Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: slomak IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Jada - joj, joj, joj, pa sem bla že tko vesela prejšnji teden, ko si pisala, kako je postala vaša Iza pridna in nasmejana, zdej pa spet tole. Mogoče pa je bioenergetik res tolk prispeval k dvigu njenih energij, ker se mi zdi, da si napisala že prvič, ko ste šli, da si opazla en majhen napredek. Ampak boš vidla, da bo boljš sčasoma, ti sam tle pojamraj, pa se bomo skupaj malo tolažile, pa bo vsaj za hip malo bolje Ma ja, sej ni da bi govoril. Danes sem čist živce zgubila, ker se je celo dopoldne drla, samo da je bla pokonci oz. zbujena. Nič ni pomagalo, ne nošenje, hrana, duda, igrače, animiranje ... nič. Potem sem jo enostavno dala v spalnico na posteljo in zaprla vrata. Nism mogla več Res, tok sm jezna, vse me mine z njo, še za na morje mi ni za it .... kaj, če skoz joka. Enostavno vsak dan samo komaj čakam, da je ura 8, da jo dam spat in je mal miru. Zdaj pa povejte, a nism res grozna mati Ne vem, kaj pa če so res zobje zdaj? A se vam je kateri otrok ful jokal za zobe? In koliko časa? Ker prej je spala, pa se je v joku zbudila in bila neutolažljiva .... ne vem, pomoje ni samo tečnoba .... Zdej mi pa spi v naročju .... jada sej ne da bi bla ekspert pa vseeno, a so mogoče ušeska? Sm slišala da to ful boli in je tak jok in histerija zarad tega... ne vem samo poskušam ti pomagat najdt vzrok tega joka...loh pa tud da ga ni... Hm, ja, ni slaba ideja, ampak ne vem, najbrž bi se pol kej po ušeskih drgnila ... al pa kej. Pa ponoči lepo spi, nič ne joka, zato dvomim. Če bi jo ušesa bolela, najbrž tud spat ne bi mogla ponoč ... Bolj sumim na zobke, ker je razdražljiva, pa ful ji paše, če jo po dlesni masiram ... kaj pa vem ... Drugače je pa takoooo srakasta, da sva prej oba z zgubila potrpljenje. Fak no. Zdej pa hvala bogu spi .... kar naj še neki časa ... Drugač pa tako usrano vreme spet, da ni za nikamor. Pa to letos res ne morš verjet no. Da bi blo vsaj tko, k je blo včas, en do dva dni dežja poleti, zdaj je pa kar, kadar je dež en teden, al pa dva. Ojej, da smo pol že vsi vsega siti ... Upam, da se počasi izboljša. Sem kupila čolniček, pa bi rada zunaj sprobala, če ji je všeč. Da bi vodo notri nalila in bi blo ko bazenček .... tak mali čolniček je, ful majhen.
|