babajči
|
živjo...vas kar velikokrat berem, oglasim pa se bolj malo. ni cajta, al pa me sine prehiti z jokom, preden uspem kaj napisat... ZVESTA: za seznam: ob porodu 3220g (ob odpustu 3075g), 50 cm, 35 cm 15.3. 3900g, 53 cm, 37cm naslednji pregled 20.4. TEMENCA: moja hči je imela huuuuude temence, res debelo in rumeno rjave barve. prav grdo je izgledalo. pomagalo ni ne olje, če sem česala, je bila koža vsa rdeča, včasih je tudi malo pokrvavela. stvar sem rešila s šamponom MUSTELA. 3 dni sem ji zaporedoma prala glavico z njim (ne spomnim se, al mi je farmacevtka to svetovala al sem na kakšnem forumu prebrala ta nasvet) in temenca so se kar sama začela luščiti, odstranila sem jih z navadnim otroškim glavničkom, ne tistim drobnim za temenca. seveda so ostala, ampak v minimalni obliki, do 2. leta. vseskozi sem uporabljala mustelin šampon. pri tamalem pa sem takoj, ko sem opazila nekaj čudnega na lasišču, začela uporabljat ta šampon in je vse izginilo. zdaj ga 2x na teden umivam z njim in je super. probajte s tem. takrat sem kupila tudi kremico preden sem kupila šampon, ampak se mi zdi, da kremica ni pomagala nič, zato sem potem šla po šampon. danes moram sončno dopoldne izkoristit za sprehod, pravijo, da bo popoldne spet slabo vreme :-( drugače pa je naš Tjaš že prav fejst radoveden, ustnice našobi v o, kot da bi se čudil. uživa, ko mu pojem in poje zraven... sonček mali. videla sem, da ste se pogovarjale koliko jejo vaši sončki...jaz nimam pojma, koliko poje...je pa vsaka plenica pokakana, tako da menim, da poje dovolj... tehtam ga tudi vsak teden, ker imam tehtnico še od hčerke (ki se je rodila s prenizko težo in sem morala doma kontrolirat, koliko poje in koliko pridobi-groza) in je prišel že do 5400g-v enem mesecu 1500g se mi zdi veliko. lepo bodite in šmrc ven na sonce
|