khurde
|
ojla bejbe, hvala za misli naslednji teden ima posvet z anesteziologom, pa pol operacija in terapija. je pa kar kmalu prišla in upam, da bo zaradi tega vse vsaj malo lažje. zvezdica, sem že zadnjič prebrala, pa pozabila napisat... za službo, naj ti laufa 100 na uro! vrtnica, tudi tebi čestitke za službo kiara, ti pa take piškote pečeš, da človek skor dol pade ... lepo, ful, pa recepti tut mene zanimajo za službo pa držim pesti, drugač se pa v slaščičarstvo prekvalificiraj grem mal pospravit in regrat oprat pa nov telefon imam, sem včer starega polila s kavo in se mi je utopil, ga je moj oče razstavil in ugotovil, da je šlo vezje in da ni šans, da začne delat, edin če ga ne dam na servis... kr neki no, pa sam par kapljic je gor padlo... sem ga pa "podedovala" od njegove punce, ker mi je prejšnjega isa preslinila in premetala... tko da je bil čas, da novega kupim, enkrat na 4 ali 5 let mi pa pripada podaljšat naročniško razmerje pa pol mam še mir, me nič ne gnavijo s popusti in "akcijami", ko me enkrat spet obvežejo s pogodbo