Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Evo nas z morja. Smo prišli že med vikendom, ampak z obema ta malima doma ni nič kaj časa za RR. Slomak, tale tvoj kuža je na slikci videt kot mala igračka, v resnici pa je prava mrcina. Kaj si je tvoj mislil, ko sem se ga bala kot mali otrok. Še moj dveletni sine je bil bolj pogumen Ne vem, kakšne debate imate, ker je preveč za prebrat, ampak glede GH pa mene tudi zanima, kdaj boste oziroma ste začele, pa s čim. Jutri pride patronažna, da mi mal pove glede uvajanja GH, potem bom pa vidla. Že tole dodajanje mleka mi ne gre najbolje. Na morju sem začela AP dodajat, ker je mala stalno jokala, kot da ni nikol dovolj sita. Potem sem pa probala po dojenju dodat in mi je 150 ml čez spila Zdaj je pa to že kar stalnica, žal. Zdaj pa moram verjetno še kaj vode ali čaja dodajat, čeprav ne kaže nekega navdušenja. Kaj dajete vašim za pit, tiste ki ne dojite? Grem zdaj v mižule, baterije nafilat. Fuzbal...ja smo gledali . Smola, ni kaj. Ampak vseeno - kapo dol našim! Jaz dajem naši za pit Hippov čaj - kamilica. Tega sem najprej kupila in zgleda se ga je navadila, ji je všeč. Za čaj imam tud drugo flaško z drugačnim cucem (Nukovo, drugač mam Aventove), zato da tud takoj ve, da je to za pit. Ker včas mislim, da je lačna, ji dam za jest, pa noče, pol pa dam čajček v drugi flaši in prav z veseljem vleče. Rada pije,skoz bolj. Sem pa na morju poskusla tud od Hippa komarčkov, kuminov itd. čaj, pa ji ni bil všeč. Tud Frutek jabolko sem ji kupila - ni blo dobr. Tko da smo kar na kamilici
|