|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
3.7.2010 13:07:22   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

za Laško ti bosta lahko pa punsha pa zvesta kej več povedali mislim da so šli danes tja...jst se nekak ne morem odločit da bi šla v toplice...vsaj dokler nekaj kilogramčkov ne izgubim user posted image user posted image user posted image

Ma joj! Jaz sem zadnjič skoraj fasala živčni zlom, ko sem poskušala svoje oprsje stlačit v kopalke! Ni šlo user posted image user posted image user posted image , je bilo treba kupit nove. To je pa že od vedno bil pravi projekt, ampak sem našla ene dokaj normalne s patentom za stare babice, ki vsaj ne izgledajo tako zelo starinske. Ene mi je pa še mami morala posodituser posted image , horror!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.7.2010 13:51:05   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

za Laško ti bosta lahko pa punsha pa zvesta kej več povedali mislim da so šli danes tja...jst se nekak ne morem odločit da bi šla v toplice...vsaj dokler nekaj kilogramčkov ne izgubim user posted image user posted image user posted image

Ma joj! Jaz sem zadnjič skoraj fasala živčni zlom, ko sem poskušala svoje oprsje stlačit v kopalke! Ni šlo user posted image user posted image user posted image , je bilo treba kupit nove. To je pa že od vedno bil pravi projekt, ampak sem našla ene dokaj normalne s patentom za stare babice, ki vsaj ne izgledajo tako zelo starinske. Ene mi je pa še mami morala posodituser posted image , horror!

jooooj, kopalke....
jaz imam trojne ful lepe.... pa mi noben zgornji del trenutno ni pravuser posted image user posted image  poleg tega imam dopoldan večje zize kot popoldan (kak je dojenje fajn)user posted image  a ima kera kako idejo, kje najti kakšne bolj športne kopalke (da je zgoraj v stilu kratke majčke)? user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.7.2010 15:23:05   
Lara73
kaj so to kopalke? Raje sploh ne razmišljam...že lani sem kupovala nove, pa jih nisem kupila, letos spet ista pesem. Najbolj, da grem v induplati (če še obstaja), pa mi sešijejo en žakelj...

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
3.7.2010 15:32:54   
Jada82
Jest sem si pa letos privoščila dvoje kopalke, najdražje, kar sem jih kdaj kupila in to oboje od Lisce. Ene so roza dvodelne, ene pa črne enodelne (te mi fajn skrijejo trebuh, hahaha).
Evo, take: http://www.lisca.com/index.php?page=enodelne-kopalke-tunis&lang=si_SI&local=si
pa take: http://www.lisca.com/index.php?page=dvodelne-kopalke-s-penasto-kosarico-pineapple&lang=si_SI&local=si

Klinc, trenutno nism glih najboljš videt v njih, ampak ko pa še malo shujšam (ko .... trenutno čisto nič ne delam na tem ... še večerje si spet privoščim, njami user posted image ), bo pa kar ok ... ker so mi ful lepe kopalke.

Drugač pa .... najbrž bomo samo za 1 dan šli v Olimje, nič prespali ... tko da .... hm .... če bi šli pa za dalj časa, ja, bi pa se lohk zmenil za sprehod, tako pa ... že tako bo gužva user posted image

Joj je vroče, ne morem se odločit, ali naj gremo zdaj v Spar v shopping, al rajš na ponedeljek prestavimouser posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
3.7.2010 15:47:34   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

kaj so to kopalke? Raje sploh ne razmišljam...že lani sem kupovala nove, pa jih nisem kupila, letos spet ista pesem. Najbolj, da grem v induplati (če še obstaja), pa mi sešijejo en žakelj...

user posted image user posted image user posted image user posted image A greva skupaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
3.7.2010 15:49:02   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Jest sem si pa letos privoščila dvoje kopalke, najdražje, kar sem jih kdaj kupila in to oboje od Lisce. Ene so roza dvodelne, ene pa črne enodelne (te mi fajn skrijejo trebuh, hahaha).
Evo, take: http://www.lisca.com/index.php?page=enodelne-kopalke-tunis&lang=si_SI&local=si
pa take: http://www.lisca.com/index.php?page=dvodelne-kopalke-s-penasto-kosarico-pineapple&lang=si_SI&local=si

Fuuuuuuuuul so lepe, Jada! Sploh enodelne so mi všeč, pa sicer prisegam na dvodelne.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
3.7.2010 21:33:55   
punsha
Ojla user posted image

No mi smo n koncu pristali v termah Olimia. Smo že rekli Laško, pa smo se premislili user posted image . Bilo je res SUPER! Jaz sem čisto navdušena, mali je tako užival user posted image . Ma sej ne morem prehvalit. Gužva me ni motila, itak sem bila tako skoncentrirana na Eneja, da sem le nas 3 videla user posted image . Res se mi je fino zdelo, ko je bilo malemu všeč. Sem ga pa imela v Fredovem obroču, pa mu je bilo kul.

Sedaj je pa revež tako utrujen, da ne more spat. Se je tako matral, pa učke skupaj tiščal, pa jokal pa... ojej...Sedaj spi, ampak se kar prebuja pa zajoka... ma se ti kar zasmili.

Lara jaz pa mislim da ne mislita user posted image enakega obroča. Eh ja, se kar nekaj vmešavam ane. No v glavnem jaz mislim da je tale bel obroč tisti poseben za v vodo, temu je namenjen, da se napije vode pa lepo stoji...

Grem še malo brat, pa kaj mogoče še pokomentirat

Neposredna povezava do sporočila: 3682
3.7.2010 21:54:46   
mucica2

Fuuuuuuuuul so lepe, Jada! Sploh enodelne so mi všeč, pa sicer prisegam na dvodelne.

podpis user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3683
3.7.2010 21:55:23   
mucica2

mi smo glih iz piknika user posted image

mala je bila tako pridna....mami in ati ful ponosna user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
3.7.2010 22:07:08   
mucica2

podpis

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
4.7.2010 0:54:21   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Joj naša Neja je pa učiri zvečer tako jokala, da je sploh na noben način nismo morali potolažit. Ne vem kaj ji je blo. Zvečer okrog 21h, ko bi se že morala odpravit spat, ji grem dat za jest, ona pa v tak jok in se do 23h ni in ni potolažila. Tako se še nikoli ni jokala. Mi je blo prou hudo. Vmes je pila samo čaj, ker čim sem jo dala na zizo, se je začela samo še bolj dret. Potem je pa zeksala 1dl čaja in počasi zaspala. Sem jo že mislila peljat k dežurnemu. Kaj se je že katera srečala s takšnim jokom, kar naenkrat?

Krčki? Od kakšne druge hrane, ki si jo ji dala?
Ali pa je bila čisto preveč utrujena. Naša tuli, če je zelo utrujena in potem kdo dreza vanjo ...
Upam, da bo danes bolje, Niwci! user posted image user posted image user posted image

Najin je dons tut mel tak izbruh joka. Glih zbudu se je po popoldancu. Pol sem ga pa hotla nafutrat, k je bil že čas, pa se je začel še bolj jokat. Mal se je sicer umiril k si ga začel nosit naokoli, ko sem ga dala pa spet na jožo pa spet v histeričen jok. Moj je reku, da je možn, da si je poležal roko al pa kej pa ga zdej boli, sploh, če ga daš nazaj v ležeče stanje. No pol sem si bradavico namazala z kapljicami proti krčem, kumina, pa še mal sladke so. No pol je pa zagrabu in pil. Pa še zaspal je zraven. Zbudu se je ves vesel in nasmejan user posted image user posted image user posted image

Včeraj popoldan me je user posted image ful presenetu. Jaz lepo pospravljam, moj ga je mel pa v naročju na kavču. In začnem zlagat brisače, user posted image me gleda in se začne smejat k nor user posted image user posted image user posted image ...midva sva samo gledala in se čudila kaj je tolk smešnega. Res neverjetno. Glih zadnji moment sem ga še mal posnela.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

Neposredna povezava do sporočila: 3686
4.7.2010 9:35:16   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ojla user posted image

No mi smo n koncu pristali v termah Olimia. Smo že rekli Laško, pa smo se premislili user posted image . Bilo je res SUPER! Jaz sem čisto navdušena, mali je tako užival user posted image . Ma sej ne morem prehvalit. Gužva me ni motila, itak sem bila tako skoncentrirana na Eneja, da sem le nas 3 videla user posted image . Res se mi je fino zdelo, ko je bilo malemu všeč. Sem ga pa imela v Fredovem obroču, pa mu je bilo kul.

Sedaj je pa revež tako utrujen, da ne more spat. Se je tako matral, pa učke skupaj tiščal, pa jokal pa... ojej...Sedaj spi, ampak se kar prebuja pa zajoka... ma se ti kar zasmili.

Lara jaz pa mislim da ne mislita user posted image enakega obroča. Eh ja, se kar nekaj vmešavam ane. No v glavnem jaz mislim da je tale bel obroč tisti poseben za v vodo, temu je namenjen, da se napije vode pa lepo stoji...

Grem še malo brat, pa kaj mogoče še pokomentirat

super za kopanje!

če je pa to tak obroč, bi ga pa jest tud mela!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
4.7.2010 9:35:25   
Lara73

tele enodelne so res super. Sej ta rozne so tud, samo na meni....

Neposredna povezava do sporočila: 3688
4.7.2010 9:40:05   
Lara73
sej ne da keri privoščim, ampak mi je kar lažje, ko vem, da nisem edina s težavo glede kopalk.

Jada, a te črne kopalke majo kej podpore za jože? Če nimajo, jih ne morem imet...bom vsa potolčena po kolenih!

Ko bom velika, bom imela tako postavo kot jo ima punsha.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
4.7.2010 10:05:42   
Tinca Malinca

sej ne da keri privoščim, ampak mi je kar lažje, ko vem, da nisem edina s težavo glede kopalk.

Jada, a te črne kopalke majo kej podpore za jože? Če nimajo, jih ne morem imet...bom vsa potolčena po kolenih!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itd.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
4.7.2010 10:23:21   
mucica2

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

jaz pa vem da ne bom nikoli tako kot punsha user posted image (pobožne željeuser posted image )

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
4.7.2010 10:35:05   
gapii27
dan

ja jes tudi vsak dan začnem hujšati, pol pa pristanem pr škatli keksovuser posted image
bom mela pač na orju majco oblečenouser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
4.7.2010 12:04:17   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dan

ja jes tudi vsak dan začnem hujšati, pol pa pristanem pr škatli keksovuser posted image
bom mela pač na orju majco oblečenouser posted image

jaz sem isto rekla....user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.7.2010 12:43:33   
Tinca Malinca

Kaj pa modrci? To je šele projekt ... a? Niso sam kopalke tako problematične ...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
4.7.2010 13:35:32   
mucica2

Kaj pa modrci? To je šele projekt ... a? Niso sam kopalke tako problematične ...

no s tem jaz nimam težav (oziroma mam ampak ker mam premajhne user posted image user posted image user posted image )

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 3695
4.7.2010 16:55:25   
Jada82

Ja, ful user posted image Jaz sem si zdaj že ene 2 leti želela enodelne, ampak take, lepe, ne čist une navadne za stare mame ... pa tud ne monokini (čeprav so mi všeč, sam to zgleda dobr samo na manekenkah, pa še to le na slikah), in evo, na internetu sem si to ugledala in prišla v prodajalno in prav model in barvo povedala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3696
4.7.2010 16:58:21   
Jada82

Jah kaj preveč podpore nimajo, sicer je notri neka taka mrežica, sam je bolj tko tko. No, zame ni problema user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
4.7.2010 19:21:51   
gapii27

no s tem jaz nimam težav (oziroma mam ampak ker mam premajhne user posted image user posted image user posted image

me2user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
4.7.2010 20:35:27   
Tinca Malinca
Aaaaaaaaaaaaaah, škoda, da je že konec nedelje user posted image . Pa tako lepo smo se imeli.
Namontirali smo športni del vozička in naša user posted image zdaj totalno uživa, mami sploh ni več interesantna user posted image user posted image user posted image .
Danes ji je uspelo pojesti 60g krompirčka in korenčka z babičinega vrta user posted image user posted image user posted image , ampak zdaj ima neke težave s prebavo. Ma ja, se bo že privadil želodček, še vsak se je.
Največja terna je pa velik krhelj jabolka (tak, da ga niti slučajno ne more pogoltnit), ki ga na polno liže in si ga tišči v usta ... če ji pa pade iz rok, je pa jeeeeeeeeeeeeeeza. V glavnem, smešno je ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
5.7.2010 7:40:20   
punsha
Dobro jutro user posted image

samo na hitro vas pozdravim, ker se Enej ves vesel zabava v igralnem centru.

Hvala za kompliment user posted image

No glede kopalk in modrcev...se nebi pritoževala, če bi imela kaj več notri dati user posted image

tinca malinca super za hranjenje, pridni ste user posted image

Zdej pa šibam malega zabavat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.