![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:15:24
|
|
|
|
marta82
|
Da vas še jaz malo pozdravim.... Čer. Saj vas tu pa tam pridem prebrat, ampak ne kom entiram kaj dosti, ker enostavno zmanjka časa. Ko pridem iz službe vsako prosto minuto preživim s Tinejem, zvečer pa dam vse od sebe in upam, da bom čimprej zaspala, ker se ob 5.00 vstajam (danes je bila kar kriza, ko se je ura prestavila). Drugače se mam pa fajn. Služba je super, samo v pogodbi bo moral tam pred določen čas en ne stat pa bi bila čisto srečna. Malo motivacije sem dobila za strokovnega, tak da zdaj zbiram energijo, da se bomzačela učit (najbrž ob večerih pa čez vikend kakšno urico). Tinej je nekaj prehlajen, drugače pa uživa doma z atijem, ob ponedeljkih pa z babico. Meni čas v službi hitro mine, ampak sem vseeno že deset minut pred koncem v nizkem štartu za šprint k Tineju (no pa možeku tudi).
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:15:43
|
|
|
|
khurde
|
sonček, tko tko... jutri mami peljem na onkološkega, nič dobrega kuhanje... kaj si kaj kuhala? jaz sem danes delala šmoren po tem receptu http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=826&offset=20. samo brez jajc, pa namesto mleka sem dala vodo + mascarpone, ker ji mleko nekaj ne naredi dobro. pa še skuto vmes zmešala. in pol pečt v pečico, 180 stopinj; ko se zgoraj zapeče, raztrgaš, dodaš še malenkost olja ali masla in vsake toliko premešaš. pride super rahlo in drobljivo, meni drugač v ponvi nikol ne rata. sem pa dala pirino moko. zraven pa čežano, predtem pa brokolijevo juho. aja, pa ful manj soli, v prve sem dala kot je napisano in je kar malo preveč slano. jutri pa ne vem. moramo v lj, pa pol mam govorilne na faksu in razmišljam, a naj skuham kaj za s sabo a naj greva kam jest sam včas ko je je taka ko en mali pujsek
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:18:58
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ploha, šc šc šc z negativo ..tukaj ti nabijemo pozitive do konca saj je normalno, da razmišljaš, da bo šlo kaj narobe, to spada v to obdobje farfala..ja sej kak petek pa tudi paše bit frej ja,tako vedno pri vsaki stvari - so dobre in slabe plati glede hranjenja sprašujem zato, ker jaz Lovra dejansko še vedno futram ..on sicer je z roko ali tudi z žlico, amapk ne tako , da bi dejansko pojedel kosilo sam ...Korenej obvezno mora biti v njegovi posodici. pri nas je isto
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:20:52
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, žal mi je za mami. želim, da se vse uredi in držim pesti. Objem. uf tale šmorn - superca..tudi meni v ponvi ne rata tak kot pri babici vedve kar pejta nekam na kosilo ...skor ne verjamem, da je isa lahko kot pujsek marta, samo da ti je fajn...tole z nizkim štartom pa mi je znano. Včasih sem vedno po pouku poseela še mal v zbornici, pokelpetala, kavico spila, al smo pa šli v kak lokalček ...zdaj pa letim...vse prej naredim, da le po pouku nič ne ostane...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:24:53
|
|
|
|
marta82
|
Hranjenje: Tinej je sam z roko, z žličko pa ne.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:25:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde, žal mi je za mami. želim, da se vse uredi in držim pesti. Objem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:28:01
|
|
|
|
farfala
|
khurde držim pesti za tvojo mamo, da bo pogumna in čim bolj pozitivna, kolikor se pač da bit v taki situaciji
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:29:25
|
|
|
|
khurde
|
sonček, hvala. jaaa, veš kako moje dete včas je zdej je pogruntala še par stvari: 1. "pljuvanje" čez zobe, 2. razmazovanje po mizi, 3. metanje po tleh, 4. metanje vame (!!!) - to je danes naredila, ampak samo enkrat, upam, da zadnjič, 5. medtem ko je, mora obvezno ali popravit špango ali preverit, če je še gor na glavi, 6. če ima kos kruha ali kaj konkretnega za v roko, si prisloni k ušesom in se dela, da je telefon, 7. ... tko da... ko se vse to sešteje, pride ven en mali navihan marta, super za službo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:33:13
|
|
|
|
khurde
|
punce, hvala mah, prejšnji teden je izvedela, da ima kožnega raka in se more zmenit za operacijo... je sicer ful optimistična, sam se mi zdi, da to bolj na ven... vsaj tko, ko je z iso, jo včas malo na jok sili, sam skriva pred nami
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 22:43:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica, u lepo je slišat, da te kdo pogreša ... a jutri greš na Primorsko? fajn zrihtej en Q: Koliko vaši malčki jedo sami? Naš je danes jedel sam, včasih pa sploh nič noče razen koščkov...vse ostalo okoli pomeče. Kokr ga piči. ma če je lačen nosi v usta nekje 7x na mesec moramo popoldan za 5 ur dežurat, od tega 2x v soboto ali nedeljo, potem si pa lahko kak petek doma Patrik je bil spet pri frizerju - hitro eno slikicouser posted image da vidimo manekena zvezdica jaz bi imela tako službo kot ti - vsak teden malo na morjeuser posted image aha to so dežurstva. še dobro Ja mali je pravi fletko, ga jutri pofotkam. Farfala, ti kr pejt z mano naslednjič. bova popile kako kavo na sončku na hitro zmatrana. Klara spi. cel dan me ni bilo od 16tih pa do 20tih oz 20.30 sem bila na tečaju peka drobnega peciva in je bilo super. kiara full dobr. hitro kake nasvete daj Marta super za službo. In a se obeta kaj za daljše obdobje? Tineju pa sonček, tko tko... jutri mami peljem na onkološkega, nič dobrega user posted image khurde, upam na najboljše 1. "pljuvanje" čez zobe, 2. razmazovanje po mizi, 3. metanje po tleh, 4. metanje vame (!!!) - to je danes naredila, ampak samo enkrat, upam, da zadnjič, 5. medtem ko je, mora obvezno ali popravit špango ali preverit, če je še gor na glavi, 6. če ima kos kruha ali kaj konkretnega za v roko, si prisloni k ušesom in se dela, da je telefon, 7. ... joj khurde kok mi je tole znano :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 6:45:33
|
|
|
|
krtekxx
|
Alo, jaz sem čist povožena, se ne spomnim, kdaj sem zadnjič spala 6 ur na noč - nisem mislila v kosu, ampak 6 ur per partes... Brita kašlja za pop***, jaz pa tudi, glavo mi bo razneslo od tega prehlada. Glih 1 teden je bila zdrava, no, jaz pa tudi. Farfala, mene tudi skozi hrani. Ponavadi mora imeti ona vsaj eno žlico, jaz pa tudi in potem daja ona mal sebi mal pa meni v usta. Jaz pa probam čimvečkrat dati njej v usta, saj drugače tole hranjenje traja in traja...že itak traaaajaaaa. Khurde, boga mama. To sem jaz pri očetu dajala skozi 10 let nazaj. Sicer smo raka uspešno pozdravili, a kaj, ko se je pojavilo toliko drugih bolezni in starost, tako, da ga že nekaj let ni več med nami. Sonček, ja a ti kaj tvoji učenci nagajajo? Ploha, a ti hočeš imet prav ohcet, zato to toliko prestavljaš? Pa poročno potovanje? Drgač se da tudi po šihtu v sredo veš?! Ene 10 minut ti vzame, pa še ene 10 minut 14 dni prej, ko se moraš prijavit. Pa še zastonj je. Tud prstanov ti ni treba imet. Preverjeno.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 6:55:54
|
|
|
|
mimi30
|
Koliko vaši malčki jedo sami? tisto kar ji dam v roko (jabolko, kruh,...) drugače nič Ploha, oddala glas ja, jaz sem tudi slišala in videla na tv za bogo punčko, ki je padla v vodnjak ...groza res kaj vse se lahko zgodi od tega 2x v soboto ali nedeljo, potem si pa lahko kak petek doma farfala, ni mi všeč tole dežuranje ....kaj ti pomaga, da si v petek doma, če te v soboto al pa nedeljo ni IZVIRNO SPOROČILO: farfala khurde držim pesti za tvojo mamo, da bo pogumna in čim bolj pozitivna, kolikor se pač da bit v taki situaciji evo, zdaj se je pa špela zbudila.....po parih dneh ponovno prespali celo noč
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2010 9:02:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 9:06:41
|
|
|
|
farfala
|
Alo, jaz sem čist povožena, enako!!!, že drugo noč non stop pokašljeval, se premetoval, zbujal, jokal, jedel .....Sem cela polomljena, išias me je spet začel bolet. Pa še luna nas meče. Ponavadi mora imeti ona vsaj eno žlico, jaz pa tudi in potem daja ona mal sebi mal pa meni v usta. Jaz pa probam čimvečkrat dati njej v usta, saj drugače tole hranjenje traja in traja...že itak traaaajaaaa. popolnoma identično pri nas farfala, ni mi všeč tole dežuranje ....kaj ti pomaga, da si v petek doma, če te v soboto al pa nedeljo ni mimi saj meni tud ni všeč, posebej ko sije sonce al pa imamo kak družinski piknik. Ampak upam, da bo kmalu to ukinjeno, ko se preselimo v nove prostore.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 9:07:40
|
|
|
|
farfala
|
evo, zdaj se je pa špela zbudila.....po parih dneh ponovno prespali celo nočuser posted image zdaj si pa kot rožica , paše to ja, ja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 9:18:59
|
|
|
|
krtekxx
|
Farfala, boga, a spet ta išias? Mojega tudi matra. ma septembra uno MR slikanje, potem pa verjetno operacija - ne samo zaradi išiasa, ta niti ni tak problem kot pa obraba vretenc v križu. jaz ne ne vem več kaj narediti s temi prehladi, kašlarijami, bruhanjem ipd. Upam, da je to res zadnja reč za nekaj časa, ker se mi že meša.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 12:30:07
|
|
|
|
kiara24
|
evo sem že iz kavice.... s kolegico sva bili skupaj malo in čvekali, pa jaz sem šla pol še za Klaro kupit pajkice k ma tunike pol pa ji lah dam gor žabice pa te pajkice pa čao.... in je ful dobr. No zdej vam bom napopala slikice od včerajšne peke če mi rata čimprej, ker moram pol še klicat za en razgovor, da vidim kaj obetajo. Khurde- držim pesti za mami, da se vse isteče po najboljši poti. Naj bo močna! tebi pa objemček. Zvezdica- kaj te zanima od peke breskvice, jurčki, medenjaki, kkokosove kroglice.... Krtekxx- upam, da se vam tile prehladi umirijo. odproni pa bose na vs ekar je možno. Farfala- upam, da bo tudi pri tebi kamlu inilo tole ali pa vsaj oblažilo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 12:30:47
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Kuhundra tudi iz moje strani in upam na najboljši rezultat. Ta punčka oziroma njeni starši se mi full smilijo. Bogi. Danes je moj srečen in nesrečen dan, ker sem dobila službo. Srečen je, ker sem jo dobila in nesrečen je, ker ne bova več toliko skupaj z mojo miškico. Sem že kr malo jokala od sreče in od žalosti. Ko se spomnim, da jo bom morala pustiti v varstvo . Pa vem, da bodo lepo skrbeli za njo. Ampak vseeno. Kak pa ste se ve navadle na ločenost od svojih otrok? Naša pupa pa včasih poje več in drugič manj. Ampak je nikoli ne silim z hrano. Če ji ni pol ji pač ni.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 12:51:33
|
|
|
|
kiara24
|
slikice od peke
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 13:29:39
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Kiara; njam to pa zgleda zelo dobro. Si mi kr lušte naredila. Še dobro, da so na sliki. Bi jih kr pojedla. To si ti pekla?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 14:15:02
|
|
|
|
kiara24
|
jaaa, včeraj na tečaju in so res super
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 14:15:40
|
|
|
|
symona
|
Kiara, maš kaj teh receptov, da bi še me to probale spečti? Na sliki je ful lepo, so se mi kar sline začele cediti. Khurde, objem zate in držim pesti, da se vse dobro izteče. Danes sem šla plačat prvomajske počitnice, gremo za 4 dni v koper v žusterno. Že komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 14:21:08
|
|
|
|
Jancci
|
Kiara dobr ti tole pečeš. Lohk bi kej povabila!! jest imam najrajši navadne ali pa kej s čokolado. Khurde približno vem kako se počutiš. DRŽIM pesti, da bo vse OK!!! Pa sej itak bo! Mi gremo za ena maj na Lošinj. V hotel + 5 drugih familij. Upam, da bo fajn. Včeraj sva dobila (nabavila) prikolico za na kolo. Meta je bila čist navdušena je lezla notri in ven in delalla brrrrrr. Bomo lahko skupaj hodili na izlete. Ostalo sem pozabila k sem ful zmatrana in grem domov.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 30.3.2010 14:23:39 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 15:24:29
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
no pa nej vas mal pozdravim! še kr 2 v 1, sam nimam kej velik časa za forume..mal počekiram to je pa tut vse.. seminarske pišem kot blesava..ena narjena, ena na pol, ena pa še nč kej.. predstavit morm vse tri..ampak vsaj za dve upam, da mi še uspe.. tišči mi že vse nekam dol..upam, da prilezemo vsaj do enga 10.aprila, če ne še dlje.. no sej se še oglasim kej..vas bom mal prebrala, da bom vedla o čem teče tema.. plohca kako pa kaj tvoje počutje???
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 30.3.2010 17:09:30
|
|
|
|
kiara24
|
syomna-imaam za vse piškote recepte.... tako da kamot lah kaj napišem če želite in če katero zanima. mojca- lepo da si se oglasila..... držim pesti da ti rata čimveč seminarske narest.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.