|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
30.3.2010 18:16:23   
symona
Kiara, ja bi mela recepte, če se ti da, jih kar napiši.
Danes sva spet bile na fizioterapiji, čez en mesec še spet grevi. Zaenkrat še ne hodi, ji pa dosti več ne manjka, ona kar po kolenih šiba, ne po štirih.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
30.3.2010 20:04:31   
Zvezdica
vezdica, Oskar še kar užiav doma, prihodnji teden pa res začne z vrtcem, ampak bo to čisto drugače, ker zdaj se mi zdi že ful "večji" pa bo po mojem lažje se vklopit v družbo...

Super. Naš tudi uživa, danes je bil z atijem. Očitno jima je bilo obema všeč.

Zvezdica- kaj te zanima od peke breskvice, jurčki, medenjaki, kkokosove kroglice....

joj kiara VSE user posted image . Vse bi imela. user posted image

anes je moj srečen in nesrečen dan, ker sem dobila službo. Srečen je, ker sem jo dobila in nesrečen je, ker ne bova več toliko skupaj z mojo miškico. Sem že kr malo jokala od sreče in od žalosti. Ko se spomnim, da jo bom morala pustiti v varstvo . Pa vem, da bodo lepo skrbeli za njo. Ampak vseeno.user posted image user posted image user posted image

Kak pa ste se ve navadle na ločenost od svojih otrok?

Vrtnica ČESTITKE. Kar se tiče ločenosti je vedno težko, pa vendar ko greš parkrat od doma je lažje. Že zaradi tega, ker ugotoviš, da se ima tvoj otrok v varstvu full fajn in da mu kr paše bit malo stran. In vama bo potem lepše skupajuser posted image

Symona, ko bo pripravljena bo shodila. Ti tudi kmalu začneš s službo a ne?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
30.3.2010 20:43:50   
Zvezdica
Farfala, zate imam nekaj ...malček morčkauser posted image (na hitro pofotkan iz avta)

user posted image

in še nova frizurcauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.3.2010 20:44:24 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
30.3.2010 20:51:21   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

zdaj si pa kot rožicauser posted image user posted image , paše to ja, ja

po taki noči celo uspem že zjutraj kaj napisatuser posted image ...paše ja

zdajle me je pa začelo ful neki grlo boletuser posted image ....kr z nuleuser posted image , komi požiram

Danes je moj srečen in nesrečen dan, ker sem dobila službo.

vrtnica, super za službo....vsak začetek je težak, v službi in da se obe z malecko navadita novega sistema....potem pa vse laufa brez problema in postane samo po sebi umevno, kot da nikoli ni bilo drugače....malecka bo uživala v varstvu in vse bo okuser posted image

Jancci, fajn za prikolico...frajerji ste, uživali boste 100/h

zvezdica, joj morjeuser posted image ....se mi zdi, da sem ga kr zavohalauser posted image .....mali je pa tako pravi lepotkouser posted image ...mi bomo še nekaj časa šparali s frizerjemuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
30.3.2010 20:53:00   
mimi30
mojca, pridna si....tko visoko noseča in še tako aktivna na faksu....držim pesti, da ti uspe kar si si zadalauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
30.3.2010 20:55:28   
sonček33
Patrik, fletko.
Zvezdica, si dobro opravila?

vrtnica, čestitam za službo.

mimi, en čarobni napitek spije, pa si zmagala - med+limona+viski

ulla?

ploha, še negativka?

Krtekxx, žal mi je, da ste spet bolni. PIkapoke za otroke in en objem zate.

Q: Katero čelado in kateri sedež  za  kolo pripoorčate?

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 30.3.2010 20:59:39 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.3.2010 21:29:13   
Zvezdica
Patrik, fletko.
Zvezdica, si dobro opravila?

hvalauser posted image itaq. Tole s tem delom zgleda fantastično:). upam da tako ostane.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.3.2010 21:53:21   
kiara24
čer

zvezdica- mi do 3 let ne bomo imeli tolkle las kot jih imate vi sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Držte pesti jutri imam razgovor za službo, bomo vidlei kaj obetajo v Domžale mora it, pa se bom gotov zgubila.... pol pa še na en konc na uvajnje in bo še moj po Klaro v vartsvo to bo prvič, me zanima odziv od Klare ko se bo prikaza on ne jaz.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.3.2010 22:05:38   
farfala
kiara jaz bi tud imela recepteuser posted image pa za jutri bom držala pesti, ma ful si aktivna z iskanjem službe, sigurno se bo našlo kaj za tebeuser posted image

zvezdica isto sem pomislila kot mimiuser posted image , kar zavohala sem slani zrak in borovceuser posted image user posted image

lepaaaa frizurauser posted image user posted image pa kot da ima svetlejše lase sedaj

vrtnica čestitke!!!user posted image user posted image , kaj boš pa delala?

krtekxx pa mora mož res nujno na operacijo hrbtenice?user posted image , moj zdravnik tega ne priporoča, res samo v nujnih primerih, ker lahko je potem še slabše. Pa tak aktiven športnikuser posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
31.3.2010 7:46:21   
krtekxx
sonček, hamax sleepy je pri nas najbolj preskušen in cenjen (nov stane 81 eur - extremvital), mi prisegamo na met-ove čelade.
farfala, menda je nujno, ja. nekaj let se ze trudi z raznimi vajami, pa ni učinka.
drgač sem pa doma. po 1 tednu zdravja spet vročina. prej je par dni bil samo kašelj. bom šla kar k p, da ni spet kak bronhitis.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
31.3.2010 9:56:38   
symona
Evo, midvi sva že iz sprehoda, zdaj pa spi, jaz pa moram v teh dveh urah, kar bo spala, čimveč narediti. Mogla bi eno čistilno narediti, pa mi ne diši ravno.
Zvezdica, jaz tudi pravim, bo že shodla, ko bo pripravljena, samo eni si pač ne dajo dopovedati in bi jo kar radi silili in za rokice držali, da bi hodila. Samo midva ne pustiva, še posebej tašča vedno to naredi, ko se vidimo in se seveda vedno skregamo zaradi tega.
Tak jutri se pa tudi midvi grevi uvajat v vrtec, meni se je včeraj iztekla porodna in zdaj že koristim dopust, tak da grem 12.4. delat.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
31.3.2010 10:46:55   
Zvezdica
Zvezdica, jaz tudi pravim, bo že shodla, ko bo pripravljena, samo eni si pač ne dajo dopovedati in bi jo kar radi silili in za rokice držali, da bi hodila. Samo midva ne pustiva, še posebej tašča vedno to naredi, ko se vidimo in se seveda vedno skregamo zaradi tega.
Tak jutri se pa tudi midvi grevi uvajat v vrtec, meni se je včeraj iztekla porodna in zdaj že koristim dopust, tak da grem 12.4. delat.

iatq :) Bo že.

Vrtec - uspešno uvajanje želimuser posted image , pa brez solz.

Mi2 danes nisva šla v vrtec, ker je mali pokozlal celo posteljouser posted image . Zdaj pa kot da ni nič. Je, pije igra se normalno. Pojma nimam kaj naj bi bilo.

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
31.3.2010 10:51:12   
symona
Mi2 danes nisva šla v vrtec, ker je mali pokozlal celo posteljo . Zdaj pa kot da ni nič. Je, pije igra se normalno. Pojma nimam kaj naj bi bilo.

Zvezdica, lahko da je viroza, vsaj pri nas v vrtcu razsajajo te enodnevne viroze, ali bruhanje ali driska, in trajajo samo en dan.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
31.3.2010 10:52:27   
krtekxx
Symona, maš prav, bo že shodila ko bo čas za to. Nek "zaostanek" v motoričnem razvoju v zgodnjem otroštvu se na dolgi rok verjetno ne bo poznal. Pri meni se gotovo ni. Jaz sem shodila pri dobrih 15 mesecih. Mi smo jo tik preden je shodila včasih držali za eno roko. Pri tašči in kaki žlati smo pa za pol ure mal zamižali.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
31.3.2010 11:20:20   
kiara24
ojla,

sem iz razgovora, bomo videli kaj bodo sporočili.... ne vem ali bo al i ne.... je bil pa razgovor ubitačen, ker so bila taka vpr. kot da bi šla na ministrstvo delat ne pa tole.....

V gl. sedaj hitro nekaj pojem pol grem pa delat nego, pa depilacijo.....

Moj gre po Klaro.

Za recepte mi povete kam jih napišem, ker nebi tukaj polapa gor k bo  pol ful tega.....

Danes imam predstavitev AMC posode, da mi pokaže kako je treba kuhat... pa vse to.

Se pofočkam še kaj upam, da mi rata.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
31.3.2010 11:40:11   
Zvezdica
Zvezdica, lahko da je viroza, vsaj pri nas v vrtcu razsajajo te enodnevne viroze, ali bruhanje ali driska, in trajajo samo en dan.

upam, da je res eno dnevna. Sicer je bruhal samo zjutraj. Fak je ker nič nisem slišala. Najverjetneje ko sem bila pod tušem. Zdaj spi v vozičku in ga hodim skoz gledat, ker se bojim, da bi bruhal in da ne bi slišala. Kompliciram a ne? Sam jast ko sta otroka bolana sploh ne spim, oz spim takrat ko je mož z njima.

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
31.3.2010 11:40:26   
Zvezdica
sem iz razgovora, bomo videli kaj bodo sporočili.... ne vem ali bo al i ne.... je bil pa razgovor ubitačen, ker so bila taka vpr. kot da bi šla na ministrstvo delat ne pa tole.....

držim pesti zate user posted image

AMC posoda? user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
31.3.2010 11:51:08   
nina166
Dan!

Spali vredu, malo sicer kašljata vendar ni hudega. Vreme pa je ubitačno...jaz sem tako zaspana user posted image

A ve katera kako je kaj Neo, ker se Ulla nič ne javi?

marta kak frajerček je user posted image  user posted image  user posted image

kiara user posted image  user posted image  user posted image  za kahlico

čiščenje zobkov: naša madam pa si jih ful rada čisti...takoj ko vidi, da imam ščetko v roki, odpre usta in čaka user posted image

sonček naša je kak pečen krompir, pa meso z rokami. Z žlico tudi nekaj poskuša, samo ji več kot pol dol pade, pol pa začne še po stolčeku pacat. Samo nikoli noče jest, če nima tudi ona žličke v rokah...tako da sva navadno obe ko pujska predno se ona naje user posted image

marta super za službo user posted image  user posted image  user posted image . Pa držim pesti, da dobiš čimprej še tisti NE zraven user posted image

khurde držim pesti za tvojo mamo. kako pa si ti...verjetno tudi tebi ni lahko? user posted image user posted image

krtekxx user posted image user posted image user posted image user posted image Dajte si čimprej vsi pozdravit.

Farfala user posted image user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
31.3.2010 11:57:12   
nina166
vrtnica čestitam za službo

kiara super keksi...si mi kaj lušte naredila

symona koliko pa ste plačali za morje?

mojca pridna si...držim pesti, da ti uspe še čimveč naredit pred porodom

Zvezdica kaka lepa frizurca...pa še lepši fantek user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
31.3.2010 12:04:00   
nina166
Zvezdica tudi mi smo že imeli to enodnevno virozico z bruhanjem. Naj čimprej mine user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
31.3.2010 12:19:25   
Zvezdica
sonček naša je kak pečen krompir, pa meso z rokami. Z žlico tudi nekaj poskuša, samo ji več kot pol dol pade, pol pa začne še po stolčeku pacat. Samo nikoli noče jest, če nima tudi ona žličke v rokah...tako da sva navadno obe ko pujska predno se ona naje user posted image

ja pri nas je enako, če ga hočem naranit mora imeti tudi on žličko. če ne cvili. in vedno je vse posvinjano. user posted image

Nina, kako je pri vas zgledala ta enodnevna?

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
31.3.2010 12:26:39   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Nina, kako je pri vas zgledala ta enodnevna?

V ponedeljek je začel Domen bruhat, ko sma se spravljala v vrtec. Potem je do enih 13.00 bruhal ful pogosto. Kakor je spil en požirek je šel tako bruhat...pa tudi če ni pil. Potem pa okoli 13.00 je bruhal zadnjič in potem nič več. Se je potem ful razživel, začel skakat, jedel je sicer še vedno bolj malo, ker se je bal da bo spet vse zbruhal. Drug dan je bil čist ok. Potem pa smo v sredo ponoči začeli bruhat še ostali...Daša, jaz in moj. Moj je imel zraven še malo driske, jaz pa malo vročine. V sredo smo bili bolj bogi, v četrtek pa že vsi ok.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
31.3.2010 12:53:12   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

V ponedeljek je začel Domen bruhat, ko sma se spravljala v vrtec. Potem je do enih 13.00 bruhal ful pogosto. Kakor je spil en požirek je šel tako bruhat...pa tudi če ni pil. Potem pa okoli 13.00 je bruhal zadnjič in potem nič več. Se je potem ful razživel, začel skakat, jedel je sicer še vedno bolj malo, ker se je bal da bo spet vse zbruhal. Drug dan je bil čist ok. Potem pa smo v sredo ponoči začeli bruhat še ostali...Daša, jaz in moj. Moj je imel zraven še malo driske, jaz pa malo vročine. V sredo smo bili bolj bogi, v četrtek pa že vsi ok.

sam da je bilo hitro mimo.
Naš je bruhal le enkrat. veliko. Od takrat nič. ampak res nič. Zdaj spi že dve uri, kot ponavadi.user posted image
upam, da tako ostane.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 31.3.2010 12:54:08 >

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
31.3.2010 13:09:44   
Ulla80
oi.

sam da se na hitr javim - mi smo ok, tamau je zdrav ko riba, tist je minilo in od sobote je brez vročine in kot da ni blo ničuser posted image pol pa bod pametn...

mi pa ful neki rr šteka, me kr meče ven, pa počas odpira, groza nouser posted image

zvezdica hvala, sem prebrala, sam ne morm ti tam odgovorit, k mi ne odpre zs-jevuser posted image brezveze....uglavnem se mi je kr zdelo da bo tko, k noben noče nič konkretnega povedatuser posted image sej kul, bodo odvetniki to rihtali, pa bouser posted image

farfala, a se spomneš k si enkrat pripela en link do ene diplomske al doktorske naloge o gibalnem razvoju? a še maš to kje, ker jst ne najdem, pa bi nujno rablauser posted image če maš - prooooosiiiiim user posted image

zde pa letimuser posted image časa ni user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
31.3.2010 13:37:05   
symona
Nina, plačali smo 450 evrov za paket od srede do nedelje, je pa polpenzion.
Kiara, lahko recepte pošlješ po zs.
Kaj kuhate danes? Jaz golaž pa polento zraven, pa veliko skledo solate.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?