Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: punsha Kje pa je jada? A sem zgrešila oz pozabila da gre na dopust al kako? Evo me, tukaj sem. Ne, žal ni dopust Računalnik nam je crknil, moj je bil pa zdaj cel teden v Luxemburgu in je še prenosnika vzel s sabo, tako da sem bla čist odklopljena od sveta. Pa še na Jelovico na vikend smo šli z mojimi, tko da sem bla v divjini ... haha. Lara, bravo za Kristjana, evo, se je mulc lahko naučil, hahaha GH - jaz bom začela z uvajanjem, ko pridemo z morja - to je okoli 15.8. Bo skor 6 mesecev stara. Zaenkrat ji pa dajem zvečer riževo kašico - od Hippa - Baby's first milk pap. Ful jo ma rada, veliko rajše kot mleko. Poje zdaj okoli 160 ml te kašice. Mleka pa včasih samo 90 ml na obrok. Sem jo včer vagala, ima 5,5 kg. Bolj slabo se redimo - okoli 17 g na dan Ja jest ne morem pomagat, noče jest, nič kaj ni lačna, miga pa skoz, tako da ni variante, da se sploh kaj zredi. Je pa še kar taka jokica, da je noro. Zdaj bi se skoz samo nosila. Pa ne bila na miru v naročju. Nosila, dobesedno. Jao. In če jo kam odložim, je pa takoj tak užaljen jok, da je kar groza Sem spet kar malo živčna ... hm. NIč, šibam, je že jok, moram naredit za jest, pa malce pocrkljat, hahaha. Lepo se imejte v tej poletni vročini ... mene pa že drug dan glava boli hehe, dobrodošla v klub "nošenčkov". Danes sem šla po LJ in sem v eni roki nosila pupo, z drugo pa vozek porivala. Še dobro, da je okreten... Ampak je ni težko nosit, ker lepo nasloni glavico na mojo ramo in opazuje svet za mano in neskončno uživa. Jaz pa tudi, ker se tako lepo carta . Ja naš mulc zdej obvlada mato u nulo. Tko vsaj pravi...
|