|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
5.7.2010 7:54:56   
zvesta
Jutro...

Tako... krst in praznovanja so za nami... zdaj se lahko pa malo spočijem oz. začnem doma pospravljat. :) Ta teden še bo divji, kup nekih srečanj še pred dopusti.

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

februarčice.... v četrtek 8.7. bi se dobile spet v Mariboru... kaj pravite? pride naša babajči v MB

Torej... dajmo dorečt. v četrtek ob 10h v Moji Pizzeriji... tam kot zadnjič... Zunaj ful velika lepa terasa, da se dat tudi dekce dol in otročke na travco.... Če je pa prevroče, pa so notranji prostori veliki in hladni (stara hiša)...

Velja?

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
5.7.2010 8:50:47   
protina
februarčice.... v četrtek 8.7. bi se dobile spet v Mariboru... kaj pravite? pride naša babajči v MB

žal...imamo posvetovalnico in cepljenje.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
5.7.2010 8:54:32   
protina
oh našauser posted image se pa zadnje cajte krega na zizi pa joče.če ji pa dam flašo pa usta skup tišči....

noče flaše niti pod razno,pa tud slepe dude ne.

uspavam jo pa na zizi,bo tud to treba spremenit.

gremo spat.....

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
5.7.2010 9:00:43   
Jada82
Dobro jutro ...

Opažam, da je tale naš forum skoz manj aktiven user posted image Verjetno je krivo lepo vreme ...
No, mi smo vstali, user posted image je pojedla, zdaj je pa že spet zaspana. Jutri imava 2. cepljenje, poročam, ko bova nazaj.
Konec tedna bova šla z user posted image v kino, gledat Mrk, pa najbrž še na kakšno kosilo, večerjo - komaj čakam, user posted image pa bo imela tašča v oskrbi. Za moj r.d. user posted image user posted image user posted image

Drugač pa nič posebnega, čakajo me 3 stroji za speglat ... dons ni tolk vroče, drugač bi se šli kopat v jezero ... bomo vidli kaj bo proti popoldnevu ....

Lepo se imejte, pa pišite kaj, da bo kaj za brat user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
5.7.2010 9:22:48   
punsha
No pa dajmo še kaj napisat user posted image . Očitno so res že dopusti, da nam gre tole bolj počasi.
Enej spi in imam čas. Ravno malo berem o GH. Mislim da mu bom dodala naslednji obrok hrane - dopoldansko sadno kašico. Kaj pa vem kaj naj. Jaz res ne vem, kdaj bo osvojil cel obrok. Danes se začenja 4. teden uvajanja GH, pa mali ne poje kaj veliko. Ok, pa saj se nam ne mudi,saj gremo lepo počasi, z glutenom še tudi nismo začeli...ampak sadje ima pa zelo rad, tako da bi mu ga kar dajala dopoldne. Bo prej osvojil sadni obrok kot pa kosilo. Po drugi strani bi pa kar dojila pa dojila...to je res tako fino. Joj, jaz bom to tako pogrešala user posted image

ja, danes je malo hladneje, pa meni prav paše user posted image . Pa škoda da je že konec vikenda. Joj kako beži ta čas, jaz ga ploh ne dohitevamuser posted image .
In kaj ve počnete danes? Jaz ravno čakam da možiček pride na malico, potem bova šla pa z malim na kak sprehod. Ko bo pa spal, bom pa še tukaj kaj poklepetala, da ne bo dolgčas user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
5.7.2010 10:19:10   
mucica2
Uh mi smo pa danes (pa včeraj tudi) spali do pol 10.user posted image user posted image user posted image  Tako da zdej sem komaj uspela hitro na računalnik pogledat....Prej je bil zajtrk (moj, Manjin v obratnem vrstnem redu), posodo umit...
Zdej pa bi šla ven, pa je tako klavrno vreme da groza, ampak dober vsej vroče ni user posted image

Mi pa jemo še sam mleko, nč še ne uvajamo GH pa tudi nobene kašice še ne dajem v mleko....zaenkrat mislim da se nč ne mudi...

Aja tale kašica http://www.milupa.si/bzk_riz.htm je sedaj v tušu znižana za 50% na tuš kartico, tako da če ga katera misli kupit se splača user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
5.7.2010 10:20:05   
Tinca Malinca
Punsha! Koliko pa poje pri enem obroku? Kaj vse pa mu že daš? A to pustiš razredčeno z vodo, v kateri se je kuhalo ali nadiš tako zelo gosto?
No ... vprašanje je namenjeno tudi vsem ostalim user posted image .

Jaz pustim precej razredčeno, v stilu tistih sadnih Frutkov. In kar gre; no kakšna tretjina pristane na slinčku, v laseh, razmazano po obrazu in da ne pozabimo rokic, ki so vedno tam, kjer ne bi bilo treba ... pa oblačila jih skupijo ... ah ja. Pa tudi jaz razmišljam, da bi uvedla tudi gosto dopoldansko malico, ker ji sadje reeeees paše. Se pa malo bojim, kaj bo potem s preobilico mleka, če bom vse della tako na hitro.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
5.7.2010 10:47:58   
lana08
Punce moje, včeraj sem se prestrašila kot še nikoli. Smo bili v Tivoliju na dekci pod enim drevesom, ko je zapihal veter in v naslednjem trenutku se je čisto blizu nas podrlo res veliiiiko drevo. K. se je ustrašil mene ker sem tako zakričala. Smo imeli res srečo.

Vikendi res tako hitro minejo, ta teden sva z malim sama. Sva hotela iti ven je pa dež. Vsaj diha se lažje.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
5.7.2010 10:54:39   
bili83

Jutro...

Tako... krst in praznovanja so za nami... zdaj se lahko pa malo spočijem oz. začnem doma pospravljat. :) Ta teden še bo divji, kup nekih srečanj še pred dopusti.

Torej... dajmo dorečt. v četrtek ob 10h v Moji Pizzeriji... tam kot zadnjič... Zunaj ful velika lepa terasa, da se dat tudi dekce dol in otročke na travco.... Če je pa prevroče, pa so notranji prostori veliki in hladni (stara hiša)...

Velja?

jao... blage veze nimam kje je touser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
5.7.2010 10:55:05   
zvesta

Velja?

Prestavljam uro na 10.30, ker šele takrat odprejo: http://www.moja-pizzeria.com/

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
5.7.2010 10:55:59   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

Jutro...

Velja?

bili, evo link http://www.moja-pizzeria.com/

je pa an pobrežju, takoj za domom Danice Vogrinec...

Pomagajte:

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
5.7.2010 11:15:44   
MATEJKA_
PUNSHA- eno vprašanje - če bi tako zelo rada še dojila, zakaj pa si pol začela tak hitro Gh uvajat? če pa po tolkem času še vedno ne poje celega obroka Gh pa mogoče še enostavno bil pripravljen na Gh. je tudi možnost.
mi čez 1 mesec (takrat bo star 6m) začnemo uvajat - najprej kosilo, kot sem tudi nardila pri ta starejši. se j super obneslo. pol je bila na vrsti večerja (milupine kosmiče sem zmešala z aptamilom - drugače sem tudi dojila), pol pridejo pri meni sadne zadeve na vrsto - popodlanska mlaica najprej - zmešano kuhano sadje in 5-6 žlic kosmičev, dopoldanska pa isto sadje + 2-3 žlice kosmičev.
nisem pa nikjer zasledila ali delate tako ali ne, zato tudkaj na karatko - pri vsakem obroku mesa se da zraven par kaplic jabolčnega soka (vit. C, ki veže železo), pri žitnih in zelenjavnih kašicah pa par kapljic repičnega olja ali kasneje masla - za vitamine, ki so topni le v maščobi.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
5.7.2010 11:17:07   
MATEJKA_
leon je 3 noči cele prespal!!!! ko bi le še najprej zako ostalo. še vedno ima sicer 7-8 obrokov, ampak si jih je razporedil čez dan. ja, in oba nočna obroka sta naenkrat odpadla...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
5.7.2010 11:20:12   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

PUNSHA- eno vprašanje - če bi tako zelo rada še dojila, zakaj pa si pol začela tak hitro Gh uvajat? če pa po tolkem času še vedno ne poje celega obroka Gh pa mogoče še enostavno bil pripravljen na Gh. je tudi možnost.
mi čez 1 mesec (takrat bo star 6m) začnemo uvajat - najprej kosilo, kot sem tudi nardila pri ta starejši. se j super obneslo. pol je bila na vrsti večerja (milupine kosmiče sem zmešala z aptamilom - drugače sem tudi dojila), pol pridejo pri meni sadne zadeve na vrsto - popodlanska mlaica najprej - zmešano kuhano sadje in 5-6 žlic kosmičev, dopoldanska pa isto sadje + 2-3 žlice kosmičev.
nisem pa nikjer zasledila ali delate tako ali ne, zato tudkaj na karatko - pri vsakem obroku mesa se da zraven par kaplic jabolčnega soka (vit. C, ki veže železo), pri žitnih in zelenjavnih kašicah pa par kapljic repičnega olja ali kasneje masla - za vitamine, ki so topni le v maščobi.

Njen Enej je že star 6 mesecev... Saj bo... počasi, pa bo...

Pomagajte:

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
5.7.2010 11:24:06   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Aaaaaaaaaaaaaah, škoda, da je že konec nedelje user posted image . Pa tako lepo smo se imeli.
Namontirali smo športni del vozička in naša user posted image zdaj totalno uživa, mami sploh ni več interesantna user posted image user posted image user posted image .
Danes ji je uspelo pojesti 60g krompirčka in korenčka z babičinega vrta user posted image user posted image user posted image , ampak zdaj ima neke težave s prebavo. Ma ja, se bo že privadil želodček, še vsak se je.
Največja terna je pa velik krhelj jabolka (tak, da ga niti slučajno ne more pogoltnit), ki ga na polno liže in si ga tišči v usta ... če ji pa pade iz rok, je pa jeeeeeeeeeeeeeeza. V glavnem, smešno je ... user posted image user posted image user posted image

naš ima iste finte - ampak ne s hrano (ker je še ne dobi), ampak z igračkami.
prebava pa je prpblem - mogoče še enostavno nima dovolj zrele prebave za hrano. zato pa bi ravno naj čakali z Gh do 6m... ja, saj vem, vsak dela po svoje, saj nikogar ne obsojam, nisem zato to napisala. ne zamerit, ampak poznam namreč primere ko so se mamice ful pritoževale, da otroke tak okrog 4m  ali 5m po Gh ful matra in jezi prebava... ja, le zakaj... pol okrog 6m pa se zadeve uredijo, pri eni prej, pri enih kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 3715
5.7.2010 11:29:43   
MATEJKA_

ups, pardon, sem malo zamešala...  user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
5.7.2010 11:30:42   
zvesta

saj nič hudega... po moje punsha en bo huda ;)

no, jaz sme istega mnenja kot ti.... mi še tudi čakamo z uvajanjem, čeprav tudi mene matra firbec, kako bo prenesla vse skupaj :)

Pomagajte:

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
5.7.2010 11:38:00   
mucica2

saj nič hudega... po moje punsha en bo huda ;)

no, jaz sme istega mnenja kot ti.... mi še tudi čakamo z uvajanjem, čeprav tudi mene matra firbec, kako bo prenesla vse skupaj :)

jaz tudi čakam....čeprav včasih me mika da bi že...pa si mislim ne bom...sej mamo še čas, danes je komaj 4 mesece in pol stara user posted image

tud jaz bi že zarad firbca da vidim kako bo :)

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
5.7.2010 11:40:10   
bili83

Jutro...

Velja?

he he... kot da vem kje je dom Danice Vogrinecuser posted image  
mah, če mi uspe priti bom že našla...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
5.7.2010 11:41:02   
zvesta

Jutro...

Velja?

he he... kot da vem kje je dom Danice Vogrinecuser posted image  
mah, če mi uspe priti bom že našla...

saj maš mojo številko, pa pokliči :)

Pomagajte:

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 11:44:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bili83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3721
   [Brisano sporočilo]
5.7.2010 11:51:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
5.7.2010 12:02:53   
Tinca Malinca

leon je 3 noči cele prespal!!!! ko bi le še najprej zako ostalo. še vedno ima sicer 7-8 obrokov, ampak si jih je razporedil čez dan. ja, in oba nočna obroka sta naenkrat odpadla...

user posted image user posted image user posted image user posted image
Uh, jaz si tudi želim tega. Mi se še vedno zbujamo enkrat na noč ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
5.7.2010 12:06:11   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image user posted image
Uh, jaz si tudi želim tega. Mi se še vedno zbujamo enkrat na noč ...

čestitke user posted image Pri nas se tudi še zbuja in sicer okoli 2 in pol 6. Potem pa vstaneva enkrat med 7-8 uro.

Neposredna povezava do sporočila: 3724
5.7.2010 12:08:58   
Tinca Malinca

prebava pa je prpblem - mogoče še enostavno nima dovolj zrele prebave za hrano. zato pa bi ravno naj čakali z Gh do 6m... ja, saj vem, vsak dela po svoje, saj nikogar ne obsojam, nisem zato to napisala. ne zamerit, ampak poznam namreč primere ko so se mamice ful pritoževale, da otroke tak okrog 4m  ali 5m po Gh ful matra in jezi prebava... ja, le zakaj... pol okrog 6m pa se zadeve uredijo, pri eni prej, pri enih kasneje.

Matejka! Moram ti priznati, da zelo cenim tvoje mnenje - po vsem, kar napišeš, vidim, da imaš zelo trdna načela in delaš zgolj pozitivno za otroka user posted image user posted image user posted image . Jaz sem z uvajanjem GH mogoče res začela hitro - ampak po pogovoru s patronažno in pediatrinjo smo ugotovili, da je mogoče res že čas.
Pa tudi dojenje me močno izčrpava (čeprav mi je to nekaj najlepšega), ves čas se mi pojavljajo mastitisi in bi počasi rada vsaj nekaj obrokov nadomestila - deloma imam namen dojiti, dokler bo tamala za to, jaz pa bom manj izčrpana...  upam, no user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.