mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Punce, danes je bil pa spet lep dan ... mi smo šli en krog okoli jezera ... pa sem bla kar zmatrana ... mater, nekak nisem navajena več Danes sem imela pregled pri ginekologu ... me je kar hitro odpravila .... Mah, ti zasebniki .... no ja, saj je vse ok. In ker ne dojim, mi je dala kar tabletke ... tako da čakam menstruacijo Včer sem imela pa nakupovalni dan ... moj je merkal tamalo, jaz pa hop v šoping ... Sem zapravila okol 200 € Sem kupila zase, pa za Izo ... svega i svašta. Tamali sem kupila tisti vrtiljak za nad posteljico ... pa je ful gledala figurice, ko so se vrtele ... ampak ni pa, da bi zraven zaspala ... gleda kot sovica NO ja, bomo že ... V glavnem, dala sem si duška. Jutri greva pa prvič sami na malj daljšo vožnjo (v Kranj) h kolegici, bomo skup vozičkali Upam, da bo dobra noč, da bom pri volji. Uf, nikoli se ne ve pri nas, koliko bomo spali ... lahko je kar sprejemljivo, lahko je pa kriza. Najhujš je po tem, ko jo hranim, ker potem kakšno uro in pol ne zaspi .... kar jamra in joka .. ni več zaspana, noče bit pa v posteljici ... pol se pa pritožuje ... jaz pa vsa zalimana in samo čakam, da se ji baterije spraznijo. Veste kaj me zanima - ali vaši dosti tko jokajo čez dan? Naša se kar precej pritožuje, ko je budno. Dobro, razumem, če je lačna, al pa če jo zvija ... ampak ona se še kar tko joka ... pa ne vem, a je kaj narobe, a je enostavno malj bolj tečkasta? Recimo, se pogovarja, pa smejčka, pa je dobre volje, naslednji trenutek pa že jok Ne vem, kot berem, eni vaši nič kaj ne jokajo. Z našo Izo se je treba non stop ukvarjat in jo nosit okoli, sicer imamo jok in stok .. ah pa še tako ... Upam, da bo minilo ... Aha še to: a že katera od vas kaj telovadi? Jaz moram namreč izgubiti okol 7 kg, pa se še psihično pripravljam .... kakšna moralna podpora? za uspešen shopping tudi jaz morem shujšat, tako da sem začela že malo trebušne delat, pa sladkarijam sem se odpovedala, ampak počasi...bo res treba se v red spravit...jaz za sebe sploh ne grem v shopping ker s temi odvečnimi kilami nočem nič kupovat, čakam da shujšam... tako da jaz te spodbujam, kr pogumno, jaz bom tudi go, go, go, go Jada82 in mucica2