|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
21.5.2010 17:55:41   
pikizenc
Punce hodite ve na kakšno telovadbo/šport? Jaz sem včasih hodila 2x na teden na pilates, pol sem bla totalno preveč zmatrana, pa slabosti in zdej ni nič od nič. Pa bi blo treba spet kej začet ... :)

Madona, ene že čutite brcike al kaj. No jst še nič zaenkrat. Bo že še.

Se pa na veliko izobražujem o vozičkih user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
21.5.2010 19:50:56   
nadinne
emma83...do kdaj pa je ta akcija v h&m? Ker jaz bi nujno rabila kake lepše hlače...imamo obhajilo drugo nedeljo in nimam nič primernega za oblečt.

Aja še to punce...sem danes šla k zdravnici zaradi išiasa...me je dala v bolniško in sicer najmanj do 1.6. ko imam pregled pri ginekologinji...in se moram potem z njo zmenit ali bom še neprej v bolniški. Sem kar žalostna...res ne želim biti v brezdelju doma...že vidim kako bom sitna...če bo po teh 10 dneh bolje z nogo si bom probala zbarantati vsaj da bi delal 4 ure...dobim vsaj malico in poten stroške...res mi vsak evro ful pomeni! Mogoče se grdo sliši sam me je kr strah kaj bo če oba ostaneva brez službe user posted image   No ja samo da bo z bebico vse ok user posted image

Hvala za vse nasvete kako prelisičiti bolečo nogo...tole s povštrom sem že probala, a nekako ni učinka. Tudi raztezalne vaje vsak dan delam...ne vem, verjetno bi bilo še slabše če jih ne bi. Kaj pa vem, upam da sem se le zaležala in da bo minilo. Se spomnim da sem si enkrat vrat zaležala in me je 14 dni enako bolela leva roka...sem tudi mislila da bom znorela...sem se obešala na stopnice, da sem si raztegnila hrbtenico...potem je pa kar naenkrat nehalo boleti user posted image Tudi sedaj upam na najboljše.

Aja pa še to...tista ki ima angelsounds...kak gel ali olje je treba imeti da lahko poslušaš? Jaz nimam trenutno nič doma, tako da mi napravica počiva v škatli...je pa res da me je kar malo strah it poslušat, ker vem da če ne bom našla srčka, me bo panika...ja kaj morem nosečniške skrbi...saj se že sama sebi zdim smešna user posted image

Uživjate s svojimi pikicami!

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
21.5.2010 19:58:11   
majabar
nadinne, to je res zoprna reč in le malo se da pomagati. Upam, da ti čim prej mine in greš spet v službo. Saj je danes že 21.!
Jaz sem zdaj z dragi govorila in je rekel, da je že vsem povedal, da se poročiva:). Šok za šokom, ljudje mu že ne verjamejo, da sem noseča, zdaj pa še poroka:).

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
21.5.2010 20:56:12   
emma83
nadinne nič ni pisalo do kdaj je akcija, mogoče piše na njihovi spletni.

majabar čestitamuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.5.2010 8:11:43   
Marimax
Dobro jutro nosecke. Ste se naspale ? Mi pokonci od 6.30, ne po lastni "krivdi" seveda. Zasluge gredo prvorojencuuser posted image

skorpioncek&majabar: cestitke za odlocitev glede poroke. Tudi pri vama bo leto 2010 cisto s posebnimi crkami zapisano. Vse najboljse vnaprej !

nadinne: grozno se mi berejo tele bolecine s krizem. Skoda ker ti vse kar si poskusila ne pomaga. Upam, da cimprej najdes resitev. Te pa cisto razumem glede bolniske. Tudi meni bi bilo grozno, da bi morala do oktobra biti doma. Saj ne da nimam doma nic za narediti, dalec od tega. Ampak jaz imam na sreco sluzbo, ki mi je vsec, in grem rada tja. Madona, sem cudna a ?!user posted image

ajne1: super si glede tvojih olepsevalnih petkov. Ideja mi je vsec. Jaz jo tudi poskusim spraviti v prakso, pa mi uspe le vsake 2-3 mesece. Tebi to bolje uspeva.
Se mi zdi, da si moramo mamice vzeti cas zase, da smo potem se srecnejse z nasimi pikci.

zalos: tudi mene daje nesecnost. Zvecer grem spati med 9.30 in 10h ker vec ne zdrzim, potem pa se ob 2h ali 3h zbudim in ne morem zaspati nazaj. Kdaj traja tudi uro in vec, da zaspim. Potem ob 7h pa budilka. Se mi zdi da se mi na obrazu ze pozna (podocnjaki).

strippy: jaz sem epiduralno imela pri prvem porodu in jo bom imela tudi pri drugem. Sem bila namrec zelo zadovoljna. Moras pa v LJ imeti blazno sreco, da jo dobis. Vsaj tako je bilo meni takrat receno.

emma83: hvala za info glede akcije v HM. Bom letela pogledati, ce bo le cas. Tudi pri nas so vikendi druzabno cisto zapolnjeni.

pikizenc: jaz sem se zanimala za pilates za nosecnice v enem od LJ fitnessov. Se bom odlocila ta mesec ali bom hodila ali ne. Se nagibam k temu da bi, da bom vsaj malo fit do poroda. Pa dolge sprehode, to pa itak ze pocnem.

ljubljana: kje si ? Te pogresam tukaj.

Lep vikend vsem. Se beremo.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.5.2010 8:19:56   
majabar
Že dolgo si želim manikure, včeraj sem si jo končno privoščila. Ampak to je pa res draga stvar! Pred tem sem bila s trenerjem v Rustiki, sva pojedla vsak eno sladoledno kupo in potem še vsak kos torte (je rekel, da je bila kupa premalo, da moram zdaj jesti za dva:)) in sva plačala 15 EUR. Za slabe pol ure manikure pa 21EUR! Me je moj vprašal, koliko sem dala, se je kar zgrozil. V Kolumbiji stane 1EUR. Moj dragi si jo privošči vsaj vsake 3 tedne. Nameravam pa pred odhodom v Kolumbijo še na pedikuro. Nisem bila že skoraj eno leto.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.5.2010 8:24:15   
Soncchhek
majabar, ti boš taka carica tam v Kolumbiji....manikura 1 E !!!!! BOš prišla nazaj na obisk v Slovenijo...boš upedenana kot user posted image .

Telovadba? Jaz po skoraj dveh mesecih počitka....zdaj končno počasi nabiram formo....p-o-č-a-s-i, kratki sprehodi....res kratki....pa bo treba malo stopnjevat...enostavno sem imela energije nič.....sedaj pa opažam da mi je majčkeno manj slabo....čeprav sem pravkar izbruhala zajtrek ( no vsaj napredek je....bruhala nisem že en teden)......grizem grizem kruh in bolj grizem bolj je šel goruser posted image ....
Sem si z partis-a potegnila dol nekaj vaj za nosečnice ( pilates+ ostalo)....pa bom malo pomigala....u izzi seveda... Sicer pa sajuser posted image je tudi telovadba, a ne ?! user posted image

Danes lep sončen dan ... Bom šla malo na zrak popoldne na en piknik čekirat... pa masko na usta da ne bom kihala....

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.5.2010 8:48:19   
majabar
Soncchhek, user posted image je najboljša telovadba! Moj pravi, da bova samo na ta način skrbela, da se preveč ne zredim:). Samo me skrbi, ker mi otrdi trebuh, ko se vzburim. Že tako, preko kamere mi 'nagaja', kaj bo šele, ko bova po 4 mesecih končno skupaj! Me tako privlači, da je samo en pogled dovolj, ali pa ena beseda. Da ne govorim, kako se počutim, ko začutim vonj njegove kože!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.5.2010 9:09:20   
aleunam
Oh, majabar, iz tvojih besed je čutiti pravo ljubezen... user posted image

Trebuh vam otrdi? To sem brala pri nosečkah v višjih mesecih... Kako pa to čutiš? Kaj je to slabo ali dobro? Malo me podučite, sploh tiste drugič ali več user posted image , ki imate vsekakor izkušnje iz prve roke (oz trebuha user posted image )...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.5.2010 9:18:46   
majabar
:)
Tudi jaz sem dosti prebrala o tem, načeloma je čisto normalno, če ne boli in ni prepogosto. Čutim pa tako, da se trebuh izboči in postane trd kot kamen. Če se ti bo to kdaj zgodilo, boš vedela. Prav taka trda kepa rata. Načeloma so to nepravi popadki, ki ne povzročajo krajšanja materničnega vratu. Se pa res ponavadi pojavljajo kasneje, zato me malo skrbi.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.5.2010 9:30:22   
aleunam
Sem šla malo brat o tem... Mislim, da res tam proti koncu nosečnosti lahko pomeni popadke... Oh, kje je še to, komaj čakam, da se bebica narodi (ampak ob svojem času). user posted image

Majabrar, vidim, da si že v 18. tednu... Buši že bolj viden? Meni se vsak dan bolj zdi pri meni. user posted image

Me zanima, če ve tudi vsak dan pogledate na tickerje dugih uporabnic, ki pišejo? Jaz vsak dan, tudi v drugih temah. Se zdim prav smešna sama sebi. user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.5.2010 9:58:25   
Soncchhek
majabar....user posted image ! super ! otrdi trebuh???....cel čas berem....o tem otrdevanju trebuha....meni se samo dozdeva da je moj zjutraj bolj mehak....kot zvečer....
Jauser posted image je pa čisto svoje poglavje v nosečnosti....jaz rabim ful časa da se sprostim, kar na bejbija študiram user posted image ....se bom že navadila. Da je to tudi zanj prijetna masaža.user posted image In da ati pa mami sta rada aktivna.

Joj jaz imam pa prvi H6M kar 45 km stran...pa bom šla enkrat ob priložnosti čekirat. Sem si pa v KIK-u kupila dvojne capri lanene hlače...pod kolenom stisnjene....pas pa prav " nosečniški", čeprav niso mišljene kot nosečniške...in dala z oboje 20 E.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.5.2010 11:19:59   
majabar
aleunam, tudi jaz gledam tickerje, še posebaj, če kakšna napiše kakšen svoj znak in me potem res zanima, kako daleč je. Škoda, da jih nimajo vse. Tako grem včasih iskat zesnam in pogledam, kdaj ima PDP.
Ah, moj trebušček, ni ga še. Sem včeraj povedala sosedoma, da sem noseča, sta bila čisto presenečena, kako sem na začetku petega meseca in nič! Zdaj sem si v Occitane kupila karitejevo maslo za trebušček, me je tudi čudno gledala:). Včeraj sva o tem govorila z mojim dragim in je rekel, da se bo v Kolumbiji zagotovo že poznal, no, še 18 dni!!! Danes grem po karto, potem bom pa res začela odštevati:)!

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.5.2010 11:59:53   
Marimax
Ste me malo spodbudileuser posted image : sem se narocila na nego obraza in urejanje obrvi. Ponedeljek popoldne je moj dan !

Zdajle se pa s sesalcem v roki "sprehajam" po stanovanju, potem pa me caka se brisanje prahu. Se tolazim, da je tudi to ene vrste telovadba, ceprav ne najbolj priljubljena obliauser posted image
Se dobro da imam kosilo ze narejeno. Soncchhek hvala za idejo izpred tedna ali dveh (tako je ce beres forum z zamikom). Sem vceraj zvecer ze naredila golaz in ocistila solatko, zdajle me caka le se polenta, ki pa je en dva tri. Lep vikend!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.5.2010 15:50:38   
daya
Živjo!

Evo moje brcike so vedno bolj pogoste in močne je ful lepo user posted image . Danes ponoči sem 2x sanjala da sem imela fantka, pa v tej nosečnosti je bilo to že tretjič. Prav zanimivo, me res zanima če bo res.

Glede otrdevanja trebuha, meni je začel v 2 nosečnosti nekje v tem času, v tej pa že veliko prej. Meni ponavadi vedno med sprehodom, včasih bolj boli včasih je pa samo neprijetno. Zadnjič sem se morala prav ustavit, ko sem hodila, da je bilo boljše. Včasih svetujejo magnezij, pa malo pomaga. Se mi pa to najbolj pogosto dogaja v 2 trimesečju, proti koncu ni bilo več tako pogosto. Med sexom se mi to še ne dogaja zaenkrat. Mi pa tretnutno veliko bolj paše kot prej. Moram še vse za nazaj in naprej. user posted image ko bo trebuh prevelik.

Drugače sem ok, samo križ me še zelooooo boli. Zdaj sem začela nekaj vaje delat in se moram spravit, to redno počet. Zdaj sem se tudi redno začela mazat s kremo po trebuhu.

lp,

Daya

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.5.2010 16:34:14   
phelps
Hey, se enkrat oglašam za spremembo v soboto user posted image

Moj trenutno spi, jaz pa razmišljam, kam bi šla zvečer. Danes se začne liga prvakov (nogomet) in je pravi večer za girls night user posted image
Pospravila sva že včeraj, danes sva šla v šoping po novo posteljnino (bog, kako je to drago postalo user posted image ), pa malo pogledat za spalnico - drsno omaro imava že izbrano, komode sva pa verjetno prav danes našla in jih bova v pon. naročila.
Ste mi dale dobro idejo z razvajanjem, jaz imam še bon za manikuro in si bom seveda privoščila francosko ali živo rdečo barvo - za dušo user posted image

Meni se tudi non stop nekaj dogaja spodaj, ampak brcike to še niso. V četrtek, ko sem sedela pri frizerju, sem imela občutek, kot da mi nekdo po notranji strani trebuha tapka s prsti. Nisem pa prepričana, bo treba verjetno še malo počakat.

Sex? Sanje so zelo intenzivne, realnost pa malo manj user posted image user posted image user posted image Sva precej boječa oba, še vedno user posted image

Bodite v cvetju in lep vikend še naprej!

< Sporočilo je popravil phelps -- 22.5.2010 16:36:37 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.5.2010 17:36:31   
aleunam
Midve s sestrico pa se spraviva v terme, pa jo zunaj vprašam, če ima kopelke. Seveda jih je pozabila, ker si jih ni oblekla doma, jaz pa tudi nisem kaj preveč razmišljala o njenih kopalkah. user posted image  No, nazaj domov se skoraj ni splačalo, bova šli kar jutri na kopanje. Sva pa zavili v kafič, mislim, da nisem bila zunaj na kavi vsaj mesec dni user posted image  in je prav pasalo sedeti na sončku ob dobri kavici. Pa tudi mala je bila razpoložena in se ji sploh ni mudilo domov.user posted image

Lejdis najt? Heh, pametno, phelps. Pa uživaj! user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.5.2010 18:53:24   
ajne1
hojla,

me veseli, da sem spodbudila želje po razvajanju... marimax, meni to tako dobro dene, da si kar privoščim in me veseli, da sem te spodbubila, da si se tudi ti naročila... me pa jasno vsakič še za kako foro nafarbajo (včeraj sem si kupila eno kremico, ki je bila takoooooo draga - vsaj za moje pojme), da so ti obiski ponavadi tudi pregrešno dragi. včerajšnji je bil prav ekstremen. ampak... vsaj tiste tri urce so čisto moje...

danes sem bolj švoh, nič kaj posebno energije ni v meni, soncchhek tudi jaz sem danes med umivanjem zob skoraj bruhala (po ene dveh tednih pavze), ampak mi je nekak uspelo zadržat vsebino zajtrka v sebi.

glede otrdevanja trebuha pa imam s tem tudi izkušnje iz prve nosečnosti. mi je otrdeval tam od 17-18 tedna dalje in ni bilo nobene panike. magnesol sem sicer pila, ampak kake velike koristi ni bilo. jaz sem to čutila kot bi imela svinčeno kepo v trebuhu in bilo mi je zelo neprijetno, ampak ne boleče.

sicer pa imam v tej nosečnosti nenormalen apetit. še dobro da sem na začetku nekaj tega ven zmetala med bruhanjem, ker bi drugače verjetno imela že krepak pribitek na kilaži. predvsem mi paše sadje in pire krompir (ta mi je tudi že v prejšnjih dveh). pa sladkarije, grooooza... ima še katera kakšne take napade. meni se zdi, da cele dneve samo jem in ko zvečer seštejem, me je kar groza, kaj vse sem pojedla... pa vsi ti pikniki...ojojojoj...

čau...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.5.2010 11:29:22   
majabar
user posted image Vas še zadnjič pozdravim iz mojega stanovanjca. Danes prespim pri očetu, jutri pa odpotujem v Italijo na evropsko prvenstvo.

Vsem želim lepo nedeljo!!

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.5.2010 11:51:10   
pikizenc
Potem se pa čimlepše imej in čimveč športne sreče, če slučajno še tekmuješ user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
24.5.2010 1:02:53   
MissLady
Živjo pince user posted image !!!

Javljam se vam prvič.... tudi jaz spadam med novemberke 2010 user posted image  rok imam 2.11.

To bo moj drugi pikec.

Zaenkrat kaže brez zapletov, čeprav imam sladkorno bolezen tip 2 in je nosečnost rizična, predvsem zaradi rizika napake na srčku, ki je pri sladkih mamicah kar do 4x večja. Prvi fantek (dve leti in pol) je zeloooo zdrav in brez težav. Držim peti, da bo tudi  pri tem drugem tako user posted image

Toliko za zdraj...... sedaj pa hitro v posteljo, vidite koliko je že ura ..... sta bili mama in sestra pri meni in smo imele babji čvek dolgo v noč user posted image user posted image

Nočko vsem .... in se slišimo še kaj.

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
24.5.2010 6:55:08   
Renesme**
jutro

majabar-srečno!

V soboto sem še delala, tako da je bila bolj kratka...
včeraj smo bili v ZOO, še dobro, da smo šli že zgodaj, ker potem ko smo odhajali je bila taka gužva.
Potem smo šli še v Don Felipeja jest-mmmmmm, jst bi šeuser posted image

pa je spet pon in služba...

Sem končno slikala trebuh, mogoče kasneje prilepim kakšno slikico...

brcike je pa tako, vsake toliko me nekaj žgečka ampak še nič konkretnega.

lep sončen dan

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
24.5.2010 6:56:00   
Renesme**
MissLady- dobrodošla

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
24.5.2010 8:03:51   
Ribica Nemo
Dobro jutro punce!

Imate kaj prostora še za eno nosečko :) ?

Sem se končno odločla, da bi se vam pridružila. Malo sem na začetku odlašala, ker sem hotla počakat, da je nuhalna mimo preden se začnem "zares" veselit, zaradi slabe izkušnje v lanskem letu (beri: ss)... No sedaj lahko z veseljem povem, da nuhalno sem imela prejšnji teden (18.5.) in blo vse ok. Pikica/pikec mali je veselo brcal, stegoval nogice in rokice ter se obračal... sem bla čist v rožcah k sem vidla kakšen "žur" ima v mojem trebuhu :)))) Moj dragi pa tud :)

Drugače sem stara 30 let, iz Lj, tole bo moj prvi otrok, PDP mam 28.11., naslednji pregled pa 22.6.

To je to za začetek. Če rabite še kakšen podatek za v seznam me pa kar vprašajte.

Lep začetek tedna vsem! 

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.5.2010 8:05:52   
Valentina85
Pozdravljena Ribica Nemo!

Me punce prav rade sprejmemo nove nosečke... Super, da si prišla na forum!

Te bodo punce dodale na seznam...A že kaj veš za spol?

(odgovor članu Ribica Nemo)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.