aleunam
|
Dan, moje! No, mama mi je dala polovico €, kar sem dobila nazaj od rezervacije hotela (ja, to je blo že prvo kar je častila za poroko ). Sem ji hotela vse vrnit, pa je od presenečanja, da sem dobila vrnjeno, kar 100€ dala meni. Se ne bom branila, porabila pa bom samo zase. Včeraj sem si kupila ene japonke v Deichmanu in še ene hlače v C&A, 3/4 nosečniške kavbojke. Danes jih imam oblečene in so ful fajn. Edino dolžina mi ni všeč, moram jih dati krajšat, trenutno mam pa malo zavihane. Problem je v tem, da mam dokaj kratke noge, pa se mi zdi, da mi bolj paše, če hlače segajo malo pod kolenom. Danes si privoščim še frizerja, naj mi malo lase spravi v red. V šoli za starše (ŠZS) so nam rekli, da se spol da 100% določiti na 3D UZ (mislim, da je čas tam v 26. tednu). Pri nas ga nimajo, zato je samoplačniški tam kjer sem delala NS. Stane baje okrog 70€. Sicer pa zaenkrat vidijo "le" notranje organe, če se ne motim in bolj ugibajo. Pa tudi kar se tiče anastezistov, moraš pri svoji G povedati, če jih želiš zraven, ker ti drugače pripadajo samo v primeru carskega ali nekaj takega. Kako je z plačilom še ne vem. Moram povedati, da je ta šola zelo poučna, marsikaj zveš. Priporočam vsem, pa sem bila še komaj na uvodnem delu. Odnosi v porodnišnici... Slišim pozitivne in negativne odzive, ampak mislim, da tako kot si ti do njih, so oni do tebe, po moje pa je odvisno tudi od tega koliko si ženeš k srcu. Nisem pa še bila konkretno v taki situaciji, vprašanje kajme še čaka. Renesme**, garsonjera in apartma . Zanimiv tudi ta gel. Kar se tiče rezanja presredkov, je v SLO 51% rezanih, drugje po Evropi baje dosti manj, ampak imajo ne vem koliko raztrganin, pri nas pa minimalno. Raztrganine so seveda slabše, omenjali so tudi težko odvajanje blata, itd. (spet podatki od G na ŠZS). Po novem se lahko tudi sama odločiš, če želiš klistir ali ne. A se še kateri zdi, da čas kar beži? Tam do 12. tedna se mi je vleklo, teh par tednov pa je minilo mimogrede.
|