|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
29.3.2010 21:15:24   
marta82
Da vas še jaz malo pozdravim.... Čer.user posted image

Saj vas tu pa tam pridem prebrat, ampak ne kom entiram kaj dosti, ker enostavno zmanjka časa. Ko pridem iz službe vsako prosto minuto preživim s Tinejem, zvečer pa dam vse od sebe in upam, da bom čimprej zaspala, ker se ob 5.00 vstajam (danes je bila kar kriza, ko se je ura prestavila). Drugače se mam pa fajn. Služba je super, samo v pogodbi bo moral tam pred določen čas en ne stat pa bi bila čisto srečna.user posted image Malo motivacije sem dobila za strokovnega, tak da zdaj zbiram energijo, da se bomzačela učit (najbrž ob večerih pa čez vikend kakšno urico). Tinej je nekaj prehlajen, drugače pa uživa doma z atijem, ob ponedeljkih pa z babico.user posted image Meni čas v službi hitro mine, ampak sem vseeno že deset minut pred koncem v nizkem štartu za šprint k Tineju (no pa možeku tudi).user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
29.3.2010 21:15:43   
khurde
sonček, tko tko... jutri mami peljem na onkološkega, nič dobrega user posted image

kuhanje... kaj si kaj kuhala? jaz sem danes delala šmoren po tem receptu http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=826&offset=20. samo brez jajc, pa namesto mleka sem dala vodo + mascarpone, ker ji mleko nekaj ne naredi dobro. pa še skuto vmes zmešala. in pol pečt v pečico, 180 stopinj; ko se zgoraj zapeče, raztrgaš, dodaš še malenkost olja ali masla in vsake toliko premešaš. pride super rahlo in drobljivo, meni drugač v ponvi nikol ne rata. sem pa dala pirino moko. zraven pa čežano, predtem pa brokolijevo juho. aja, pa ful manj soli, v prve sem dala kot je napisano in je kar malo preveč slano.

jutri pa ne vem. moramo v lj, pa pol mam govorilne na faksu in razmišljam, a naj skuham kaj za s sabo a naj greva kam jest user posted image  sam včas ko je je taka ko en mali pujsekuser posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
29.3.2010 21:18:58   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ploha,  šc šc šc z negativo ..tukaj ti nabijemo pozitive do konca

saj je normalno, da razmišljaš, da bo šlo kaj narobe, to spada v to obdobjeuser posted image

farfala..ja sej kak petek pa tudi paše bit frej

ja,tako vedno pri vsaki stvari - so dobreuser posted image in slabe plati

glede hranjenja sprašujem zato, ker jaz Lovra dejansko še vedno futram ..on sicer je z roko ali tudi z žlico, amapk ne tako , da bi dejansko pojedel kosilo sam ...Korenej obvezno mora biti v njegovi posodici.

pri nas je isto

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
29.3.2010 21:20:52   
sonček33
khurde, žal mi je za mami. želim, da se vse uredi in držim pesti. Objem.

uf tale šmorn - superca..tudi meni v ponvi ne rata tak kot pri babiciuser posted image
vedve kar pejta nekam na kosilo ...skor ne verjamem, da je isa lahko kot pujsek

marta, samo da ti je fajn...tole z nizkim štartom pa mi je znano. Včasih sem vedno po pouku poseela še mal v zbornici, pokelpetala, kavico spila, al smo pa šli v kak lokalček ...zdaj pa letim...vse prej naredim, da le po pouku nič ne ostane...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
29.3.2010 21:24:53   
marta82
Hranjenje: Tinej je sam z roko, z žličko pa ne.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
29.3.2010 21:25:55   
marta82

khurde, žal mi je za mami. želim, da se vse uredi in držim pesti. Objem.

user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
29.3.2010 21:28:01   
farfala
khurdeuser posted image user posted image držim pesti za tvojo mamo, da bo pogumna in čim bolj pozitivna, kolikor se pač da bit v taki situaciji

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
29.3.2010 21:29:25   
khurde
sonček, hvala.

jaaa, veš kako moje dete včas je user posted image  zdej je pogruntala še par stvari:
1. "pljuvanje" čez zobe,
2. razmazovanje po mizi,
3. metanje po tleh,
4. metanje vame (!!!) - to je danes naredila, ampak samo enkrat, upam, da zadnjič,
5. medtem ko je, mora obvezno ali popravit špango ali preverit, če je še gor na glavi,
6. če ima kos kruha ali kaj konkretnega za v roko, si prisloni k ušesom in se dela, da je telefon,
7. ...

tko da... ko se vse to sešteje, pride ven en mali navihan user posted image
user posted image user posted image user posted image

marta, super za službo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
29.3.2010 21:33:13   
khurde
punce, hvala

mah, prejšnji teden je izvedela, da ima kožnega raka in se more zmenit za operacijo... je sicer ful optimistična, sam se mi zdi, da to bolj na ven... vsaj tko, ko je z iso, jo včas malo na jok sili, sam skriva pred nami

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
29.3.2010 22:43:32   
Zvezdica

Zvezdica, u lepo je slišat, da te kdo pogreša ...
a jutri greš na Primorsko? fajn zrihtej

en Q: Koliko vaši malčki jedo sami?

user posted image

Naš je danes jedel sam, včasih pa sploh nič noče razen koščkov...vse ostalo okoli pomeče. Kokr ga piči. ma če je lačen nosi v ustauser posted image

nekje 7x na mesec moramo popoldan za 5 ur dežurat, od tega 2x v soboto ali nedeljo, potem si pa lahko kak petek doma

Patrik je bil spet pri frizerju - hitro eno slikicouser posted image da vidimo manekena

zvezdica jaz bi imela tako službo kot ti - vsak teden malo na morjeuser posted image

aha to so dežurstva. še dobrouser posted image

Ja mali je pravi fletko, ga jutri pofotkam. Farfala, ti kr pejt z mano naslednjič. bova popile kako kavo na sončkuuser posted image

na hitro zmatrana. Klara spi. cel dan me ni bilo od 16tih pa do 20tih oz 20.30 sem bila na tečaju peka drobnega peciva in je bilo super.

kiara full dobr. hitro kake nasvete daj user posted image

Marta super za službo. In a se obeta kaj za daljše obdobje?
Tineju pa user posted image user posted image user posted image

sonček, tko tko... jutri mami peljem na onkološkega, nič dobrega user posted image

khurde, upam na najboljšeuser posted image user posted image user posted image

1. "pljuvanje" čez zobe,
2. razmazovanje po mizi,
3. metanje po tleh,
4. metanje vame (!!!) - to je danes naredila, ampak samo enkrat, upam, da zadnjič,
5. medtem ko je, mora obvezno ali popravit špango ali preverit, če je še gor na glavi,
6. če ima kos kruha ali kaj konkretnega za v roko, si prisloni k ušesom in se dela, da je telefon,
7. ...

joj khurde kok mi je tole znano :)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
30.3.2010 6:45:33   
krtekxx
Alo, jaz sem čist povožena, se ne spomnim, kdaj sem zadnjič spala 6 ur na noč - nisem mislila v kosu, ampak 6 ur per partes... Brita kašlja za pop***, jaz pa tudi, glavo mi bo razneslo od tega prehlada. Glih 1 teden je bila zdrava, no, jaz pa tudi.
Farfala, mene tudi skozi hrani. Ponavadi mora imeti ona vsaj eno žlico, jaz pa tudi in potem daja ona mal sebi mal pa meni v usta. Jaz pa probam čimvečkrat dati njej v usta, saj drugače tole hranjenje traja in traja...že itak traaaajaaaa.
Khurde, boga mama. To sem jaz pri očetu dajala skozi 10 let nazaj. Sicer smo raka uspešno pozdravili, a kaj, ko se je pojavilo toliko drugih bolezni in starost, tako, da ga že nekaj let ni več med nami.
Sonček, ja a ti kaj tvoji učenci nagajajo?
Ploha, a ti hočeš imet prav ohcet, zato to toliko prestavljaš? Pa poročno potovanje? Drgač se da tudi po šihtu v sredo veš?! Ene 10 minut ti vzame, pa še ene 10 minut 14 dni prej, ko se moraš prijavit. Pa še zastonj je. Tud prstanov ti ni treba imet. Preverjeno.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
30.3.2010 6:55:54   
mimi30
Koliko vaši malčki jedo sami?

tisto kar ji dam v roko (jabolko, kruh,...) drugače nič

Ploha, oddala glasuser posted image

ja, jaz sem tudi slišala in videla na tv za bogo punčko, ki je padla v vodnjakuser posted image ...groza res kaj vse se lahko zgodiuser posted image

od tega 2x v soboto ali nedeljo, potem si pa lahko kak petek doma

farfala, ni mi všeč tole dežuranjeuser posted image ....kaj ti pomaga, da si v petek doma, če te v soboto al pa nedeljo niuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

khurde držim pesti za tvojo mamo, da bo pogumna in čim bolj pozitivna, kolikor se pač da bit v taki situaciji

user posted image user posted image

evo, zdaj se je pa špela zbudila.....po parih dneh ponovno prespali celo nočuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 9:02:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
30.3.2010 9:06:41   
farfala
Alo, jaz sem čist povožena,

enako!!!, že drugo noč non stop pokašljeval, se premetoval, zbujal, jokal, jedeluser posted image user posted image .....Sem cela polomljena, išias me je spet začel bolet. Pa še luna nas meče.user posted image

Ponavadi mora imeti ona vsaj eno žlico, jaz pa tudi in potem daja ona mal sebi mal pa meni v usta. Jaz pa probam čimvečkrat dati njej v usta, saj drugače tole hranjenje traja in traja...že itak traaaajaaaa.

popolnoma identično pri nas

farfala, ni mi všeč tole dežuranje ....kaj ti pomaga, da si v petek doma, če te v soboto al pa nedeljo ni

mimi saj meni tud ni všeč, posebej ko sije sonce al pa imamo kak družinski piknik. Ampak upam, da bo kmalu to ukinjeno, ko se preselimo v nove prostore.user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
30.3.2010 9:07:40   
farfala
evo, zdaj se je pa špela zbudila.....po parih dneh ponovno prespali celo nočuser posted image

zdaj si pa kot rožicauser posted image user posted image , paše to ja, ja

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
30.3.2010 9:18:59   
krtekxx
Farfala, boga, a spet ta išias? Mojega tudi matra. ma septembra uno MR slikanje, potem pa verjetno operacija - ne samo zaradi išiasa, ta niti ni tak problem kot pa obraba vretenc v križu.
jaz ne ne vem več kaj narediti s temi prehladi, kašlarijami, bruhanjem ipd. Upam, da je to res zadnja reč za nekaj časa, ker se mi že meša.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
30.3.2010 12:30:07   
kiara24
evo sem že iz kavice.... s kolegico sva bili skupaj malo in čvekali, pa jaz sem šla pol še za Klaro kupit pajkice k ma tunike pol pa ji lah dam gor žabice pa te pajkice pa čao.... in je ful dobr.

No zdej vam bom napopala slikice od včerajšne peke če mi rata čimprej, ker moram pol še klicat za en razgovor, da vidim kaj obetajo.

Khurde- držim pesti za mami, da se vse isteče po najboljši poti. Naj bo močna!user posted image tebi pa objemček.

Zvezdica- kaj te zanima od peke breskvice, jurčki, medenjaki, kkokosove kroglice....

Krtekxx- upam, da se vam tile prehladi umirijo. odproni pa bose na vs ekar je možno.

Farfala- upam, da bo tudi pri tebi kamlu inilo tole ali pa vsaj oblažilo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
30.3.2010 12:30:47   
VRTNICA84
Kuhundra user posted image user posted image tudi iz moje strani in upam na najboljši rezultat.

Ta punčka oziroma njeni starši se mi full smilijo. Bogi.

Danes je moj srečen in nesrečen dan, ker sem dobila službo. Srečen je, ker sem jo dobila in nesrečen je, ker ne bova več toliko skupaj z mojo miškico. Sem že kr malo jokala od sreče in od žalosti. Ko se spomnim, da jo bom morala pustiti v varstvo . Pa vem, da bodo lepo skrbeli za njo. Ampak vseeno.user posted image user posted image user posted image

Kak pa ste se ve navadle na ločenost od svojih otrok?

Naša pupa pa včasih poje več in drugič manj. Ampak je nikoli ne silim z hrano. Če ji ni pol ji pač ni.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
30.3.2010 12:51:33   
kiara24
slikice od peke

user posted image

user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
30.3.2010 13:29:39   
VRTNICA84
Kiara; njam to pa zgleda zelo dobro. Si mi kr lušte naredila. Še dobro, da so na sliki. Bi jih kr pojedla. To si ti pekla?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
30.3.2010 14:15:02   
kiara24
jaaa, včeraj na tečaju in so res superuser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
30.3.2010 14:15:40   
symona
Kiara, maš kaj teh receptov, da bi še me to probale spečti? Na sliki je ful lepo, so se mi kar sline začele cediti.
Khurde, objem zate in držim pesti, da se vse dobro izteče.
Danes sem šla plačat prvomajske počitnice, gremo za 4 dni v koper v žusterno. Že komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 2297
30.3.2010 14:21:08   
Jancci
Kiara dobr ti tole pečeš. Lohk bi kej povabila!! jest imam najrajši navadne ali pa kej s čokolado. user posted image

Khurde približno vem kako se počutiš. user posted image DRŽIM pesti, da bo vse OK!!! Pa sej itak bo! user posted image

Mi gremo za ena maj na Lošinj. V hotel + 5 drugih familij. Upam, da bo fajn.

Včeraj sva dobila (nabavila) prikolico za na kolo. Meta je bila čist navdušena je lezla notri in ven in delalla brrrrrr. Bomo lahko skupaj hodili na izlete. user posted image

Ostalo sem pozabila k sem ful zmatrana in grem domov.

< Sporočilo je popravil Jancci -- 30.3.2010 14:23:39 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 2298
30.3.2010 15:24:29   
*m*o*j*c*a*
no pa nej vas mal pozdravim!user posted image user posted image

še kr 2 v 1, sam nimam kej velik časa za forume..mal počekiram to je pa tut vse..user posted image seminarske pišem kot blesava..ena narjena, ena na pol, ena pa še nč kej..user posted image predstavit morm vse tri..ampak vsaj za dve upam, da mi še uspe..user posted image tišči mi že vse nekam dol..upam, da prilezemo vsaj do enga 10.aprila, če ne še dlje..user posted image

no sej se še oglasim kej..vas bom mal prebrala, da bom vedla o čem teče tema..user posted image

plohca kako pa kaj tvoje počutje???user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
30.3.2010 17:09:30   
kiara24
syomna-imaam za vse piškote recepte.... tako da kamot lah kaj napišem če želite in če katero zanima.

mojca- lepo da si se oglasila..... držim pesti da ti rata čimveč seminarske narest.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.