Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki jutro punce... Sem danes mal , ker se mi je mala spet zbujala na 2 uri, začela pa že ob enajstih... Pa bi bilo še vse OK, če bi potem zaspala... ne, ona vriska v postelji ob dveh zjutraj. In ona še vedno čist naspidirana, jst se pa vlečem kot megla. Že včeraj sem naznanila, da sem postala zopet teta!! Joj, kak sem vesela!! Rodila je moja nečakinja, ki je imela non stop težave čez nosečnost - ni da ni, vsi smo držali pesti, da bi zdražala vsaj do 7ega meseca, no potem je bila pa kar 9 dni čez rok, pa še to ni hotel ven in so ji po 12ih urah naredili carski rez. In dobili smo takega malega štrukla... komaj čakam, da ga vidim. Pri nas bo zdaj kr veselo, ko bosta tekala dva mala navihančka... ampak naša bo itak šefica Aja, pa še nekaj... mi imamo doma še enega dojenčka in to mačjega. Tolk mam dela zdaj, da ne naredim nič po hiši (še dobro, da mi je včeraj crknil likalnik). Mala skoz gleda kje je in ji skoz nekaj maha, muca pa itak, ko vidi, da se nekaj premika, bi bila skoz pri njej. Ampak za enkrat ful gledam, da niso skupaj, A kot vrag, bi bila muca samo tam, kjer leži ona - v njenem ležalniku, na njeni dekici... Komaj čakam, da dobimo še eno muco, pol pa ven z njimi... Ja super, bo imela tvoja družbo O, mali so pa tud takoooo fletni, jaz bi takoj imela enega. Mamo velikega mačkona, ampak je tud lušten. Ampak naše si še ogleda ne. Je pa tud hodil spat v njen ležalnik pa igralni center, previjalno ... pa sem mu takoj dala vedt, da to ni prav
|