|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
21.5.2010 9:01:46   
zalos
Dobro jutro user posted image .

Čestitke vsem, ki ste se zaročile in že načrtujete poroko. Vam moram priznat da sva z mojim dragim tud že imela pogovore o poroki, saj bi imela dost manj problemov z papirji potem, ko bo treba urejet papirje za najinega pištoleka. Zaročena pa sva že itak par let, tko da se hecam, da mu je ta garancija že zdavnaj potekla. user posted image

A še ma katera druga probleme z spanjem? Jaz se ponoč zbujam (WC) potem pa nemorem zaspat nazaj. zvečer pa zaspim kot klada. Pa še neki ko so bili pogovori o tem, da nekatere že čutite svoje pikice. Jaz vsak večer ko se uležem in umirim tud čutim dogajanje v mojem bušiju. Sicer si govorim, da je najbrž to res prebava, ampak takega občutka nisem nikol mela ker mi je prebava delala. Naj bo kar koli že je občutek prijeten in si predstavljam svojo bebo, ki se veselo obrača  in nori.

(odgovor članu ajne1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.5.2010 9:18:14   
phelps
Dobro jutro pupe!

Jaz se tudi veselim petka, čeprav s pomanjkanjem energije v tem trenutku nimam težav user posted image

Opazila sem, da odkar ne jem Elevita, sem bolj zaprta. Mogoče ga bom ravno zaradi tega začela spet jest user posted image . Glede vitaminov me ne skrbi, ker pojem ogromno sadja in zelenjave, teža je pa že en teden konstantna.

Kar se tiče papirjev in nas neporočenih ni čisto nobenega problema. Samo enkrat greš na SCD in podpišeta očetovstvo. To je to!
Je pa drugače, če boste prijavljene kot matere samohranilke (pa to v resnici niste) - v tem primeru boste krivo pričale na sodišču, postopek pa je precej daljši.

Pravkar sem dobila vrečo nosečniških oblačil od sodelavke. Komaj čakam, da jih probam in upam, da mi bo kaj od tega prav user posted image Ugotavljam, da tole s temi nosečniškimi oblačili sploh ni tak problem, ker jaz lahko še povsem normalno nosim veliko "nenosečniških oblačil", skenslala sem kavbojke, neelastične hlače in pasove.

Kje sta Torry in Strippy? Daya se je oglasila, onidve pa že nekaj časa ne user posted image Ne morem si pomagat, ampak jaz bolj pozorno berem tiste, ki imate rok bolj na začetku novembra (takrat kot jaz) Ste pa vse zanimive in vas vse z veseljem preberem! user posted image user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.5.2010 9:50:04   
nejka000
Dobro jutro!

Mi že veselo brcamo, in mami prav uživa v teh brcikah.
Lepo vas je brat vse o vaših pregledih, sem se spomnila da jaz nič ne povem o mojih. Drugače sem itak vsak teden al v bolnici ali pri ginekologinji in sem mela do zaj 5 UZ, ampak kot akleto na nobenem noče pokazat spola. Mogoče bo v ponedeljek ko spet grem. Takrat imam tudi tisto glukozo za pit-fuuuj. Sicer pa naša pikica je na zadnje UZ bila velika 10cm, videni so bili vsi organi in je vse brez b.p., razen hematom je še vedno prisoten, vendar malo manjši tako da upamo na najboljše.

nadinne
ker praviš da nič ne smeš proti bolečinam, jaz bi ti priporočala tigrovo mast. Meni jo je moj sicer iz kitajske prineso  ampak mislim da imajo to pri nas v lekarnah tudi. Maš na voljo mrzlo in toplo. Sicer se dobijo tudi trakovi, ki si jih daš na mesto bolečine kot obkladek in še bolj pomagajo. Vsaj meni so. Pojdi vprašat v lekarno.
Upam da bo čimprej boljše.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.5.2010 9:52:42   
nejka000
zalos pri meni je isto. Zvečer me ob devetih pobere na kavču, pol se zbudim okrog polnoči grem na WC in v posteljo pol se  pa samo premetavam. Vjutro mam že ob šestih na široko odprte oči.
Vem da v prvi nosečnosti sem spala tako zelo slabo. Moj je moral spati v otroški sobi ker mi je šlo vsena živce, nisem niti mogla slišat da nekdo diha zravn mene. Upam da tokrat ne bo tako.

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.5.2010 10:01:31   
aleunam
Bodoče neveste, predlog za prihod v cerkev (so se mi ulile solze, tudi sama bi bila čez dober mesec nevestauser posted image , hormoni)...

http://www.youtube.com/watch?v=g8DCt3Lmi28

...hehe, dobra parodija, ločitevuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=zbr2ao86ww0&feature=related

< Sporočilo je popravil aleunam -- 21.5.2010 10:07:59 >

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   [Brisano sporočilo]
21.5.2010 10:09:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nejka000)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.5.2010 10:16:24   
maa2010
aleunam super video :) hvala za link, sem se prav nasmejala pri tistem na sodiscu. user posted image
Me zanima kaksna bi bila reakcija maticnega urada ce bi kaj taksnega pri nas naredili, kako bi usluzbenci bili preseneceni nad zeljo, da si par popestri prihod pred maticarja user posted image
Sem bila predlani na eni poroki na otocu in je bilo zelo lepo a tako zzZZzzzz. Mi2 z mojim sma se malo pogovarjala o poroki, jaz bi imela veliko +100, da se povabita obe druzini in prijatelji user posted image samo kako to financirati... Zakljucek je bil, da bi tale denar raje v nakup zemlje investirala in si pocasi omislila lastne 4 stene.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.5.2010 10:21:44   
nejka000
alunam zakon link. Tak ko praviš ti kr solze pridejo, vsaj nam tistim ki bi ble skoraj poročene pa iz določenih razlogov ne gre....

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.5.2010 10:26:15   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Zame se je pa ta teden začel peklensko in se nadaljuje peklensko! "Sreča" se me je res oklenila z vsemi štirimi user posted image  V torek me najprej napade alergija, potem sem bila prepričana da sem se prehladila, ker me je bolelo gro...no in za nameček me osreči še išias! Danes ponoč sem mislila da bom znorela...nikakor mi ne paše noben položaj...občutek v deno nogi je tak, kot da mi bo glih kar odmrla.

Nadinne poskusi si pod noge dati en velik pojster, da bos imela kolena visje - ucinek tega bo, da bos delno razbremenila krizni del misic in verjtno lazje spala. Meni se je pred 1 mesecem pojavil podoben problem z levo nogo - konstantni mravljinci in obcutek, da noge ne cutim pravilno. Sem pa govorila z mojo fizioterapevtko in mi je priporocala, da si naj povecam pretok krvi v kriznem predelu z razteznimi vajami. Naredim par pozdravov soncu in moj mi se malo kriz masira pa je ta obcutek, da nimas ene noge hitro mimo. user posted image Grem pa se po strokovno mnenje k fiziatru naslednji teden user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.5.2010 10:33:12   
Soncchhek
oooooo že na veliko razmišljate o vozičkih....No saj jaz mislim da sem nekje napisala, da že imam doma kar nekaj  let star Peg peregro in mi je prekrasen !!!! Velika železna kolesa....velika globoka košarica in še potem tisto za sedet je fajn.....pa še enega dobim za kasneje.....Tako da....podarjeno me osrečuje user posted image .
Vozičkali se bomo po asfaltu..... ko pa bo dojenček večji....oz....spomladi...pa se bomo nosili v tistem " nahrbtniku" al kaj je že.

Maa2010, woooooooooooooooooww kira slikca... Aja, greš na 4HT....kdaj se to gre??? zdaj v drugem tromesečju..oz. v katerem tednu....se moram pozanimat..oz. zakaj to opravljat ipd.

Čestitke vsem za zaroke pa poroke pa tako daljeeeeeeeee user posted image !

Slabost pa...meni je tudi za odtenek manj slabo....tako da očitno se bo izboljšalo.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.5.2010 10:34:57   
aleunam
Tudi jaz sem si želela večjo poroko, pač, vsi sorodniki, s katerimi smo letno večkrat skupaj, če ne drugo vsaj na trgatvah + prijatelji. In je bilo vsega skupaj povabljenih 120 ljudi. Moj se je sprav strinjal, potem pa... Pač je prišlo do tega, da se ne bomo poročili, vsaj v kratkem ne. Ker tako hitro kot sem dobila voljo do poroke, sem jo tudi zgubila.

Jaz sem si vedno želela poroko z "več" povabljenimi in ne priče+ožja družina. Nisem si mogla predstavljati, da greva z očetom proti oltarju in da na klopeh sedi 10 ljudi... Vem, da bi bilo teh par ljudi zelo veselih za naju, kot bi bili tudi ostali, ampak vse skupaj sem si predstavljala kot eno "žalostno" poroko. Potem pa teh par ljudi na večerjo in dan bi se končal. Mogoče si mislite, kaj pa tale bluzi, ampak tako sem si jaz predstavljala "majhno" poroko. V takem primeru bi se raje poročila kje na Maldivih, Mauriciusu, itd., da sva sama na pesku, saj veste, tiste klišejske user posted image  poroke na morju. To mi je bilo sprejemljivo, majhna poroka tukaj pri nas pa ne. Enostavno sem si ta dan predstavljala kot en vesel dogodek z ljudmi, ki naju imajo radi in so srečni za naju (pa verjamem, da to niso samo starši in priče).

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.5.2010 10:35:19   
nejka000
in če rabite idejo za prvi ples na poroki
http://www.youtube.com/watch#!v=wRYRk3S7hbk&feature=related

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.5.2010 10:35:37   
phelps
Super, Strippy, samo da je vse ok in uživajta na zagovoru (ali podelitvi?) diplome. Tudi to so (vsaj zame) nepozabni trenutki v življenju.

aleunam, hehe odlična fora in zelo mi je všeč (nekaj posebnega). Jaz bi le kot proiutež šovu nevesto bolj glamurozno oblekla user posted image

Ko smo že pri ojhcetih, tole je pa moja sanjska obleka oz. je "čist js": (prva - kratka obleka, šifra 10030, pentlja in čevlji bi bili v živo rdeče barve, ker imam   temne lase). Sem jo par dni nazaj pokazala mojemu in se zelo strinja user posted image

http://www.sanjska-obleka.si/skupina/Porocne_obleke/5

Poleg bi odlično pristajal kabriolet - oldtimer v živo rdeči barvi (resnica pa je, da se bova skupaj s Phelpsom verjetno peljala kar v očetovem avtu, ki je slučajno bele barve - ne misliva preveč komplicirat) user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 21.5.2010 10:43:48 >

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.5.2010 10:42:36   
maa2010
Aleunam tvoja predstava o poroki ni nikakor napacna, je tako kot moja user posted image . Izhajam iz velike druzine in vedno sem bila navajena velikih ohcetov in rojstnih dnevov. Tud zase bi raje izbrala veliko poroko, kot pa eno mini z 20 udelezenci. Vsakemu po svoje user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.5.2010 10:52:10   
nejka000
phelps  full lepa obleka. Men je čudovita.
Jaz sem si tudi želela full veliko poroko z vso familijo pa kolegi ampak moj nikakor ni zato, pa ker je ateist se noče poročit v cerkvi. Upam da do drugega leta najdemo skupni jezik.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.5.2010 11:10:25   
aluap
Tudi jaz sem končno dočakala NS. Super sta se vidla oba dojenčka, oba OK, živahna user posted image . Edn je bolj flegma, mu bolj počas utripa srčk, sam je reku G da je OK. Moj je bil itak čist raznežen. Pregled je trajal cele pol ure in vse mava na CDju. Jah tko je če te čakata dva user posted image user posted image . Ni se pa vidl spolov... Mene ful firbec matra. Komi čakam NP, ki bo čez dva tedna
Sem pa tut sama preživela neki ur pri študiranju vozičkov - men se zdi prou zakompliciran. Vozički za dvojčke se mi zdijo še posebi okorni, pa večji in težji... No, bomo že! Sam da smo OK.
Mejte res lep vikend!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.5.2010 11:41:30   
aleunam
Aluap, ti si naša posebna nosečka. Čim več poročaj, saj je malo drugače kot pri nas. user posted image

(odgovor članu aluap)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.5.2010 12:31:01   
majabar
Lep pozdravček vsem!
Danes sem preživela vojno s papirji. Na srečo uspešno! Sem se odločila, da bo lažje, če spremenim priimek nazaj v svojega. Prej tega nisem storila, ker sem imela ravno nove dokumente. Pridem na občino v Domžale, me prosi za list o razvezi in reče, da nimam žiga o pravnomočnosti. Zato sem morala v center Ljubljane še po to. Tam je šlo gladko, potem se je pa zataknilo pri prevozu iz Ljubljane zaradi maturantske parade! Na srečo mi je uspelo priti nazaj v Domžale pol ure preden zaprejo, sem spremenila priimek in uredila, da dobim nov potni list in vozniško dovoljenje. 8 dni pred odhodom v tujino moram iti spet tja, da sporočim začasen naslov v tujini in dobim potni list. Nato sem naredila še overjeno fotokopijo licence in diplome, da zdaj lahko nesem uradno prevesti v Španščino. Vse skupaj sem naredila 5 do dvanajstih, tik preden zaprejo:). Ker sem mislila, da bo šlo hitreje, nisem jedla zajtrka in sem bila čisto sestradana. Zdaj sem si ga pa privoščila in prišla še vas malo pozdravit:).

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.5.2010 13:37:57   
maa2010
Soncchhek 4HT mi je priporocala ginekologinja in glede na to, da meritev NS ni bila mozna je to se ena dodatna preiskava za izracun verjetnosti za DS ali pa kaksen drug sindrom. Kolikor so meni povedali se gre v 15 tednu.

Lepo da imas ze izbran vozicek :) Jaz se se morem za barvo/izvedbo odlociti in preveriti kompatibilnost, da se user posted image kam gor nalozim. Sej ima samo 3 kg user posted image

Majabar samo da si prezivela vojno z papirji in uradi user posted image . Mene se caka en cel dan le-tega. Zamenjava vseh dokumentov, vkljucno z prijavo izgubljene vozniske in izdelavo nove (mislim, da po 2 mesecih cakanja lahko preneham upati, da mi jo bo kdo domov poslal user posted image ).

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 21.5.2010 13:42:54 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.5.2010 13:43:52   
aleunam
maa2010, kaj pa imaš za enega user posted image , da ma samo 3kg? Čivavo? user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.5.2010 14:01:54   
maa2010
Ja, dolgodlakega 3 kile ponosno tezkega kosmatinca :) Z rodovnikom seveda. V SLO in drugod je zelo razsirjena problematika "stepanja" kvazi rodovniskih psov. Imamo toliko kvazi vzrediteljev, ki parijo pse samo za denar ali pa se huje, ker se jim zdi prav, ker pac njihov tako lepo izgleda in povrh se bodo kaj na njemu zasluzili. Res zalostno user posted image Vem, da je to forum za nosecnice, ampak vedno znova dobim ponudbe za parjenje psa in me zdaj, ko sem polna hormonov to se bolj razjezi.

user posted image

Zelo rad hodi na sprehode, tudi pohodi so mu mala malica. Ko pa se utrudi pa ga mores nesti user posted image kot otroka...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.5.2010 14:13:45   
aleunam
Jah, je res to "problematika", ampak nekateri imamo kljub temu čistokrvne mešančke user posted image  (pa ne za nadaljnjo prodajo ali parjenje!). Jaz svojega "nerodovniškega mešanega pinča" user posted image  obožujem! Ima celo isto ploščico na ovratnici kot tvoja, s tem, da je njegova modra.

< Sporočilo je popravil aleunam -- 21.5.2010 14:14:15 >

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.5.2010 14:22:04   
maa2010
aleunam ne me narobe razumeti user posted image Nimam nic proti cistokrvnim mesanckom. Ce ne bi imela alergije na pasjo in macjo dlako, potem bi tudi jaz sla enega iskati v azil. Imam pa nekaj proti preprodajalcem, ki to delajo, da samo sluzijo na racun zivali. V Mariboru imamo novo zavetisce za pse, ki je od vsega zacetka polno in se vedno se vsak teden najde kak novi kuza na cesti. Groza. Potem pa te ljudje sprasujejo, da zakaj pa nebi dal svojega psa za skok...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.5.2010 14:28:27   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010

aleunam ne me narobe razumeti user posted image Nimam nic proti cistokrvnim mesanckom. Ce ne bi imela alergije na pasjo in macjo dlako, potem bi tudi jaz sla enega iskati v azil. Imam pa nekaj proti preprodajalcem, ki to delajo, da samo sluzijo na racun zivali. V Mariboru imamo novo zavetisce za pse, ki je od vsega zacetka polno in se vedno se vsak teden najde kak novi kuza na cesti. Groza. Potem pa te ljudje sprasujejo, da zakaj pa nebi dal svojega psa za skok...

Saj razumem kaj misliš in to tudi mene moti. Mi smo našega dobili pred leti od očetovega sodelavca, zastojn. Vem pa, da se tega ful dogaja in za mastne pare. user posted image  V MB pa mislim, da je bil moj pred kakšnimi 14 dnevi in je iskal nekaj manjše rasti, pa jih baje ni... Tudi v MS ne. Ti se baje najprej "pograbijo", če sploh so. user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
21.5.2010 15:54:24   
emma83
Dan punce, samo toliko, da vam sporočim, da imajo v H&M na Rudniku v akciji nosečniške lanene hlače (2 za ceno 1) in še par drugih stvari, tko da, če katera namerava še kaj kupovati pot pod noge. Jaz sem si kupila črne in bež hlače in za oboje dala 30€.

Zdaj grem pa na kebab pa domov ležat, ker sem utrujena do konca.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.