Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:54:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 vmes sem se enkrat vstala in šla po kos kruha in klobaso. Kaj te muči? klobasa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:56:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kaj pa iščeš ti? mislim, katero izobrazbo?! pisarna, trgovina...ekonomski tehnik sem botrca...muller spet išče...al pa daj v hofer ali lidl prošnjo,če bi v štacuni delala....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:57:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz revica jerica pa sem že skoraj 2 mesca brez prihodkov. Tak da... rabim službo, ni druge tasa.....čist nič ne dobiš? Ne socialno,borza...pa saj tvoj dela,ne?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:57:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 vmes sem se enkrat vstala in šla po kos kruha in klobaso. Kaj te muči? klobasa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:58:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj te muči? klobasa...ker kruha nimam doma
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:58:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 vmes sem se enkrat vstala in šla po kos kruha in klobaso. Kaj te muči? klobasa to imam
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:59:36
|
|
|
|
arabela*
|
No prebrala sem vas......lepo da ni zatišja... Kje pa matcar hodi? ve kera,kak je z Maksom No jaz sem tak tak,malo utrijena...že od vsega danes...sem matematiko pisala,vendar imam feeling da nisem naredila...ziher...eh No potem pa smo šli malo v tuš....smo imeli prazen hladilnik že... jutri in v nedeljo pa smo tak babike same,potem pa en teden počitnic...jupppppppiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:59:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...muller spet išče...al pa daj v hofer ali lidl prošnjo,če bi v štacuni delala.... sem že oddala za mullerja...hofer pa lidl pa ima take pogoje da dol padeš...je ena moja kolegica 1x bila med kandidatkami...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 21:59:53
|
|
|
|
elevitka
|
tasa v lesnino si poslala... danes je bila kolegica pri meni pa sem ji omenila tebe
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:00:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj te muči? klobasa...ker kruha nimam doma J.e.b.i. ga.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:00:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa v lesnino si poslala... danes je bila kolegica pri meni pa sem ji omenila tebe jaz sem poslala
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:01:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 J.e.b.i. ga. ja pa res j.e.b.i.g.a.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:02:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 J.e.b.i. ga. ja pa res j.e.b.i.g.a. Bomo probali, samo malo bolj pol.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:04:13
|
|
|
|
arabela*
|
pa to....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:04:42
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 J.e.b.i. ga. ja pa res j.e.b.i.g.a. Bomo probali, samo malo bolj pol. kaj je že to... jaz sem že pozabila ?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:05:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa v lesnino si poslala... danes je bila kolegica pri meni pa sem ji omenila tebe jaz sem poslala samo botrca...ti imaš take probleme s križem....a lahko sploh delaš
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:05:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz revica jerica pa sem že skoraj 2 mesca brez prihodkov. Tak da... rabim službo, ni druge tasa.....čist nič ne dobiš? Ne socialno,borza...pa saj tvoj dela,ne? NIČ! Ja dela ja,, zakaj? Ma kaj tista plača je kot nič, če pa mama tolk drugih stroškov (stanovanje, avto,kredit... eh, škoda besed)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:05:41
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa to.... mmmmmmmmmmmmmmm kranjska pa senf pa ajvar...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:06:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...muller spet išče...al pa daj v hofer ali lidl prošnjo,če bi v štacuni delala.... sem že oddala za mullerja...hofer pa lidl pa ima take pogoje da dol padeš...je ena moja kolegica 1x bila med kandidatkami... kake pogoje? Jaz sem bila danes v Lidlu pa mi je bil raugovor ful fajn pa nič kaj posebno težkega ni bilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:07:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz revica jerica pa sem že skoraj 2 mesca brez prihodkov. Tak da... rabim službo, ni druge tasa.....čist nič ne dobiš? Ne socialno,borza...pa saj tvoj dela,ne? NIČ! Ja dela ja,, zakaj? Ma kaj tista plača je kot nič, če pa mama tolk drugih stroškov (stanovanje, avto,kredit... eh, škoda besed) aja....saj bo no držim pestke...da čimprej kje kaj dobiš
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:07:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa v lesnino si poslala... danes je bila kolegica pri meni pa sem ji omenila tebe jutri bom, ker danes nisem do pošte prišla. Mam pa že napisano in sprintano par dni. To je tudi neke a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:07:34
|
|
|
|
ly117
|
Mater sem vam naredila same lušte s klobaso.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:07:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz revica jerica pa sem že skoraj 2 mesca brez prihodkov. Tak da... rabim službo, ni druge tasa.....čist nič ne dobiš? Ne socialno,borza...pa saj tvoj dela,ne? NIČ! Ja dela ja,, zakaj? Ma kaj tista plača je kot nič, če pa mama tolk drugih stroškov (stanovanje, avto,kredit... eh, škoda besed) aja....saj bo no držim pestke...da čimprej kje kaj dobiš hvala, hvala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:08:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater sem vam naredila same lušte s klobaso. meni ne, ker sem prej hrenovko jedla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 23.4.2010 22:08:30
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa v lesnino si poslala... danes je bila kolegica pri meni pa sem ji omenila tebe jutri bom, ker danes nisem do pošte prišla. Mam pa že napisano in sprintano par dni. To je tudi neke a ne? bolje išta ... nego ništa
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.