|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 15:39:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.4.2010 16:09:09   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Zanima me, če slučajno katera med vami, ki doji kadi cigarete?

Ne, ker je to skrajno neodgovorno do otroka!!!!

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.4.2010 16:26:36   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

se strinjam user posted image

je pa res da se vsaka sam odloči kako in kaj, jaz nobenga ne obsojam, vsak vse zase

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.4.2010 17:23:01   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

je pa res da se vsaka sam odloči kako in kaj, jaz nobenga ne obsojam, vsak vse zase

...enako nikogar ne obsojam. Ampak more pa bit user posted image , če si bla prej kadilka in se ti lušta za pop... in jaz vseeno mislim, da če si zaradi tega ful živčna in nemirna je bolje da skadiš kak čik in se pomiriš, živčke nahraniš in dan bo lepši zate ter za tvoje bližnje. Od 1 cigareta pa tudi deteta ne bo pobralo,....kaj pa ene, ki nonstop kadijo, pa se drogirajo,.. Res neodgovorno ampak kak mali prekršek- ehhhhh. user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.4.2010 17:33:58   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

...enako nikogar ne obsojam. Ampak more pa bit user posted image , če si bla prej kadilka in se ti lušta za pop... in jaz vseeno mislim, da če si zaradi tega ful živčna in nemirna je bolje da skadiš kak čik in se pomiriš, živčke nahraniš in dan bo lepši zate ter za tvoje bližnje. Od 1 cigareta pa tudi deteta ne bo pobralo,....kaj pa ene, ki nonstop kadijo, pa se drogirajo,.. Res neodgovorno ampak kak mali prekršek- ehhhhh. user posted image

kopiram iz:
http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=406&postBack=1

TuBoLina_86, 22.3.2010
ko sem videla test, ki je pokazal 2 črtici, sem šla ven na zrak (ni bila planirana nosečnost ), in imela v škkatli še 1 cigaret.... prižgala sem si ga, skadila, in to je bil eden izmed zadnjih.... še kakšen teden ali 2 sem tu pa tam kakega, vendar ne več kot 10.... in od tistega časa ne kadim več, pa niti več nebom.... je pa že eno leto in 1 mesec od zadnjega cigareta :) čeprav me včasih vleče, da bi si prižgala, mi razum prevlada nad skušnjavo :) sem postala ponosna nekadilka...

---bravo takim babikam in upam, da jim uspe!user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.4.2010 17:54:23   
julieb

Vse je stvar odločitve.

Pred nosečnostjo sembila strastna kadilka. Med nosečnostjo so se mi cigarete zagabile, po pozitivnem testu sem skadila še kake pol škatle, potem pa nič več.

Po moje ni izgovora in je to SKRAJNO NEODGOVORNO, sicer pa dela naj vsaka po svoje.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.4.2010 17:55:31   
Jada82

oj babike,

meni se bo , moja mala je s5 doma, kozla in ima temperaturo- jaoooooo. Ko je to imela pred 2 mesecama smo vsi obležali, sem bila tak adijo, da sem komaj previla in prišla po 10 štengah in sedaj se že psihično pripravljam na nov zalogaj kozlanja,.......

Mala sedaj čisto mirno in tiho sedi v svojem stolčku in gleda TV, kar ji ni v navadi, zraven imam pripravljene vrečke za morebitno akcijo,.. . V vrtcu je v enem mesecu bla 1 dan in potem čez 2 tedna še 3 dni. A je kera že prosila za oprostitev plačila vrtca???? Kaj morem nardit?, ker bom spet plačala polno- grrrrrr. user posted image user posted image

RADIO CITY v MB- saj veste za najnovejšo nagradno igro? Zbrati 7 punc in če smo žrebane kot skupina, tekmujemo z dečki in če zmagamo imamo vse zagarantiran dopust v Turčiji,........ZANIMA ME ALI JE KERA PRIPRAVLJENA SODELOVAT IN BI NAS BILO POTEM 7, bi se prijavle in mogoče nam uspe. To pa sprašujem, ker nimam 7 kolegic, ki bi imele drug teden v dopoldanskem času čas- to pa je nuja!

Prijavit pa se je potrebno do ju3!!!

Grem maleno požulit,...bogico ,...pa še ven ne morem na luft, ker nimam varstva za bolančko in sedaj smo v isti sobi in po vsej verjetnosti bobo vsi skozlani-grrrr

Ojej, upam, da ne bo hujšega ... prav nič vam ne zavidam in želim, da se pocajtate čim prej, da se ne bi ponovilo .... veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!!!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.4.2010 18:03:05   
Jada82
Punce, danes je bil pa spet lep dan ... mi smo šli en krog okoli jezera ... pa sem bla kar zmatrana ... mater, nekak nisem navajena več user posted image
Danes sem imela pregled pri ginekologu ... me je kar hitro odpravila .... user posted image Mah, ti zasebniki .... no ja, saj je vse ok. In ker ne dojim, mi je dala kar tabletke ... tako da čakam menstruacijo user posted image

Včer sem imela pa nakupovalni dan ... moj user posted image je merkal tamalo, jaz pa hop v šoping ... user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zapravila okol 200 € user posted image Sem kupila zase, pa za Izo ... svega i svašta. Tamali sem kupila tisti vrtiljak za nad posteljico ... pa je ful gledala figurice, ko so se vrtele ... ampak ni pa, da bi zraven zaspala ... gleda kot sovica user posted image user posted image user posted image NO ja, bomo že ... V glavnem, dala sem si duška.

Jutri greva pa prvič sami na malj daljšo vožnjo (v Kranj) h kolegici, bomo skup vozičkali user posted image user posted image Upam, da bo dobra noč, da bom pri volji. Uf, nikoli se ne ve pri nas, koliko bomo spali ... lahko je kar sprejemljivo, lahko je pa kriza. Najhujš je po tem, ko jo hranim, ker potem kakšno uro in pol ne zaspi .... kar jamra in joka .. ni več zaspana, noče bit pa v posteljici ... pol se pa pritožuje ... jaz pa vsa zalimana in samo čakam, da se ji baterije spraznijo.

Veste kaj me zanima - ali vaši user posted image dosti tko jokajo čez dan? Naša se kar precej pritožuje, ko je budno. Dobro, razumem, če je lačna, al pa če jo zvija ... ampak ona se še kar tko joka ... pa ne vem, a je kaj narobe, a je enostavno malj bolj tečkasta? Recimo, se pogovarja, pa smejčka, pa je dobre volje, naslednji trenutek pa že jok user posted image Ne vem, kot berem, eni vaši user posted image nič kaj ne jokajo. Z našo Izo se je treba non stop ukvarjat in jo nosit okoli, sicer imamo jok in stok .. ah pa še tako ...

Upam, da bo minilo ...

Aha še to: a že katera od vas kaj telovadi? Jaz moram namreč izgubiti okol 7 kg, pa se še psihično pripravljam .... kakšna moralna podpora?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.4.2010 18:17:31   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

oj babike,

meni se bo , moja mala je s5 doma, kozla in ima temperaturo- jaoooooo. Ko je to imela pred 2 mesecama smo vsi obležali, sem bila tak adijo, da sem komaj previla in prišla po 10 štengah in sedaj se že psihično pripravljam na nov zalogaj kozlanja,.......

Mala sedaj čisto mirno in tiho sedi v svojem stolčku in gleda TV, kar ji ni v navadi, zraven imam pripravljene vrečke za morebitno akcijo,.. . V vrtcu je v enem mesecu bla 1 dan in potem čez 2 tedna še 3 dni. A je kera že prosila za oprostitev plačila vrtca???? Kaj morem nardit?, ker bom spet plačala polno- grrrrrr. user posted image user posted image

RADIO CITY v MB- saj veste za najnovejšo nagradno igro? Zbrati 7 punc in če smo žrebane kot skupina, tekmujemo z dečki in če zmagamo imamo vse zagarantiran dopust v Turčiji,........ZANIMA ME ALI JE KERA PRIPRAVLJENA SODELOVAT IN BI NAS BILO POTEM 7, bi se prijavle in mogoče nam uspe. To pa sprašujem, ker nimam 7 kolegic, ki bi imele drug teden v dopoldanskem času čas- to pa je nuja!

Prijavit pa se je potrebno do ju3!!!

Grem maleno požulit,...bogico ,...pa še ven ne morem na luft, ker nimam varstva za bolančko in sedaj smo v isti sobi in po vsej verjetnosti bobo vsi skozlani-grrrr

Ojej, upam, da ne bo hujšega ... prav nič vam ne zavidam in želim, da se pocajtate čim prej, da se ne bi ponovilo .... veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas!!!!!

podpis user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.4.2010 18:19:42   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Punce, danes je bil pa spet lep dan ... mi smo šli en krog okoli jezera ... pa sem bla kar zmatrana ... mater, nekak nisem navajena več user posted image
Danes sem imela pregled pri ginekologu ... me je kar hitro odpravila .... user posted image Mah, ti zasebniki .... no ja, saj je vse ok. In ker ne dojim, mi je dala kar tabletke ... tako da čakam menstruacijo user posted image

Včer sem imela pa nakupovalni dan ... moj user posted image je merkal tamalo, jaz pa hop v šoping ... user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zapravila okol 200 € user posted image Sem kupila zase, pa za Izo ... svega i svašta. Tamali sem kupila tisti vrtiljak za nad posteljico ... pa je ful gledala figurice, ko so se vrtele ... ampak ni pa, da bi zraven zaspala ... gleda kot sovica user posted image user posted image user posted image NO ja, bomo že ... V glavnem, dala sem si duška.

Jutri greva pa prvič sami na malj daljšo vožnjo (v Kranj) h kolegici, bomo skup vozičkali user posted image user posted image Upam, da bo dobra noč, da bom pri volji. Uf, nikoli se ne ve pri nas, koliko bomo spali ... lahko je kar sprejemljivo, lahko je pa kriza. Najhujš je po tem, ko jo hranim, ker potem kakšno uro in pol ne zaspi .... kar jamra in joka .. ni več zaspana, noče bit pa v posteljici ... pol se pa pritožuje ... jaz pa vsa zalimana in samo čakam, da se ji baterije spraznijo.

Veste kaj me zanima - ali vaši user posted image dosti tko jokajo čez dan? Naša se kar precej pritožuje, ko je budno. Dobro, razumem, če je lačna, al pa če jo zvija ... ampak ona se še kar tko joka ... pa ne vem, a je kaj narobe, a je enostavno malj bolj tečkasta? Recimo, se pogovarja, pa smejčka, pa je dobre volje, naslednji trenutek pa že jok user posted image Ne vem, kot berem, eni vaši user posted image nič kaj ne jokajo. Z našo Izo se je treba non stop ukvarjat in jo nosit okoli, sicer imamo jok in stok .. ah pa še tako ...

Upam, da bo minilo ...

Aha še to: a že katera od vas kaj telovadi? Jaz moram namreč izgubiti okol 7 kg, pa se še psihično pripravljam .... kakšna moralna podpora?

user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen shopping

tudi jaz morem shujšat, tako da sem začela že malo trebušne delat, pa sladkarijam sem se odpovedala, ampak počasi...bo res treba se v red spravit...jaz za sebe sploh ne grem v shopping ker s temi odvečnimi kilami nočem nič kupovat, čakam da shujšam...

tako da jaz te spodbujam, kr pogumno, jaz bom tudi

go, go, go, go Jada82 in mucica2  user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.4.2010 18:24:46   
Tinca Malinca
user posted image user posted image user posted image za vse bolančke...

kajenje - jaz sem strogo proti kajenju, že od nekdaj. Vsakdo pa dela, kakor ve in zna. Poznam 2 ženski, ki sta strastno kadili celo nosečnost in med dojenjem, pa sta otročka čist normalna; oba sta bila rojena z nekoliko nižjo porodno težo...

jok čez dan - pri nas je jok samo v primeru hude lakote in če ne skočimo isti trenutek, kot se pokaka, drugače je mir (že trkam po lesu!!!). Aja, in ponavadi rata tečna, če jo predolgo gnjavimo in vlačimo po rokah - 15 minut in ima dovolj, raznim sorodnikom se pa tega ne da dopovedat... in potem imamo joooooooook, pomiri se šele, ko jo vzamem v roke jaz in ji kaj zapojem user posted image .

vrtiljak za nad posteljo
- pri nas se super obnese. Imamo 2, enega za zibelko v dnevni sobi, kjer je čez dan in enega, ki se sveti v temi za posteljico, kjer spi ponoči. Gleda tiste živalce in zvezdice kot začarana user posted image user posted image user posted image . Najraje ima pa "mojo prvo knjigo", ki se jo položi tako okoli posteljice. Se skoz neki pogovarja z enim fantkom user posted image user posted image user posted image .

vožnja
- Jada, good luck! Jaz se kar malo bojim na kakšno daljšo pot sama. Najraje bi jo imela na prednjem sedežu, pa se ne moji mazdici ne da izklopiti airbaga user posted image . Potem mora bit pa na zadnjem sedežu in če slučajno začne kaj jamrat..kaj naj pa potem? Kakšne izkušnje imate druge s tem?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.4.2010 18:27:25   
Tinca Malinca

tudi jaz morem shujšat, tako da sem začela že malo trebušne delat, pa sladkarijam sem se odpovedala, ampak počasi...bo res treba se v red spravit...jaz za sebe sploh ne grem v shopping ker s temi odvečnimi kilami nočem nič kupovat, čakam da shujšam...

go, go, go, go Jada82 in mucica2  user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi že kar pridno telovadim, seveda so trebušne mišice daleč od tega, kar so bile prej user posted image , ampak se kar dobro počutim drugače. A bo trebuh sploh kdaj spet raven? In tista linea negra - bo sploh kdaj izginila? user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
15.4.2010 18:33:47   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Jaz tudi že kar pridno telovadim, seveda so trebušne mišice daleč od tega, kar so bile prej user posted image , ampak se kar dobro počutim drugače. A bo trebuh sploh kdaj spet raven? In tista linea negra - bo sploh kdaj izginila? user posted image

tudi jaz se sprašujem za to linea negra je še kar tako močna kot je bila...

če pa morm zbirat kaj mam raje, pa mam raje to črto pa da shujšam, heheuser posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.4.2010 18:35:23   
mucica2

jok čez dan - pri nas je jok samo v primeru hude lakote in če ne skočimo isti trenutek, kot se pokaka, drugače je mir (že trkam po lesu!!!). Aja, in ponavadi rata tečna, če jo predolgo gnjavimo in vlačimo po rokah - 15 minut in ima dovolj, raznim sorodnikom se pa tega ne da dopovedat... in potem imamo joooooooook, pomiri se šele, ko jo vzamem v roke jaz in ji kaj zapojem user posted image .

vožnja
- Jada, good luck! Jaz se kar malo bojim na kakšno daljšo pot sama. Najraje bi jo imela na prednjem sedežu, pa se ne moji mazdici ne da izklopiti airbaga user posted image . Potem mora bit pa na zadnjem sedežu in če slučajno začne kaj jamrat..kaj naj pa potem? Kakšne izkušnje imate druge s tem?

glede joka je pri nas enako...

glede vožnje mam tudi isti problem...sam še nisem šla nikamor sama tako da ne vem kako bo to izgledalo, res pa je da ponavad v avtu ni nobene panike, ponavad al gleda pa je tiho al pa zaspi, upam da bo tako tudi kadar bova same kam šle...

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.4.2010 19:05:25   
Nattasha
Oj!

Soonceeee, sicer sem pretiravala z vozičkanjem in sem zdaj čist zdelana, ampak moja mala je lepo spala in se spočila, kar pomeni, da zdaj glasno protestira, če ni na rokah, al pa če se nekdo ne ukvarja z njo. Tako da, kavica in gremo dalje.

Jada: Vsakič, ko te berem, je tako kot bi opisovala mojo malo. Če izvzamem hranjenje, kjer bi moja jedla, kolkor bi ji dala je isto. Je mala jokica, ki zahteva ogromno pozornosti in se redko zaposli sama. Veliko je po rokah al pa ji non stop nekdo gruli in cmoka. Saj se smejčka nazaj in se pogovarja. Pol pa v trenutku jok in konec. Pol pa na roke, pa zibanje, pa petje pa gruljenje nežno na uho in se pomiri...ampak bog ne daj da jo položimo dol. Eh...jo pa moram full pohvalit. Ponoči se zbudi enkrat in po hranjenju lepo zaspi, brez ujčkanja. Samo v posteljico položim in zaspi nazaj.

Kar se tiče vožnje midve nimava težav, je pa res, da jo imam spredaj in na oknu imam en lok, kjer so ropotuljice in se mala kr zagleda. Sva že bli v Lj in ni blo nobenih težav.

Kajenje: hja vsaka mamica zase ve kaj dela svojemu otroku. Še vedno pa pravim, da je večja škoda, če kadijo med nosečnostjo, kot pa, ko dojijo. Po drugi strani, bi pa taka mami lahko tudi študirala, pa enostavno prešaltala na AM. Saj ne vem kaj bi bilo boljše. Mamino mleko je zakon, samo kaj če je polno nikotina in katrana...AM je pa AM....škoda no. Če si tako priden, da celo nosečnost ne, potem pa takoj, ko je mali zunaj, gremo dalje...

Zvesta: Jaz sem takoj za kavo in vozičkanje!!!! Samo povejte kdaj in kje.

Danes me čaka peglanje...obstaja kakšna tukaj, ki ji je peglanje všeč???

Grrr

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.4.2010 19:08:24   
Jada82

Ja, jaz sem vedno imela raven trebuh, zdaj so pa kar šlaufi. Sej, če stojim, je kar ok, ko se pa vsedem pa .... user posted image   Pa linea negra ... hm, ja, jz jo mam tud še kar ... a to pol počasi bledi al kako?

Jaz sem zase včer kupila čevlje user posted image pa velur za sprehode (sem si ga že dolg želela) pa 2 majici .... zgor se niti nisem opazno zredila. Hlač pa tudi ne mislim kupovat ... najprej shujšat ....

Neposredna povezava do sporočila: 1441
15.4.2010 19:11:52   
Jada82

vožnja

glede joka je pri nas enako...

glede vožnje mam tudi isti problem...sam še nisem šla nikamor sama tako da ne vem kako bo to izgledalo, res pa je da ponavad v avtu ni nobene panike, ponavad al gleda pa je tiho al pa zaspi, upam da bo tako tudi kadar bova same kam šle...

Mah midve sva že parkrat šle same do mojih .... sicer je sam ene 10 min vožnje, pa je vedno pridna. En čas gleda, pol pa zaspi. Pa zadnjič smo šli do kolegov, 1,5 h vožnje v eno smer ... pridna ful. user posted image user posted image user posted image user posted image Me niti ne skrbi, no. Drugač jo mam pa spredaj jaz, pa airbag izklopim. Se pa drugač v Baby centru dobi taka žabica za na sedež s špegelčkom, da lahko vidiš, kaj otrok dela, tudi, če je lupinica zadaj. Ma kolegica, pa je fajn user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.4.2010 19:14:30   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Danes me čaka peglanje...obstaja kakšna tukaj, ki ji je peglanje všeč???

Grrr

Jaz mam že 2 stroja za speglat, pa še 1 bom dala prat .... peglala bom pa čez vikend ... vedno odlašam, pol se mi pa nabere, je pa še slabš user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.4.2010 19:17:11   
Jada82

Morm začet, res!! Sem tud mislila s trebušnjaki, pa mal teka ... pa sprehodi. Sladkarijam sem se že večkrat odpovedala ... pa še vedno vsak dan kaj pojem user posted image Edino večerjam zdaj redko, čeprav mi pol ponoči, ko hranim Izo, kruli .... mah počasi bo ....

Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.4.2010 19:27:32   
slomak
mucica sori za pozen odgovor... ribodermin sem kupila v lekarni...
kar se tiče vožnje, midve sva že zelo mobilne user posted image  dons sva ble z malo na rudniku u supernovi (s kati81 user posted image ) smo šopengirale, pol sva šle pa še u kranj k mojim staršem, sem mogla mojmu avtu gume zamenjat v letne user posted image  pa sm tud ob par 100eur...user posted image

ful lep dan je bil...a ne. papa

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.4.2010 19:34:13   
slomak

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke...

podpis user posted image user posted image user posted image

vrtiljak za nad posteljo
- pri nas se super obnese. Imamo 2, enega za zibelko v dnevni sobi, kjer je čez dan in enega, ki se sveti v temi za posteljico, kjer spi ponoči. Gleda tiste živalce in zvezdice kot začarana user posted image user posted image user posted image . Najraje ima pa "mojo prvo knjigo", ki se jo položi tako okoli posteljice. Se skoz neki pogovarja z enim fantkom user posted image user posted image user posted image .

kje si ga pa kupila?

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.4.2010 19:49:11   
vaney
Midve z valentinčico sva tudi danes dopoldne uživale v šopinguuser posted image je bilo prav lušno. Pa ona ima kombi in sta bila Jurij in Daša zadaj, pa ni nobene panike. Če pa kateri kaj joka, pa pač joka, če je res prehudo, pogledaš, kaj je, samo itak sta oba pridna, pa ne jokata velikouser posted image (trkam).
Drugače jo pa jaz vedno vozim zadaj, čeprav se mi lahko izklopi airbag. Še Anžeta sem samo prvi mesec vozila spredaj, potem pa nič več. In sva delala ture tudi po 200km (sama), pa je bilo vedno vse ok in upam, da tako tudi ostane. Daša je šla zaenkrat z avtom največ do Ljubljane (140km) in je pot v obe smeri prespala. Meni vožnja ne predstavlja problema, najbrž tudi zato, ker sta bila vsaj do zdaj oba otroka v avtu neproblematična.

kajenje; za moje pojme med nosečnostjo in dojenjem nimajo cigareti kaj delat v ustih, drugače pa pač po želji. Jaz sem zelo zelo občasni kadilec, to pomeni, da ko sem z dvema točno določenima kolegicama šle na kavo ali ven žurat, smo si privoščile, ker nam je blazno dišalo. Ampak potem pa cel mesec nič. Med nosečnostjo in dojenjem pa seveda nič. Pa tudi zdaj mi nič ne diši, moti me pa tudi ne.

jokanje; Daša joka, ko je lačna, fajn pokakana ali fulllll zaspana, pa ne more zaspat, drugače je pa dobrovoljčekuser posted image

spanje; zdaj par dni smo imeli že tak luksuz, da je zaspala ob 19h in spala do 2h, en dan do 4h, pojedla in spala do 7huser posted image počasi dobiva svoj ritem. Samo kaj, ko Anže zadnje čase štrajka, pa tuli nekaj brezveze in imam potem celo noč razkopano, mož pa v nočni. Sem se mami potožila, pa je rekla, da sta že tako ful pridna, da moram potem vsaj ponoči vedet, da imam 2 majhna otroka, drugače bi lahko pozabilauser posted image user posted image

Danes popoldne sva imeli 2. posvetovalnico in je zrasla za 3 cm in se zredila točno 1kg. Je pa po besedah pediatrinje zelo živahna in močna deklica (se ji je že ful dvignila, ko jo je prijela za rokice), tako dauser posted image Daša.

Mere za seznam; rojstvo: 3150g, 50 cm, odpustna težav 2925g
1 mesec: 4045g, 54cm
2 mesec: 5045g, 57cm

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.4.2010 20:22:51   
tasa3
ola punce...
zvesta - tud mi malo bodije na preklop, pošlji sporočilo če si še zainteresirana

ja mi pa imamo vodene koze - norice - jih ima starejša (4 leta), me kr mal skrbi da jih ne dobi tudi tamali. prav boga je, skori pika pri piki user posted image user posted image user posted image dobila je sirup, pa pol smo še en sprej kupli v lekarni da se bo prej posušilo
prau boga je res... še dobro da je ne srbi dosti , bolj boli pravi da jo

bodite fajn in predvsem zdravi!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.4.2010 20:38:28   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

ola punce...
zvesta - tud mi malo bodije na preklop, pošlji sporočilo če si še zainteresirana

ja mi pa imamo vodene koze - norice - jih ima starejša (4 leta), me kr mal skrbi da jih ne dobi tudi tamali. prav boga je, skori pika pri piki user posted image user posted image user posted image dobila je sirup, pa pol smo še en sprej kupli v lekarni da se bo prej posušilo
prau boga je res... še dobro da je ne srbi dosti , bolj boli pravi da jo

bodite fajn in predvsem zdravi!

user posted image user posted image
otroci lažje prebolijo, ne skrbi saj bo.
Jaz sem imela koze pri 25 letih, jaooooo so ble povsod, še v ustih so pokale, ko sem jedla, pa na wc-ju nisem vedela ali se naj obrišem al ne, ker je bilo tudi spodaj na sluznici vsega polno,....19 dni se nisem pokazala iz stanovanja, bi se me kdo vstrašo!!user posted image

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 20:44:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julieb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.