Sem mislila kako mi bo dolgčas doma, pa sem se tako zaposlila z branjem in gledanjem nadaljevank za katere nikoli nisem našla časa, da sem nekaj časa spala tud samo po par ur na dan, ker me je tako not potegnilo. Zdej vem zakaj sem si pred časom rekla, da ne primem več knjige v roke. Enostavno če je dobra jo ne znam odložit, dokler je ne preberem.

Torej najprej dobrodošle nove in majabar čestitam za medaljo.

Kaj je novega. Danes smo iz pregleda in imam podaljšano bolniško še za 1 mesec. Zmerila mi je tudi maternični vrat, ki je še primerno dolg in zaprt, tako da sem se pošteno oddahnila. Dobila sem tudi napotnico za morfologijo in se jutri naročim, naj bi jo imela v 22 tednem, torej čez 4 tedne. Kakšnih brcik ali metuljčkov še ne čutim, trebuh pa vsak dan bolj vzhaja.

Vidim da je debata o nosečniških oblačilih. Če katera najde v LJ ali okolici 3/4 nosečniške pajkice ki niso ravno 40 EUR se priporočam za info, kje jih imajo. Meni manjkajo še pajkice in pa lanene hlače. Jaz kaj veliko nisem kupila, sem rekla da bom sproti, ko bom vidla kaj točno pogrešam. Ker kar nekaj zgornih delov bo pomoje kar zrastlo z menoj. Sem pa presenečena nad perilom. Ravno danes sem se ustavila v BTC ker mi je vse doma premajhno in me je skoraj kap. Sem prišla iz B košarice na D pa še kar se večajo.

Evo, bo dovolj za prvo javljanje po 3 tednih user posted image . Uživajte vse v tem lepem dnevu. Pri nas je ravno malo sonce posijal po dežju in grem malo na teraso uživat.

Za seznam naslednji pregled 28.6.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
31.5.2010 15:55:41   
phelps
Lottyka, sem si kar malo odahnila, končno si se javila. Tudi ti imaš rok približno takrat kot jaz in tiste kar pogrešam, če se ne javite user posted image

Fino, samo, da je vse ok! user posted image

p.s.: Ubijala bi vsaj za C košarico user posted image

Zdaj pa šibam domov, končno user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
31.5.2010 16:29:59   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.6.10, Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 2.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image
5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 7.6.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.6.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 9.6.10, Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   
- pajac, 3user posted image , 1user posted image , NP 17.6.10 user posted image

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.5.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10 user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 69

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
31.5.2010 17:45:34   
škorpijonček_
Jst se pa že cel dan matram pri nextu naročit, pa mi neki šteka in nimam pojma kajuser posted image . Lepe nosečniške stvari, tunike po 13€, pajkice po 9 in 12€.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
31.5.2010 17:50:53   
majabar
phelps, tudi jaz bi imela C, več bi bilo pa po mojem preveč, tudi polna B bi bila že OK:).
Danes sem uredila ogromno birokratskih zadev in sem prav zadovoljna!! Pa še sonček nas je prišel pogledat:). Sem bila tudi na tržnici in si privoščila marelice, češnje, grozdje, jabolka in lubenico. Jah, kile gredo gor, a vem zakaj. Pač preveč hrane in premalo aerobne vadbe. maa2010, jaz imam tudi +1,5, sem v 19. tednu in se mi zdi preveč. Pa ne zato, ker bi bila debela, ampak zato, ker je šlo vse to samo v špeh. Načeloma se do 20. tedna sploh ni potrebno zrediti, pikica in okolna tkiva tehtajo le nekaj 100g.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
31.5.2010 18:02:09   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Sem prišla iz B košarice na D pa še kar se večajo.

WOW, jaz sem pa iz C na D user posted image , a ve katera koliko se nam bodo se prsi povecale?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
31.5.2010 18:12:34   
Bela01
Da se malo javim po dolgem času.

Danes sem bila na pregledu in videla svojo pikico - no zdaj že kar piko :). Je velika 11 cm :). Veselo miga z nogicami in rokicami. Naslednji pregled imam pa 29.6. in takrat bo tudi morfologija.

Glede teže pa je pri meni tako - očitno sem se največ od vseh tu zredila. Sem v 18 tednu in do pred 3 tedne ni bilo neke spremembe v teži, sedaj pa se je naenkrat pojavil trebušček, ki ga več ne moreš spregledat. Moje kile so že od nekdaj nihale nekje za 2 kile v roku 2-3 dni. Tako da moje trenutno stanje je +4 :P. Pa nisem ravno ljubitelj kruha, soli, testenin in riža. Pojem ogromno sadja (poleg pol ananasa na dan, še kako banano, jabolko, jagode :P, kakšen sok smoothe od špara, redkvice, solata :P :), ...) ampak kile so kar skočle. Sicer mi ginekolog ni rekel kaj da bi bilo preveč, sem pa sicer tudi bolj med visokimi in suhicami. Zgleda, da bom šla kar po maminih stopinjah, ki je bila tako pred in po porodu suhica, a med nosečnostjo se je zredila za 18kg :).

Posteljico imam bolj spredaj - to pomeni da ga bom bolj spredaj nosila?
Kavbojke z nizkim krojem še lahko brez problema nosim. Stare oprijete srajčke in majčke pa že več ne, ker so mi prsa kar kipnila in mi ob tem tudi stari modrci niso več prav - to se seveda najbolj dopade mojemu, da ima več kot polno roko :D.

A vozičke ste si že kaj nagledale? Meni se zelo dopadejo vozički znamke Luxkids, sploh tale novi model Cooper, ki sem ga tudi v živo šla gledat.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
31.5.2010 18:41:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bela01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
31.5.2010 19:08:26   
pikizenc
majabar - luštne slikce, pa mimogrede, se vseeno vidi, da si nosečka, ker si se pritoževala enkrat, da še ni nič. Ampak je tak pici mici buši user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
31.5.2010 19:32:28   
majabar
pici mini:). Sem ga prejšnji teden kar ven držala, da bi vsi videli, da sem noseča. Sicer ne verjamejo, da sem v 5. mesecu, a nič zato. Glavno, da bo vse OK!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
31.5.2010 20:00:23   
Soncchhek
Joj bodte tiho o košaricah....jaz imam že od prej E....zdaj pa so take napete da joj user posted image !Rajši ne bi o tem kaj še bo...

Kile....no moje ostajajo enake... končno ne gre več v minus....samo da minejo slabosti....energijsko sem na nuli...Jutri imam pregled pri G, pa da se pomeniva tudi glede teh bolečin tam dol...čeprav mi je že enkrat rekla da je to normalno ipd..... jah....ko nas boli...nas vse skrbi, tako pač je.

Še vedno pa se borim s " cukrom"....včasih uboga, večinoma ne...

Ajd, v pidžamo pa pod dekco. Lep večer.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
1.6.2010 7:15:24   
Renesme**
košarice:
prvič je bilo takole: pred user posted image  80B
                              med      80C
                              med dojenjem 80D
                              po koncu  80C

zdaj mislim, da sem ta teden prišla na 85C oz. 80D, moram it še mal modrce probavatuser posted image - groza

Men se niso nič zmanjšaleuser posted image

Jaz imam pa potrjen ves letošnji dopustuser posted image , zdaj končno lahko mal planiram koliko časa še delam, še tko sem naplanirala, da ne bom (trkam da ne že kaj prej) rabila komisijsko podaljševat bolniške, jo bom  imela 29 dniuser posted image , pa kakšen teden še pred dopustom če bo sila!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
1.6.2010 8:15:06   
phelps
Dobro jutro!

Hehe, košarice, jaz kar ne morem verjet, da je možno, da se toliko povečajo, bi bila pa čisto zadovoljna s takimi, kot jih imam sedaj (80B), modrce imam lahko še iste kot pred user posted image , malo bolj bujno je videti vse skupaj user posted image

Kile - jaz sem bila že na 3+, pa sem se včeraj zopet stehtala in je bilo samo 1,5+ (očitno se je ena kila in pol kar izgubila). Mislim, da je to nihanje vode.

Danes sem pa v pajkicah, oh, udooobjeeee. Sicer sem prav zdajle opazila, da so tiste, skozi katere se skoraj vidi, ampak imam tuniko, ki mi popolnoma pokrije rito, tako, da ni panike user posted image . Lahko še nosim nenosečniške, je elastika dovolj blaga (potegnem si jih malo višje).

Brcike - pri meni jih še ni, pa jutri vstopim že v 19. teden. Se spodaj vedno kaj dogaja, a to brcike še niso. Velikokrat me cuka desno spodaj, mislim, da se le tkivo širi (ker me tudi srbi trebuh)... Bo treba še mal potrpet user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?