|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
19.5.2010 12:17:54   
nejka000
aleunam Vidim da si bla v C&A v Murski. Od kje pa si potem? Ker drugače sem jaz tudi iz tistih koncev doma. Mogoče se pa poznamo....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.5.2010 12:19:48   
aleunam
No, lepo da me razumeš. user posted image  Jaz sem si nameravala kupiti ene jeans hlače, pa sem si premislila. Prihaja (upam, da) vroče poletje in jeans pride na vrsto tam septebra. Sedaj pa pajkice, krila in še kakšne 3/4 hlače, pa bo. Aja, pa razmišljam tudi o tistih, ki ste jih nekatere že kupile v H&M - lanene, dolge. Ampak postopno, ni treba vsega danes. Pri majčkah pa mam jaz raje oprijete, ker me široke naredijo še širšo. user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.5.2010 12:21:02   
aleunam
Aja, Soncchhek, kakšna pa bo dieta? Mogoče tudi nam ne bi škodila. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

aleunam Vidim da si bla v C&A v Murski. Od kje pa si potem? Ker drugače sem jaz tudi iz tistih koncev doma. Mogoče se pa poznamo....

Prlekija... Točneje pa na ZS. user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.5.2010 12:23:11   
nejka000
Uf Prlekija je velika.... Jaz sem na meji med Štajersko pa prlekijo - Radenci natančneje.

No mogoče se kdaj srečamo.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.5.2010 12:31:17   
mifene
LP. Tudi jaz si bom kupila nov voziček in sem nekak najbolj navdušena nad peg perego pikos.3. Sem se že pogovarjala kar z nekaj mamicami in so kar navdušene nad njim.   Stane pa nekje 600,00 EUR pa se čisto preprosto se zloži . Ima pa vse v kompletu. Za rabljene nisem navdušena ke nikoli ne veš kaj dobiš. Novo pa je le novo. LPmifene

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.5.2010 12:35:36   
nejka000
Jaz sem se tudi navdušla nad vozički peg perego. Sicer imam od prej skornovega ampak je tako nepraktičen da moreš celeka razdret da ga v avto spraviš. Tak da se bomo odločili za novega. Bomo šli malo čez mejo pogledat, je sestrična rekla da na Hrvaškem so bistveno cenejši.
Ampak ker tudi jaz mislim vozičkat pozimi in ne čakat na spomlad mi je obvezna košara.  Z lupinico se ne obremenjujem preveč ker jo imam še od prej, sicer je modra ampak bo že - v primeru da bomo imeli punčko.

(odgovor članu mifene)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.5.2010 13:16:16   
tejci1981
Hej punce!

Pri nas je lep sončen dan!!!

Govorite o vozičkih,.....jaz bi tudi imela novega, pa kaj ko so pri tistih, ki so mi všeč, take cene da me srce boli, po včerajšnji plači ( cel mesec bolniške user posted image ) pa še bolj user posted image user posted image user posted image !!!!
Dobim verjetno rabljenega zelenega babybooma po bolj ugodni ceni!

simonmojca - kakega psa imate (sem radovedni pasji obsedenec user posted image )?

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.5.2010 13:45:20   
nadinne
simonmojca, vem ja da je kup krame vedno po prtljažniku...sej ne mislim reči, da mi je čisto vseeno kako na malo se zloži...čim manjše tem boljše...hočem samo povedat, da se ne bom ravno na popek metala in iskala ne vem kako super zložljive vozičke, ker pač nimam težav s prtljažnikom. Če bi mela mali avto, ja potem pa ja user posted image
Kakega psa imaš? Pri meni ravno tast počasi razmišlja o nakupu psa...se ogreva za bernskega planšarja ali pa labradorca...jaz navijam za slednjega...obožujem pse, ampak ga na žalost nisem nikoi mogla imeti...oče ni dovolil, ker smo v malem stanovanju v bloku, pa 3 otroci smo bili. Gužva user posted image

soncchhek, ja jaz grem sem pa tja ven na kak krajši sprehod...te dni nisem imela težavm ker koncentracije prahu niso bile velike, saj je non stop dež vse spral...včeraj sem pa šla samo peš od službe na vlak in joj joj na vlaku! Porabila cel pok robčkov...kar solze so mi dol tekle, z nosu pa slap itak. Kihanju pa ne konca. Moram po novo dozo pršila za nos...mi ga je zmanjkalo, pa itak se sedaj 3 tedne sploh nisem špricala user posted image
Ej pol boš pa kot moj oče...je diabetik pa se tud skoz špika in meri sladkor. Joj js upam da gre ta kelih mimo mene. Že tako sem omejena pri hrani, pol pa še to...groza. No ja vsaj večno ne traja user posted image  

tejci1981, verjamem ja kakoje grozno dobiti plačo ko si na bolniški...jaz niti pomisliti noče, ker že tako dobim tringlt! A tebi je pa všeč zelen babyboom vozek? Tri ali štirikolesnik? Meni s 4 kolesi ni všeč...imam potem raje klasične štirikolenike. Sem se pa ogrela za sivega, če rdečega ne bom dobila...no ja če ne bom kupila česa drugega. Meni se pa ne zdi tako grozno kupit rabljen voziček...saj se vidi v kakem stanju je...to ni avto, ko ne veš kaka je mašina...no ja vsak po svoje. Js samo vem, da bom sama sigurno vozek potem prodala naprej...razen če ne bom spet kmalu noseča, kar pa dvomim.

Je pa fino tkole gledat stvari za pikice naše a ne? Jaz vsak dan gledam po netu in gruntam kaj vse bi kupila...sem že kar malo obsedena...čeprav nič ne kupim še...ne vem imam kar občutek da je še prezgodaj, da bo to slabo znamenje...ne vem sicer zakaj ampak tak občutek...smešno saj vem...ampak kaj morem...čez kak mesec upam da nabavim jajčko user posted image

alenaum, obvezno oprijeto majčko itak...zame bo to prvič v življenju...do sedaj nisem marala svojega špehca kazat, sedaj pa bom bušija z veseljem teh par mesecev user posted image

Uživejte...uf js še dobre 3h v službi user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.5.2010 14:05:52   
Soncchhek
aleunam, dieta? pač zdrava prehrana....popolnoma takšna na katero sem bila navajena že zadnje leto (sem zaradi pridobljenih kg spremenila ful prehrano na resnično " zdravo" )....tako da....bom sedaj jedla popolnoma enako (razen sladkarij nič--kar itaq odkar sem nosečka nisem.....)......nič kaj velike spremembe zame....razen mogoče količinsko ...koliko česa... ipd. To je to. NIč kaj posebej odrekanja zaenkrat.....navadit se moram samo količinsko.... pač 5 obrokov....ipd.

nadinne, jaz sem tudi bila veliko zunja zdaj ko je bil dežek....kako bo pa s sončkom sedaj...pač poizkusim....pa vidim....ker je treba tudi kaj na zraku bit....madonca no....user posted image .

Ja v družini imamo sladkorno, ki so jo dobili nekje po 40tem..... Sestrične pa imele v nosečnosti..... Ja to špikanje do zdaj sem se 2krat in ni noben problem...dobiš luštkan aparatek pa vse....še nahrbtnik, v katerem je vse spravljeno  hihihi......fensi šmensiuser posted image . Meni je glavno da se držim " diete"....da ne pristanem na injekcijah.....ker nosečnice imajo samo injekcije...ne v obliki tablet..... Pa upam da bo mati narava z mano sodelovala....če me je že prve 3 mesece tako mučila s tem bruhanjem....mi zdaj lahko prizanese.
Je pa zanimivo, da menda nosečniška sladkorna bolezen poteka brez bolezenskih znakov. Redko se odkrije s povečano glukozo na tešče.... odkrije se jo šele s tem 3 urnim testom, ki sem ga jaz delala. Tako da bravo moji ginekologinji, ki me je dala to čekirat glede na vse družinske bolezni, ki sem jih povedala.....Ker menda se sladkor drugače čekira šele nekje v 24-28 tednu nosečnosti.
Pač mi smo čekirali in sem vesela da smo že sedaj.

Punca bodte tih s plačam ! Jaz sem na socialki....user posted image ......

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.5.2010 14:10:48   
majabar
Soncchhek, me veseli vsaj to, da ti ne bo prevelik šok tale 'dieta'. Jaz sem se včeraj tako najedla, da sem danes kar 1kg težja:). Saj vem, da čisto vse ni šlo v špeh, ampak takih dni ne sme biti preveč. Smo imeli pa dober izgovor, tatijev 50. rojstni dan:)!
Ja, plače, meni bo pripadlo starševsko nadomestilo in to je to. Bomo že kako!

Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.5.2010 14:16:25   
simonmojca
ooohhh jaz sem pa samo še eno urico v službi, pol pa dam (no ja okrog 16h bom pa res do doma prišla user posted image )

Ja moj pes user posted image  jaz sem pristaš nemških ovčarjev (zmeraj smo jih imeli doma in jih oče še vedno ima) moj je pa druga zgodba, rad ima mešance. Tako, da imava mešanca med kraškim ovčarjem in rotvajlerjem user posted image  je velik ima pa dolžino dlake srednjo - hvala bogu user posted image .
Imava srečo, da sva v hiši oz. v stanovanju (hiša je od mojega samo ima hiša 3štuke in v vsakem je eno stanovanje-oče, brat in midva z mojim-sva pa v mansardi tako, da je poleti peklensko vroče - aleluja za klime user posted image ) in sreča je, da smo izven Lj. kar pomeni, da je ogromno zelenice, gozdov okoli.
Je pa kuža v pesjaku, ko naju ni.

O plači pa jaz raje nebi, ko jo dobim traja 2tedna, potem je pa ni več user posted image  no ja po 15 dobim 18 so trajniki pol pa še 1 teden je nekaj denarja pol je pa konec user posted image
sreča je samo v tem, da moj predragi dobi plačo 5 v mesecu user posted image

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 19.5.2010 14:18:18 >

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.5.2010 14:33:13   
tejci1981
nadinne - meni je všeč ta zeleni babyboom, ima sicer tri kolesa, pa vseeno. Ga ima soseda, tako da sem si ga v skoraj dveh letih vsak dan lahko ogledala ( smo namreč v bloku in je ponavadi parkiran pri vhoduuser posted image ). Sem jo zadnjič malo vprašala o njem, pa je rekla, da ga oni novembra nebodo več rabli, itak imajo še enega športnega, tako da ga bom drugače od nje nabavla, sem pa gledala ceno za tako opremo ko je pri njenem zraven, je trenutno neka akcija  na netu -  312 €.

Glede majčk se tudi jaz strinjam da oprijete, tudi jaz sedaj ponosno kažem svoj trebušček, ko prej niti pomislila nisem na kaj takega - sam da sem ga skrila user posted image user posted image user posted image

simonmojca - imate pa res veliko "zverinico". Jaz sem čisto obsedena z njimi user posted image user posted image user posted image !!!! Pri mami (ker sva midva v stanovanju, pa le majn kot 1km oddaljena) sem pustila mojo labradorko mešanko, kjer ima velik boks, pa še ogromno zelenico, mi je bilo malo kruto, da bi jo zaprla v stanovanje, če ima tam toliko prostora,....grem pa vsak dan k njej,....

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.5.2010 14:45:23   
simonmojca
no sej če si pa vsak dan pri njej je pol še vedno tvoja - no ja , lahko bi se tako tolmačilo user posted image , ker pol ko boš na porodniški boš pa itak hodila na sprehode in boš pri njej user posted image
ponoči in ko si v službi te pa itak ne vidi, tako kot najin crkljivc user posted image  še vedno se obnaša kakor da je mladič čeprav je že 4leta star user posted image
Lp

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.5.2010 14:53:00   
Soncchhek
jaz sem tudi vesela...ker prej sem ful pazila kaj oblečt da šlauhce skrijem.....zdaj pa buši ven olala ! pa četudi izgledam več noseča hihihi.....

Majabar....bomo skupaj ...prejemniki starševskega nadomestila....tako da vse s plačami, samo da ste mi tiho !user posted image

jaz sem pa dobila svojo prvo  novo nosečniško majčko ( če ne štejem tistih...ki sem dobila podarjene rabljene)....včlanila sem se v Lumpi club in....dobila majčko....rumeno...na bušiju piše prihaja lumpi hihihi...luštna je !

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.5.2010 15:16:31   
Renesme**
jaz sem prvič dobivala starševsko nadomestilo, glede na to da dobiš kar tako tisti denar je kar....vsaj nekaj je!

Če že o trebuhih, ja moj je tudi tam za vsaj 5 mesecuser posted image , ampak ga vseeno rada kažem.. ne vem, eni pravijo da je velik, soseda ki se v vse vtakne me je ravnokar vprašala če sta 2user posted image , pa ona neuser posted image  zgleda kot da sta 2user posted image ...folk nima kej druzga počet kot se tolažit kolk si se zredil..., druge ženske ki so pa suhice pa pravijo da sploh ni velik...pol pa vedi, ravno pravi je jaz pravim! Res pa je da se mi v prvo ta čas ni še nič poznalo- mi je zdaj bolj všeč. Definitivno oprijete majčke, vsaj ne zgledam kot da imam še 20kg več kot jih imam, že tako se počutim kot slon, ni treba, da še zgledam takouser posted image

Mene pa neki žgečka na levi strani pa ne vem al me trebuh kao srbi al je to to...niso pa to tisti mehurčki še, samo žgečkanjeuser posted image  

Voziček- jaz imam PP, se čisto zloži, lahek je...otrok ko sedi notri ima mal levo in desno zaprto, če kakšna duda ali igrača tja zaide, da ni takoj na tleh...meni je super, moram pa še košaro kupit, pa ne vem, a bi novo, da bo barva ista, al naj dam rdečo košaro na zelen vozičekuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.5.2010 15:21:32   
majabar
Renesme, jaz bom zadovoljna, da bom vsaj nekaj dobila. Ta denar pa ni kar tako, podarjen. Porodniška mi ne pripada, ker zadnjih nekaj mesecev ne bom zaposlena, sem pa zobozdravnica, plačevala sem kar nekaj časa prispevke in bi mi pripadala drugače lepa porodniška. Malo se mi zdi zaman, a bom tudi s 400EUR na mesec preživela. Kolumbija ima na srečo nižji standard in to za njih ni tako malo.
Praviš, da imaš trebuh za 5. mesec, saj ni tako daleč od resnice, a ne? Jaz v petega vstopim čez 4 dni, ti pa takoj za mano:).
Ta moj trebuh...sem šla prej v službo, me je šefica takoj pregledala. Ona je že v 5. tednu imela večjega, kot ga imam jaz v 17., je pa zdaj že res lepa nosečnica v 22. tednu:). Smo se zmenili, da pridem čez 14 k njim in bomo imeli poslovilni piknik. Spet bomo jedliuser posted image !

< Sporočilo je popravil majabar -- 19.5.2010 15:23:21 >

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.5.2010 15:36:50   
nejka000
mifene za seznamček nam zaupaj katera nosečnost je to, če imaš že kaj otrok, kdaj imaš naslednji pregled, starost...

vsaj jaz sem radovedna....

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.5.2010 15:50:35   
majabar
user posted image user posted image Dobila sem odgovor iz embasade. 6 mesecov za turiste pomeni, da si lahko največ 6 mesecev na leto v Kolumbiji. Jaz sem letos bila že 3 tedne, torej sem lahko samo še dobri 5 mesecev. To pa pomeni, da bom morala na letalo z dojenčkom starim cca 3 tedne že novembra in se do naslednjega leta ne bom smela vrniti v Kolumbijouser posted image user posted image . Sploh ne vem, kaj naj zdaj...

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.5.2010 15:58:13   
aleunam
Nič, grem jaz tudi domov počasi... Še prej pa na pošto, pa sestrici po nek fotoalbum, če jaz najdem takega kot mi je naročila, kapo dol. Pa samo v Tušu se dobi. Je bla smešna. user posted image

Itak pa nisem več razpoložena za "delo". Sem danes prevozila kar nekaj kilometrov, pa me vožnja precej utrudi. user posted image  Še sreča, da to ni pogosteje. No, ja, jutri še, ampak saj bo.

Majabar, drugače ne gre tega urediti? Kako to, da boš lahko samo 6 mesecev tam? Sem kaj spregledala?

Pridne bodite...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.5.2010 16:00:00   
emma83
majabar pa a nista vidva poročena (mislim, da sem zasledila, da sta)? Glede na to (kakor je po naših zakonih, zdaj bog si ga vedi kako imajo to oni), bi ti morala dobiti nekakšen vizum za združitev družine ali nekaj takega. Pa se je tvoj v Kolumbiji pozanimal kaj o tem? Njihovega državljanstva pa verjetno ne bi vzela ali pač? Ne vem, to je meni ful čudno, da ti kar rečejo, da moraš spokat in iti, pa čeprav imaš moža Kolumbijca in boš tam rodila, kar pomeni, da bo tudi otrok imel kolumbijsko državljanstvo.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.5.2010 16:11:20   
ajne1
samo zelo na hitro... majabar... pozanimaj se na ambasadi ali je možno dobiti nekaj takega kot je pri nas viza D - za združitev družine in potem dovoljenje za bivanje. ker samo z vizo za turista res ne moreš biti dolgo v tuji državi (6 mesecev je v bistvu kar veliko, ponavadi je celo 3 mesece omejitev). Gotovo imajo kako varianto na to temo (torej na temo družine), samo razloži natančno kakšno situacijo imaš.

čau

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.5.2010 16:13:03   
majabar
emma83, nisva poročena. Si želiva, a bi še počakala. Nočem, da bi kdorkoli sploh pomislil, da se poročiva zaradi otroka ali vize. Poroko sva si želela še preden sem zanosila. A verjetno šele čez kakšno leto. Do sedaj sem razumela, da si lahko v Kolumbiji največ 6 mesecev skupaj, zdaj pa je razlaga drugačna. Idealen scenarij bi bil, da bi se dalo vizo urediti kar v Bogoti in bi to storila v tem času, ko bom tam. A na veleposlaništvu pravijo, da ne morem, da jo moram narediti izven Kolumbije. To mi je čudno. Sem mislila, da je veleposlaništvo pač predstavništvo tuje države na ozemlju bližje nam in nam je v pomoč. Ne pa, da bom morala iz Kolumbije z vsemi papirji na Dunaj, tam prosim za vizo in potem nazaj v Kolumbijo. To se mi zdi res neumno.
ajne1, takoj bom še en mail poslala na enbasado s tem vprašanjem. Hvala!

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.5.2010 16:14:10   
ajne1
vidim da z emma83 podobno svetujeva... torej najbrž nekaj bo na tem :)

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.5.2010 16:14:53   
aleksa83
Pozdravljene!

Po dolgem času se zopet malo oglašam. Tako, 3 meseci o za mano, bruhanje se počasi končuje, počutim pa se že mnogo bolje. edino pritisk mi skače kot zmešan, a bom tudi tega nekak ukrotila, vsaj upam.
zadnjič ko sem bila pri ginekologu, je bil ati poleg in je prvič videl to malo bitje in je bil ful raznežen. Videl se je cel obraz, rokice pa je imel ali imela narete kot da bi mislil/a boksati. sma se ful smejala zraven. Zelo lep občutek.
Ima katera probleme z blatom? Mene ful mantra, pa pijem donat, pa ogromno vode, pa je blato tak trdo, da me ful boli in me je strah, da ne bi kje hemeroidov dobila, ker me je en čas ful tam zadaj bolelo, ampak zdaj je koliko toliko vredu.

Pozdravček vsem mamicam, očkom in bušijo.
rada vas imam.

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.5.2010 16:26:49   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

user posted image user posted image Dobila sem odgovor iz embasade. 6 mesecov za turiste pomeni, da si lahko največ 6 mesecev na leto v Kolumbiji. Jaz sem letos bila že 3 tedne, torej sem lahko samo še dobri 5 mesecev. To pa pomeni, da bom morala na letalo z dojenčkom starim cca 3 tedne že novembra in se do naslednjega leta ne bom smela vrniti v Kolumbijouser posted image user posted image . Sploh ne vem, kaj naj zdaj...

In če rodiš še malo čez rokuser posted image

Kaj pa če odhod prestaviš zaradi tega za kakšen mesec, ker z novorojenčkom boš res težko potovala, a boš sploh imela že vse papirje zanj?
Kaj pa če se poročita??? Mislim, da bi bila to edina rešitev!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.