škorpijonček_
|
Dobro jutro, najprej dobrodošle nove...Pajac...me veseli, da je imam vsaj eno z istim datumom PDP, čeprav imam občutek, da bodo tile datumi samo cca. 10% zares držali . Jst osebno si res želim rodit na PDP, ker je tak lušten datum, pa še škorpijonček bi bil naš tamau. Včeraj smo spet poslušali srčka z Angel soundom in moram priznati, da je kar fajn feeling, ko slišiš tistega čuha-puha vlakeca, ki se mu nekam mudi . Glede na to, da imam v petek pregled in da ni namenjen UZ, upam da ga vseeno naredijo, da dobim novo slikico. Odkar sem prejšnji teden povedala v službi, se mi zdi, da mi je buši kar čez noč zrastel, kot da je vedel, da zdaj pa ko vsi vedo, pa lahko . Vsi so bili navdušeni, nobene panike, tako da lahko mirno dočakam porodniško, brez prevelikega sekiranja...pa sedaj vem, da bodo še veliko bolj ustrežljivi, ko vedo za moje stanje. Drugače da poročam, sva z mojim bila v Ikei, posteljnina za male je full luštna, pa poceni, da se nisem mogla zadržati in smo kar kupili. V C&A (sicer ne vem kako je v Sloveniji), sem našla ene fenomenalne lanene hlače za 30€, se splača it pogledat, imajo tam za nosečnice večjo izbiro. Če pa bi rade kupovale v H&M, naj vas opozorim, da imajo stvari za nosečnice samo v West centru (zraven Ikee). Glede magnezija...jst pijem že od nekdaj magnezijeve šumeče tablete, saj to je verjetno isto kot Magnesol, al kaj že omenjate. Meni nekako magnezij pomaga tudi pri prebavi, krčov pa tudi nimam. Tko, da bom kar nadaljevala. Moji izcedki so drugače še kar prisotni, sicer piše, da je to normalno, pa bom vseeno vprašala oz. bo itak na pregledu povedala, če bi šlo za kakšno vnetje. Joški se mi zdi, da so tudi vsak dan večji, kaj šele bo proti koncu . Drugače pa izkušnje mojih kolegic, ki že imajo dojenčke...gibanje in še enkrat gibanje...biti normalno aktiven...in je porod dosti lažji, a to je spet odvisno od vsake posameznice, ki najbolj ve zase kaj ji paše in koliko zmore. Jst hodim tu na en okoliški hrib, pa v juniju nameravam še enkrat na Raduho in Stol, ampak seveda...tokrat bomo imeli moj tempo , pa tudi če na vsakih 20m stojimo. Če potegnem na splošno, glede na to, da je zame vse prvič in nimam izkušenj, imam včasih feeling, da sploh nisem noseča, ker ni prisotnih nobenih večjih težav in sem zelo vesela za vse skupaj. Je pa zato tolk več časa za priprave na ohcet na voljo in seveda opremljanje stanovanja . Lepo mi bodite in pazite bušije!
|