|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
1.7.2010 18:55:39   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

punce, ne bit hude, ampak samo ena dobronamerna opazka:

vaši pikci in pikice so čudoviti... zelo rada si jih ogledam na fotkah, pa občasno pokažem tudi svoje...

ampak toplo vam odsvetujem, da javno kažete vaše gole otročke... s tem mislim, da se vidijo spolovila...

te slike so raj za razne pedofile, ki si jih lahko shranijo in tudi posredujejo naprej...

pa res ne zamerit, ampak vam tudi ne bi bilo vseeno, če bi na kakšnem čudnem portalu našle vaše slike...

vsega vraga se dogaja... pred časom je bila tukaj na RR uporabnica, ki je iz raznih albumov si otroke shranila v svoj album in se predstavljala kot njihova mama... user posted image

zvesta maš prov, sm brala o tisti ženski ki je kradla slike...sm tud pomislila na to a bi dala gor al ne, pa evo sm... upam da jo ne vidm kje drugje...user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
1.7.2010 19:32:48   
Tinca Malinca

vaši pikci in pikice so čudoviti... zelo rada si jih ogledam na fotkah, pa občasno pokažem tudi svoje...

ampak toplo vam odsvetujem, da javno kažete vaše gole otročke... s tem mislim, da se vidijo spolovila...

te slike so raj za razne pedofile, ki si jih lahko shranijo in tudi posredujejo naprej...

pa res ne zamerit, ampak vam tudi ne bi bilo vseeno, če bi na kakšnem čudnem portalu našle vaše slike...

vsega vraga se dogaja... pred časom je bila tukaj na RR uporabnica, ki je iz raznih albumov si otroke shranila v svoj album in se predstavljala kot njihova mama... user posted image

Zelo res! In zelo dobra opazka. Jaz imam itak strogo prepoved kakršnekoli slikice objavljat ... user posted image , je moj user posted image zelo občutljiv glede tega in mislim, da ima kar prav ...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
1.7.2010 19:49:37   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Zelo res! In zelo dobra opazka. Jaz imam itak strogo prepoved kakršnekoli slikice objavljat ... user posted image , je moj user posted image zelo občutljiv glede tega in mislim, da ima kar prav ...

pa se zdj ne da slike zbrisat, ali??

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
1.7.2010 20:24:55   
punsha
Naš mali že spi. Imamo kar vedno takole...ob pol 8 začnemo s kopanjem, nato oblačenje, hranjenje, kupček in spat. Tako je v postelji kako minuto čez 8 in spi user posted image

Danes sva šla en krog okoli Brda, je bilo kar luštno. Lana08 a je možno da sem te videla okoli 11 tam pred vojašnico z vozičkom? No sem ravno šibala na Brdo user posted image

Matejka hvala za odgovor. Se bom kar držala tega. Vidim da nekateri že prav veliko pojedo - 190 user posted image . No mi smo še deleč do tja. Pa se mi že to kar poje zdi tako fino. Joj, jaz pa mislim, da bom imela kar malo krize s tem dojenjem. Mi bo kar težko. Že sedaj, ko naj bi nadomestila cel obrok, pa potem naslednjega... in ko vem da bo tako vedno manj mleka in vedno manj dojenja... mi je kar hudo user posted image

Glede slik se pa popolnoma strinjam. Hmmm, če se da odstranit, pa nimam pojmauser posted image

Kje pa je jada? A sem zgrešila oz pozabila da gre na dopust al kako?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
1.7.2010 21:02:04   
lana08
Punsha sem šla en krog ampak je že čisto prevročeeeee. Mimo vojašnice še gre ker je senca, ostalo tudi K. ne paše tako da bova morala prej od doma.

< Sporočilo je popravil lana08 -- 1.7.2010 21:04:45 >

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
1.7.2010 22:21:47   
bili83

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

februarčice.... v četrtek 8.7. bi se dobile spet v Mariboru... kaj pravite? pride naša babajči v MB

načeloma za... če ne bo kakšne reakcije, ker imava en dan prej cepljenje

uuuu, fajn...kje in kdaj bi se dobile?

kdaj pa pride babajči?

emmm... v mestu je problem s parkiranjem... europark? no, saj meni je načeloma vseeno, čeprav itak pol maribora ne poznam (pa sem tam študirala in tja hodim v službouser posted image  )

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
2.7.2010 9:04:07   
dskubin

punce, sem ravno odprla okno in sem hotla ravno to napisat, pa me je zvesta prehitela. mogoče se nam mamicam ne zdi nič takega, ampak ti čudaki dandanes, pa še posebej vsa gužva okoli te lanske kraje slik tudi iz RRja user posted image user posted image user posted image Jaz bi na vašem mestu te slikce odstranla, pa če že hočete pokazat naše male delfinčke, dejte eno pleničko čez ob slikanju.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
2.7.2010 9:06:18   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

punce, sem ravno odprla okno in sem hotla ravno to napisat, pa me je zvesta prehitela. mogoče se nam mamicam ne zdi nič takega, ampak ti čudaki dandanes, pa še posebej vsa gužva okoli te lanske kraje slik tudi iz RRja user posted image user posted image user posted image Jaz bi na vašem mestu te slikce odstranla, pa če že hočete pokazat naše male delfinčke, dejte eno pleničko čez ob slikanju.

za odstranitev slik pa najbolje da pišete na ZS Jerneji RR

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
2.7.2010 9:26:08   
Tinca Malinca
Slomak, kakorkoli, tvoja uživačka je pravi cuker user posted image user posted image user posted image . Upam, da ti bo uspelo odstraniti slikco.

Pri nas je stanje danes že precej boljše. Tamala je divja kot vedno, nosek čistimo s polno paro, naspali smo se tudi, vročine pa že ni več user posted image user posted image user posted image . No, jaz sem pa še vedno s polnim nosom, hudim kašljem in takim glavobolom, da se mi občasno kar vrti... Ma, bo že - važno je, da je danes petek user posted image .
In moja svakinja ima jutri rok in tako težko že čakamo tega mojega nečaka (še zdaj ne vemo, kako mu bo ime, ker nočeta povedat). Jaz pravim, da naj bo kar danes, ne bo doživel takega temperaturnega šoka user posted image user posted image user posted image .

Drugače smo pa še vedno pri korenčku in več kot kakšnih 5 žlic, ki pristanejo povsod drugod, samo v trebuščku ne, nam še ni uspelo pojesti. Hm... Bo, ko bo user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
2.7.2010 11:24:18   
babajči

februarčice.... v četrtek 8.7. bi se dobile spet v Mariboru... kaj pravite? pride naša babajči v MB

načeloma za... če ne bo kakšne reakcije, ker imava en dan prej cepljenje

uuuu, fajn...kje in kdaj bi se dobile?

Čau, 8.7. lahko kadarkoli... kateri lokal ima fino senčko? Kaj pa pravite na Klička (Pri treh ribnikih)? Parkirišča kolikor hočeš, senčka... Lahko gremo še po parku skupaj na sprehod...

kdaj pa pride babajči?

emmm... v mestu je problem s parkiranjem... europark? no, saj meni je načeloma vseeno, čeprav itak pol maribora ne poznam (pa sem tam študirala in tja hodim v službouser posted image  )

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
2.7.2010 11:25:13   
babajči
al sem buča...sem vmes med citatom napisala svoj post user posted image
Čau, 8.7. lahko kadarkoli... kateri lokal ima fino senčko? Kaj pa pravite na Klička (Pri treh ribnikih)? Parkirišča kolikor hočeš, senčka... Lahko gremo še po parku skupaj na sprehod...

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
2.7.2010 11:29:31   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: babajči

al sem buča...sem vmes med citatom napisala svoj post user posted image

no, s Kličkom je takole... sveža izkušnja... bili tam v torek in smo bile mamice z vozički bolj kot ne nezaželjene...s čudnimi komentarji... pa veliko vozičkov nimaš kam dat... smo pa potem bile v parku, kjer je sedaj otroški lent in je sedaj tam en improviziran kafič... senčka pod drevesi, pa pod paviljoni lahko sediš... je bilo prijetno, ampak potem vseeno vroče...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
2.7.2010 12:33:02   
niwci
Glede slokic se strinjam. Tudi sama jih ne vem kaj ne nalagam, čeprav bi vsi radi pokazali naše cukrčke. Jaz res ne vem kao ti psihopati vse pnucajo. Tudi sama sem videla vse vaše objavljene slikice, pa sploh nisem opazila, da je dojenček čisto gol...
Me je pa prejšnji teden razjezilo, ko sem na FB objavila slikico naše pikice in sem potem videla, da jo je iz moje strani na svojo objavila še svakinja... HALO!!!! Sploh me ni vprašala. Jaz dovolim da si slikice ogledajo samo prijatelji, potem jih pa vidi še na stotine drugih!!!!!
No in to so tiste stvari, na katere ne pomislimo ko prek spleta delimo našo zasebnost.

Drgači pa gremo tudi mi danes na dopustek. Upam da nam rata, ker bi rada šla čimprej, moj pa kar zavlačuje.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
2.7.2010 12:57:25   
smuki
Mi smo pa včeraj začeli papati user posted image
Zvečer sva ji dala riževo kašico in je kar lepo pojedla ... nisem merila, ker nama je šlo bolj zato, da začne spoznavat druge okuse. Ampak sem bila kr presenečena, kako je lepo odpirala usta in celo pogoltnila.
Danes zjutraj sem ji pa dala korenčkov sok. Naredila sem samo za par žličk (korenček naribala in ga skozi gazico stisnila). In je pojedla tolk, da sem ji morala še naredit. Vsega skupaj je bilo mogoče za 10ml. Ampak sem bila tako vesela... da ni vse ven spluvala.
Sem ji pa tudi prej že dala kakšen velik košček jabolke in jo je tako cuzala, da jo je bilo veselje gledat.
Me pa zanima, v čem eksperimentirate s hrano - mislim, kje sedijo male bibe? Me za enkrat prakticiramo kr ležalnik.

Drugače pa...
user posted image Kristjan za opravljen popravni izpit...
Tinca Malinca user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravite z bibo..
Tudi jaz se strinjam z Zvesto... nikol ne veš (čeprav so takoooooo luštni!!!)

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
2.7.2010 14:35:57   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Evo me, tukaj sem. Ne, žal ni dopust user posted image Računalnik nam je crknil, moj je bil pa zdaj cel teden v Luxemburgu in je še prenosnika vzel s sabo, tako da sem bla čist odklopljena od sveta. Pa še na Jelovico na vikend smo šli z mojimi, tko da sem bla v divjini ... haha.

Lara, bravo za Kristjana, evo, se je mulc lahko naučil, hahaha

GH - jaz bom začela z uvajanjem, ko pridemo z morja - to je okoli 15.8. Bo skor 6 mesecev stara. Zaenkrat ji pa dajem zvečer riževo kašico - od Hippa - Baby's first milk pap. Ful jo ma rada, veliko rajše kot mleko. Poje zdaj okoli 160 ml te kašice. Mleka pa včasih samo 90 ml na obrok. Sem jo včer vagala, ima 5,5 kg. Bolj slabo se redimo - okoli 17 g na dan user posted image Ja jest ne morem pomagat, noče jest, nič kaj ni lačna, miga pa skoz, tako da ni variante, da se sploh kaj zredi.

Je pa še kar taka jokica, da je noro. Zdaj bi se skoz samo nosila. Pa ne bila na miru v naročju. Nosila, dobesedno. Jao. In če jo kam odložim, je pa takoj tak užaljen jok, da je kar groza user posted image Sem spet kar malo živčna ... hm.

NIč, šibam, je že jok, moram naredit za jest, pa malce pocrkljat, hahaha. Lepo se imejte v tej poletni vročini ... mene pa že drug dan glava boli user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
2.7.2010 15:20:36   
smuki
Jada... pri nas čisto tako, kot opisuješ ti... zadnje 14 dni je taka jokica, da se men že meša!!!user posted image
Skoz bi bila na rokah, in to večinoma samo pri meni... če jo odložim, je tak jok, da jo potem komaj potolažim. Pa zdaj je ful dobre volje, se reži, krči, pogovarja... sekunda pa je že jok. Kr tako brez veze.
Ponoči mi spi katastrofalno - sem vsako jutro kot zombi.
Pa noče mi bit več v vozičku, dere se v lupinici (sploh če smo se prej nosile v kengurujčku)... Me je kr groza, ko bomo šli na morje...

Moj fotr pravi, da je razvajena... in temu čedalje bolj verjamem... čeprav sem bila prepričana, da temu ni tako... user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
2.7.2010 15:31:22   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Evo me, tukaj sem. Ne, žal ni dopust user posted image Računalnik nam je crknil, moj je bil pa zdaj cel teden v Luxemburgu in je še prenosnika vzel s sabo, tako da sem bla čist odklopljena od sveta. Pa še na Jelovico na vikend smo šli z mojimi, tko da sem bla v divjini ... haha.

Lara, bravo za Kristjana, evo, se je mulc lahko naučil, hahaha

GH - jaz bom začela z uvajanjem, ko pridemo z morja - to je okoli 15.8. Bo skor 6 mesecev stara. Zaenkrat ji pa dajem zvečer riževo kašico - od Hippa - Baby's first milk pap. Ful jo ma rada, veliko rajše kot mleko. Poje zdaj okoli 160 ml te kašice. Mleka pa včasih samo 90 ml na obrok. Sem jo včer vagala, ima 5,5 kg. Bolj slabo se redimo - okoli 17 g na dan user posted image Ja jest ne morem pomagat, noče jest, nič kaj ni lačna, miga pa skoz, tako da ni variante, da se sploh kaj zredi.

Je pa še kar taka jokica, da je noro. Zdaj bi se skoz samo nosila. Pa ne bila na miru v naročju. Nosila, dobesedno. Jao. In če jo kam odložim, je pa takoj tak užaljen jok, da je kar groza user posted image Sem spet kar malo živčna ... hm.

NIč, šibam, je že jok, moram naredit za jest, pa malce pocrkljat, hahaha. Lepo se imejte v tej poletni vročini ... mene pa že drug dan glava boli user posted image user posted image

hehe, dobrodošla v klub "nošenčkov". Danes sem šla po LJ in sem v eni roki nosila pupo, z drugo pa vozek porivala. Še dobro, da je okreten... Ampak je ni težko nosit, ker lepo nasloni glavico na mojo ramo in opazuje svet za mano in neskončno uživa. Jaz pa tudi, ker se tako lepo carta user posted image .

Ja naš mulc zdej obvlada mato u nulo. Tko vsaj pravi...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
2.7.2010 15:32:53   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

evo našo uživačico..user posted image

lepotička! A je ta obroček za napihnit? Ga ne poznam.

A ni tako, da svoje poste lahko sam popravljaš? Tam zgoraj klikneš uredi.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
2.7.2010 16:02:28   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

ne to se tak kupi in se vode napije ko ga daš v bazen, da ostane na mestu...da ne drsi.

Evo sem prosila Jernejo RR, kot je rekla zvesta, da mi jo zbriše.

< Sporočilo je popravil slomak -- 2.7.2010 16:05:32 >

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
2.7.2010 16:09:25   
Lara73
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&feature=player_embedded

o kuk je hud. Za tiste k jim je dolgcajt!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
2.7.2010 16:10:18   
Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

ne to se tak kupi in se vode napije ko ga daš v bazen, da ostane na mestu...da ne drsi.

Evo sem prosila Jernejo RR, kot je rekla zvesta, da mi jo zbriše.

Ja tazga mam pa tud jest. Pa ga ne bi glih namakala. še.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
2.7.2010 20:45:12   
punsha
Punce, rabim pomoč. Katere terme priporpčate? Jutri bi se šli nekam kopat, pa midva nikoli nisva hodila po bazenih in ne poznava. Nujno pa seveda topla voda za Eneja user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
2.7.2010 20:55:45   
punsha
jada, a ti ji daš to kašico po flaški, se pravi tako tekočo, ali je po žlički? Če je po žlički, je pa to kar veliko. No kakor koli že je, je super user posted image . Pri nas tudi zvečer dobi kašico, po žlički pa ponavadi poje okoli 80. Zadnjič en dan je bil izjemno lačen očitno, ko je pojedel 140. No pa meni se že 80 zdi super user posted image , itak se zraven še doji. Ga pa sedaj par dni nekaj daje...ko je treba jesti to kašico po žlički, je on neizmerno zaspan, potem ko pa konča, ko ga umijem, se pa ves vesel pogovarja user posted image . Pred tem pa učke mane, komaj gleda...

Danes naju je pa na fizioterapiji ful pohvalila. Res sem bila vesela, mali pridno napreduje user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
2.7.2010 21:10:44   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

jaz imam tole: http://www.milupa.si/bzk_riz.htm in http://www.milupa.si/mzk_riz_banana.htm

Sem danes kupila to bio kašico, vendar ne riževo (zapira), temveč ovseno. Jaz bi jo naredila skupaj s sadjem...No sedaj pa gledam navodila in piše da se jo naredi z mlekom user posted image . Jaz dojim in nebi ravno adaptiranega mleka sedaj dajala, da bi si ga pa načrpala pa tudi ne vem, če bi to šlo. Jah no, jo bom pač dala naprej.

Ja kje pa ste vse? Res se tukaj sama s sabo pogovarjamuser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
2.7.2010 21:37:18   
Aja1
Dober večer.

Mi še kar pasemo kozice. Uf...naporno. Me je že strah druge runde, ko bo po vsej verjetnosti še Živa pasla.

Lara73 - če se prav spomnim, si imela tudi ti v nosečnosti boreliozo. So ti zdaj hčerko kaj testirali/karkoli drugega povezanega s tem? Našo nič. user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.