|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
31.3.2010 14:18:48   
symona
Tak, zdaj pa grem na pogreb one punčke, ki se je utopila v vodnjaku. 

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
31.3.2010 15:13:46   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: symona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
31.3.2010 15:18:40   
farfala
ulla a si to mislilauser posted image

http://www.dlogs.org/datoteke/janja_drobez_gibalni_razvoj_otroka_in_razvojna_motnja_koordinacije.doc

Kosilo: zelenjavna juha, skutine palačinke, kompot
Kiara bi imela recept za breskvice in vse kar je iz kokosauser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
31.3.2010 15:27:36   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

farfala, menda je nujno, ja. nekaj let se ze trudi z raznimi vajami, pa ni učinka.
drgač sem pa doma. po 1 tednu zdravja spet vročina. prej je par dni bil samo kašelj. bom šla kar k p, da ni spet kak bronhitis.

kaj pa kakšen kiropraktik?

Britauser posted image user posted image , a ima visoko vročino?

zvezdica ,Patrik je v redu? naš je tud danes spal 3 ure, včeraj (polna luna) pa 15 min.Ta luna res ful vpliva nanj, sploh ne rabim pogledat na kolendar pa vem, kdaj je.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
31.3.2010 15:32:54   
Zvezdica
zvezdica ,Patrik je v redu?

kaj pa vem. Zgleda že, sam jast mam že paranoje da ima pretres možganovuser posted image pa kaj bi lahko bilo pa .....

vsak dan vsaj 1x na bučo pade no:(. res je živahen, ma tole je tu mač.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
31.3.2010 16:43:02   
VRTNICA84
Frfala delala bom v trgovini Klasek za delikateso. Do sedaj še tega nisem delala in upam, da se bom hitro navadila. Ter, da bo vse ok.

Hvala vsem za čestitke za službo.

Danes ponoči sploh nisem mogla spat, ker kak sem se spomnila, da bo mala ostala doma brez mene. Me je zgrabla panika in sploh nisem mogla dihat. Nevem kr na jok mi gre. Upam, da me čim prej mine. Kak pa ste se ve soočle z tem? Kak pa delate? Mislim kakšne delovnike imate?

symona user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
31.3.2010 17:17:12   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: symona

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to so res krute stvari, upam, da me nikoli ne bomo doživele kaj takega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
31.3.2010 17:22:47   
nina166
Zvezdica tudi Daša je bruhala samo enkrat. Celo noč se je premetavala in ful slabo spala, jokala, potem pa je zjutraj ful bruhala in je bilo vredu. Domen pa je bruhal večkrat. Saj bo vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

symona res je zelo žalostno da se dogajajo take nesreče user posted image  user posted image  user posted image . Mene je tudi ful strah, da bi se mojima sončkoma kaj naredilo.

Vrtnica kdo pa jo bo pazil? Jaz delam samo 4 ure, Dašo pazi moja mama, delam pa 100m stran od doma, tako da lahko prideta kadarkoli k meni, pa tudi jaz lahko skočim domov, če je treba. Saj bo, ko se bosta navadili user posted image user posted image user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
31.3.2010 17:22:53   
Ploha
Meta je tud bolna, že od nedelje...kr neki, vročina, tam nekje do 39,3, z noska skoraj nič ne teče, kašlja nič. Včeraj je imela edino eno lice ful rdečo pa v pikicah. Zaprta je. zgleda spet neka viroza.

Pa jest sm vnetje fasala, od česa ne vem, tko da grem jutri k G. Pa upam, da mi bo še morfologijo nardila, ne da se bo spovnla, da ga bo naslednji pregled nardila, čez 4 tedne?? eh...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
31.3.2010 17:38:41   
VRTNICA84
Nina pazla jo bo tašča. Pa vem, da bo dobro pazla na njo in tudi njegova teta in moja mama bojo lepo pazli na njo. Samo vseeno. Sej veš kak je. Vedno te nekaj skrbi. En mesec bo malo krize dokler se ne bomo navadli. Pol pa bo že šlo. Vsaj upam.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
31.3.2010 21:38:33   
khurde
ojla bejbe,

hvala za misli user posted image

naslednji teden ima posvet z anesteziologom, pa pol operacija in terapija. je pa kar kmalu prišla in upam, da bo zaradi tega vse vsaj malo lažje.

zvezdica, sem že zadnjič prebrala, pa pozabila napisat... user posted image user posted image user posted image  za službo, naj ti laufa 100 na uro!

vrtnica, tudi tebi čestitke za službo

kiara, ti pa take piškote pečeš, da človek skor dol pade user posted image ... lepo, ful, pa recepti tut mene zanimajo user posted image  za službo pa držim pesti, drugač se pa v slaščičarstvo prekvalificiraj user posted image

grem mal pospravit in regrat oprat user posted image  pa nov telefon imam, sem včer starega polila s kavo user posted image  in se mi je utopil, ga je moj oče razstavil in ugotovil, da je šlo vezje in da ni šans, da začne delat, edin če ga ne dam na servis... kr neki no, pa sam par kapljic je gor padlo... sem ga pa "podedovala" od njegove punce, ker mi je prejšnjega isa preslinila in premetala... tko da je bil čas, da novega kupim, enkrat na 4 ali 5 let mi pa pripada podaljšat naročniško razmerje user posted image  pa pol mam še mir, me nič ne gnavijo s popusti in "akcijami", ko me enkrat spet obvežejo s pogodbo user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
31.3.2010 21:39:48   
Zvezdica
Zvezdica tudi Daša je bruhala samo enkrat. Celo noč se je premetavala in ful slabo spala, jokala, potem pa je zjutraj ful bruhala in je bilo vredu. Domen pa je bruhal večkrat. Saj bo vse vredu user posted image user posted image user posted image

enako kot patrikuser posted image  

No, od zjutraj ni nič več bruhal. Res je bruhal le enkrat, ampak on še ko je bil dojenček ni ne polival, ne bruhal, ma nič. Zato je tolk nenavadno pravzaprav.

Meta je tud bolna, že od nedelje...kr neki, vročina, tam nekje do 39,3, z noska skoraj nič ne teče, kašlja nič. Včeraj je imela edino eno lice ful rdečo pa v pikicah. Zaprta je. zgleda spet neka viroza.

plohca, za meto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da čimprej mine, sploh pa piomlad prihaja in bo svet veliko lepši user posted image

Sonček, marta, ostale, kje ste?

Ulla, super za nea user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
31.3.2010 21:43:50   
Zvezdica
naslednji teden ima posvet z anesteziologom, pa pol operacija in terapija. je pa kar kmalu prišla in upam, da bo zaradi tega vse vsaj malo lažje.

super za mami. Držim pesti da bo vse ok. user posted image

grem mal pospravit in regrat oprat user posted image pa nov telefon imam, sem včer starega polila s kavo user posted image in se mi je utopil, ga je moj oče razstavil in ugotovil, da je šlo vezje in da ni šans, da začne delat, edin če ga ne dam na servis... kr neki no, pa sam par kapljic je gor padlo...

o regrat ...jast bi tudi. pa tu je že vse pobrano pri nas.

Super za telefon. Jast si moram tudi kaj kmalu novega omislit. Sam je drag k user posted image pa čakam, da biznis mal zalaufa.
Khurde hvala za lepe želje.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 23:00:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
1.4.2010 7:33:27   
Jancci
Jutro! user posted image

Vsem bolančkom en user posted image in  user posted image

Zvezdica ne vem, če sem spregledala ... a ti zdej čelade prodajaš al kej drugega??

Vrtnica tebi tut čestitam za službo. Jest sem imela tut mal težav kako bo mala prenesla, da me ni.. pa sem vidla, da sem mela težave zaradi sebe. Ona se ni kaj dosti sekirala. Parkrat je mal do vrat odpuzala in govorila mam, mam, mam,... pa so jo hitro zamotili. Je pa en teden pri tašči in tastu in en teden pri moji mami. Nimamo nobenih težav. Ko se enkrat navadiš na drug ritem zadeve kar laufajo. Ko pa smo bili en teden na smuačnju skoraj cele dneve skupaj, pa sem imela potem prvio dan v službi zopet malo krize. Zdaj sem pa že spet čist ok. Tako, da to, da te malo panika grabi je čist normalno. Sej bo vse dobro. Boš vidla. user posted image

Khurde jest sem tut rabla telefon menjat, ker je zvočnik nehal delovat. Kriva je bila pa slina od moje hčerke. user posted image Držim pesti za tvojo mami.

Krtekxx kje si ti?

Niia ti zdej spet delaš ane? A Oskarja imaš v vrtcu? Kako se ima?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
1.4.2010 8:50:44   
kiara24
Jutro,

spali kar ok. Mislim, da jo mučijo spet zobki. V vartsvu je ful pridna je rekla, jim kar pleše če imajo kake otroške pesmiceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zvezdica- A ne veš kakšna posoda je to? Ja pa še to ali si dobila pošto od mene, sorry k je tolk časa trajalo.

Syomna- ok ti bom poslala po ZSju.

Farfala- ti napišem na ZS.

Vrtnica- super si dobila službo.... wau

Ploha- dobro opravi pri G. Jaz ga imam tudiuser posted image

Khurde- ja bi se takoj, ker me veseli peka pa smisel imam za dekoracijo....a ti pošljem na ZS. Ali te zanima kaj konkretnega ali vse kar smo pekli.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
1.4.2010 9:07:46   
Jancci
Kiara a je vama tut ratalo??  user posted image
Kaj pa si ti po izobrazbi oz. kje iščeš službo?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
1.4.2010 9:23:15   
kiara24
Jancci- ne ne, jaz imam pa pregled po posegu... če je vse ok. Ni nam ratalo in nam trenutno še ne sme! Na žalost. Po poklicu sem kozmetični tehnik in iščem sedaj bolj v tej smeri.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
1.4.2010 10:26:55   
nina166
Dan!

Zvezdica super da ste vredu. To so baje neke enodnevne viroze...sem od večih slišala, da so jo imeli. Tudi Daša ni nič polivala ko je bila mala. Zdaj pa če že bruha, potem res veliko, tako da vse zbruha, potem pa je mir.

ploha user posted image user posted image user posted image  za Meto, da se čimprej pozdravi

Vrtnica potem pa ti res ni treba skrbet. Če bi šla v vrtec in bi jo mogla uvajat, pa če bi se zjutraj jokala, bi bilo slabše. Če pa jo bo pazla tašča pa sem sigurna da bo zelo lepo skrbela zanjo. Kakšen mesec ti bo mogoče malo hudo, potem pa se boš navadila. Mala bo pa tudi uživala...babice svoje vnuke navadno malo bolj razvajajo user posted image

Jancci saj navadno imamo starši večjo krizo, ko gredo naši otročeki v varstvo. Otroci se kar hitro navadijo, veliko prej kot pa mamice user posted image

Pri nas je pa sonček user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
1.4.2010 13:23:54   
krtekxx
user posted image jaz sem pa kar doma. Brita se še zmeraj ni znebila vročine, jaz sem pa tudi od viroze čisto povožena. No, zase porabim ene 100 robcev na dan, zanjo kak deci fiziološke. Jutri upam grem spet v službo. Mi gre prav na živce da so prazniki in se potem življenje kar ustavi in ne moreš nobene reči skoordinirati.
Ploha, te občudujem, da napišeš tako mimogrede, da ima Meta že 3 dni ene 39,3...kaj bi dala, da bi jaz bila tako cool.
Kiara, če maš pa tak poklic, potem bi se lahko specializirala za striženje nohrov malčkov - jaz bi dala marsikaj, da bi pri naši princesi to opravil namesto emne - se vedno dere tako, kot da bi ji prste rezali stran. Sam ne mi rečt, naj to naredim v spanju, ker se zbudi že, če muha mimo prileti.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
1.4.2010 14:19:35   
Jancci
Sam ne mi rečt, naj to naredim v spanju, ker se zbudi že, če muha mimo prileti.

Umiram!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
1.4.2010 15:50:36   
Ploha
dejte mi mal svetovat,...kako izgledata 5 in 6 otroška bolezen...nekaj berem pa nsim čist zihr...

5. otroška bolezen: ni vročine, kar naenkrat pikice??

6. otroška bol. : vročina 3 dni, pa po končani vročini pikice??

ker meta je mela zdej od nedelje vročino, sicer je zutri bla skoraj brez (ne vem ker nisem stalno merla) popoldne pa ji je začela naraščati in zvečer dosegla vrhunec, pa potem ponoči je še imela. No danes pa je brez vročine, in ima za učeski rdečo, pa po spolovilu ima fleke, pa po ličku, pa po trebuščku drobne pikice, samo tega je res malo po trebuščku tam nekje 2x2 cm....

pa nekej sem brala da so nevarne za nosečnice???

ajoooj...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
1.4.2010 15:51:53   
Zvezdica
Zvezdica- A ne veš kakšna posoda je to? Ja pa še to ali si dobila pošto od mene, sorry k je tolk časa trajalo.

ne nevemuser posted image Dobila :) pol kak zs napišem, zdaj neki delam:)

Zvezdica ne vem, če sem spregledala ... a ti zdej čelade prodajaš al kej drugega??

jancci, delam neki druzgauser posted image , (malo bolj donosnega kot so čeladeuser posted image ).  čelade so biel takratni navdih in je bilo to bolj za usput. Se pa kar prodajajo moram rečtuser posted image

vezdica super da ste vredu. To so baje neke enodnevne viroze...sem od večih slišala, da so jo imeli. Tudi Daša ni nič polivala ko je bila mala. Zdaj pa če že bruha, potem res veliko, tako da vse zbruha, potem pa je mir.

hvala nina :) Vse je ok. Mali je očitno bruhal le zaradi šlajma, ker vsakič ko se nabere tam nekje kjer moti ga sili na bruhanje. Amapk on to kar dol potisne...fuj

No, zase porabim ene 100 robcev na dan, zanjo kak deci fiziološke. Jutri upam grem spet v službo. Mi gre prav na živce da so prazniki in se potem življenje kar ustavi in ne moreš nobene reči skoordinirati.

za vaju dve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
1.4.2010 15:53:16   
Zvezdica
ker meta je mela zdej od nedelje vročino, sicer je zutri bla skoraj brez (ne vem ker nisem stalno merla) popoldne pa ji je začela naraščati in zvečer dosegla vrhunec, pa potem ponoči je še imela. No danes pa je brez vročine, in ima za učeski rdečo, pa po spolovilu ima fleke, pa po ličku, pa po trebuščku drobne pikice, samo tega je res malo po trebuščku tam nekje 2x2 cm....

pri peti je 4 dni vročina, pol full pade, potem pa pikice. To kar ošpisuješ zna bit peta. kok je nevarna za nosečnice ne vem, svetujem da pkl G.

Moji mali meti user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
1.4.2010 16:07:46   
Ploha
evo sem se natančno informirala, meta če je ima sploh ima 6 otroško bol. ki pa za nosečnice ni nevarna...bom pa zdejle G poklicala, čeprav sem danes že in mi je sestra ene pol ure razlagala user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.