ajne1
|
nadinne, kako te razumem... to se je meni ravno nekje tak čas nosečnosti začelo dogajati pri prvi. in sem ostala doma do konca, ker nisem mogla sedet, tudi ležat ne. najbolje je bilo ko sem hodila, tako da sem bila precej na nogah. sicer sem hodila tudi na fizioterapijo v porodnišnico (tam kjer je babiška šola), ampak kolikor se spomnim (tega je že 8 let - joooj kam gre čas ) mi kaj prida ni koristilo. Potem sem hodila tudi na nosečniško telovadbo, tisto mi je kar odgovarjalo. Ampak, najvažneje je bilo to, da je minilo, in sicer takoj po porodu. V drugi nosečnosti teh težav nisem imela, jih pa ponovno (samo išias) opažam v tej, tretji. Upam, da so samo prehodne narave. Tako da držim pesti, da bodo težave tudi pri tebi izzvenele, mogoče celo pred porodom (spomnim se, da je bila najhujša druga tretjina nosečnosti, potem se je v zadnji umirilo, ni pa bilo čisto v redu, po porodu pa... kot bi odsekal). Sicer so mene slabosti in bruhanja HB popolnoma zapustila, tako da upam, da so mimo. Dobila sem tudi rezultate NS in dvojnega DHT in so glede na mojo starost ok. Jupi! Sem pa neskončno vesela, da je danes petek, sem tako utrujena od tempa, da sem včeraj zaspala že ob 20.30, prej kot punci. Vikend bo pester, piknik na piknik, ampak te stvari so prijetne in so mi v veliko veselje (čeprav bosta oba piknika pri nas in ne bom ravno počivala ). Čestitke vsem na novo zaročenim in kmalu poročenim. To so tako lepi trenutki, da si splača vzeti čas za vsak hip ko trajajo! Majabar, mislim, da je to najboljša rešitev, sploh, če sta poroko enkrat v prihodnosti itak načrtovala. Se mi zdi tolk fajn, da pričakuješ snidenje z dragim, otročka pa še poroko zraven... si lahko želiš kaj več? Babe, you've got it all!!! tak, zdaj pa veselo na delo, je spet en naporen dan pred mano, ampak HB je tudi "moj petek" v mesecu, ko grem malo na razvajanje in olepšavo... tega si ne vzamem, tudi pri dveh (skoraj treh) otrocih in možu ... Lepo se imejte in lep vikend PS. sem se razpisala za naprej in za nazaj
|