|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
28.5.2010 8:29:04   
majabar
Dobro jutro!

Tu v Italiji imam tako slabo internetno povezavo, da rabim deset minut, da mi odpre eno stran, pa še ta ni popolna. No, v nedeljo bom doma in malo nadoknadim. Evropsko prvenstvo sem zaključila na 17. in sem zelo vesela. Izpadla sem proti drugouvrščeni iz kvalifikacij (jaz sem bila 34.), ona jutri strelja za zalto medaljo. Res je dobra. Danes streljam še ekipno. Če verjamete ali ne, sem izvedela, da sem bila že pred časom proglašena za miss lokostrelkuser posted image , a sploh nisem vedela.
Danes začenjam 19. Še 12 dni do odhoda v Kolumbijo!

Lep dan vsem!!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
28.5.2010 8:57:55   
Anonimen
Hej punce!

Mene pa nekaj zanima...
Kadar vstanem me tolk zaboli v spodnjem delu trebuha.. Na tistem mestu
kot so jajčniki. Kot bi me krč zagrabil. Moram kar nekaj časa pri miru stati, da bolečina
popusti.

A se še kateri to dogaja? Kaj bi to bilo?

(odgovor članu majabar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
28.5.2010 9:05:08   
Anonimen
Aja pa naj povem, da se mi to v 1. user posted image  ni dogajalo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
28.5.2010 9:52:17   
nejka000

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aja pa naj povem, da se mi to v 1. user posted image  ni dogajalo...

Ne vem kaj bi te bolečine lahko pomenile. Mene sicer full boli sramna kost, baje zarad raztezanja.

Meni se je pravkar spet kri vlila.user posted image Sem upala da bo zaj po tabletih in ležanju kaj boljše pa zgleda da ne. Upam da je vse OK. Sem klicala G. pa je rekla da če se ustavi v naslednje pol ure, da je spet hematom spustil in grem spet na UZ drug teden, če pa se ne ustavi pa spet v bolnico.
Držite pestke da je vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
28.5.2010 10:27:25   
Soncchhek
nejka000, vse bo ok pa pika. Počivaj....

Anonimen-a,  mene včasih boli ko se vsedem....vstanem....tako da sem se sedaj navadila da počasi vstanem....počasi in nežno se vsedem... Me pa nekaj žgečklja tam dol....občasno take metuljčke čutim...
Drugače se pa ful hitro utrudim....verjetno je vse posledica tega, da sem prve tri mesece prebruhala šepaše...zdaj pa je forma v nuli...skuham kosilo in sem čisto out potem.....in sploh pozno popoldne, zvečer...me ko se premikam boli buši... in potem počivam počivam....Imam pa čez 3 dni pregled pri ginekologu pa bom povedala...
drugače pa moja prijateljica je imela pri obeh nosečnostih grozne bolečine v trebuščku....pa je s tamalima vse ok... ginekološko nič narobe med nosečnostjo....ipd....samo bolečine bolečine...

Moram vprašat ginekologinjo....če je pri pregledih krvi+ urina treba imet tist prvi urin zjutraj ..pač sedaj ko se daje pred vsakim pregledom; ker sem zjutraj komaj prišla do laboratorija....sem se po poti skoraj polulala v hlače.

Joj meni se pa tako ne da mazat s temi kremami zvečer....upam da ne bo kdaj minilo veselja mojga dedca, da me namaže....ker mu kar naprej uturim kremco ...

Lep vikend punce!

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 28.5.2010 10:28:39 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
28.5.2010 10:35:10   
nejka000
soncchhek jaz hodim na preglede popoldan, tako da po moje ni nujno za urinski test bit zjutraj. Jaz sem bla vedno popoldan.
Sicer pa okol kremic pa tega, se ti pridružujem. men se tud ne da mazat,ma pa naš mali veliko veselje pol me pa on boža pa maže po trebuščuuser posted image

krvavitev se je hvalabogu trenutno ustavla. Dans več ne grem iz kavča, sam še za lulat vstanem.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
28.5.2010 10:45:25   
aleunam
Dan! user posted image
Majabar, čestitke za 17. mesto in 19. teden!!! user posted image user posted image user posted image  Jaz sem ful vesela, ko ob ponedeljkih stopim v naslednji teden. Kako je buši, že izbočen?

Nejka, upam, da se ti krvavitev umiri. Mora biti res grozno... user posted image

Anonimen, mene včasih zategne ko se dvignem. Včasih moram tudi jaz kakšno sekundo obstati na miru, potem pa je boljše. Če nisi sigurna, da je to običajno za user posted image , pokliči G in omeni težavo. Upam, da je vse v redu. user posted image

Bostina, tudi jaz sem gledala tega v Lidlu (v letaku). Kaj je pomembno pri teh babyfonih? Da dovolj daleč vleče, da se razločno sliši?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
28.5.2010 10:50:23   
phelps
nejka000, me te ne damo! Drži se! In lepo ugasni malo škatlico ter p o č i v a j user posted image

Glede bolečin pri meni pa lahko povem le to, da kadaj pretiravam z delom, me kar boli, tudi zbudim se od bolečin. Pomaga le počitek. In tudi sicer se kar naprej nekaj dogaja tam spodaj, to je menda normalno (ko kihnem zelo zaboli, ko me zelo lulat boli, če ležim na hrbtu je nekaj čudno...) user posted image

Tiste, ki ste že mame: Je nujno, da je novorojenček v spalnici pri starših ali je lahko že od samega začetka v svoji sobici? Pri nas je ena otroška sobica zelo blizu spalnice, vendar mi vsi govorijo, da mora biti pri nama, blizu postelje - je to res?

< Sporočilo je popravil phelps -- 28.5.2010 10:52:16 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
28.5.2010 10:51:26   
Bela01
Mene pa zaboli (taka topa bolečina), ko se vsedem. Tako da se morem najprej na eno stran vsest in šele potem normalno in seveda lepo počasi.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
28.5.2010 11:32:24   
Soncchhek
Phelps, meni se zdi dojenčka praktično imet nekaj mesecev pri sebi....ker pa le vstajaš kar naprej... tudi vsako uro če je treba, ga dviguješ s postejice, se hrani- sploh če se doji ipd... razen če se ti da cel čas v drugo sobo hodit.

No pri nas niti ni tega razmišljanja, ker bomo kar nekaj časa vsi v eni sobici. Otroške še nimava posebej.

Glede te bolečine, kot sem napisala...pri meni enako...če sem utrujena se kar pozna...drugače pa vse počasi....nežno....se vsest vstat....ipd.

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
28.5.2010 11:38:08   
Marimax
Ola sonosecke. Sem si ravno privoscila skledico rdecih, svezih jagod.Njami. Se mi zdi, da imam kar naenkrat vec energije ze delo.
Glede bolecin v spodnjem delu trebuha: pojavijo se, ce kaj na hitro naredim: se v postelji obrnem, vstanem, dvignem s stola etc, predvsem pa ce kihnem ali moram zakasljati.

Posteljica novorojencka v sosednji sobi: pri nas tega nismo prakticirali. Novorojencka sva imela poleg najine postelje, saj moras ponoci dostikrat vstati, ga podojiti, uspavati nazaj in podobno. Dostikrat se mi je zgodilo da sem med dojenjem zaspala zraven, mali pa z mano in smo se zjutraj v troje znasli v posteljiuser posted image

Mamice, ki pricakujete drugega/tretjega/cetrtega otroka: pri nas je zelo popularna knigica Malcek Palcek. Prikazuje noseco mamico s trebuhom, ki ze ima enega fantka. Na humoren nacin je prikazano kako malcek v trebuhu igra nogomet, pa kako si malcek v trebuhu prizge svecko, ce je prevec temno in podobno. V knjigi so tudi posebni zavitki, kjer lahko dvignes zavitek, pa se spodaj pokaze kaksna nova podoba. Skratka: nas skoraj triletnik je navdusen in zadnje tedne skoz lista po njej. Se mi zdi, da mu je malo bolj jasno kako da je dojencek lahko v trebuhu, prej me je samo cudno gledal, ko sem mu to govorila.user posted image

(odgovor članu Bela01)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
28.5.2010 12:27:31   
nadinne
Živjo souser posted image !

Madonca ste se razpisale. user posted image

Glede bolečin v trebuhu...jaz imam vsake toliko časa občutek da me kaj zateguje...vsedem se itak previdno, če kihnem se prej čisto skrčim in potem ne boli...v postelji se tudi obračam kot en upokojenc user posted image z boka na bok...res pa je da na desnem boku skoraj ne ležim več, ker me poleg noge sedaj včasih začne na levi strani trebuha pečt...zadnjič me je ponoči to prebudilo in sem rabila kako minuto dve, da je popustilo...moram to omenit v torek na pregledu. Tudi ko vstanem s postelje ali stola si pomagam z rokami...sem sama sebi smešna, samo če pa obremenim trebušne mišiče, pa potem boli. Drugače imam pa zelo občutek, da mi nekaj pritiska na črevesje, ker me stalno kaj špika, sploh če imam kaj zraka notri to veliko bolj občutim. Ja naše bebice rastejo...vedno manj prostora imajo in pritiskajo na vse user posted image Jaz sem ravno danes vstopila v 16. teden...zadnjih 14 dni je res hitro minilo user posted image Otročka pa še ne čutim...jaz računam da ga bom šele čez kak mesec...ja špehec je dobra izolacija user posted image

Zadnjič sem tudi jaz kupila olje za nosečke proti strijam, od Dr. Hauschka neko olje črnega trnja...je fajno, res imam pbčutek da je koža bolj mehka in vlažna...je pa drago! V bistvu sem to kupila ker so mi povsod edino tega predlagali kot res naravnega (edino še navadno mandljevo olje), ker jaz ponavadi po vsaki žavbici takoj dobim izpuščaje...ponavadi potem kupim par kremic, pa nobena ni dobra in sem potem z denarjem na istem...no tokrat zaenkrat z alergijo ni težav,  upam da tako ostane user posted image Se pa mažem vsak dan po tuširanju...mi je že prišlo v navado in mi ni težko, pa še lepo diši po eteričnih oljih user posted image

nejka, lepo počivaj...bo vse vredu boš videla

Otroka bom jaz tudi imela pri sebi, sploh če bom dojila, ker se mi pa res ne bo dalo vstajat in hodit v drugo sobo. Ko pa se ne bo več ponoči dojil, pa bo dobil svojo sobico.

Uživajte v sončku...če ga še imate kaj, pri nas se je pred kako urico skril in je prav hladno ratalo zunaj.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
28.5.2010 12:30:02   
Renesme**
urin- user posted image  naj sploh ne bi dajale jutranjega urina! Meni vedno pove naj grem popoldan urin dat!

svoja soba za dojenčka- ni nujno da imaš user posted image  pri sebi v spalnici, je pa praktično, vsaj meni se ne bi dalo ponoči sprehajat v drugo sobo....no v bistvu sem se ker mala ni spalauser posted image , po moje jaz sploh spat ne bi mogla ker bi skoz hodila gledat kaj je z malo štrucouser posted image

bolečine- vse bolečine, ki se zdaj začenjajo pojavljat so povezane z naporom, večina nas še nima občutka, da smo noseče in še vse delamo enako kot prej...telo pa se že spreminja...bo treba bolj na easy in malo več počivat!
Jaz sem zaradi tega že na 2 Mg dnevno. Pijte magnezij, da se bolečina umiri in tudi krči v noga se manj pojavljajo!
Seveda lahko greste tudi do G in jim to poveste!

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
28.5.2010 12:35:54   
Sunday
Ojla sonosečke!

majabar čestitke!!! Za osvojeno lepo mesto in pa tudi za naziv!

Nejka  upam, da se je ustavila krvavitev.
In pa tako kot pravijo druge počivajuser posted image

Kako pa kaj trebuščki?
Meni se že kar pozna....
Moram nazaj pobrskati kako se objavi slikico...

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
28.5.2010 12:53:26   
Valentina85
Majabar čestitam za dobro uvrstitev in tvoj nov naziv user posted image user posted image

Jaz bom imela otročička vsaj na začetku zraven pri postelji, bolj zaradi praktičnega vidika...Kasneje pa v svojo sobico. Jutri se seliva v novo stanovanje in pakiram počasi vsak dan malo, tako da jutri taglavno odpeljejo, kar groza me je, vseh teh stvari in škatel, pospravljanja in čiščenja, ampak bo že...
meni se trebušček že mal pozna, in mi je tko fajn ko ga ni treba več skrivat špehca, ker sem močnejše postave, zdej se je vse porazdelilo, trebuh je pa napet... user posted image

Jaz imam te dni že razgovore v službi za mojo menjavo, da jo čimprej uvajam v delo, če bo treba slučajno kej prej na bolniško... Kako imate ve to zmenjeno v službah?

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
28.5.2010 14:00:38   
emma83
Dan punce!

Jaz sem pa danes videla user posted image . Na pregledu vse OK, pa mi pravi no bova srčka poslušala, jaz zaviham hlače in se uležem gor na stol in išče, išče, pa ga ni mogel najti. Pa mi pravi no bova kr na brzino UZ naredila, ker lahko srček še pol ure iščem, pa ni rečeno da ga bom našel, ker se user posted image tok premika. Malemu oz. mali se je pa ful kolcalo in kar skakal je gor dol, pa mal boksal. Tko da sem mela UZ. JEEEJ. Sem pa danes noseča 16t 3/7.

Vprašala sem za sladkorno, na test me bo poslal tam okol 25. tedna, pravi da pri meni ni rečeno, da je sladkorna, ker sem se zredila samo za 1 kg, da gre ponavadi teža ali drastično gor ali dol, se pravi mora biti nek ekstrem. Tko da bomo lepo do avgusta počakal pa šli na cukr test.

Naslednji pregled: 28.6.

Danes sem rezervirala morje za en teden in greva že čez 2 tedna uživat. Komaj čakam.

Nejka user posted image user posted image user posted image

Majabar
čestitam.

Ena me je vprašala iz kje sem, priseljena sem v Kamnik ampak se imam še vedno za Ljubljančanko, služba, prijatelji, družina vse je tam.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
28.5.2010 14:13:16   
tejci1981
Nejkauser posted image user posted image

Majabar - čestitke user posted image

PUNCE, KI STE SE PRED KRATKIM POROČILE RABIM POMOČ!!!!!!

Imam totalno banalna vprašanja.....kdaj so vam poročne priče prinesle darila, na dan poroke ali prej?
Kaj pa funkcija nevestine priče na matičnem uradu in v cerkvi (mislim, da se moram nekje podpisat,..... je še kaj drugega???????)

Čez dva tedna sem namreč poročna priča in se z mojo "nevesto" sploh ne vidim in slišim, ker je polno zaposlena z pripravami, tako da sploh ne vem ali so v cerkvi kakšne priprave pri katerih moram biti prisotna (ona pravi da ne user posted image ).
????????????????????????????????????????

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
28.5.2010 14:34:35   
aleunam
Uh, vse sem napisala, potem pa po pomoti zbrišem. user posted image

Otroka bi tudi jaz navajala od začetka na svojo sobico, če bi imela priložnost, voljo in če bi otrok "želel". Če že to ne, pa vsaj v svoji posteljici. Bomo pa videli čez par mesecev, če bo tako...

Magnezij, v kakšni obliki?

Mi še imamo sončka, komaj čakam, da grem domov. Par zadev še rešim v službi, potem pa dovolj za danes.

Domači bazen... Mi ga bomo tudi letos imeli, baje je oče nabavil večjega in višjega, kot smo ga imeli lani. Pa me zanima, če je za nosečke sploh primerno? Enako se uporabljajo klor in ostale raztopine, da voda več mesecev ostane čista. Glede sonca se ne sekiram, ker lahko razpremo marelo, voda je bolj ali manj hladna, zanima me edino glede klora. Bi pa se v vsakem primeru kopala z tamponom.

Emma83, super za UZ. Sem kar malo nevoščljiva user posted image , jaz bi tudi. user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
28.5.2010 14:50:21   
acegirl
Živjo!

Sem nova tukaj. Tudi jaz pričakujem novembra dojenčka:) Zanima me naslednje, če ima že katera probleme z zatekanjem gležnjev. Meni leva noga nagaja, tko da kar malo šepam:) Me je tudi cela cukala, tko da sem komaj vstala oz. se usedla. Sedaj pa imam samo še zatečen gleženj. Ima katera podobne težave? Drugače se pa počutim super, kot da ne bi bila noseča. user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
28.5.2010 15:11:42   
acegirl
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK,
PREBIVALIŠČE

user posted image   

29.10.10
- majabar, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Ljubljana user posted image user posted image

XX.11.10
- orto2
- poona, 2user posted image , 1user posted image

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 11.6.10, Prlekija  user posted image user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Ljubljana user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10, Dolenjskauser posted image user posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , Domžale user posted image user posted image
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.6.10, Štajerskauser posted image user posted image
- anmp2601, 30, 2user posted image , 1user posted image , Domžale user posted image  user posted image
- MissLady, 2user posted image , 1user posted image

3.11.10
- Mifene

4.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 2.6.10 user posted image  user posted image  
- acegirl, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 24.5.10, Zasavje user posted image
5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.10, Ljubljana user posted image  
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Štajerska user posted image user posted image
- bela01, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, Maribor user posted image user posted image   
- mami28, 30, 2user posted image , 1user posted image , Kozjansko user posted image

6.11.10
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.10, Ljubljana user posted image user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 18.6.10, Mariboruser posted image user posted image

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , Gorenjskauser posted image  user posted image
- coach, 1user posted image , 0user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image   
- nejka000, 25, 2user posted image , 1user posted image , NP 7.6.10, Sl. Konjice/Radenci user posted image  user posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 28.5.10, Ljubljana user posted image user posted image
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
- Pollon, 28, 1user posted image , 0 user posted image , NP 26.05.10, Ljubljana user posted image  user posted image

10.11.10
- teycika, 25, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 27.5.10 user posted image user posted image

11.11.10
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljanauser posted image  user posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 16.6.10, Zasavje user posted image user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image

12.11.10
- flik, 2user posted image , 1user posted image
- ikin, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.6.10  user posted image
- anna20, 2user posted image , 1user posted image , Kranj, user posted image  user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljanauser posted image user posted image
- ječi12, 2 user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

13.11.10
- Eruvande, 1user posted image , 0user posted image , NP 31.5.10, user posted image  user posted image
- novemberska, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10, Ljubljana user posted image  user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , okolica Ljubljane

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , user posted image  user posted image
- Norvežanka
- sunday, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 21.6.10 user posted image
- simonmojca, 24, 1user posted image , 0user posted image , NP 4.6.10, okolica Ljubljane user posted image  user posted image

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , Ljubljanauser posted image

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image
- kr ena, 2user posted image  , 1 user posted image , user posted image  user posted image

18.11.10
- november2010, 26, 2user posted image , 1user posted image , NP 1.6.10, Ljubljana z okolicouser posted image user posted image
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 14.6.10 Notranjskauser posted image user posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , Celje user posted image  user posted image
- aleksa83

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.6.10, Gorenjskauser posted image  user posted image
- soncchhek, NP 1.6.10  user posted image  user posted image
- ajne1, 3user posted image  , 2 user posted image  , NP 9.6.10, user posted image  user posted image
- orlica, 2user posted image , 1user posted image , Okolica LJ, user posted image user posted image

22.11.10
- škorpijonček, 2user posted image , 0user posted image  ,  NP 4.6.10, Celje user posted image  user posted image   

23.11.10
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.6.10, Okolica Celjauser posted image user posted image
- Urša08, 3user posted image , 2user posted image   user posted image
- Mamab, 2user posted image , 1user posted image
- nov2010, 1user posted image  , 0user posted image  , NP 30.6.10, Gorenjska user posted image  user posted image

26.11.10
- annanas, 23, 1user posted image , 0user posted image
- netyka, 23, 1user posted image , 0user posted image , NP 27.5.10, Maribor user posted image  user posted image

28.11.10
- Ribica Nemo, 30, 2user posted image , 0user posted image , NP 22.6.10, Ljubljana, user posted image  user posted image

29.11.10
- pesjanarka

30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 28.5.10, Maribor user posted image  user posted image
- aluap, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.6.10 user posted image user posted image user posted image  user posted image

NOVEMBERK user posted image  NAS JE: 68

Z nami so bile:
- big mamma, sarar, ribica 81 user posted image user posted image user posted image
  - abv1, roža03, portorož user posted image user posted image user posted image
- alna, čirimbara, karmen7 user posted image  user posted image  user posted image  
- risa, pildek user posted image  user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
28.5.2010 16:13:10   
Renesme**
Magnezij- jaz pijem Magnesol, šumeče tablete, kupiš jih v lekarni, nekatere pa tudi tablete jemljejo, samo primerjaj vsebnost Mg, Magnesol vem da lahko do 3/dan.

(odgovor članu acegirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
28.5.2010 16:40:49   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Ena me je vprašala iz kje sem, priseljena sem v Kamnik ampak se imam še vedno za Ljubljančanko, služba, prijatelji, družina vse je tam.

Potem sva si pa blizu.... :) sem namreč iz okolice K.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
28.5.2010 16:48:33   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

PUNCE, KI STE SE PRED KRATKIM POROČILE RABIM POMOČ!!!!!!

Imam totalno banalna vprašanja.....kdaj so vam poročne priče prinesle darila, na dan poroke ali prej?
Kaj pa funkcija nevestine priče na matičnem uradu in v cerkvi (mislim, da se moram nekje podpisat,..... je še kaj drugega???????)

Čez dva tedna sem namreč poročna priča in se z mojo "nevesto" sploh ne vidim in slišim, ker je polno zaposlena z pripravami, tako da sploh ne vem ali so v cerkvi kakšne priprave pri katerih moram biti prisotna (ona pravi da ne user posted image ).
????????????????????????????????????????

Sem sicer poročena že skoraj eno leto, sem pa bila priča v začetku maja, sem pa kar dost v porokah, moj se s tem prav ukvarja, jaz pa tudi v prostem času na nek način.

Za darilo je čisto po želji, ni nekih pravil, tako da kakor želiš.... Nama je priča kupila dormeo, je seveda prinesla že prej. če boš dala denar pa lahko tudi na dan poroke.
Funcija - ja tam se dejansko samo podpišeš, je pa v bistvu tvoja glavna "funkcija" pomoč nevesti... Pomagaš pri oblačenju, držiš šopek, ko sprejema čestitke in darila poskrbiš, da darila nekam spraviš, da nima nevesta polnih rok, itd.
V cerkvi je neka kratka "generalka" (vsaj pri nas, mogoče tud odvisno od župnika? ), lahko si zraven ni pa nujno.... z župnikom se gre sam na kratko čez obred....

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
28.5.2010 17:01:49   
Marimax
Jaz sem bila prica moji sestri na poroki. Sem se takrat pozanimala najprej pri njej, potem pa se pri drugih kaj se od mene pricakuje.
Moja sestra si je vlogo price zamislila tako, da ji na dan poroke cimbolj pomagam s prakticnimi stvarmi kot npr pomagam pri oblacenju, poskrbim da so darila spravljena,sprejmem fotografa, dajem prakticna navodila gostom kaj je sedaj na vrsti, v smislu da ne vsi hodijo do zenina in neveste in sprasujejo kje je wc, pa kje naj parkirajo in podobno.
Skratka da skrbiva z drugo prico za to, da potekajo stvari organizacijsko cimbolje in da se nevesti in zeninu ni treba ukvarjati s takimi zadevami na njun najlepsi dan. 
In mislim da nama je z drugo prico uspelo.Druga prica je bil zeninov najboljsi prijatelj, tak lusten fant.

Je pa potem se tista dolgorocna zivljenska obveznost price, da zakonski par spodbuja na skupni poti, prisluhne kaksnemu problemcku, malo potolazi in pomaga postimati zadeve. Tudi to smo ze dali skozuser posted image

Aja, pa priprave na poroko so tudi pomembne. Ce si prica, bi jaz na tvojem mestu cimprej poklicala nevesto in se ponudila da ji pri cemerkoli pomagas. Da skratka ti prevzames en del obveznosti nase v skladu s tem kako sta si onadva zamislila zadeve.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
28.5.2010 19:21:39   
malajka84
acegirl dobrodošla!! Še ena zasavka ja super, končno ena:) gledam okrog sebe ap nikol nobene ne vidim:) od kod točno pa si, če ni skrivnost:)

super, da se menite o nalogah priče. moja sesrična se bo poročila pa je kr lepo vedt kaj mora priča narest, kr je mojo mami prosla za pričo n mami pojma nima kak je s tem zdej:) evo, pa mam informacije za njo:)

Nič zdaj grem pa počas proti postelji, greva jutri z mojim na izlet...je zdej na novo čebelar..mava neki čebelc, da bo medek glih za domačo uporabo, pa majo jutri izlet pa greva....mal je treba, tak d aimejte se lepo danes in jutrišnji dan!

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?