Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki Jada... pri nas čisto tako, kot opisuješ ti... zadnje 14 dni je taka jokica, da se men že meša!!! Skoz bi bila na rokah, in to večinoma samo pri meni... če jo odložim, je tak jok, da jo potem komaj potolažim. Pa zdaj je ful dobre volje, se reži, krči, pogovarja... sekunda pa je že jok. Kr tako brez veze. Ponoči mi spi katastrofalno - sem vsako jutro kot zombi. Pa noče mi bit več v vozičku, dere se v lupinici (sploh če smo se prej nosile v kengurujčku)... Me je kr groza, ko bomo šli na morje... Moj fotr pravi, da je razvajena... in temu čedalje bolj verjamem... čeprav sem bila prepričana, da temu ni tako... Ojej, ja jest sem tud prepričana, da se razvadijo. Mi smo bili zdaj 3 dni na Jelovici, mi ni blo nič treba delat v gospodinjstvu, ker sem bila z mojimi in sem se tolk več z njo ukvarjala, pa še moja mami, ati ... in se je mulc še bolj razvadil. Zdej jo pa spet navajam, da bo znala bit vsaj mal sama .... jah nič, ni glih lahko, ampak je treba zdržat. Se mi zdi, da je že boljš. Spet zdrži vsaj mal v ležalničku. Sploh če jo ogovarjam skoz. Naša Iza hvala bogu vsaj ponoči kar dobro spi .... spet vstajamo 1krat na noč, ampak poje v manj kot 10h minutah. Tko da Zjutraj je pa okol 7h budna, pa jo potem z dudo ali čajčkom ali pa da spi pri meni takrat, prepričam, da potegnemo še za kakšno urico ... bolj tko, dremava Ampak kar gre, sem kar spočita. Zadnje čase se mi v vozičku spet kar rada vozi. Al gleda listke na vejah, al pa kar zaspi. Zato bom košaro kar še nekaj časa obdržala, tako lepo zaspi notri, pa tudi giba se lahko - noge v luft, pa meče se ... Hehehe, če jo dam na trebušček, bi se pa ona že kar nekam odplazila ... se že naštimuje, da bi šla, pa še ne gre, žal ... pol je pa kmal jok, hehe Drugač s hrbta na trebuh se mi pa še ne obrne. Na bok ja, pa že čisto blizu je, da bi se na trebuh, ampak vidim, da niti nima nekega pravega interesa haha, drugač sem pa spoznala zdaj, ko smo bli na Jelovici, da je fajn, da mam stanovanje v 1 štuku. Vedno sem si želela hišico, da bi bli spodaj dnevni prostori, zgoraj pa spalni. Pa sem zdaj vidla, da ni fajn, k mamo v vikendu zgoraj za spat in ko sem jo dala spat in je bil jok, sem vedno mogla gor po stopnicah hodit in mirit ... Tako da sem potem rajši šla kar takrat spat, kot ona .... je bolj enostavno, če samo v drugo sobo skočiš. Sicer pa doma veliko lažje zaspi ...
|