|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
24.6.2010 18:50:48   
julieb
Mi smo pa s pregleda, veliki smo 64cm, težki 7690g, dobili drugo pikico, nič jokali, mami sto na uro ponosna.

Gh lahko papamo zelenjavo, čez tri tedne pa že meseka. Šemalo pa itak nadomestimo kosilo z GH.

V glavnnem naš Lionel je današnji zmagovalec, ker pri pikici ni jokal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
24.6.2010 18:55:16   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Evo nas  z morja. Smo prišli že med vikendom, ampak z obema ta malima doma ni nič kaj časa za RR.
Slomak, tale tvoj kuža je na slikci videt kot mala igračka, v resnici pa je prava mrcina. Kaj si je tvoj user posted image  mislil, ko sem se ga bala kot mali otrok. Še moj dveletni sine je bil bolj pogumenuser posted image  

Ne vem, kakšne debate imate, ker je preveč za prebrat, ampak glede GH pa mene tudi zanima, kdaj boste oziroma ste začele, pa s čim. Jutri pride patronažna, da mi mal pove glede uvajanja GH, potem bom pa vidla. Že tole dodajanje mleka mi ne gre najbolje. Na morju sem začela AP dodajat, ker je mala stalno jokala, kot da ni nikol dovolj sita. Potem sem pa probala po dojenju dodat in mi je 150 ml čez spilauser posted image  Zdaj je pa to že kar stalnica, žal.
Zdaj pa moram verjetno še kaj vode ali čaja dodajat, čeprav ne kaže nekega navdušenja. Kaj dajete vašim user posted image  za pit, tiste ki ne dojite?
Grem zdaj v mižule, baterije nafilat.
Fuzbal...ja smo gledaliuser posted image . Smola, ni kaj. Ampak vseeno - kapo dol našim!

Naš pije za žejo pri meni ali pa samo vodo, čaj pljuva in se kremži.
Z Gh sem začela z avokadom in hruško, nadaljujemo s korenčkom in jabolko, naslednje je krompir in bučke, vse prekuhano razen avokada, ker postane grenkega okusa če ga kuhamo.

Navodila pa so za zelenjavo kot npr. brokoli, cvetača, krompir, bučke...

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
24.6.2010 19:09:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Mi smo pa s pregleda, veliki smo 64cm, težki 7690g, dobili drugo pikico, nič jokali, mami sto na uro ponosna.

Gh lahko papamo zelenjavo, čez tri tedne pa že meseka. Šemalo pa itak nadomestimo kosilo z GH.

V glavnnem naš Lionel je današnji zmagovalec, ker pri pikici ni jokal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Lionel !!

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
24.6.2010 20:26:34   
kora33
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Kaj ste videle reklamo od BC. Imajo sedeže od nanie za samo 35 E,pa ga v trgovini kar priporočajo za drugi sedež ali pa za babice. Kakšna so kaj vaša mnenja? Sicer smo za nasže gledali ROmerja, ampak 3,4, jih pa tudi ne moreš kupit, za tistih parkrat, ko se bo v drugem avtu vozila.

Jaz sem slišala, da je Nania zelo slaba... ne vem, tudi v BCju so mi rekli, da pasovi niti približno niso tako kompaktni... Jaz se zanj ne bi odločila...raje bi kupila 1 sedež dober in ga magari premontirala iz enega v drug avto... tako smo tudi naredili pri prvi hčerki... imeli smo 1 avtosedež Romer, največ v družinskem avtu, vsake toliko smo ga naštimali v možev avto in v avto mojega očeta...
Drugače pa smo danes kupili Hauckov vozek-marelo za na morje...znižan iz 129eur na 60eur... user posted image tudi ni preveč ok, če mene kaj vpršate...hrbtišče ni trdno, ampak za na morje bo...bom še kaj podložila pa bo.

papa

tud mi smo kupili to marelo...pa mi je superca....zakaj bi pa moglo bit kaj bolj trdno...sej pa ja ni treba na betonu jim ležat...naša se čist fajn počuti v njem...res....

sreča je

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
24.6.2010 22:30:47   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

a ste videli? v Šparovi igri je naša Manja zadela pleničke za svojo ritko...

čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če pa piše Maja, jst upam da smo to mi user posted image

čakam zdej odgovor od ene kolegice k dela v šparu (sam je na porodniški pa traja)

so že popravla, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee res smo mi !! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

hehe, čestitke... to ti bo prav prišlo... upam le, da fajn prenašate Sparkije...

čestitke user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
24.6.2010 22:33:33   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Nam je pa računalnik crknil - sem zdaj na prenosniku. Moj user posted image je čist živčen, ker je to praktično nov računalnik - ene 2 meseca ga mava zdej, sam ga je po komponentah kupil in sam sestavil. In jaz včer prižgem, se neki napiše in crkne. Valda se nisem zapomnila, kaj je napisalo, tako da zdej moj predragi ne ve, katera komponenta je crknila.
Se bom kar bala uporabljat računalnike ... user posted image

Drugač sva ble pa včer z Izo v Kranju pri kolegici. Smo šle na sprehod, tako kot zadnjič me Gorenjke. In kaj se tokrat zgodi? Tokrat se je pa meni Iza celo pot od centra pa do Qualandie drla ko jesihar (haha, Lara, a ti je znano?! user posted image ). So me ljudje kar gledal. Sam nisem jo pa hotla dat iz vozička. NO, ko smo prišli v Qualndio, sem jo pa mogla dat v naročje, če sem hotla da ne tuli, ker sem mogla v Spar po lazanjo. In to je pa res mučenje. Z eno roko njo nosila, z drugo voziček porivala - prav trpela sem user posted image Takoj, ko smo prišli ven sem jo pa nazaj v voziček dala in je bla dobra. Mulc mali! Prav jezna sem bla! user posted image user posted image user posted image Sem ji rekla, da ne greva več nikamor.

NO ja, dons greva popoldne h moji mamici user posted image user posted image user posted image MI je pa ta kolegica dala še polno enih cot za tamalo, k ma ona 5 mescev starejšo hčerko, tko da smo se fajn oborožili, jupiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem mal v dnevno h tamali (spi kot ta velik) pa h mojemu ... itak bo mogel kmal na šiht user posted image
Se kej tipkamo ....

hehe, ja zeeeloo mi je znano. mi se še vedno nosimo, občasno malo (beri max.10 minut) vozimo. Hrbet pa trpi.... Sem že navajena. Utrjena. Včasih pa besna nase, kako me je mala zdresirala. A ne bi moglo bit obratno?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
24.6.2010 22:33:45   
babajči
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

Kaj ste videle reklamo od BC. Imajo sedeže od nanie za samo 35 E,pa ga v trgovini kar priporočajo za drugi sedež ali pa za babice. Kakšna so kaj vaša mnenja? Sicer smo za nasže gledali ROmerja, ampak 3,4, jih pa tudi ne moreš kupit, za tistih parkrat, ko se bo v drugem avtu vozila.

Jaz sem slišala, da je Nania zelo slaba... ne vem, tudi v BCju so mi rekli, da pasovi niti približno niso tako kompaktni... Jaz se zanj ne bi odločila...raje bi kupila 1 sedež dober in ga magari premontirala iz enega v drug avto... tako smo tudi naredili pri prvi hčerki... imeli smo 1 avtosedež Romer, največ v družinskem avtu, vsake toliko smo ga naštimali v možev avto in v avto mojega očeta...
Drugače pa smo danes kupili Hauckov vozek-marelo za na morje...znižan iz 129eur na 60eur... user posted image tudi ni preveč ok, če mene kaj vpršate...hrbtišče ni trdno, ampak za na morje bo...bom še kaj podložila pa bo.

papa

tud mi smo kupili to marelo...pa mi je superca....zakaj bi pa moglo bit kaj bolj trdno...sej pa ja ni treba na betonu jim ležat...naša se čist fajn počuti v njem...res....

ojla kora... nisem mislila trdo, ampak trdno, stabilno. Za ogrodje ima na hrbtišču ''kosti'' in v ledvenem delu se mi zdi premalo opore...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
24.6.2010 22:41:13   
bili83

papa

zgleda da je bil ful naval... mi smo zadnjega danes iz mb odpeljaliuser posted image  in se vsem ful dopade (mojemu še posebej, ker lahko še kaj drugega da v prtljažnik poleg vozička)user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
24.6.2010 22:43:26   
Cappy96
Neki me heca dons tale RR....bo boljš, da grem spat!

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

a ste videli? v Šparovi igri je naša Manja zadela pleničke za svojo ritko...

čestitke!

če pa piše Maja, jst upam da smo to mi

čakam zdej odgovor od ene kolegice k dela v šparu (sam je na porodniški pa traja)

so že popravla, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee res smo mi !!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

hehe, čestitke... to ti bo prav prišlo... upam le, da fajn prenašate Sparkije...

čestitke user posted image

Čestitaaaaaaaaaam, mucica! Bravo in upam, da bodo mali ritki pleničke ugajale !

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
24.6.2010 23:06:22   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Evo nas  z morja. Smo prišli že med vikendom, ampak z obema ta malima doma ni nič kaj časa za RR.
Slomak, tale tvoj kuža je na slikci videt kot mala igračka, v resnici pa je prava mrcina. Kaj si je tvoj user posted image  mislil, ko sem se ga bala kot mali otrok. Še moj dveletni sine je bil bolj pogumenuser posted image   

hehe, mah tale naša psička k da bi bla labradorček ne pa staford user posted image , tolk je prijazna, tuki pred blokom mamo polno otrok pa se je noben ne boji, za razliko od starejših, ah nč bat nč ni reku, sej mamo sosede k se bojijo na splošno psov pa nimaš kej...
mavo a greš pol še kej na morje?
mucica bravo za Manjo user posted image ... no mi jutri gremo v Olimje pa upam da se kej vidmo ...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.6.2010 0:23:33   
mavo
Slomak, na morje gremo konec julija pa do konca avgusta.
Mucica, čestitke za pleničke. Če ti bodo pa viška hodile, jih pa za drugega prihrani.user posted image

Jada, tole z drugačno flaško za piti je pa ideja za probat. Sem kupila kar v Millerju čaj za dojenčke, takega v filter vrečkah - koromač. Tisti instant v prašku mi ne dišijo najbolj, sploh hippovi, ker so menda sladkani. Sicer bom pa najverjetneje kar vodo še naprej največ ponujala. Saj itak vmes tudi dojim, tako da se v skrajni sili tam odžeja. Pa patronažna je bila danes pri meni glede uvajanja GH. Je rekla, da po najnovejših navodilih menda lahko že takoj začneš tudi z mesom in ribamiuser posted image . Sva potem prišli do tega, da je vseeno bolje še malo s tem počakat in začet z riževimi kosmiči (pa ostale neglutenske zadeve: proso, ajda, koruza), zelenjavo in sadjem. Z ribami bom pa jaz raje počakala do enega leta, tako kot pri Matevžu. Nekje po šestem mesecu še jogurte, skutke... pa počasi tako naprej.
Mah, saj ste to temo verjetno že obdelale, medtem ko me ni bilo, vendar ali je katera dobila ful drugačna navodila od teh?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.6.2010 8:08:12   
dskubin
Tu v Angliji po tanovem tudi propagirajo dojenje do 6m, potem pa dodajanje hrane, ki jo narekuje otrok. Pol nekje pri 6m, ko otrok že sam sedi in lahko prijemlje hrano in si jo sam nese v usta, začneš kar s koščki hrane, oni temu rečejo finger food. Nič pasiranja user posted image Pa umetno mleko do 12m, ampak ne, tu sem pa prepričana, da bo kot pri ostalih 2, ko se prenehamo dojit, bomo prešli na kravje mleko, sveže, nehomogenizirano. Gotovo, da pri 8ih al 9ih mesecih ne bom začela uvajat prilagojenega mleka.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.6.2010 8:28:11   
Kati81
Meni je rekla da mlečnih izdelkov ne do 10 mesecev, mleko pa ne do 1 leta. Sam to se bom jaz kar mal po svoje ravnala tko kot sem delala pr Kaji, ml. izdelki nekje okol 7 meseca , belo meso lahko tudi okol 6 mesecev. Gluten med 6 in 7 mesecem.

Jaz imam čaj od Nestleja, alete v prahu je brez sladkorja, sam mora biti tisti od 1 tedna naprej. Ostali imajo sladkor.
Sam ta čaj imam jaz sam za nujne stvari, ko ne morem skuhat. Drugače jaz sama kuham čaj, iz semen, kumine, janeža, mal majarona in kamilice.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.6.2010 8:47:08   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Jaz imam čaj od Nestleja, alete v prahu je brez sladkorja, sam mora biti tisti od 1 tedna naprej. Ostali imajo sladkor.

jaz imam tud ta čaj....ji ga najprej nisem hotla dajat k sm misla da je sladkan, pol sm pa ugotovila da ni...tako da ga ji dajem....velik vode pa čist mal čajčka user posted image (ji je pa tud voda dobra, vse spije kar ji daš, upam da bo tako tud pri hrani, da ne bo zbirčna)

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.6.2010 8:48:09   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak
mucica bravo za Manjo user posted image ... no mi jutri gremo v Olimje pa upam da se kej vidmo ...

kir dan bi se pa pol dobl? tok da vem....a v nedeljo bi vam blo kul....gremo malo jelenčke pogledat user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
25.6.2010 8:57:42   
Tinca Malinca
Juhuuuuuuu! Mi gremo pa na morje user posted image user posted image user posted image - sem tudi jaz kot Punsha - tako kot otroci. Samo za 3 dni gremo malo sprobat, kako se obnese, če gremo kam na počitnice. Pa še moja starša gresta zraven, da mogoče celo bo kaj od počitnic user posted image user posted image user posted image .
Jutri bomo stari 4 mesece in z mamo sva zmenjeni, da bova tamali poskusili dati malo bučke ali pa korenčka. Jeziček ji sicer še sili ven, ampak ko vidi nas, da jemo, se začne tako slinit, da naredi celo poplavo. Da ne govorim o tem, kako bulji vame, ko jem - mi je prav nerodno user posted image . Kaj pa vem, poskusili bomo, pa bomo videli ... če ne bo šlo, bomo pa še malo počakali.

Mavo, Kati, Dskubin, Julieb - hvala za vse nasvete glede uvajanja GH user posted image user posted image user posted image . Bodo prišli še kako prav, sploh meni, ki mi je to vse novo. Sploh to glede kravjega mleka in glutena - po moji "kmečki logiki" je bolj pametno vse te stvari uvesti postopno in čim prej. Je pa res, da ima moj user posted image intoleranco na laktozo in njegova mama občutljivost na gluten ... user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
25.6.2010 9:45:30   
niwci
Mucica cestitke za plenicke! user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa v BC narocili nov vozek, tisti k je bil znižan za 40%. Je isti k naš, samo da našemu bodo do konc poletja gume še bolj razpokale, pa mogoče še katera počla in ga bomo že preplačali. Zdej smo za novi šlavfek dali 20 E!!!! Haloooo. Da zamenjam vse 4, je to samo za šlavfe 80E, kaj pa še gume??? Pa bomo meli tastarega za doma, po gmajni, tanov bo pa fensi za v mesto user posted image .
Smo tudi mi mislili, da bomo marelo kupili, zdej je pa ne bomo, ker smo si novga privoščli.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
25.6.2010 14:36:47   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: julieb

Bravo Lionel !!

Podpis! user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.6.2010 21:42:36   
kora33
no jutri gremo pa mi na morje..............
upam da bomo vožnjo dobro prenašali in sploh spremembo okolja...
lepo bodte...pa se slišmo čez dva tedna....
papapapa

sreča je

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
26.6.2010 10:28:52   
mucica2

no jutri gremo pa mi na morje..............
upam da bomo vožnjo dobro prenašali in sploh spremembo okolja...
lepo bodte...pa se slišmo čez dva tedna....
papapapa

lepo se mejte user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
26.6.2010 10:30:57   
mucica2

Mi smo se pa včeraj potepal po Bledu in Bohinju user posted image
Prav fino je blo, prvič z malo na izletu. Pa je bila pridna, zelo. user posted image

Jada82: tvoji punčki prav nič ne manjka (nič ne zgleda tako suhcena), luškana je zelo. user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
26.6.2010 11:39:32   
Jada82
Hehehe, hvala. Ja sej, men se tud ne zdi, da ji kej manjka, šlaufkov pa res nima. Pa kaj!

Manja je pa tud pravi srček, takoooo pridna je! Si lahko vesela. Sej kot sem rekla, jest sploh ne vem, kako je,če maš pridnega otroka. Če je vmes pridna, sem prav presenečena. Prijetno user posted image user posted image user posted image

Joj, naš mulček pa je začel dajati prst v usta! user posted image user posted image user posted image Palček seveda. Ji ga skoz ven dajem, pa ne pomaga ....

Vidim, da že ful dajete športne dele na voziček. Jaz bom skušala vsaj še 1 mesec jo obdržat v košari, ker tko fajn notri zaspi. Pa nam tečnari, tud če ven vidi - vidim, ko jo dam v marelo, tko da ne vem, če bo kaj razlike. Bom rajš počakala, da bo res fajn sedela.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.6.2010 11:40:29   
Jada82
Kdaj daš otročka lahko prav sedet v vozek? Pri katerih mesecih?

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.6.2010 16:15:41   
twixy
Mamiiiiiiiice.

A se me še spomnite? user posted image user posted image Sej me je kar sram prit na vašo temo, glede na to,da že ene 4mesece nisem bila. Moram proznat,da vam sploh nič ne sledim, ni časa.
Drigače naša biba Lily Sue raste in se razvija. Je pravi dobrovoljček, se samo smeji. Glede na to,da smo na začetku imeli kar nekaj težav z zdravjem in dihanjem (smo bili 14dni v bolnici) je zdaj vse vredu. *trkam*

Nimam zdaj nekaj dosti časa,da bi vam še kaj več napisala ker se Lily prebuja.
Slikic vam še sploh pokazala nisem tko,da jih vam zdaj ene par prilepim user posted image

user posted image             1.mesec

user posted image
2. mesec

user posted image       3.mesec

user posted image       4.mesec

Popolnost.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
26.6.2010 16:41:40   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Mamiiiiiiiice.

A se me še spomnite? user posted image user posted image Sej me je kar sram prit na vašo temo, glede na to,da že ene 4mesece nisem bila. Moram proznat,da vam sploh nič ne sledim, ni časa.
Drigače naša biba Lily Sue raste in se razvija. Je pravi dobrovoljček, se samo smeji. Glede na to,da smo na začetku imeli kar nekaj težav z zdravjem in dihanjem (smo bili 14dni v bolnici) je zdaj vse vredu. *trkam*

Nimam zdaj nekaj dosti časa,da bi vam še kaj več napisala ker se Lily prebuja.
Slikic vam še sploh pokazala nisem tko,da jih vam zdaj ene par prilepim user posted image

user posted image             1.mesec

user posted image
2. mesec

user posted image       3.mesec

user posted image       4.mesec

jaz se spomnim user posted image lepo da je zdaj z njo vse ok, je zelo luškana punčka, vidim da je kar konkretna user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

plavanje
tjaShiika

ali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke...

da (72%)

ne (28%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!