|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
18.5.2010 12:28:47   
aleunam
Evo, jajčka na Isofixu. To je položaj npr., če ga imaš spredaj in gleda v sedež. Tista palica navzdol se pritrdi v tla (kako točno ne vem), spredaj pa ima še tisto kar je razvidno iz slike en post više in se pritrdi v sedež.

user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
18.5.2010 12:52:15   
phelps
Jeeej, kako je tale slikca lepo za videt user posted image Kar predstavljam si malo bitje v njej. Sem pravkar iz malice in je po mestu polno vozičkaric user posted image Dojenčki v lupinicah so pa tako zelo majčkeni, prav fletno.
Nisem pa vedela, da ima Hauck tudi iso fix (mislila sem, da ga ima samo Peg Perego).
Mislim, da mora biti lupinica tudi na zadnjih sedežih obrnjena v nasprotno smer vožnje. Če si sam v avtu z otrokom je to precej neugodno user posted image Če vam kaj pomaga, pa tule prilagam link, vtipkate vozilo in pokaže koliko nastavkov ima:
http://isofix.pegperego.com/p.php?l=en&p=5

Nadinne, včeraj sem dobila sms... Upam, da jo obe dobiva čim prej!

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.5.2010 12:53:49 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
18.5.2010 12:59:01   
aleunam
Tudi jaz sem mislila, da je Isofix samo od PegPerega, ampak je dejansko to izdelek, ki ga ima več blagovnih znamk. user posted image

< Sporočilo je popravil aleunam -- 18.5.2010 13:01:05 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
18.5.2010 13:03:48   
phelps
Aleunam, mogoče veš kateri ponudniki  ga še imajo? Vidim veliko lupinic Maxi Cosi. Nekje sem zasledila, da se te lupinice pritrdijo tudi na vozičke drugih proizvajalcev s posebnimi adapterji?

Jaz ne bom komplicirala, bom verjetno vzela cel komplet (košara, lupinica in športni del) od enega proizvajalca, je pa fino vedet stvari preden vstopimo v prodajalne...

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.5.2010 13:05:08 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
18.5.2010 13:25:52   
aleunam
Google najde vse... user posted image

http://soncek.si/si/maxi-cosi-podstavek-easyfix-isofix-i7528.shtml 

Na tej strani sem gledala še PP, pa je 35€ cenejši.

Spodaj pa še zelo nazoren video kako se dejankso pripljuči na sedež v avtu, tudi za avtomobile, ki nimajo pripravljenih nastavkov za IsoFix:

http://www.youtube.com/watch?v=lvu60C0h6i4&feature=player_embedded#!

Tudi jaz razmišljam o tem, da bo vse ene znamke, ker se da tudi košara na voziček s pomočjo IsoFixa, če se ne motim. user posted image  

< Sporočilo je popravil aleunam -- 18.5.2010 13:30:06 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
18.5.2010 13:36:56   
maa2010
Super, debata o Isofixu user posted image

Jaz sem ga nekaj casa nazaj nasla na amazonu za maxi cosi http://www.amazon.de/Maxi-Cosi-60900080-Befestigungsbasis-Kindersitz-CabrioFix/dp/B000PHCQQ4/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=baby&qid=1274182377&sr=8-2, cena pa je 98€, torej se manj user posted image

A ve katera ali se da na stokke vozicek tudi lupinica od kaksnega drugega proizvajalca? Jaz nameravam rabljen stokke vozicek kupiti in posebej eno maxi cosi lupinico za v avto user posted image .

Nisem pa prav razumela, a imajo ze nekateri avti tale isofix sistem vgrajen ali imajo samo "luknjice" zanj?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
18.5.2010 13:48:25   
aleunam
Določeni avti imajo te "luknjice" oz. nastavke, kamor jih pritrdiš. Če tega nima, se da fajn pritrditi z pasom, ki je v vsakem avtomobilu (razen par starejših). Isofix pa kupiš posebej kjer imajo tudi vozičke in ostalo opremo (od BC, do user posted image ). Se pa najdejo tudi rabljeni. Se najde na Bolhi marsikaj; npr. 6 mesecev star voziček PegPerego (lupinica, košara, športni del) + Isofix za 350€, v trgovini pa dobiš takega za cca. 550€+100€ (IF). Včasih se splača pogledati, čeprav moj pravi, da bi najraje novo...

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
18.5.2010 14:04:15   
phelps
aleunam, super za link o pripenjanju iso fixa, sem ga že poslala očetu Phelpsa user posted image

Iso fix služi tudi za pripenjanja avtosedeža, ki pride za lupinico, to se pravi od 6 meseca dalje. Je pa potrebno bit pozoren pri rabljenih avtosedežih in lupinicah, včasih vizualno ne kažejo znakov poškodb, vendar so lahko nevarni, če je v preteklosti do nesreče prišlo.

Sama sem na začetku gledala predvsem meni vščene vozičke (ponudba je res velika), sedaj pa vem, da bosta imeli varnost in zanesljivost prednost pred lepoto.

Sem presenečena sama nad sabo, nekaj pa že vem user posted image Bom šla počasi na t.i. "drobni material", še vedno ne vem, kaj je pumpica za dojenje in kako deluje user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 18.5.2010 14:07:39 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
18.5.2010 14:10:02   
maa2010
Hvala za odgovor Aluenam in super link :)

Lupinico bom novo kupila, imam tole nagledano, samo v zeleni barvi http://www.amazon.de/Maxi-Cosi-63002881-PEBBLE-Kinderautositz-Konzept/dp/B002SG6OQ8/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=baby&qid=1274184453&sr=8-13

Tale stokke vozicek bo pa rabljen. Novi se mi zdi je tam okrog 800€ ali celo vec. Gledala sem tudi to njihovo posteljico, ki raste z otrokom, ovalne oblike, kot v maminem trebuscku user posted image .

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
18.5.2010 14:27:17   
Urša08
ojla

Kako ste? Jaz sem kar nekam utrujena ampak saj bo. Pravijo da naj bi v četrtem mesecu nosečnica prekipevala z energijo, no pri meni tega še niuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem si pa danes kupila ene nosečniške hlače. Berem da ste vse v ogledovanju stvari za novorojenčka user posted image tako lepo obdobje je to sploh prvič, ko ničesar še nimaš. Jaz po večini skoraj vse imam, bomo pa kupili še eno postelco za otročka.

Uživajte

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
18.5.2010 14:29:21   
Urša08
phelps črpalka za dojenje je meni obakrat zelo prav prišla in sicer , če sem kam šla in pustila otročka v varstvu sem si lepo vn izčrpala in v primeru mastitisa, ko so se mi začeli delati vozli. Če jo boš potrebovala boš kmalu ugotovila kako stvar potekauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
18.5.2010 18:09:26   
tejci1981
Pozdravljene punce!

Jaz pa danes prav uživam, ker moja beba očitno že cel izvaja salte in me pošteno žgečka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
18.5.2010 20:07:09   
emma83
Ojla,

danes sem se pa pobarvala, moram se ta teden še frizerju naročiti za striženje, pol bom imela pa nekaj časa mir. Ful mi je všeč, ker se je vreme toliko izboljšalo, da mi še ful pozitivno na počutje vpliva.

Je bila prej debata o vozičkih, meni je najbolj všeč peg perego gt3, samo pride komplet blizu 800€. Zdaj sem se pa še ogrela za jane slalom pro, sem gledala na eni nemški spletni strani in pride komplet 600€, poštnine pa mislim, da je okoli 20€. Sta si pa vozička vizualno podobna, trikolesnika z napihljivimi gumami. Hočem imeti velike, napihljive gume, ker bom rodila v novembru in bo itak kmalu potem sneg in bi rada vozičkala tudi po snegu.

Mi je pa tale najbolj všeč: http://www.otroska-trgovina.com/products/Peg%252dPerego-GT3-Modularni-sistem.html

Kar se tiče isofixa, jaz ga v svojem avtu nimam (10 let star megane), imela sem v planu letos menjati za malo mlajšega pa zgleda, da mi ne bo finančno zneslo. Ima pa peg perego za svoje lupinice tudi navaden podstavek (mogoče je uporaben tudi za druge znamke, je treba preveriti), ki ga lahko pripneš samo z varnostnim pasom, je ful lažje lupinico samo na podstavek pritrditi kot pa se z varnostnim pasom vsakič zafrkavati. Je pa tole: http://www.mami.si/si/podnozje-base-nastavljiv-i7597.shtml. Cena je pa tudi sprejemljiva.

Danes sem cel dan vozila avto od dragega in sem ugotovila, da na sprednjem sedežu nima isofixa, na zadnjih pa ima na vseh treh sedežih, je pa avto star 1 leto. Tko da go figure zakaj nima še spredaj. Morava se pa še zmeniti a bova isofix oziroma ta podstavek kupovala za oba avta ali samo za enega.

Midva sva se odločila, da greva že naslednji mesec na dopust, tam od 14. naprej in resno upam, da bo do takrat že normalno poletje, tam okoli 26 stopinj bi bilo idealno. Je pa spet vprašanje kako bom prenašala vročino.

Lep večer vsem.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
18.5.2010 20:15:31   
pikizenc
Glede isofixa in lupinice bom jaz raje kupila novo, ker nikoli ne veš kaj dobiš, če kupiš rabljeno. Tukaj res ne bom šparala, varnost najprej ...

Sej sem tud hotla prilepit link glede varnosti lupinic, pa link ravno zdej ne dela. No, bom pa pol ...

Ravno na podlagi teh testov, bi jaz najraje kupila lupinco ali maxi cosi ali pa peg perego. Zato zdej tudi gledam bolj vozičke znamk PP, maxi cosi ali pa quinny (ker je kompatibilen z MC). Ne vem pa kok so kej ostali vozički kompatibilni.

Punce a kej veste kje prodajajo Mutsy vozičke? Se mi zdi da jih ogromno vidim na ulicah, na netu jih pa nikjer nimajo.

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.5.2010 8:13:46   
phelps
Dobro jutro!

Urša08, hvala za odg. Če jo bom torej potrebovala jo bom kupila v trenutku, ko jo bom in nič prej user posted image

Nadinne, jaz sem včeraj dobila majčko. Super je - lepo telirana, le precej kratka. Zdaj je še ok, ko bo trebušček prevelik, bom mogla pa kako spodnjo majčko iste barve imet spodaj... Sem si zdaj zaželela še črno z naramnicami -pridem novembra-. Moram dedku mrazu pisat naj pohiti user posted image

Vozički - meni so bili prvotno tudi zelo všeč trikolesniki, me pa moti, da pri nekaterih tisto prednje kolo tako zelo naprej "štrli", pa še neko plastiko (strešico) imajo na prednjem kolesu user posted image So mi pa najbolj všeč od Maxi Cosi, kakšne so pa cene, pa še ne vem. Če bi kupovala v tem trenutku, bi vzela Peg Perego na 4 kolescih , zadnjič sem videla skate (zadnja dva kolesa sta precej večja od prvih dveh), mi je ful všeč. Je pa med dražjimi user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 19.5.2010 8:15:17 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.5.2010 10:05:55   
majabar
user posted image
Jaz se pa že od včeraj ukvarjam z letalskimi kartami, vizo in podobno. Papirologija je res nemogoča stvar. Sem sedaj naredila rezervacijo za karto. Nisem mogla kupiti enosmerne, ker me sploh ne bi čez mejo spustili. Ker nimam vize, sem lahko kot turist tam do 6 mesecev. Tako sem rezervirala karto 9.6.-5.12. Takrat bom sicer lahko z doplačilom spremenila datum, a se bojim, da bom morala tudi nazaj v Slovenijo, ker bo minilo 6 mesecev. Sem zdaj poslala mail na embasado, saj me zanima, če lahko grem recimo avgusta v ZDA, se vrnem v Kolumbijo in se mi potem od povratka naprej šteje spet 6 mesecev ali ne. Čakam na odgovor. Če bom morala nazaj sem, bo otroček star recimo mesec in pol...no ja, saj vem, da tudi že nekaj dni stari dojenčki letijo, a jaz bi mogoče raje počakala še kakšen mesec, če se bo dalo.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.5.2010 10:27:28   
maa2010
Majabar kolikor jaz vem je prehod cez mejo in stempelj pomemben, ne pa destinacija tvojega odhoda iz drzave :)

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.5.2010 10:39:39   
majabar
maa2010, upam, da mi dobo isto odgovorili z embasade. Tvoj odgovor mi je všeč:)!

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.5.2010 10:40:00   
simonmojca
LEP SONČEN DOBER DAN VSEM user posted image

majabar  o ti boga reva - odgovor iz ambasade boš pa verjetno kar lep čas čakala

no pri naši hiši smo se oz. sem se jaz odločila, da bomo imeli 4-cikl, ker manj prostora zavzame zložen (vse ka sem jih gledala zložene 3-cikl dosti več placa zavzame v prtljažniku)
čeprav so mi 3-cikli bolj všeč - no eno stran sem našla, ka je veliko barvnih  vozičkov in zelo ugodna cena (če gledate ostale pakete
 user posted image )

http://www.baby-spa.si/narocilo.html

Lp

< Sporočilo je popravil simonmojca -- 19.5.2010 10:42:46 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.5.2010 10:52:02   
aleunam
Meni pa trikolesniki nekako niso všeč... Mogoče kakšen, ampak ne toliko, da bi si ga želela imeti. user posted image

Danes sem si kupila prva oblačila na nosečniškem oddelku. user posted image  V C&A MS, imajo nekaj ponudbe... Jaz sem si kupila dolge črne pajkice (prvič v življenju, saj sem bila prepričana, da se še celulit vidi, pa z tuniko čez ni videti), tuniko z kratkimi rokavi in bolero. Tega sem dobila "zastojn", ker imajo akcijo vzami 3, plačaj 2.

Uf, ko sem si oblekla to kombinacijo, sem bila kot nosečka v 6. mesecu. user posted image  Buši od prej, pa pikica in rezultat je tu. Ampak ne vem kje otročka nosim. Ko sva z G poslušali srčka, ga je "našla" bolj pri levem jajčniku, meni pa se zdi, da sem bolj napeta v predelu popka. A je mogoče, da mi vse skup (predvsem podlago do prejuser posted image ) gor potiska? Komaj čakam naslednji UZ, da mi pove kje se skriva. user posted image Ker 18 cm, kolikor naj bi približno meril otrok v 17. tednu (jaz sem 16t2d) tudi nekje mora biti.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 19.5.2010 10:54:22 >

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.5.2010 11:01:46   
nadinne
Helou bejbe.

phelps...danes sem se že malo razpiz..., ker moje majčke ni in ni...sem vprašala v tisto trgovino, če so mogoče poslali na napačen naslov...je bil prijazen moški na drugi strani in se je pozanimal na pošti kaj je s paketom in me baje na moji pošti čaka že od petka! Joj kako jih bodo jutri slišali na moji pošti...niti listka nisem dobila o prispeli pošiljki. Na žalost naša pošta dela le do 17h...jaz danes tudi, tako da na njihovo srečo danes ne morem tja user posted image  Tako da v četrtek grem po majčko potem pa grem kupit še angelsounds. jeeeeuser posted image

majabar...upam da v uglednem času urediš vse z vizo ipd. To je res zoprno. Mislim pa da šteje samo štampiljka v potnem lstu, ne kam greš.

Vidim da teče beseda o vozičkih...eh ja...jaz se kar ne morem odločit...meni so tudi ljubši trikolesniki...ne vem tak fajn zgledajo user posted image  Glede tega kako se zloži se ne sekiram, ker imam ogromen prtljažnik...gresta 2 notri ne samo eden user posted image  Jaz sem ravno zjutraj malo gledala po netu...mi je všeč jane slalom pro, pa peg perego gt3, qunny feestyle, pa hartan tudi niso slabi...ampak vseeno se nekako vedno vrnem nazaj na babyboom...rdečega želim imeti, s tremi kolesi. Tako da bog ve kaj bova na koncu res kupila user posted image  Itak pa bova verjetno rabljenega kupila, ker cene so pa res nenormalno zasoljene!  Si bova raje kupila novo lupinico maxi cosi isofix...se mi to zdi bolje, kot pa nov voziček...no ja saj če si ga lahko privoščiš, potem bi tudi jaz najraje novega...ampak denarnica protestira user posted image

alenaum hvala za obrazložitev kaj je to isofix in kako se uporabi...obzorja so se mi razjasnila user posted image

Joj mene se je pa prehlad lotil! Malo me žrelo boli pa bezgavka na deni strani vratu...nos je zaenkrat še kar ubogljiv, ampak ne vem kako bo ponoči...jaz nikakor ne morem spati z zamašenim nosom...danes ponoči sem spala 2 uri! Se mi je nos malo mašil malo ne in nisem mogla zaspati...potem me je itak še hrbet začel ornk boleti in nisem mogla več ležat...pa še desna noga mi je kar nekaj mrtvičila ni važno v kakem položaju sem bila! To me je res prestrašilo...sicer me je kdaj desna noga že bolela če ležim na boku, ampak na hrbtu nikoli...ne vem kako bom preživela do novembra...bo treba spet malo težit k zdravnikom, čeprav ne vem kaj naj bi mi sedaj sploh lahko pomagali, razen fizioterapije. Prej so me vedno le filali s tabletami proti bolečinam in pa vaje za hrbet sem delala. He he, teh pa ne morem več, ker se delajo na hrbtu, pa še krče dobim. GO FIGURE!
Uf sem se razpisala...ja nekomu moram pojamrat...je manj stresno potem user posted image  

In kako vam kaj paše sonček? Je lepo ja...skozi zaprto okno user posted image  A ne soncchhek? Komaj čakam kako ploho user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.5.2010 11:20:30   
Anonimen
evo drage moje sonosečke pa je tudi za mano nuhalna :D naša pikica je velika že 6.5 centimetra, vse je ok... tveganje za dow.sindrom je 1:13000 tako da smo pomirjeni. srček dela 158 in tudi to je ok. je pa moj malček veselo sesal palec povrh vsega pa ga je še kolcalo in premetavalo :) žal pa se spol še ne more čisto natančno določit... nekaj je sicer rekla ampak pravi da ne upa nič trdit... tako da bo treba malo še počakat. sem pa danes napolnila 3 mesece in se že veselim prihajajočih tednov, novih pregledov in prvih brcik... aja pa PDP mi lahko prestavite na 26.11 :D želim vam lep sončen dan, cmokič

< Sporočilo je popravil netyka -- 19.5.2010 11:21:45 >

(odgovor članu nadinne)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.5.2010 11:54:07   
aleunam
Netyka, super za odličen rezultat. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.5.2010 11:57:12   
simonmojca
nadinne sej midva imava tudi zelo velik prtljažnik  (opel vectra karavan) bi jih verjetno lahko not naložila 6, samo imava pa zelo velikega psa - in če bomo kam šli, bo seveda šel tudi on z nami (psa pa vozim v boxu) pol pa ni več ogromno prostora, pa da sploh ne pomislim še na vso kramo. Tako, da bo potrebno iskat takega, ki zavzame malo prostora in je lahek.
Bova pa midva vse, kar rabiva za novega člana (doma ali za na pot) kupila na novo. Vem, da naju bo zelo udarilo po žepu ampak računava, da to ni najin zadnji otrok (hvala bogu so se nekateri člani družine že javili, da bodo kaj kupili).

netyka čestitke za uspešno NS

joj kako je lep vreme, škoda ker moram bit v službi do 15h

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.5.2010 12:11:03   
Soncchhek
Pozdravljene punce !

Evo mene z diabetične posvetovalnice, bo dieta ( do sedaj je bila juhu bruhu dieta....zdaj pač drugačnauser posted image )....pa merit pred obrokoi, po obroki ipd...
Dejavnik je nosečnost, nekaj družinske zadevščine ( imamo sladkorno bolezen v družini)....nekaj mogoče moja prevelika teža pred nosečnostjo....saj sem že rekla da sem nabila v zadnji 3 letih ful odvečnih kg, prej sem bila vedno suhca.....Tako da čeprav je šlo dol teh kar nekaj kg v nosečnosti....še vedno jih je preveč no....čeprav zdravnica pravi da sem " normalno prehranjena"...ona že ve a ne user posted image . Pač zdaj dieta...ne bo problema...sem že sedaj ves ta čas jedla....multi zdravo... pa kontrole kar naprej pa se bom res trudila še naprej ...

Vozički? meni so trikolesniki čisto mimo.....mi niso všeč sploh....

Ok....zdaj po vaši zaslugi vem kaj je isofixuser posted image .

Aleunam, moja špehc podlaga od prej se je tudi nekam " gor potisnila"....tako da vem kaj misliš....se mi je kar izbočil tale del bušija tik pod popkom....tako da ne izgledam da je za mano 13 tednov....ampak da sem že kar dobro nekje v 5 mesecu.....sploh če dam oprijete stvari gor....pa nosečniške hlače in opala...se vidi o ja.

Nadinne, eni bi radi sonček mi pa dežek a.....pa saj je bil do predvčerajšnjim....naj bo sedaj malo sonček...potem pa dežek... greš kaj na sprehod ven ali si samo v hiši?????

OOOO nosečniške oblačilaaaaaaaaaaaaaaaaa...jaz tudi moram samo po legice pa kakšne kapri hlače....krilo.... to pa je tudi vse. Pa še moderc nov  to tudi jap....

Lep dan !

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 19.5.2010 12:12:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.