|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
2.4.2010 21:47:30   
Ploha
ojla pupe!

Kaj vse nekaj pečete???

Zvezdica: pa vi imate tud same bolančke doma, naj bosta čim prej zdrava oba user posted image drgač pa mi nismo še imeli rote...a je bil Patrik cepljen proti roti??

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
2.4.2010 22:17:14   
Zvezdica
Zvezdica: pa vi imate tud same bolančke doma, naj bosta čim prej zdrava oba user posted image drgač pa mi nismo še imeli rote...a je bil Patrik cepljen proti roti??

ja liam je bil celo zimo ok, sem ravno včeraj mami moji pravila, da kolk fakjn, da ni blo hujšga, evo ti ga nauser posted image

Ne P ni bil cepljen, ker je rota cečpivo le dve leti na trgu, tko da za moje pojme čist nepreverjeno (glede cepiv sem jast itaq frik)

Kako kaj naša tamlada?

Pa hiška, napreduje?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.4.2010 8:15:53   
marta82
Zvezdica Tinej je bil cepljen in je bila zato baje mila oblika (si ne predstavljam kako bi bilo, če ne bi bil) - 3-4 dni driske in bruhanja (iz njega je šlo vse kar je spil, jedel itak ni skoraj nič), nato pa 3 dni vročine (okrog 39). Okužil je vse, ki so bili v stiku z njim (moja mama ki je prenesla naprej svojemu partnerju in babici, en prijatelj, jaz...vsi smo zakuhali in imeli drisko in bruhali - edino moj mož in ena prijateljica sta se izognila, baje sta ubrala najboljšo preventivi - spila sta žganjeuser posted image - priporočamuser posted image ).

user posted image za vse bolanče.

Lepe praznike vam želim, punce.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.4.2010 10:46:52   
Zvezdica
Marta hvala :)

Očitno je blo pri liamu nekaj enodnevnega. Včeraj je 2x bruhal in to je to za zdaj. Na krvi in urinu se ni videlo nič.
Danes bi on že divjal in norel, ma mu ne pustim. In zdaj se kuja. user posted image

Sem mojmu dala en brinjovc, jast nikoli še nisem pila nič takega žganega, ker mi je že vonj bljek. Sem pa včeri 1 dcl terana ko sem jajčka barvala...valjda tdu to štejeuser posted image user posted image user posted image

Kuhala bom bio piščančka v smertanovi omakci, + kus kus + zelena solata. Večerja palačinke, ker sta oba tamala čist nora na njih.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.4.2010 12:07:42   
krtekxx
Oj, takooo sonce, pa frej dnevi, jaz pa povožena kot pes na cesti. Komaj se po stopnicah privlečem, kt da bi imela skale obešene na udih, pa sklepi me bolijo...Upam, da bo bolje, saj traja že od sobote (prejšnje!). Princesa je že dober dan brez vročine, sem jo peljala že mal ven. Je pa kar precej sitna.
Zvezdica, rota in ostale virusne driske so si zelo podobne. Rota je le najbolj popularna. Menda je tako, da bo en driskal in bruhal 3 tedne skupaj, drugi bo pa v enem popoldnevu OK. Ni pravila.
Naša je decembra dobila eno virusno drisko, ki ni bila rota (so testirali, bila je pa tudi cepljena), ki je trajala teden dni - 5 dni je kuhala na 40 in ji vročine z nobeno rečjo nismo mogli zbiti.
Farfala, kiropraktike ipd je moj mož dal skozi že več kot 10 let nazaj. Septembra ima MR, potem bo pa videl.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 3.4.2010 12:09:14 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.4.2010 14:29:21   
farfala
Ojla!

Pirhi pobarvaniuser posted image komaj zdajuser posted image

Mimi in krtekxx pa kako sta lahko med prazniki bolaniuser posted image user posted image in kaj mislita, da vama je? gripa?

zvezdica in kiara super, da ni problemov v varstvuuser posted image user posted image

ploha, a si boljše? pa meta?

Mi smo kar vredu, nič bolani, spimo tud nekakouser posted image , mali bi bil skoz zunaj na travi in zemlji, ampak za lopato mu ni, on kar z rokami vse opraviuser posted image .

LEPE praznike vsem!!!!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.4.2010 16:19:24   
krtekxx
Farfala, ena od otroških viroz. Saj veš, otroci so malo bolj sitni, mi ta stari pa za umret...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.4.2010 17:50:55   
sonček33
Farfala, ena od otroških viroz. Saj veš, otroci so malo bolj sitni, mi ta stari pa za umret...

pa še res je

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 18:08:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.4.2010 18:30:28   
sonček33
Vsem bolnim kup pikapok.

Niia, super za potico.

Jaz sem pekla za Lovra škofov kruh.

Meni ni za sladko, jaz bi zdele prec en kos pice.

Moram pomit po tleh.

Lovre gre zdej spat, je samo pol ure spal...pa cel dan v akciji.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.4.2010 20:27:55   
Zvezdica
Krtexx, ja teh rota je taužntuser posted image žal, ampak Liam je očitno prebolel neko enodnevno virozico z bruhanjem (bruhal samo 2x). Sem prav vesela, ker ponoč je imel še vročino, zdaj je pa k rožica, celo jedel je kosilo in večerjo. je pa res da ga včeraj nisem nič hranila, le pila sva na 5 - 10min  po požirkih.

Patrik ga sračka že ves dan, zgornja leva štirka mu nagaja, pa jajčka smo barvali, pa se letos te naravne barve niso obnesle user posted image ,in je naš liam zadevo rešil. Dokler sem jast patrika previjala in štimala za spat  je pripravil tempere in se zadeve umetniško lotil user posted image

Kje ste zdaj vse? Itaq ne sledim čist dobr, ker je tamal na spidu cel dan. Le odkod ima ta otrok tolk energije user posted image

Farfala, super za spanje. Mi tud zdaj super spimo, celo spet sam zaspi v svoji postelji.

Niia, je ratala potica? Se kaj vidimo?

Sonček, si pomila? Kako se imaš v službi?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 3.4.2010 20:31:46 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.4.2010 20:32:46   
Ploha
ekola....

jest sm tuuud pekla, spet po dolgem času.

Sem nardila medvedove tace, pa niso vse ratale in sem jih preimenovala v odprte školjke user posted image user posted image user posted image polnjene so pa z marmelado in čokolado user posted image

ajsi je dobroooooo...

pa mal sm prala, po tleh pucala,...

ven nisva šle, ker je ful pihalo...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.4.2010 20:45:32   
marta82
Mi smo pa danes doma pojedli samo juho, potem smo šli pa k mojim na velikonočno pojedino - šunka, klobase, hren, jajca, domač kruh, potica ipd. Jaz sem sicer bolj malo jedla, ker sem dopoldan spet bruhala (že drugič v tem tednu mi je želodec tako zagodel - začne me tiščat kot že velikokrat prej, samo da zdaj bruham.user posted image ). Tinej je pa pojedel 3 kose potice in en štrukeljček - nimam pojma kam daje. Najbolj je pa spet užival v peskovniku.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.4.2010 22:12:53   
VRTNICA84
Koliko vi delate v službah? Prosim za odgovore

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
4.4.2010 7:37:46   
sonček33

Časovno? Dejansko?

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
4.4.2010 8:00:59   
Zvezdica
jutro

vrtnica, jast bom načeloma delala tam nekje 5 -6 ur, ker bom delala oz delam od doma.

Sonček, jutrouser posted image Imaš ZS.

Jast sem pa kruh pripravila, zdaj ga bom pekla (nek spešl), pa pasulj bom skuhala oz se že kuha. Bi mogli malo do tašče, samo je imel liam dva dni nazaj vročino pa ne gremo še nikamor.
Takle mamo, nič se ne dogaja, razen to da ga patrik sračka že celo jutro

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
4.4.2010 8:10:53   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Misliš koliko ur? Od 6.00 do cca 13.30 (razen v izjemnih primerih, ko je še popoldan kakšen sestanek s starši, konferenca ipd.).

< Sporočilo je popravil marta82 -- 4.4.2010 8:14:09 >

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 2392
4.4.2010 8:24:57   
krtekxx
Služba: uradno 40 ur/teden. Neuradno pa nisem nikoli seštevala.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
4.4.2010 8:35:11   
sonček33
Neuradno pa nisem nikoli seštevala.

Ker jih je vedno več?
Krtekxx kako ste? Sem vas počekirala na Fbju luštni ste.

Marta, si ti v varstvu?

Zvezdica, thx za link. jaz bom tudi en dan pasulj anredila. G adaš tudi Patriku? Narediš brez mesa?

A ve že dajete kaj svinjine?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
4.4.2010 9:11:18   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Marta, si ti v varstvu?

A ve že dajete kaj svinjine?

Ja zjutraj imam varstvo, potem sem pa svetovalna delavka in nekaj ur dodatne strokovne pomoči imam vmes. Je taka mala šola, da vsak več "zadolžitev", da se nabere za polni delovni čas. Ful je lušno, ker je bolj pestro, vzdušje je super, ob dveh sem doma - ma zakon. Škoda samo, da bo kmalu konec. Točno tako službo bi z veseljem dolgoročno opravljala.user posted image

Svinjino pa Tineju občasno dam (kakšen košček) - sicer je to redko, ker je tudi jaz nimam rada in je potem nimamo skoraj nikoli na jedilniku. Pravzaprav Tinej je že vse, razen oreščkov in medu mu še nisem dala.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
4.4.2010 9:33:23   
khurde
helou,

sam da mal pozdravim user posted image

pa da vam dam tale link, lah se za srečanje zmenimo user posted image user posted image  http://www.arboretum-vp.si/svet-dinozavrov.aspx

tko, šibam, moje dete neki bundo okrog vlač in se mi zdi, da hoče ven

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
4.4.2010 9:36:27   
Zvezdica
Zvezdica, thx za link. jaz bom tudi en dan pasulj anredila. G adaš tudi Patriku? Narediš brez mesa?

ja dam mu pasulj, vedno kuham beli fižol s predhodnim namakanjem (baje manj napenja) in potem 2x pokuham. dodam kumino in janež (ali pa otrokoma ponudim čaj, ker sprosti napenjanje) in je vse ok. Kuham vedno z govedino, ker jast svinjine (razen v suhomesnatih izdelkih) ne jem. Liam itak če je svinjijno jo je le v vrtcu, ker doma je ne pripravljamo, ker nama z mojim ni všeč. liam pa ita sam piščančka ali pa ribe je. patrik je pa načeloma še ni dobil. Razen ko je liamu sunil pizzouser posted image

Marta, mi smo zadnjič med v vrtcu dobili, amapk naš ni za sladkarije, razen tu pa tam za kak piškot ali kinder lado user posted image je pa probal in je bilo vse ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
4.4.2010 12:41:26   
VRTNICA84
Časovno se mislila? Ter če delate nedelje tudi?
Jaz namreč delam od pol sednih do treh ali pa od pol enih do poldevetih zvečer. Imaš samo en dan na štirinajst dni fraj. Pa me zanima če se vam zdi to veliko?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
4.4.2010 13:03:41   
sonček33
Vrtnica ja,se mi di veliko. Pravzaprav ogromno.Predvsem zdaj, ko imaš majhno punčko.

Neposredna povezava do sporočila: 2399
4.4.2010 15:42:03   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Vrtnica ja,se mi di veliko. Pravzaprav ogromno.Predvsem zdaj, ko imaš majhno punčko.

Tudi meni. Ampak žel je veliko služb takih.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?