|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
19.5.2010 19:06:52   
pikizenc
Evo še testi otroških sedežev. Prvi link je iz 2007 in je največ testiranih, potem so pa vsako leto še nekateri dodani.

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi-nov-08.gif

http://www.motorevija.si/datoteke/sedezinovembertab2.gif

majabar - kaj pa res če greš kak mesec kasneje tja? Sej vem da vama je najbrž težko, ampak če res ne gre drugače ...user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.5.2010 19:17:32   
majabar
JOJ, nisva se videla že polne 3 mesece, da bi čakala še 2, enostavno ne morem. Že 9.6., ko imam rezervacijo, je šele čez 3 tedne. Pa tudi ne reši veliko. Otrok bo samo nekaj tednov starejši, ko bova potovala. Moj dragi zdaj išče rešitev. Med drugim bova šla večkrat po en teden iz Kolumbije in se mi ta datum potem oddaljuje. Odgovor z embasade še čakam, če se kaj spremeni, če tam rodim kolumbijskega državljana. Poročila bi se z veseljem, oba si to želiva, a se bojim tega priokusa, da bi to storila ta trenutek tudi zaradi vize. Pa še to ne spremeni veliko, prav tako moram na Dunaj z dokumenti po vizo. Torej bi se morala v vsakem primeru pred novim letom vrniti sem. Od avgusta naprej pa ne morem na letalo. Zakomplicirana stvar...
Še kakšno poročilo s pregledov? Dajte povedati kaj veselegauser posted image !

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
20.5.2010 1:08:08   
maa2010
Jaz imam jutri dopoldne drugi uradni pregled pri svoji ginekologinji in mocno upam na UZ user posted image

Majabar tole z 6 mesecnim dovoljenim bivanjem pa je res zalostno user posted image . Upam, da bosta nasla kaksno dobro resitev za vse tri user posted image .

Imam pa se eno vprasanje zate, ker sem zasledila, da si zobozdravnica. Je res, da ce si nosec ne smes dobiti protibolecinske injekcije? Jaz sem jih do 8 tedna dobila sigurno ene 4, ce ne vec. Karies, karies in se vec kariesa se mi je pojavilo na sticiscu med dolocenimi zobmi po ortodontskem tretmaju in so mi vse lepo "sanirali". Le, da sem za vsako belo plombo zelela preventivni protibolecinsko, slabe izkusnje z zobozdravniki v mladosti.Torej za bodoce(naslednji teden imam spet kontrolo) naj povem, da sem noseca user posted image , ker se mi pravzaprav nic prav ne vidi te user posted image .

Lepo bozajte vase busije user posted image in lahko noc tistim, ki se bedite :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
20.5.2010 6:44:51   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

Jaz imam jutri dopoldne drugi uradni pregled pri svoji ginekologinji in mocno upam na UZ user posted image

Majabar tole z 6 mesecnim dovoljenim bivanjem pa je res zalostno user posted image . Upam, da bosta nasla kaksno dobro resitev za vse tri user posted image .

Imam pa se eno vprasanje zate, ker sem zasledila, da si zobozdravnica. Je res, da ce si nosec ne smes dobiti protibolecinske injekcije? Jaz sem jih do 8 tedna dobila sigurno ene 4, ce ne vec. Karies, karies in se vec kariesa se mi je pojavilo na sticiscu med dolocenimi zobmi po ortodontskem tretmaju in so mi vse lepo "sanirali". Le, da sem za vsako belo plombo zelela preventivni protibolecinsko, slabe izkusnje z zobozdravniki v mladosti.Torej za bodoce(naslednji teden imam spet kontrolo) naj povem, da sem noseca user posted image , ker se mi pravzaprav nic prav ne vidi te user posted image .

Lepo bozajte vase busije user posted image in lahko noc tistim, ki se bedite :)

v prvem trimesečju se odsvetujejo vsa zdravila, ki niso nujna za življenje, ker vsako prinaša z uporabo določeno tveganje. Zdaj važno je, da ti veš, da tveganje obstaja, potem se pa sama odločiš ali ga sprejmeš ali ne!

Jaz sem bila januarja pri zobarju, ko sva še delala na user posted image , pa bi lahko bila takrat noseča in nisem hotela injekcije.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
20.5.2010 8:24:25   
phelps
Dobro jutro!

majabar, jaz nimam pojma kaj bi ti svetovala, ti pa želim, da se zate in za tvojo družinico odvije tole čim bolj ugodno.

Buši - moj je tak okrogel in če imam oblečeno trenerko in ozko majčko se lepo vidi. Mi je pa ravno včeraj rekel brat, da se mi še nič ne pozna user posted image Pa kar nekaj ljudi mi je že reklo, da se še ne pozna, eni pa, da se že (in da je pravi nosečniški trebuh). Mislim, da je ful pomembno kako sem oblečena (v določenih oblekah se lepo vidi, v drugih ne).

Včeraj je moj nekaj sanjal, da kar sedaj že kupiva pohištvo za Phelpsovo sobo (ker bova že za spalnico iskala) in potem vidiva, koliko denarja ostane za avto. Mogoče ni slaba ideja. Je rekel, da bi rad vse v miru postoril in ne da na koncu tekava brezglava naokoli. Me je kar malo presenetil - v pozitivnem smislu user posted image Ljubim tiste popoldneve, ko se zadovoljna zlekneva in stisneva ter modrujeva o najinem življenjuuser posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 20.5.2010 8:26:03 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 1855
20.5.2010 8:49:02   
majabar
Dobro jutro, dekleta!

Še dobro, da sem kar spala in ne preveč premišljevala. Po mojem me ta selitev vsak dan tako izčrpa, pa še kakšen trening zraven in tek. Vsaj to, da zadnji teden spim malo več, drugače me bi pobralo. Verjamem, da se bo vse uredilo, samo ne vem še, kako:).
Srečno danes na pregledih in poročajte kaj!

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
20.5.2010 9:47:47   
Soncchhek
majabar, razumem da si v stresni situaciji....ampak misli predvsem na otročka....kaj bo najboljše zanj.....želim ti da vse skupaj fajn rešiš oz. tako da ti bo ok !!!!

danes pa spet moje vreme....no samo če bo dež ;)
Se moram počasi spravit v šoping nakupit hrano....sem naštudirala te kombinacije diete za sladkorno.....pa bo kar šlo....Bom fit pa seksi nosečka user posted image .

Včeraj me je pa prav fajn bolel buši oz...ena taka napetost...ponavadi je to proti večeru ko sem utrujena... pa ko odpočijem kiro urco je kar boljše......
Se mi pa ful mudi natipkat diplomsko...oz. dokončat....čimpreeeeeeejjj !!!!

Drugače pa tam dol se res dogaja...kot bi me nekaj žgečkalo....ampak ješele 14ti teden pa ne vem če se že kaj " čuti".

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
20.5.2010 10:26:22   
majabar
maa2010, nosečnici in plodu lokalna anestezija ne škoduje. Deluje le na mestu vboda in se (še posebaj, če vsebuje adrenalin) zelo počasi absorbira v kri. Seveda v tem stanju pazimo na vse malenkosti (hrana, čistila, obremenitve...). Vsaka nekaj prispeva po svoje k razvoju ploda, a je to res minimalno, oz. pri lokalni anesteziji res ni problema. Če bi hodila recimo vsak dan k zobozdravniku bi morda res pomislil, preden bi te spet zbodel. Je pa prav, da zobozdravnik ve, da si noseča, saj po 1. trimesečju maternica in plod v ležečem položaju na hrbtu pritiskata na velike žile in ti lahko postane slabo.
Ravnokar sem dobila odgovor z veleposlaništva. Predlagajo mi poroko:).

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
20.5.2010 11:00:30   
phelps
Fino, še en ojhcet na vidiku user posted image

Shonnccek, jaz sem bila včeraj kako uro zunaj in mislim, da meni prav sedaj nekaj od cvetja najbolj škoduje. Žrelnico in nos imam precej zatečeno, ko si obrišem nos, je robček krvav user posted image Je pa res, da kihnem mogoče le 1x na 15 min (meni je nevzdržno, da enkrat na 1 min). Ampak se ne dam, zrak res potrebujem user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
20.5.2010 11:05:13   
daya
Živjo!

Da se spet malo javim. Moje počutje je nekoliko boljše, ni več tistih groznih slabosti, samo še občasne, energije imam tudi malo več, samo tole vreme me pa takoj zabije nazaj.
Me pa že nekaj časa zelooooooooo boli križ, ne morem ne stat,ne sedet, ne hodit, dolgo časa, se moram potem obvezno uležt, najbolj mi pomaga na trebuh ali pa na hrbet. Samo na trebuhu ne morem več ležat, ker je prevelik, samo če si nekako podložim roke pod boke še nekako gre, na hrbtu pa tudi n morem biti več dolgo, ker mi pa slabo rata.

Me je pa včeraj pikica čez cel dan ful brcala, še najbolj me brca ko ležim na trebuhu. Najbrž si misli, a si ti normalna saj me boš speštala user posted image user posted image
Se vedno bolj pogosto čuti in vedno močneje. Ful je lepo. Komaj čakam naslednji pregled.

Danes me nekaj boli trebuh, ker sem malo pretežke vrečke nosila iz trgovine, pa je bilo zgleda preveč, moram zdaj malo počivat.

Majabar jaz ti tudi predlagam, da se poročita, če se bo tako najlažje rešilo vse to. Ker da bi pa s 3 tedne starim dojenčkom potovala čez lužo, si pa jaz n predstavljam, že zato, ker jaz po 3 tednih nisem bila sposobna niti do trgovine priti ipd. Skratka sem zelo dolgo okrevala kakšnih 6 tednov da sem prišla k sebi, res pa je da sem imela CR. Samo včasih imajo tudi kakšne zelo težek porod in se počutijo skoraj enako kot po CR.
Saj vem da ti je čuden priokus da bi se zdaj zato poročila, samo če tako najlažje rešiš, pač narediš to, da vam bo lažje.

Lp,

Daya

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.5.2010 13:38:37   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: majabar
Ravnokar sem dobila odgovor z veleposlaništva. Predlagajo mi poroko:).

user posted image  In? Bo? user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.5.2010 14:59:32   
majabar
:) Sva ravnokar govorila in je rekel, da je o tem razmišljal že včeraj in da je to najboljše in najlažja možnost:)! Ob devetih po našem času se spet dobiva in se pogovoriva naprej. Komaj čakam, ker se že res utrujena od vsega, fizično in psihično.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.5.2010 15:18:26   
Marimax
majabar: zelim vama/vam, da cimbolje uredite tole zadevo. Verjamem, da te psihicno in fizicno utruja. Negotovost je (vsaj meni) najhujsa. Good luck !

Sem v veliki guzvi v sluzbi in doma zato se bolj malo javljam, ker ni casa za pisanje.
Sem pravkar preletela, da ste debatirale o nakupih vozickov. Jaz bi vsaki svetovala naj najprej razmisli KJE bo vozickala in se potem odloci. Ce npr. vozickas bolj po mestnih ulicah, pridejo prav tudi vozicki z majhnimi kolesi. Ce pa si imas raje kaksne bolj odmaknjene potke, gricke, Roznik in podobno, potem pa definitivno trokolesnik in vozicek z vecjimi kolesi. 
Pa dobro je kupiti vozicek, kjer lahko sedez (ko otrok ze sedi) obrnes v smeri voznje in tudi proti sebi, da otrok gleda mamico. Vsaj pri nas se je to izkazalo za zelo uporabno, ker me je sine skoz zelel gledatiuser posted image In se nekaj: ce se boste pogosto vozile z otrokom in vozickom z avtomobilom (krajsi izletki medtem ko bodo ocetje dopoldne v sluzbah), potem definitivno kupite vozicek, ki je lahko zlozljiv in ni prevec tezek. Pa ne pozabiti izmeriti prtljaznikov pred nakupom. Vecina trgovin posodi vozicek, da lahko zlozis in probas ce sploh gre v prtljaznik.
Pa veselo nakupovanje!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.5.2010 15:29:48   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Marimax

majabar: zelim vama/vam, da cimbolje uredite tole zadevo. Verjamem, da te psihicno in fizicno utruja. Negotovost je (vsaj meni) najhujsa. Good luck !

Sem v veliki guzvi v sluzbi in doma zato se bolj malo javljam, ker ni casa za pisanje.
Sem pravkar preletela, da ste debatirale o nakupih vozickov. Jaz bi vsaki svetovala naj najprej razmisli KJE bo vozickala in se potem odloci. Ce npr. vozickas bolj po mestnih ulicah, pridejo prav tudi vozicki z majhnimi kolesi. Ce pa si imas raje kaksne bolj odmaknjene potke, gricke, Roznik in podobno, potem pa definitivno trokolesnik in vozicek z vecjimi kolesi. 
Pa dobro je kupiti vozicek, kjer lahko sedez (ko otrok ze sedi) obrnes v smeri voznje in tudi proti sebi, da otrok gleda mamico. Vsaj pri nas se je to izkazalo za zelo uporabno, ker me je sine skoz zelel gledatiuser posted image In se nekaj: ce se boste pogosto vozile z otrokom in vozickom z avtomobilom (krajsi izletki medtem ko bodo ocetje dopoldne v sluzbah), potem definitivno kupite vozicek, ki je lahko zlozljiv in ni prevec tezek. Pa ne pozabiti izmeriti prtljaznikov pred nakupom. Vecina trgovin posodi vozicek, da lahko zlozis in probas ce sploh gre v prtljaznik.
Pa veselo nakupovanje!

tukaj pa se lahko samo strinjam z vsem inuser posted image

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.5.2010 15:33:28   
aleunam
Marimax, takšne nasvete rabimo! user posted image  Glede terena so pa tudi meni svetovali. Najprej pomisliti na to, po kakšnih poteh misliš voziti (asfalt, makedam, ...).

Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.5.2010 15:49:15   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: Marimax

Pa veselo nakupovanje!

Se podpišem pod tole, jaz sem v prvi user posted image čist zgrešila z nakupom vozička..... pri mojih zahtevah bi dodala še veliko košaro pod vozičkom - sej so tud torbe, ampak še vseen je pa fajn da je tud spodaj dost prostora. men ga je res manjkalo, ker prvič nisem dojila (malo mleka, še ena stresna situacija vmes) in sem mogla vedno tovort s sabo termosko, hrano....

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.5.2010 17:34:36   
nadinne
marimax, res imaš popolnoma prav...jaz bom vozila po vseh terenih, tako da obvezno velika kolesa user posted image Moja sestra je imela v prvo velika kolesa, v drugo pa ne vem zakaj je kupila mala...jao kaka razlika...če si šel po makadamu ali pesku, te je z malimi kolesi non stop nekaj bremzalo...že takrat sem rekla da jaz bom vozičkala z velikimi kolesi user posted image

phelps...sem končno dočakala mojo majčko...najprej je roza, prov pimky ne pa vijolična...sem malo žalostna...potem je pa še premajhna...je zgleda xl številka za anoreksične user posted image Ko jo oblečem mi jo čez joške skoraj raztrga...sem zelo razočarana, sploh ker je drugače majčka facasta user posted image Bo mogla kar v lov na novo, tokrat kar v trgovino.

K mana je pa danes prišel mizar in začel z zagraditvijo stopnišča v hiši...končno bova z dragim ločena od tašče user posted image To sem pa res komaj komaj čakala...da bom imela vsaj občutek da sva v svojem stanovanju...no še brata morava dol odselit...še drug mesec user posted image

majabar, čestitke za zaroko...jaz tudi mislim da je taka rešitev najboljša, te pa vseeno razumem, da bi raje počakala...ja no, tako v življenju nanese,,,vse za naše pikice user posted image

LP

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.5.2010 21:54:39   
maa2010
Hvala Majabar za odgovor in veliko srece pri urejanju dokumentov user posted image

Danes sem bila na pregledu in takole izgleamo pri 15t in 5 dneh user posted image
user posted image

Vsi organi so bili vidni, user posted image je b.p., baje da bi lahko bila user posted image , ampak ni sigurno user posted image
Naslednji teden pa se grem kri dati za 4HT in cez par tednov ponovno na uz v bolnico. Za seznam NP 18.6., spol pa user posted image

Jaz pa imam tezo isto kot pri 8. tednih, trebuscek pa je malo viden, ce se tako oblecem user posted image .

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.5.2010 22:21:35   
majabar
maa2010, res lepa slikica! Pa čestitke za isto težo! Se močno paziš?
nadinne, hvala! Še nič ni uradno, a izgleda to res najboljša rešitev!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.5.2010 22:43:28   
maa2010
Ne pazim na tezo, pazim bolj, da redno jem in da mi izbrana hrana odgovarja user posted image Pred nosecnostjo sem bila v vredu fizicni kondiciji in izgleda, da je to sedaj merodajno, da se ne redim. 5- 6 urni plesni treningi pa so mi bili odsvetovani. Sem z mojim dragim par tednov nazaj sla na eno plesno delavnico v tujino in sem vec videla od hotelske sobe in okolice, kot pa od plesisca user posted image No, saj sem plesala, a bistveno manj kot obicajno. Prehitro sem se utrudila in cutilo svojo mejo zmogljivosti. Je pa vsaj eden od naju se dalje izobrazeval in treniral ;)
Sem pa ze morala odpovedati udelezbo na enem plesnem seminarju in kot izgleda me caka se par odpovedi... Komaj cakam pa naslednje leto, ko bo user posted image sel lahko povsod z nama.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.5.2010 23:23:35   
majabar
Ja, plesalke ste drobne in dobro trenirane. Mene skrbi teža, ko grem v Kolumbijo. Tam je namreč ogromno ocvrte hrane in vse je sladkano. Do sedaj se tam nisem redila, a sem vsak dan 8 ur trenirala. Tega tokrat ne bom. A moj dragi pravi, da mi bo pomagal, da ne bo prehudo.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
21.5.2010 6:38:44   
škorpijonček_
Dobro jutro punce,

evo me...včeraj sem bila tako utrujena, da sem raje prestavila tole pisanje na danes.

Imeli smo NS, dr. Strahova je res super, vse je b.p. Mali leži bolj zadaj, zato mi je morala narest vaginalni UZ. Me je najprej kar malo ´prestrašila´ ko je rekla, kje se pa skrivaš user posted image . Veliki smo 7.2cm, lepo so se videli vsi deli telesa, možgančki, hrbtenica, nosna kost...le nogice je držal tko, da se ni niti malo videlo kakšnega spola bo...pa bomo počakali do naslednjega UZ. Srčni utrip 158, res dober občutek, ko to slišiš, pa čeprav zelo kratek čas. Moj je bil ves navdušen, z dohtarco skoz komentiral in analiziral slikco user posted image . Skratka...sedaj pa res pomirjena, da je vse ok...aja, PDP ustreza natačno velikosti in se ga ni spreminjalo. Torej, pri meni se lahko napiše NP 4.6., user posted image , hvala vnaprej.

Drugače pa sva se tudi midva kljub nosečnosti odločila, da se vseeno v tem času poročiva, čeprav bom takrat že kar visoko noseča. Včeraj sva izkoristila dan in se še o tem vse dogovorila, vložila vlogo in zmenila o vsem kar sledi po obredu...jupi user posted image . Tako, da uradno bom rodila kot gospa user posted image . Poroka bo popolnoma skromna, ne maram velikega pompa.
Drugače berem, da ste super in to je prav.

Majabar želim ti veliko sreče pri urejanju vize, kakorkoli bosta rešila.

Lepo bodite, se oglasim spet kaj...zdaj pa na šiht user posted image , no sam HB je petek...danes bo spet zanimiv dan...greva staršem vabila za poroko dat...joj, upam, da ne  bo katerega kakšna kap zadela user posted image (nihče niti najmanj ne pričakuje kaj takega), od mojega starši pa bodo še izvedeli zraven za dojenčka, naši že vsaj vedo.

Zdaj pa res grem...uživajte.

user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
21.5.2010 7:17:35   
nadinne
Jutro!

škorpijonček, čestitke za zaroko user posted image

Zame se je pa ta teden začel peklensko in se nadaljuje peklensko! "Sreča" se me je res oklenila z vsemi štirimi user posted image  V torek me najprej napade alergija, potem sem bila prepričana da sem se prehladila, ker me je bolelo gro...no in za nameček me osreči še išias! Danes ponoč sem mislila da bom znorela...nikakor mi ne paše noben položaj...občutek v deno nogi je tak, kot da mi bo glih kar odmrla. Tako sem zaspana da komaj gledam...sem sicer danes šla v službo, da sodlavki razložim kaj sem vse naredila in kaj še čaka na delo, ker verjetno bom od ponedeljka na bolniški. Moram poklicat zdravnico, da vprašam če lahko pridem okoli enih...bom šla kako uro ali dve prej iz službe. Čeprov sploh ne vem kaj mi lahko pomaga...proti bolečinam itak nič ne smem, lekadol ni nič. Mogoče oz. verjetno fizioterapija, ki pa bo itak šele v ponedeljek. A je imela katera, ki je že bila kdaj noseča kake podobne težave? Je sploh mogoče kako slikanje hrbtenice, da ugotovijo kaj mi pritiska na živec? Močno upam da je to moja bebica, čeprav ali je mogoče glede na to da je še tako majhna? Ampak njen še oprostim, ker vem da bo stvar minila ko rodim user posted image  Samo molim da ni kaka hernija diskus! Sploh ne vem kaj naj naredim user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
21.5.2010 7:19:18   
aleunam
maa2010, zelo lepa slikica! Sem čist raznežena postala. Upam, da jo tudi jaz dobim na naslednjem pregledu. user posted image user posted image user posted image

nadinne, upam, da čim prej mine, verjamem, da ni prijetno. user posted image  Me včasih po celem dnevu stanja ali že ob čiščenju boli križ, ampak to je nič proti tvojim težavam. user posted image

Sem dobila vabilo na Šolo za starše. Madona, sred dneva, v torek ob 12h je. Hudiči zdravniški, bog ne daj, da bi moral kdo popoldne nazaj v službo. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 21.5.2010 7:22:56 >

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
21.5.2010 7:44:14   
ajne1
nadinne, kako te razumem... to se je meni ravno nekje tak čas nosečnosti začelo dogajati pri prvi. in sem ostala doma do konca, ker nisem mogla sedet, tudi ležat ne. najbolje je bilo ko sem hodila, tako da sem bila precej na nogah. sicer sem hodila tudi na fizioterapijo v porodnišnico (tam kjer je babiška šola), ampak kolikor se spomnim (tega je že 8 let - joooj kam gre čas user posted image ) mi kaj prida ni koristilo. Potem sem hodila tudi na nosečniško telovadbo, tisto mi je kar odgovarjalo. Ampak, najvažneje je bilo to, da je minilo, in sicer takoj po porodu. V drugi nosečnosti teh težav nisem imela, jih pa ponovno (samo išias) opažam v tej, tretji. Upam, da so samo prehodne narave. Tako da držim pesti, da bodo težave tudi pri tebi izzvenele, mogoče celo pred porodom (spomnim se, da je bila najhujša druga tretjina nosečnosti, potem se je v zadnji umirilo, ni pa bilo čisto v redu, po porodu pa... kot bi odsekal).

Sicer so mene slabosti in bruhanja HB popolnoma zapustila, tako da upam, da so mimo. Dobila sem tudi rezultate NS in dvojnega DHT in so glede na mojo starost ok. Jupi!

Sem pa neskončno vesela, da je danes petek, sem tako utrujena od tempa, da sem včeraj zaspala že ob 20.30, prej kot punci. Vikend bo pester, piknik na piknik, ampak te stvari so prijetne in so mi v veliko veselje (čeprav bosta oba piknika pri nas in ne bom ravno počivala user posted image ).

Čestitke vsem na novo zaročenim in kmalu poročenim. To so tako lepi trenutki, da si splača vzeti čas za vsak hip ko trajajo! Majabar, mislim, da je to najboljša rešitev, sploh, če sta poroko enkrat v prihodnosti itak načrtovala. Se mi zdi tolk fajn, da pričakuješ snidenje z dragim, otročka pa še poroko zraven... si lahko želiš kaj več? Babe, you've got it all!!!

tak, zdaj pa veselo na delo, je spet en naporen dan pred mano, ampak HB je tudi "moj petek" v mesecu, ko grem malo na razvajanje in olepšavo... tega si ne vzamem, tudi pri dveh (skoraj treh) otrocih in možu user posted image user posted image ...

Lepo se imejte in lep vikend

PS. sem se razpisala za naprej in za nazaj user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.