|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
30.5.2010 8:47:35   
Soncchhek
Bostina, ne bi info. o tem poiskala pri dežurnem zdravniku ipd.?
Jaz sem bruhala dva meseca kar naprej ( zdaj v četrtem se je umirilo)...nikoli pa žolč....kri.....če me je sililo na bruhanje na tešče...me je samo sililo...napenjalo na bruhanje....nič ni šlo ven...  Ko pa je bilo kaj hrane...tekočine notri....je pač to letelo ven...in ko ni več bilo....me je samo napenjalo na bruhanje.

to je to.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.5.2010 9:37:22   
Marimax
D*jutro. Mi smo bili pa danes nagrajeni s spanjem do 8h. Luksuz !user posted image Sem vsa spocitauser posted image Moj je srecen, ker danes nimamo nic v nacrtu ves dan.
Pravi, da smo drugace skoz v akciji, ali mi na obiskih ali pa drugi pri nas. Krivec seveda jaz, ki uzivam v druzenju.

Bostina: jaz bi na tvojem poklicala dezurnega dr, kot ti je ze Soncchek svetovala.

november2010: knjigo Malcek Palcek dobis le v knjiznici, ker je ze pred leti bila prodana, ponatisa pa ni bilo.
Ce bi ga naredili bi jo jaz definitivno kupila,tako pa imamo sposojeno iz knjiznice.Uzivajte v listanju, nas je nasmejalauser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.5.2010 9:52:03   
Soncchhek
Jap, pri bruhanju je tako, da hitro dehidriraš in... je fajn da poiščeš zdravniško pomoč.

Jaz se pa vsak dan ukvarjam s tole sladkorno "dieto"... res se držim 100%, obroki so sicer količinsko kar veliki ( sploh zame, ki imam skrčen želodček od bruhanja prej...)...je pa zanimivo kako telo reagira... določene stvari ok....določene pa " sladkor " gre čez meje....Jaz se res trudim maksimalno...upam da ne bo treba na inzulin... pač daš vse od sebe in upaš da bo ok.
Ni pa fajn, res ne, vse si tehtat, računat... dvojno kuhat... (trenutno kuham za 4 osebe..., pa da bi še za njih enako...polnoznate testenine ipd....bankrotiramo pri hrani user posted image ).

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.5.2010 9:57:46   
škorpijonček_
Dobro jutro,

najprej dobrodošle nove...Pajac...me veseli, da je imam vsaj eno z istim datumom PDP, čeprav imam občutek, da bodo tile datumi samo cca. 10% zares držali user posted image . Jst osebno si res želim rodit na PDP, ker je tak lušten datum, pa še škorpijonček bi bil naš tamau.
Včeraj smo spet poslušali srčka z Angel soundom in moram priznati, da je kar fajn feeling, ko slišiš tistega čuha-puha vlakeca, ki se mu nekam mudi user posted image . Glede na to, da imam v petek pregled in da ni namenjen UZ, upam da ga vseeno naredijo, da dobim novo slikico.
Odkar sem prejšnji teden povedala v službi, se mi zdi, da mi je buši kar čez noč zrastel, kot da je vedel, da zdaj pa ko vsi vedo, pa lahko user posted image . Vsi so bili navdušeni, nobene panike, tako da lahko mirno dočakam porodniško, brez prevelikega sekiranja...pa sedaj vem, da bodo še veliko bolj ustrežljivi, ko vedo za moje stanje.
Drugače da poročam, sva z mojim bila v Ikei, posteljnina za male je full luštna, pa poceni, da se nisem mogla zadržati in smo kar kupili. V C&A (sicer ne vem kako je v Sloveniji), sem našla ene fenomenalne lanene hlače za 30€, se splača it pogledat, imajo tam za nosečnice večjo izbiro. Če pa bi rade kupovale v H&M, naj vas opozorim, da imajo stvari za nosečnice samo v West centru (zraven Ikee).
Glede magnezija...jst pijem že od nekdaj magnezijeve šumeče tablete, saj to je verjetno isto kot Magnesol, al kaj že omenjate. Meni nekako magnezij pomaga tudi pri prebavi, krčov pa tudi nimam. Tko, da bom kar nadaljevala. Moji izcedki so drugače še kar prisotni, sicer piše, da je to normalno, pa bom vseeno vprašala oz. bo itak na pregledu povedala, če bi šlo za kakšno vnetje. Joški se mi zdi, da so tudi vsak dan večji, kaj šele bo proti koncu user posted image .
Drugače pa izkušnje mojih kolegic, ki že imajo dojenčke...gibanje in še enkrat gibanje...biti normalno aktiven...in je porod dosti lažji, a to je spet odvisno od vsake posameznice, ki najbolj ve zase kaj ji paše in koliko zmore. Jst hodim tu na en okoliški hrib, pa v juniju nameravam še enkrat na Raduho in Stol, ampak seveda...tokrat bomo imeli moj tempo user posted image , pa tudi če na vsakih 20m stojimo.
Če potegnem na splošno, glede na to, da je zame vse prvič in nimam izkušenj, imam včasih feeling, da sploh nisem noseča, ker ni prisotnih nobenih večjih težav in sem zelo vesela za vse skupaj. Je pa zato tolk več časa za priprave na ohcet na voljo in seveda opremljanje stanovanja user posted image .

Lepo mi bodite in pazite bušije!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.5.2010 10:27:49   
aleunam
Dan!

Tako, danes sva s sestrico premerili sobo. Sem naredila okvirni načrt, pa bo kar na knap. user posted image  Omara, postelja, posteljica, previjalna in omara z televizijo. Sicer sem vzela malo večje mere, nisem pa prepričana kako je z previjalno. V user posted image  katalogu je največja okrog 92x85 cm se mi zdi.

PDP... Jaz sem se vedno spraševala kako je, če imaš RD na 1. november. No, zdaj mam pa tak PDP. Vem, da težko verjetno, da se bo user posted image  rodil točno na ta dan. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se en dan prej, je tudi praznik, ampak bolj državni. user posted image  Mam občutek, da bom "padla" med oktoberke.

Škorpijonček, Ikea v Grazu? Tam bi jaz najraje posteljnino in previjalno vzela, ampak če se spomnim, ko sva bila enkrat čist na začetku user posted image , so bile bolj majhne površine za previjanje. Bo treba pogledati. user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.5.2010 10:46:00   
Marimax
Alenaum: madona, si zorganizirana. Vse imas ze preverjeno ! Svaka cast ! Ce imas moznost, daj previjalno mizo nekam drugam, ne v spalnico.
Mogoce kopalnica ali otroska sobica, ce jo seveda imata. Pa bosta v spalnici pridobila malo placa.

Škorpionček: hvala za info glede posteljnine za tamele v Ikei. Mi moramo to nabaviti,ker dobi prvorojenec novo sobico, pa mu moram barvno in seveda njemu všečno uskladiti še posteljnino, da bo spanje v lastni postelji dlje trajalo kot traja sedaj (priroma k nama sredi noči)

Moj dragi zadolzen za kosilo, mami za pucanje stanovanja, sine pa uziva pri babi tole dopoldne. Lepo bodite !

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.5.2010 11:56:34   
november2010
POzdravljene!

Za mano je pa še ena pestra noč, malemu vročina kar raste, ponoči se je zbujal in jokal, čist je adijo pamet. Na splošno je zelo malo bolan - v skoraj 4 letih je bil mislim da ene trikrat vsega skupaj + norice, ki jih je imel tudi zelo v blagi obliki.
Pa malo slabše na splošno sliši, greva zdaj na neke preiskave, danes pa ni slišal čisto NIČ. Pa rekel je da ga uho boli, zato sem ga odpeljala k dežurnemu. In je rekel, da ima tolk ušesnega masla, in da se mu je še nekako "napihnil (ker sem mu ta teden parafinsko olje v uho dajala po nasvetu zdravnika) in da ne more vidt ali je uho vneto ali ne in da zaradi tega tudi nič ne sliši..... ga moram jutr peljat na čiščenje pol bomo pa naprej videli kako in kaj. Skratka, pestro :)

Jaz bom tudi enkrat te dni skočila v Avstrijo h&m in C&a pogledat če imajo kaj več nosečniške robe.... ker ponudba pri nas je res mizerna.... sem si pa naročila v popku tisto majčko Pridem novembra in je res kjut :) Je pa to edina nosečniška mal dražja stvar, ki sem si jo privoščila, ker 27 evrov za eno majčko je res tu mač :)

Grem naprej malega cartat. Pa komaj čakam torek - imam pregled pri G! :) Ko berem ostale vidim, da imam res srečo, ker meni G čisto vsakič naredi vsaj hiter pregled z UZ. Očitno imam res srečo.

Lepo nedeljo vam želim!

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.5.2010 13:55:15   
škorpijonček_
Jp, posteljnina je res luštna in zelooo poceni, tudi kovter in povšter se dobi za res minimalno ceno, kvaliteta se mi pa zdi čist ok. No, jaz previjalne ne bom imela ¨ta prave¨, bova v Ikei vzela kar en predalnik, kjer bo mali imel tudi svoje oblekice in dala desko čez, na steno namontirala eno poličko za kremce in naju bo za nagledano prišlo le 80 €, pa še kasneje bova lahko to uporabila v spalnici in bo dobil mali tapravo otroško sobo. Posteljico bova pa vzela tam, je le 80€, bela klasična in prav čedna. Predlagam, da si mal pogledate prej www.ikea.com stran, preden greste, ker idej je res ogromno, pa je fajn prej mal naštudirat. Ne vem, midva sva mal Ikea frika user posted image , ker tam res dobiš poceni robo, pa tudi kvaliteta ni slaba.

No, pa je spet dež in vremenoslovci napovedujejo mrzle dni in puloverje na plano user posted image , jao, jst pa morje za nas rezervirala konec junija...a katera ve, če se lahko kopam, če je mrzla voda...no...tam 22-23C (je meni kar hladna)...mora bit vsaj 26user posted image .

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.5.2010 15:32:42   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Če pa bi rade kupovale v H&M, naj vas opozorim, da imajo stvari za nosečnice samo v West centru (zraven Ikee).

Ni res user posted image , v centru mesta v Grazu(blizu Jakominiplatza) se imajo eno z nosecniskimi stvarmi :) Izbira pa je definitivno vecja kot v mb.

Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.5.2010 17:28:34   
majabar
Spet sem na domačih tleh! Še vedno presenečena glede medalje in vesela, da bom naslednjih 10 dni preživela v družbi družine in prijateljev. Nato pa velik korak...:).
Pretekli teden ni bilo nič posebnega glede nosečnosti, do danes mi trebuh ni otrdeval, danes pa že 2x. No, tudi takoj po tem, ko sem dobila boj za bronasto medaljo:). Čez 9 dni imam pregled in bom ginekologa vprašala tudi glede tega.
Upam, da ste kljub vremenu preživele lep vikend. Jaz sem kar v postelji, me zebe:).

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.5.2010 18:20:36   
škorpijonček_
Maa2010,

Mislila sem glede H&M, če pa obstaja še kak H&M v centru Graza pa ne vem, ker priznam, da mi nikoli še ni uspelo priti do centrauser posted image . Je pa kjerkoli v tujini izbira res večja kot pri nas.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
30.5.2010 18:29:10   
maa2010
H&M sem mislila :) Je pa v centru Graza kr nekaj trgovinic za nosecnice user posted image Po moje bi se dalo tudi na Dunaju ogromno najti.

Ce gre pa katera na kaksen izlet v Zagreb user posted image , tam je na Ilici (glavna ulica) v razdalji 300m Prenatal(v kleti imajo za nosecnice) in Benetton(1. nadstropje za nosecnice). Pa v tem novem velikem nakupovalnem centru, mislim, da je Next, je tudi najmanj 1 trgovina za nosecnice.

Jaz ze imam kar nekaj stvari za veliki trebuscek doma :) Manjkajo pa mi se kaksne dobre pajkice(imam ze 2 - zimske in poletne), kopalke, modrci(sem prisla iz C na D user posted image ) in seveda user posted image trebuscek user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2112
30.5.2010 18:37:08   
maa2010
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Včeraj pa sem šla prvič pogledat, za kakšne nosečniška oblačila. Morem priznati, da sem bila nad ponudbo v C& A-ju in H & M-mu v MB razočarano. Izbira je res slaba, ali sem pa jaz toliko izbirčna. Poleg tega mi nobene hlače niso bile dovolj dolge. Je mogoče katera naletela na kakšen podaljšan model nosečniških hlač?

Ce imas cas idi v Grazuser posted image , H&M in C&A sta 2x bolje zalozena. Je pa v Mariboru se Mamita(Brezje) pa imajo kar nekaj hlac na voljo (od sportnih do elegantnih) in kot novost imajo tudi par "second hand" nosecniskih hlac, ampak so zelo ohranjene. Sporoci ce bos kje kaj pametnega nasla user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.5.2010 19:53:26   
škorpijonček_
A je bila že katera v ogromnem šoping centru malo pred Zagrebom? Vedno, ko se mimo peljem, pogledam tja in si rečem, da bo treba mal firbec popasit user posted image . Žal pri nas je res mala izbira, pa trgovine kot so Kepica in podobno, imajo kar malo preveč zasoljene cene in za tistih par mesecev se že splača poštudirat, če bi res dal toliko za eno stvar. Sreča pa je res, da je v trgovinah ogromno širokih tunik, ki tudi nam pridejo v poštev.
Drugače pa ima Benetton v Emporiumu tudi nekaj izbire...sicer ni ne vem kako velika, je pa lepa in ne preveč draga.
Jaz sem včeraj hotela kupiti v H&M kavbojke, pa se nisem mogla odločit med ciframi. A se ponavadi tudi zredimo kaj v noge, bedra?

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
31.5.2010 6:39:04   
simonmojca
Jutro vsem user posted image  na deževno jutro

samo malo se javljam, glih tok da vas vse lepo pozdravim user posted image  preden se začne gužva v službi

dobrodošle nove...

ah komaj čakam petek - pregled

no grem delat (je kar mal kruta ob 6začet ampak grem pa ob 14h damuser posted image )

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2115
31.5.2010 8:16:00   
Valentina85
Dobro jutro!
Majabar čestitam za medaljo! user posted image

Za mano je naporen vikend pospravljanja, pakiranja in selitve. Ampak danes zvečer bova že spala v novem stanovanju. Najbrž bo pa vse do konc mesca trajalo da dobiva vse pohištvo in to. Včeraj sem ful čutila premike in žgačkanje v trebuhu user posted image Šele čez dva tedna imam pregled...kar ne morem pričakat!
Jaz sem si za prvo silo kupila dvoje lanene hlače v H&M, in ene kapri hlače... ostalo še pride na vrsto, tudi opremo za user posted image bova kupila šele čez kakšen mesec, ker morava zdej stanovanje vsaj ta nujno opremit in spravit skupaj.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
31.5.2010 8:21:28   
phelps
Dobro jutro!

Simonmojca, v prejšnji službi sem delala od šestih zjutraj do dveh pa mi je veliko bolj ustrezalo kot sedaj, ko delam od osmih do štirih - sem jutranji tip človeka user posted image Je pa tak ritem zelo neugoden za zaspančke...

Ampak danes bi tudi jaz spaaaalllaaaa - se je moj prav smejal, ko me je gledal zjutraj - ponavadi se zbudim ob petih in ga frckam in podobno, danes pa nič user posted image Tale dežek je pravo uspavalo.

orlica, jaz prihajam iz okolice Trebnjega (živiva pri meni doma), iz katerega konca Dolenjske pa ti? Mislim, da sva edini Dolenjki tule, no ti si le še "na pol" user posted image

Oblačila - meni se zdi, da ne rabimo pretiravat. Jaz sem si predstavljala, da bo takoj začelo vse tiščat in vezat, pa sploh ni tako. Sem že skoraj na polovici, pa lahko še vedno nosim npr. Tom Tailor hlače, ki se po prvem nošenju po pranju tako ogabno raztegnejo, da so bile pred user posted image lepo spravljene v omari. Sedaj mi pridejo prav - rastejo z mano user posted image Sem imela srečo in našla dvoje prav super nosečniške hlače - ene elegantne za v službo in ene lanene za prosti čas. Nekaj mi je podarila sodelavka, ostalo bodo pajkice in tunike. Mislim, da ne bom več veliko kupovala... Pod nujno rabim še nekaj nizkih spodnjic in pižamo brez elastike ter pajkice - kje bi dobila prav nosečniške?

Majbar, čestitke tudi od mene user posted image

Valentina85, super glede selitve, sedaj pride na vrsto tisto najlepše - slike, rože, stuff za dojenčka... user posted image

Midva tudi še čakava omare za spalnico - pridejo čez cca 3 tedne, potem pa skočiva v Ikeo po stvari za otroško sobo... Jeeej, komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 31.5.2010 8:24:12 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
31.5.2010 8:42:45   
majabar
Valentina85, sta že daleč, še malo zdrži in bosta imela tako lepo:)! Mene po tej selitvi čaka preurejanje stanovanja v Kolumbiji, a bo to bolj prijetno početi, kot prazniti prejšnje stanovanje!
Phelps, tudi jaz ničesar nisem kupila, zaenkrat je še vse OK, čeprav sem se ta teden v Italiji kar zredila. Sem bila sama kriva, vse je bilo dorbo in sem si kar preveč privoščilauser posted image .
Če katero mogoče zanima: http://www.rtvslo.si/sport/preostali-sporti/bron-za-slovenska-lokostrelca/231343.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
31.5.2010 8:49:49   
Valentina85
Super, da si dala povezavo. Sem zadnjič prav iskala če bom kje našla pa nism...
Verjamem da ko boš s tvojim opremljala stanovanje bo čist drugačen občutek, ker boš navsezadnje z njim!!
Js pa tud komaj čakam da dam stvari na svoje mesto in potem počasi naprej... Vse me tako utrudi, drug teden že dobim eno ki me bo nadomeščala v službi in izpite imam.... Ampak ko pomislim na user posted image mi ni prav nič težko user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
31.5.2010 9:05:31   
majabar
Verjamem, da si utrujena, a nam daje tole bitje, ki raste v nas, posebno enegrijo. Ojoj, učenje, pridna si! Meni od strokovnega izpita januarja sploh ne paše veš nobeno branje, imam za nekaj časa popolnoma dovolj.
http://picasaweb.google.si/LZS.TarcniProgram/EPTARCNO#5477148269416557106
http://picasaweb.google.si/LZS.TarcniProgram/EPTARCNO#5477149089861719682
http://picasaweb.google.si/LZS.TarcniProgram/EPTARCNO#5477149599651469202
http://picasaweb.google.si/LZS.TarcniProgram/EPTARCNO#5477150509798543634

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
31.5.2010 9:44:50   
emma83
Bro jutro punce, ja imate kar prav, da je danes tak zaspan dan. Dela imam toliko, da se skoraj ven ne vidim ampak se meni tako ne da, ful sem zaspana.

Odločila sem se, da moram diplomo spackat skupaj do konc poletja, da imam zagovor že tam septembra in se za nekaj časa losam faksa, ampak se mi danes ne da v knjižnico po literaturo.

Pozabila sem vam povedati, da mi je G povedal, da prvorodke naj ne bi čutile gibov pred 18., 19. tednom, če slučajno katera čuti kaj prej, da smo za v Guinessovo knjigo rekordov. Meni se je v četrtek zvečer ful zdel, da nekaj pa čutim, kot eno tako rahlo trkanje na levi strani. Kdo ve, mogoče pa sem za v Guinessa.

Grem delat, se tipkamo pozneje.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
31.5.2010 10:00:09   
malajka84
Dan punce.

majabar čestitke za medaljo!! tak se dela!:)

Drugače je pa dans zuni k sred  oktobra, piha, lije, mrzlo...uff...čez 1 mesec pa na morje, sploh ni tapravga občutka, se bo moglo tole vreme mal uredit:)

Glede mojga bruhanja, je baje  bla kri prisotna zaradi vnetih dlesni, lahko pa pride tudi da kakšna žilica poči, tak da če ni tega veliko, ni panike. Sem si kar oddahnla pol včeraj.

acegirl jaz pa iz Hrastnika, torej čez hrib;)

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
31.5.2010 10:10:05   
nejka000
Jutro!

Zamano je tak smotana dooolga noč. Spat nisemmogla do treh, pol bi pa zaj vjutro spala ko top al kaj ko je treba tamauga za v vrtec zrihtat. Sem upala da bom šla nazaj spat ko ga spakiram, pa zgleda da ne bo nič. Je že poln mail box, stranke težijo. Je to slaba stran podjetništva, da še na bolniškem nimaš mira user posted image

Nosečniške obleke. Jaz sem kupla dvojne hlače, pa še nekaj mam iz prve nosečnosti, polet bojo pa oblekce. Sicer pa mamfull pajkic z niskim pasom, tako da bom kr pri tem ostala pa tunikah.

Stanovanja.... JOJ sam ko pomislim da sem se v roku enega leta 3x preselila me kr zmrazi. Zaj smo dva mesca v  novem stanovanju pa še ni vse tako kot bi moglo bit. SPloh več nimam volje do ničesa. Mogoče pol ko pe prime t.i. ''gnezdenje''. Je pa me mama včeri klicala, da je naplano prvlekla oblekce in stvari od tamauga, pa bomo čez vikend malo prebirali pa prali pa urejali vsaj malo okol stvari za user posted image .

Sem včeraj spet dobila voljo so slikanja. Zaj mam lepo čas za slikanje in risanje. Prej sem ogromno slik nardila, pol pa zej zadnje leto nič. Zaj me je spet zagrablo in sem dobila malo umetniškega navdiha. Sicer pa sem tudi večino slik pustla pr bivšem in jih zaj ne dobim nazaj, tako da je treba malo stanovanje z umetninami napolnit. V teh par mescih mi bo verjetno uspelo kaj  ustvarit, pol se bo treba namreč spet za en čas slikanju poslovit.

Kljub dežju, lep dan....

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
31.5.2010 10:15:59   
nejka000
Aja okol brcik sem htela še to rečt. Jaz sem prvebrcike v prvi user posted image začutila konec 18 tedna. Sedaj pa tiste prave konec 16. Prej so bili mehurčki, metuljčki vsak dan bolj intezivni, začeli so se pr 16 tednu, sedaj pa že ene dva dni kr fajn brcat začnemo.
Ja po literaturi in teoriji bi naj prvorodke čutle prve brce od 18ga tedna naprej. Večina okol 20ga. V drugo pa kaka dva tedna prej. Ampak kot smo že ugotovile, nobena nosečnost ni po knjigi. Je pa res da je težko da prvorodke čutijo prve brce  pred 18tednom. Mehurčki se lahko že pojavljajo ampak brave brce, ki jih bo čutiti tudi čez trebuh pa še kaka dva al tri tedne ne bo. Sej bomo vse hitro čutile in delile te čudovite trenutke-''igranje nogometa'', s partnerji...

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
31.5.2010 11:57:12   
nejka000
punce, vesela novica;
sem malo čekirala ostale forume in so že januarke aktualne in ne boste verjele, zasledila sem našo rožo03,ki se je od nas poslovila aprila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?