|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
28.5.2010 20:48:53   
acegirl
BOSTINA: Tud jst sm opazla, da tudi ti prihajaš iz Zasavja.Jst sm iz Trbovelj. Pa ti?

RENESME: Hvala za odgovor. sam mi je to čudno, da mi je gleženj začel zatekat že pri 3 mesecih. A ni to prekmalu, na neti sem brala, da naj bi se to bolj kasneje dogajal. Danes mam kr mal rdeč gleženj:( A pol naj b resi magnezij pomagal.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
28.5.2010 21:01:01   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 2.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image
5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 7.6.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.6.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , NP 9.6.10, Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.5.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image user posted image

29.11.10
- pesjanarka, 33, 1user posted image , 0user posted image , Okolica Ljubljane, user posted image  user posted image

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10 user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 68

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
28.5.2010 21:03:05   
aleunam
Acegirl, dobrodošla med novemberkami. Lepo, da si se dodala na seznam, jaz pa sem dodala še par podatkov, ki so se nabrali vmes. user posted image

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
28.5.2010 21:22:40   
acegirl
hvala. sej nism vedla al se morm sama dodat al to drug nardite:)no v glavnem da sm goruser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
28.5.2010 21:35:15   
majabar
Da delim svoje veselje še z vami. Skupaj s kolegom sva danes ekipno osvojila bronasto medaljo na evropskem prvenstvu!!!! Po kvalifikacijah sva bila 14., potem pa v finalu odlično streljala. Vsi pravijo, da mi pikica pomagauser posted image .

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
28.5.2010 22:16:23   
pajac
En lep pozdrav vsem!

Da se vam še jaz pridružim z občasnim čvekanjem in ne samo branjem... Tudi mi čakamo novembra user posted image Doma pa imamo že enega navihanca starega slaba 3 leta...

Za seznamček 3. user posted image , 1user posted image ,  NP 17.6, user posted image

Vsem želim miren vikend in čim manj skrbi.

Nejka000 drži se!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
28.5.2010 22:16:57   
pajac
A ja .... PDP 22.11.2010

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.5.2010 8:42:15   
nejka000
Jutro souser posted image !

Pajac in Acegirl pozdravljene.user posted image

Jaz celo noč nisem nič spala, je naša bebica mela zabavo zgleda, ko me je celo nočbrcala, pa skoz me je neki špikalo...
Hvala bogu se ej krvavitev ustavla, in upam da se več ne ponovi.

Grem spit zaj prvouser posted image , pol pa zgleda da bo dans dolgčas, ko je dežek.

Vseeno lep dan vam želim

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.5.2010 8:45:51   
aleunam
Dan! user posted image

Acegirl, ni problema, lepo, da si se dodala sama. Jaz sem samo še dodala par podatkov, ki so se nabrali vmes.user posted image
Majabar, čestitke za bronasto medaljo! user posted image

Pajac, dobrodošla med nami. Te dodam na seznam. user posted image

Nejka, mate že dež? Pri nas še tu pa tam izza oblakov posije sonček.user posted image  

Jaz pa sem danes nekam zmatrana, pa ne vem od česa. Zaspala sem okrog pol deset_ih, se vmes parkrat zbudila, ampak vseeno sem skoraj preveč utrujena. Tudi user posted image me ni prebudila. Pa spodaj v bušiju me malo boli, pri desnem jajčniku. Čutim med vožnjo, hojo, če se v sedečem položaju zravnam... Sem komaj prišla v službo, pa že komaj čakam, da mine ura 12, da grem domov. user posted image

Sem si nameravala danes premeriti sobo, da malo preračunam kam kaj dati, da bo prostor za otroško opremo. Bo treba pisalno mizo in akvarij odstraniti, ostalo pa nekako smiselno porazdeliti.

No, pa se tudi pri nas dogaja na veliko... Dve sosedi sta user posted image , ena ma rok junija, druga avgusta, pa tudi naša snaha je noseča. Sicer še čist na začetku, ampak nekje je treba začeti. Sta se kar dolgo trudila, pa ravno sta nameravala na posvet, potem pa uspe. user posted image Tako, da smo včeraj skoraj celo popoldne klepetale s sosedo (avgustovkouser posted image ) in snaho, pa še mama je kakšno rekla zraven, saj ni tako daleč nazaj, da je bila nosečka. Taprva ogromno izkušenj, tudi ima že otroka, jaz sem tam nekje vmes, snaha pa je z veseljem požirala vse najine besede. Komaj čakam, da se vse to narodi. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 29.5.2010 8:47:22 >

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.5.2010 8:47:50   
Marimax
Nejka, drzim pesti, da se krvavitev ne pojavi vec ! Tudi moja noc katastrofa. Je mali prehlajen in sem ene 4x vstala, ker je zacel kasljati in ga je bilo treba na novo uspavati.
Mi je moj dragi zdajle kavo naredil, da pridem malo k sebi.

Pajac: welcome ! Pa cestitke seveda za nosecnost. Tvoj prvorojenec je le nekaj tednov starejsi od mojega. Bova imeli isto razliko v letih.

Majabar: cestitke za bron ! Carica si ! user posted image Upam, da ste kaj fotografirali dogodek. To moras nujno dati v dojenckov album !

Mi gremo danes na druzinski izlet. Upam, da vreme zdrzi. Zajtrk se pripravlja, le se v nahrbtnik pripravim in Akcija user posted image

Lep vikend novemberkam !

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.5.2010 8:49:30   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: acegirl

BOSTINA: Tud jst sm opazla, da tudi ti prihajaš iz Zasavja.Jst sm iz Trbovelj. Pa ti?

RENESME: Hvala za odgovor. sam mi je to čudno, da mi je gleženj začel zatekat že pri 3 mesecih. A ni to prekmalu, na neti sem brala, da naj bi se to bolj kasneje dogajal. Danes mam kr mal rdeč gleženj:( A pol naj b resi magnezij pomagal.

za zatekanje ni ravno Mg, če zatekaš potem si moraš redno meriti pritisk, zdravnica ti mora pogosto kontrolirati urin, v svoji prehrani moraš zmanjšati vsebnost soli, piti čimveč vode in veliko počivati- leže.
Lahko ti je začela voda zastajati, ni nujno da je to na koncu, problem ke samo ker če se ti je to že zdaj začelo, da bo na koncu še huje.

Glede na to, da imaš gleženj rdeč- a si kaj čudno stopila in si kaj zvila gleženj, ker rdeč pa naj nebi bil pri zatekanju zaradi user posted image , a je kaj vroč na otip in te boli, ker lahko je tudi kakšno lokalno vnetje?! Če ne bo boljše ga pejdi zdravniku pokazat.

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.5.2010 8:50:18   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

Da delim svoje veselje še z vami. Skupaj s kolegom sva danes ekipno osvojila bronasto medaljo na evropskem prvenstvu!!!! Po kvalifikacijah sva bila 14., potem pa v finalu odlično streljala. Vsi pravijo, da mi pikica pomagauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.5.2010 8:51:43   
aleunam
Vidim, da je bila današnja noč pestra pri vseh. user posted image  Jaz sem prvič šla 3x na wc, večkrat sem se prebudila, včasih se mi zdi, da se preobračam iz enega boka na drugega kot da sem stara 90 let. user posted image

Marimax, uživajte!

< Sporočilo je popravil aleunam -- 29.5.2010 8:53:09 >

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.5.2010 8:57:48   
nejka000
Majabar cestitke! res svaka ti čast, si pa res najbolj aktivna nosečnica med nami.
Jaz se spomnim da sem med prvo nosečnostjo še tekla na maratonu pa sem mela že trebušček - sicer samo na 5 km ampak je šlo. Sem mela res izi nosečnost, v primerjavi z to ko so sami problemi. Pa jih bomo že pregurali samo da bo bebica zdrava pa OK.

Ja pr nas je celo noč  deževalo, pa še sedaj malo rosi, sam je pa kr toplo, se ni preveč ohladilo. alunam pošlji malo sončka sem.user posted image

Glede bolečin pa tega, jih hvala bogu nimam, razen sramna kost me pa tak noro boli da ne morem sedet, pa ko se vstanem mi kr sapo vzame. Baje da je to zarad prve nosečnosti ker se mi je takrat vse preveč razširlo ko je bil malo full težek pol sem pa shujšala več ko 30 kil in se je vse skup zaraslo. Zej pa bo treba malo potrpet. Pa še gibanja mi full manjka, sam kaj če ne smem.

Včeri sem dobla majčko in je full zakon. Rdeča na trebuščku je pa  štroklja z dojenčkom v kljunu in napis štorklja me prinese jeseni. Mama se je tolk smejala ko jo je vidla.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.5.2010 10:43:41   
Soncchhek
majabar, TI PA ČIST RAZTURAŠ !!! ČESTITKEEEEEEEEEEEEE !!!!user posted image user posted image user posted image

Današnja noč je bila tudi pri meni pestra.....sem se zbudila okrog 4h in ni šans da zaspim....se mi zdi da sem komaj zaspala( nazadnje pogledam na uro nekaj čez 6h)....ob 7h se pa moja starša, ki živita v prvem nadstropju, odločita sesat stanovanjeuser posted image . Ne moreš da verjameš ... Seveda se vse sliši dol v pritličje k nam.

Aleunam, jaz se tudi moram počasi obračat ponoči... enako jaz mislim...kot da sem stara babica user posted image .

Pri nas pa še ni dežeka, je bil prav fajn sonček dopoldne....ampak zdaj se je pa pooblačilo ... Sem utegnila še nabrat solato pa redkvico z vrta.....njami...

Danes zjutraj sem bruhala....ja zadnje tri tedne ( od tistega infuzija servisa v bolnici), bruham tako enkrat na teden.....vsaj samo to...pa upam da še to mine....slabo mi je pa še vedno....včasih majčkeno....včasih bolj....le da zdaj pridejo tudi urice, ko mi sploh ni.....Jutri bomo dopolnili 15 tednov user posted image .

Zakaj pijete ta Magnesol????

lep vikend !!!!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 29.5.2010 10:53:07 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
29.5.2010 12:01:30   
D0aisy
Majabar čestitam, svaka čast!
Pajac dobrodošla.
Jaz pa se lahko pohvalim z dvojnimi nosečniškimi hlačami, enimi kapri in enim krilcem, ki sem jih včeraj kupila v Mamiti v MB. Predvsem elegantne hlače so podaljšane, tako da če je katera visoka naj se tam oglasi.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
29.5.2010 12:04:18   
acegirl
majabar: čestitke

renesme: pritisk mam v redu, sem ga mogla zdej 2 tedna merit, kr sm nazadnje pri ginek. mela 150/90. Pri men je tko da mi hitr naraste, če sem kej živčna al pa kej. Drugače je pa normalen. Urin mam tud ponavad slab, kr premalo pijem, ampak zdej nazadnje je bil v redu. Jst pač mislm, da je vse to mal povezan in zrd tega pol zatečen gleženj. Je pa mal vroč pa mal boli. Sej če ne bo boljš bom šla v bolniško pa je. Sam prej še dopust skoristim:) Drgač pa sej dohtarji ne upajo nč dat, če si noseč, tko da počivat pa je.

še en tak vprašanje za vse, a kjero kdaj tm bliz jajčnikov full špikne, predvsem kadar se zelo smeji?user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
29.5.2010 13:25:34   
nadinne
majabar BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image

Dobrodošle nove med nami.

acegirl, tudi mene velikokrat špikne v jajčnikih...ne vem zakaj...bom v torek prov vprašala ginekologinjo.

Jaz sem pa danes takoooo zaspana...pa sem drugače zelo dobro spala user posted image Mene pa nič ne moti če grem ponoči na wc...že od malega vedno ponoči hodim na wc, zmoti me le če grem več kot 3x.

Pri nas je bil tudi sonček dopoldne, pred kako uro pa se je pooblačilo in shladilo user posted image

Aja, tiste ki imate pse doma...oni niso nevarni glede kakih bakterij kot npr. mačke a ne? Pri tastu so včeraj dobili malo nemško ovčarko...je pravi scrkljanček...pa sem malo gruntala glede higiene...itak da si 100x roke umivam, ampak vseeno me zanima. Je tako luštna da si ne morem pomagat, da se ne bi igrala z njo user posted image  

Uživajte!

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
29.5.2010 13:41:16   
liina
Pozdravljene mamice in bodoče mamice, sama sem tudi mamica 2 letne decemberke in je pravi blagoslov,če bi vedela,da je materinstvo tako lepo, bi sigurno imela otroka že prej. No, naj preidem na bistvo, pri nas imamo 2 vozička, tako smo enega shranili, nismo ga uporabljali in bi ga sedaj prodali, je komplet 3v1 (sedežna enota, košara in lupinca), barva apple green, primerna za oba spola, cena ugodna- 290 oz po dogovoru, če vas morda zanima,si oglejte slikice tukaj:
http://www.mojalbum.com/redy/kombinran-vozicek-3v1-nov
Prijetno nosečnost še naprej!

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
29.5.2010 13:47:25   
tejci1981
Hvala za odgovore glede poroke!!!

Svoji "nevesti" sem pomoč ponudila že najmajn 100X pa me vedno zavrne, češ da ni nič takega pri čemer bi ji lahko pomagala, tako da mislim, da bom res le stala na njeni strani in se na koncu obreda podpisala (tako je vsaj v zadnjem pogovoru odgovorila na moje vprašanje kakšne so moje naloge in če ji lahko kaj pomagam).

Koliko jo poznam, vem da od mene pričakuje več, samo jaz ji ne morem pomagati, če me vedno znova odpravi, zadaj pa se marsikaj sliši in izve,......user posted image
Komaj čakam, da bo tega konec in da se zaradi te poroke nebom več nervirala,.....

HVALA ŠE ENKRAT ZA ODGOVORE!!!!

BRAVO MAJABAR!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene vse nove!!! Vedno več nas jeuser posted image user posted image user posted image

Nadinne (moje mnjenje) če si roke umiješ potem ko se z njo crkljaš (joj ko ti zavidam!!!!!) mislim da nebi smelo bit kaj narobe. Jaz mam svojo psičko, pa še tetino, pa še kak sosedov kuža se kje najdeuser posted image user posted image user posted image (sem pač pasji obsedenec kaj češ user posted image ), doma imava pa še mačaka, tako da sem obdana z kosmatinci,..... kot si napisala 100% umivanje rok, jaz pa sem si še dezinfekcijo za roke kupila, da je ja bolj ziher, in to je to ......

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
29.5.2010 15:12:01   
november2010
No moja noč je bila tudi obupna danes user posted image .... zbujanje itak skoz, mali je zbolel, pa špikalo me je na desni strani ful... je najbrž res, da se napor pozna.... meni v službi vsi govorijo zakaj nisem na bolniški, ampak načeloma se počutim ok in nočem bit že doma.... bom pa v ponedeljek res šefico prosila, če je možnost da me prestavi v kako drugo skupino k večjim otrokom, ker trenutno delam v jaslih in če se še tolk pazim se dvigovanju otrok ne morem izognit...

Ena je omenila knjigo Malček palček - kje pa se jo dA dobit? Mi se sicer že sedaj velik o dojenčku pogovarjamo, ampak tudi kaka knjigica ne bi nič škodila.

Pozdravček

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
29.5.2010 15:24:49   
orlica
Majabar: čestitke za uspeh. Očitno ti otrok daje še posebno energijo.

Nejka: Pazi nase, da se ti ne bo več ponovilo.

November2010: Kuker jst vem mora ti delodajalec poskrbet delovno mesto primerno za tvojo nosečnost. Ker drugače greš domov na bolniško in dobivaš plačo tok kuker bi bla v službi. Mam podoben primer kar se napornosti v službi tiče, ampak se je vse uredil.

Moram pa povedat, da sm mal razočarna z našimi trgovinami. Nikakor ne dobim hlače, k bi mi bile všeč in hkrati dober stale, pa dober se bi počutla... Katastrofa. AL sm pa jst tok zbirčna.

Phelps: Iz katerega konca Dolenjske pa si? Ker sama sem Dolenjka, ampak priženjena v Ljubljano.

< Sporočilo je popravil orlica -- 29.5.2010 15:26:25 >

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
29.5.2010 16:08:53   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

acegirl, tudi mene velikokrat špikne v jajčnikih...ne vem zakaj...bom v torek prov vprašala ginekologinjo.

maternica je z vezmi pritrjena v trebušni votlini in ko raste in se veča to čutimo kot špikanje in vlečenje...Magnezij pomaga, jaz tega zdaj praktično ne čutim (v prvi nosečnosti pa sem, dokler mi G ni rekla naj Mg pijem), no čutim, če preveč delam, ali pa če zelo dolgo sedim...5,6ur in več...

psi- niso nič nevarni! ti kar uživaj z njimuser posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
29.5.2010 19:27:05   
pikizenc
Majabar čestitke.

Vsem novim pa dobrodošle user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
30.5.2010 7:01:39   
malajka84
Jutro punce, samo eno vprašanje, za tiste ki ste ali ki še bruhate. Za kaj več pa zdele ni časa.:)

Zanima me, če se je pri kateri zgodil, da je poleg bruhanja žolča bruhala še kri, ampak brez panike tko mislm za vzorec no....pomešana z ne vem čim, pač kr je prazn želodec?

Hvala za odgovor, več pa ko priletim nazaj!

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?