|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
21.6.2010 23:03:03   
Smrketa13
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Ravnokar sem pojedla konzervo tune in upam, da ne bo mleko drugačnega okusa in ga bo mala zavračala.

Jest jo tut jem. Pa ni nobenih težav...sem ful velik fan tune, sam sem jo zdej ful zmanjšala zaradi visoke vsebnosti živega srebra. Jem jo sam še enkrat na 14 dni. Men je P na začetku rekla, da nej se izogibam suhega mesa in majoneze (zaradi salmonele). Pa se mi že 1 teden fuuuul lušta francoska solata. Dons sem jo mal pojedla. A vi se tega izogibate?

zaenkrat se še lepo futrava user posted image . Ne vem pa v kolikem času pride okus v mleko. A kera ve?

P  mi je rekla, da po 4-ih urah

< Sporočilo je popravil Smrketa13 -- 21.6.2010 23:08:53 >

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.6.2010 6:03:58   
kora33
jutro...še urco in pol...pa bomo dopolnili 5 mesecev......braaaaaaaavo
no tud naša noče kej drugega se razen zize...sem jo hotela s čajem...za žejo....ker je mela manije in je jokala pr hranjenju...pa sem mislila...da so pač bolj prazni...bomo pa za žejo čaj...pa sploh ne zna po flaški pit...se z dudo igra in jo stiska z dlesni...ha ha ha...po žlički pa itak ne gre...bo pač zizek....dokler bo....
lp

sreča je

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.6.2010 7:36:14   
smuki
jutro punce...

Sem danes mal user posted image , ker se mi je mala spet zbujala na 2 uri, začela pa že ob enajstih... Pa bi bilo še vse OK, če bi potem zaspala... ne, ona vriska v postelji ob dveh zjutraj. In ona še vedno čist naspidirana, jst se pa vlečem kot megla.

Že včeraj sem naznanila, da sem postala zopet teta!! Joj, kak sem vesela!! Rodila je moja nečakinja, ki je imela non stop težave čez nosečnost - ni da ni, vsi smo držali pesti, da bi zdražala vsaj do 7ega meseca, no potem je bila pa kar 9 dni čez rok, pa še to ni hotel ven in so ji po 12ih urah naredili carski rez. In dobili smo takega malega štrukla... komaj čakam, da ga vidim.
Pri nas bo zdaj kr veselo, ko bosta tekala dva mala navihančka... ampak naša bo itak šefica user posted image

Aja, pa še nekaj... mi imamo doma še enega dojenčka in to mačjega. Tolk mam dela zdaj, da ne naredim nič po hiši (še dobro, da mi je včeraj crknil likalnik). Mala skoz gleda kje je in ji skoz nekaj maha, muca pa itak, ko vidi, da se nekaj premika, bi bila skoz pri njej. Ampak za enkrat ful gledam, da niso skupaj, A kot vrag, bi bila muca samo tam, kjer leži ona - v njenem ležalniku, na njeni dekici... Komaj čakam, da dobimo še eno muco, pol pa ven z njimi...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.6.2010 9:35:12   
mucica2
Čestitke Nani za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.6.2010 9:39:46   
mucica2

Aja v petek je pa moja dobra prijateljica rodila fantka Tilna. Sm ga šla v soboto gledat. Joj kaka majhna štručka, nisem mogla verjet, da je bla Manja kdaj tako majhna (pa se je rodil težek 3330 g, 51 cm velik, 35 OG, Manja pa je bila ob rojstvu 3300, 51 cm, 35 OG). Tako da sta praktično enaka ob rojstvu, pa še laskov je imel tok kot Manja. Joj čist sm se raznežla. Zdej sm pa vidla kako je že moja biba zrastla user posted image (prava velikanka napram novorojenčku user posted image )

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.6.2010 9:42:04   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

jeeeeeeeeeeeeeeeeeee... jst sem pa danes spet postala teta ("topla teta")!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.6.2010 10:02:49   
niwci
Mi pa gremo zdej po drugo pikico, pa pogledat, koliko smo zrasli.

Govor- se strinjam, da je treba z otroci lepo govorit, samo kaj ko je tako sladko se malo popačit n to že avtomatsko narediš. Se bo treba še bolj potrudit user posted image

Čestitke teti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.6.2010 10:49:08   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

jutro punce...

Sem danes mal user posted image , ker se mi je mala spet zbujala na 2 uri, začela pa že ob enajstih... Pa bi bilo še vse OK, če bi potem zaspala... ne, ona vriska v postelji ob dveh zjutraj. In ona še vedno čist naspidirana, jst se pa vlečem kot megla.

Že včeraj sem naznanila, da sem postala zopet teta!! Joj, kak sem vesela!! Rodila je moja nečakinja, ki je imela non stop težave čez nosečnost - ni da ni, vsi smo držali pesti, da bi zdražala vsaj do 7ega meseca, no potem je bila pa kar 9 dni čez rok, pa še to ni hotel ven in so ji po 12ih urah naredili carski rez. In dobili smo takega malega štrukla... komaj čakam, da ga vidim.
Pri nas bo zdaj kr veselo, ko bosta tekala dva mala navihančka... ampak naša bo itak šefica user posted image

Aja, pa še nekaj... mi imamo doma še enega dojenčka in to mačjega. Tolk mam dela zdaj, da ne naredim nič po hiši (še dobro, da mi je včeraj crknil likalnik). Mala skoz gleda kje je in ji skoz nekaj maha, muca pa itak, ko vidi, da se nekaj premika, bi bila skoz pri njej. Ampak za enkrat ful gledam, da niso skupaj, A kot vrag, bi bila muca samo tam, kjer leži ona - v njenem ležalniku, na njeni dekici... Komaj čakam, da dobimo še eno muco, pol pa ven z njimi...

Ja super, bo imela tvojauser posted image družbo user posted image user posted image user posted image
O, mali user posted image so pa tud takoooo fletni, jaz bi takoj imela enega. Mamo velikega mačkona, ampak je tud lušten. Ampak naše user posted image si še ogleda ne. Je pa tud hodil spat v njen ležalnik pa igralni center, previjalno ... pa sem mu takoj dala vedt, da to ni prav user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.6.2010 10:51:22   
Jada82

Aja v petek je pa moja dobra prijateljica rodila fantka Tilna. Sm ga šla v soboto gledat. Joj kaka majhna štručka, nisem mogla verjet, da je bla Manja kdaj tako majhna (pa se je rodil težek 3330 g, 51 cm velik, 35 OG, Manja pa je bila ob rojstvu 3300, 51 cm, 35 OG). Tako da sta praktično enaka ob rojstvu, pa še laskov je imel tok kot Manja. Joj čist sm se raznežla. Zdej sm pa vidla kako je že moja biba zrastla user posted image (prava velikanka napram novorojenčku user posted image )

Joj, to je pa čist res. Naši so stari šele 4 mesece, pa smo že pozabili, kako so bili majhni kot novorojenčki. To ti res takoj uide, pa nisem verjela, ko so mi pravili. Teli otroci takooo hitro rastejo .. user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.6.2010 11:32:18   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Ravnokar sem pojedla konzervo tune in upam, da ne bo mleko drugačnega okusa in ga bo mala zavračala.

Jest jo tut jem. Pa ni nobenih težav...sem ful velik fan tune, sam sem jo zdej ful zmanjšala zaradi visoke vsebnosti živega srebra. Jem jo sam še enkrat na 14 dni. Men je P na začetku rekla, da nej se izogibam suhega mesa in majoneze (zaradi salmonele). Pa se mi že 1 teden fuuuul lušta francoska solata. Dons sem jo mal pojedla. A vi se tega izogibate?

Ma, jaz jem vse sorte rib, tudi tuno - pa ni problema. Jem kar bolj ali manj vse. Samo v soboto, ko sem se totalno nabasala češenj je nastala huda težava - malo je tako zvijalo, kot je ni še nikoli. To so pa češnje, moja šibka točka user posted image .

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.6.2010 11:34:05   
Tinca Malinca

Čestitke Nani za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  To je šele jubliej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
22.6.2010 11:35:03   
Tinca Malinca

Mi pa težko čakamo mojega nečaka. Rok je 3. 7. user posted image user posted image user posted image  Samo še malo, pa bomo imeli še enega cartavčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
22.6.2010 11:38:37   
Tinca Malinca
Dskubin user posted image user posted image user posted image , ni druge, zastava je važna. Se pa strinjam s tvojim načinom govorjenja - otroku nič ne koristijo razna popačenja.

Vaney, ti pa le varno! To niso heci ... A Seks v mestu je dober film? Sem slišala same kritike. Zadnjič sem poskušala mojega user posted image  prepričat, da bi ga šla gledat - neuspešno user posted image user posted image user posted image .
Ne vem pa, če mi bo kam uspelo v bližnji prihodnosti - tamala ne zaspi več brez mene, pa četudi me samo gleda od daleč ... kr neki user posted image .

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
22.6.2010 12:54:20   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca
A Seks v mestu je dober film? Sem slišala same kritike. Zadnjič sem poskušala mojega user posted image  prepričat, da bi ga šla gledat - neuspešno user posted image user posted image user posted image .
Ne vem pa, če mi bo kam uspelo v bližnji prihodnosti - tamala ne zaspi več brez mene, pa četudi me samo gleda od daleč ... kr neki user posted image .

Ja men je bil fajn film user posted image

Sam če pa tamala ne zaspi brez tebe boš pa težko šla gledat, je kar dolg film pa še mal reklame prej, mislim da skor tr ure traja vse skup...mal manj kakih 10 minut manj kot tri ure...

moja je pa danes zaspala nekaj čez devet (9.15) in spala do 12h...

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 3414
22.6.2010 13:05:20   
mucica2

vaney: samo da se je dobro končalo!

ja res....včasih mamo res večjo srečo ko pamet (hvala bogu)

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
22.6.2010 14:15:27   
vaney
Meni je bil film facauser posted image smo se malo nasmejale...samo je bil prvi del vseeno boljšiuser posted image glavno, da smo šle malo same ven. Na srečo naša mala mis zaspi sama, edino utrujena mora bit, sita, previta in dudo mora imet. Včasih ji pade ven stokrat in rabi 1 uro za zaspat, včasih pa sploh ne pade ven. V nedeljo sem jo zrihtala, preden sem šla in je zaspala že ob 18.30, je bila ful utrujena, še flaške ni mogla več v naročju spit, jo je spila v posteljici (240ml), zaprla učke in to je bilo do 7h zjutraj touser posted image res je pridna glede spanja...in potem tudi jaz lahko brez večjih težav kam grem. Jo pa brez problema lahko da spat tudi ati ali babica... Anžeta je pa ati zrihtal, pa tudi ni imel veliko posla, ker je Daša že spala, ko sem šla. Jaz pač rabim malo pavze, potem boljše funkcioniram in, mogoče se bo kateri zdelo mamo mimo, ampak vsaj 1x na teden grem na kavo s kolegico brez otrok za urco, dve, mož isto...malo pavze paše obemauser posted image

Če pa user posted image želi samo mamico oz. zaspi izključno samo ob mamici, je pa seveda situacija drugačna...ampak tudi to bo minilo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
22.6.2010 19:32:59   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Če pa user posted image želi samo mamico oz. zaspi izključno samo ob mamici, je pa seveda situacija drugačna...ampak tudi to bo minilo...

O, upam, da res! Zdaj že spančka ... ampak SPET ni šlo brez mene ...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
22.6.2010 20:08:25   
vaney
Tinca Malinca, saj vse mine...še prehitro...čez par let bomo pa stokale, da nočejo več mamice zravenuser posted image user posted image (ne vem, kateri smeško je bolj primeren)

Jaz sem pa danes namontirala na voziček športni del in zdaj je Daša važnauser posted image ampak je v košari lepše spala. Popoldne smo šli na sprehod in je težko zaspala notri, ker ni bilo rahlo zatemnjeno, pa še vsak kamenček je čutila, kar je bilo v košari malo omiljeno. In še zvočno je bila malo bolj izolirana, kar zdaj ni in je kar rabila čas, da je zaspala...saj se bo navadilauser posted image

Danes sem prvič delala domač sladoled iz gozdnih sadežev, pa bomo jutri videli, kaj sem spacala skupaj...upam, da bo užitenuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 3418
22.6.2010 21:01:07   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

tok me hrbet boli... še najbolj če za računalnikom sedim user posted image

Še mal telovadbe pred spanjem user posted image , pa bo mogoče mal boljš.

ja verjetno.... da razmigam tele moje stare kosti. Bo treba nekaj narest, ne samo jamrat.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
22.6.2010 21:01:13   
Lara73

No, pa smo zrihtale fotko in osebno. Ampak, da ne rečem, kako sem razočarana nad fotko - mala zgleda kot polna luna! Ampak res!!! Pa v resnici sploh ni taka ... user posted image user posted image

tudi naša je na sliki bunkica. No ja, saj ima tudi drugače kar polna lička.

A ne, kako je lahko slika čist drugačna. Naš je bil star 8 tednov, ko smo jo dali delat in je ko mali vampirček: ful mu štrlijo ušesa in zgleda, kot da ima dva zoba user posted image .....sploh si ni podoben!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
22.6.2010 21:03:19   
Lara73
no kino do nadaljnega odpade zame, se še vedno futrava na 2 uri, ponoči občasno na 3. Tudi na kufe ne upam, je čisto odvisna od mene. Za malo igranja je tudi ati dober, kaj drugega pa ne.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
22.6.2010 22:30:10   
Cappy96

tok me hrbet boli... še najbolj če za računalnikom sedim user posted image

Še mal telovadbe pred spanjem user posted image , pa bo mogoče mal boljš.

ja verjetno.... da razmigam tele moje stare kosti. Bo treba nekaj narest, ne samo jamrat.

Lara, nasvet vzamem nazaj user posted image ..... sem se dons dopoldne z malim afnala na igralnem centru in delala sklece, pa me je tako usekalo na sredi hrbta, da sem kar zvezde vidla. Je zgleda boljš nč migat user posted image !

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
22.6.2010 22:33:17   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

slomak, kakšno povezavo z internetom imaš na morju?

hm.. ja preko našega najemodajalca se povežemo z geslom in upor.imenom, moraš pa imeti svoj rutar. To moj bol ve, ga bom še za detajle vprašala user posted image

Kje pa ste na morju?

Vau, super! To pol pri nas odpade, k nima noben okrog nas neta, vsaj da bi vedla.
Mi smo pa na Pagu.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
22.6.2010 22:53:36   
slomak

Dskubin user posted image user posted image user posted image , ni druge, zastava je važna. Se pa strinjam s tvojim načinom govorjenja - otroku nič ne koristijo razna popačenja.

Vaney, ti pa le varno! To niso heci ... A Seks v mestu je dober film? Sem slišala same kritike. Zadnjič sem poskušala mojega user posted image  prepričat, da bi ga šla gledat - neuspešno user posted image user posted image user posted image .

jest sm ga šla tud v nedeljo gledat s prjatlco pa mi je v bistvu bil tko tko, prvi del mi je bil boljši... no v drugem delu pa sploh ne vem v bistvu za kaj se je šlo razn da so ful norih oblek in čevljev reklamiral user posted image ...
drugače pa Tinca Malinca moja tamala tud ne zaspi brez mene in sm mela v bistvu srečo da je zaspala preden sm šla, samo pol se je pa zbujala in je komi spet zaspala je reku moj...Evo dons isto, grem samo do trgovine, ona je spala in pridm nazaj ona že vsa objokana (drugače sploh ne joka) jo dvignem, stisnem in neha jokat... pa ful nočm da se samo name naveže lih zarad tega da jo še moj lahko uspava recimo al pa čuva cel dan če je potrebno.Ne vem kaj jo je pičl, upam da mine. user posted image

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.6.2010 8:02:23   
smuki
slomak - evo tak je tudi pri nas. Jst sploh ne upam nikamo it. Kdor koli drug jo čuva, tudi če je to ati, je cel hudič, če mene ni zraven.
Tud če gre popoldan spat z njo, pa da sem jst doma, ne bo zaspala, zvečer se pa itak carta na zizi.
In tud mene to moti .... ful!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za punčko?
temtem

Zoja (36%)

Rina (1%)

Luna (10%)

Tara (19%)

Lara (29%)

Dunja (4%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!