mavo
|
Kati, luštkana sta. Itak so najlepši zjutraj, ko se zbudijo in nasmehnejo. Naš Matevž tudi tako Mašo objema, se gledata in smejita en drugemu. Ne morem verjeti, ampak naše dete še kar spi. Sem imela včeraj občutek, da imam premalo mleka, pa sem si dve dozi sezama skuhala čez dan, danes zjutraj pa mi je skoraj eksplodiralo v prsih. Se je mala ob pol šestih zjutraj tako najedla, da še zdaj spi, pa ji že sonček v posteljico sije. Jaz sem si ta čas že kavo privoščila . Kajenje: meni se zdi, da z eno cigareto ne moreš naredit velike škode otroku, hudič je le, ker če z eno začneš, težko tudi z eno končaš. Jaz sicer ne kadim, je pa moj kadilec in mi gre včasih ful na jetra, ko prismrdi domov. Pa me ne moti, če drugi kadijo, samo njega pa res ne morem videt s cigareto. Najhuje je pa, ko stalno govori, da bo nehal, takoj zatem gre pa na čik . Drugače sem pa jaz tudi prej občasno kadila, predvsem ko smo šle s kolegicami ven, pa smo še kaj spile. Drugi dan pa .... mislim, da ni treba komentirat. Zunaj je tako lepo, pa včeraj tudi. Samo smo pa ful veliko sami doma brez atija, tako da popoldne ne moremo prav daleč ven na sprehod. Dela na Brniku, pa sem malo mislila, da bodo celotno letališče zaprli, pa samo pisto prenavljajo. Bi bilo prav lepo, če bi bil pol meseca doma. No, bo pa poleti več z nami na morju. No, zdaj se je pa naša princeska zbudila...čao