|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
1.4.2010 17:33:36   
Ploha
nič ni posebnega rekla, da itak nobena taka stvar ni fajn, da naj ne bi blo več tolk nevarno, k sm že čez polovico, bolj nevarno bi blo če bi blo čist na začetku...

itak če ima meta res 6. sem že okužena.

dobr zdje pa nam več težila...

grem čips jest...

lačna sm pa koooot volk.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
1.4.2010 17:39:13   
symona
midvi sva danes bile prvič v vrtcu in tisto eno uro, ko sva ble tam, se je lepo igrala, pa jutri še grevi za eno uro. Malo me matra kaj bo naslednji teden, ko bom jaz šla ven iz igralnice, da se bo sama tam igrala.
Kiara, hvala za recepte. Bom jutri probala nekaj receptov.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
1.4.2010 18:21:02   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: symona

midvi sva danes bile prvič v vrtcu in tisto eno uro, ko sva ble tam, se je lepo igrala, pa jutri še grevi za eno uro. Malo me matra kaj bo naslednji teden, ko bom jaz šla ven iz igralnice, da se bo sama tam igrala.
Kiara, hvala za recepte. Bom jutri probala nekaj receptov.

super symona. Mi2 sva danes spala v vrtcu. Me je bilo groza kaj bo, pa ni bilo hudega. user posted image
Je pa jokal ko sem ponj prišla (pri nas spijo pred kosilom, vsaj za zdaj), potem je kosilo jedel in sva šla. In je bil ves dan razpoložen.

i belive i can fly....

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
1.4.2010 19:19:08   
Zvezdica
kuku kje pa ste vse? 

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
1.4.2010 19:32:26   
sonček33
Tukaj :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
1.4.2010 19:51:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Tukaj :)

oj . Kako se imaš?

Jast že eno uro špilam kužka za patrikauser posted image pa lajam tud že eno uro. Da se ti zmešauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
1.4.2010 19:56:50   
kiara24
čer,

mi že spimo..... v varstvu je res , pridna včaish sedaj že tdui zjutraj je tam, tako da je super.

Ploha- kaj si opravila danes na morfologiji. Upam, da meta kamlu ozdravi, pa ti se ne sekriaj preveč.

Zvzedica- ok. sam tolk da si dobila. Ti pol še jaz napišem ZS ker sem nekaj narobe piasla po listku.

Zdej grem pa hitro moja ustriš ima že ful čupouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
1.4.2010 21:10:13   
VRTNICA84
Danes sem bila prvič v službi in sem kr dobro prestala. user posted image user posted image
Nikoli prej me ni grabila panika in si tega nisem znala predstavljat. Sedaj pa vem kaj to pomeni. Malo je hudo pa upam, da se bova kr hitro navadle. Oziroma mala se bo zgleda prej navadla kot jaz. Samo, ko sem prišla domov pa je prvo priletela k meni in rekla mama. So se mi kr solze vlile. Tašča pa zelo lepo pazi na njo in je tudi zelo razumevajoča. Tak, da vse user posted image user posted image user posted image za njo. Se je res izkazala.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
1.4.2010 21:29:08   
khurde
ojla bejbe,

user posted image user posted image user posted image  za vse bolne

kiara, hvala za  recepte! si mi prav lušte naredila, pa nič sladkega nimam doma user posted image

vrtnica, super, da je bil prvi dan v redu

sej ne vem, kaj naj še napišem...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
1.4.2010 21:37:15   
Zvezdica

khurde.. dej kej k je živ dolgčas tu user posted image

Vrtnica super za prvi danuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
1.4.2010 21:40:30   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

khurde.. dej kej k je živ dolgčas tu user posted image

my thoughts exactly user posted image

pa kje so vse? user posted image  ploha vem, da čips je, sam vmes pa lah tut kej napiše... sej ne rab met dveh rok frej user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
1.4.2010 21:50:35   
Zvezdica
my thoughts exactly user posted image

pa kje so vse? user posted image ploha vem, da čips je, sam vmes pa lah tut kej napiše... sej ne rab met dveh rok frej user posted image

čist nikjer ni nobeneuser posted image

Khurde, daj ti kaj povej. kaj boš jutri skuhala, rabim idejo.

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
1.4.2010 22:09:46   
khurde
zvezdica, še ne vem točno, kaj bo na meniju user posted image  razmišljam o polpetih iz čičerike, je bil zadnjič ta recept na fb objavljen in so ga ful pohvalili http://www.mojirecepti.com/recept/polpeti-iz-cicerike.html. pa zraven riž s curryjem, klinčki, čebulo in motovilec, verjetno s fižolom, ker ga isa ful rada je. pa mogoče kakšna jogurtova omaka (not dam še drobnjak, kislo smetano, sol, kapljico kisa, včasih senf in poper)

sem zadnjič naredila une njoke, skutine, k si dala link na recept. sem mislila, da bojo čist razpadli, ko sem jih v krop vrgla, pa so ful dobro prišli user posted image

drugač pa mislim en dan naredit makarone s špinačo. sem enkrat delala, pa ji je tut ful všeč. to pa vzamem svežo špinačo, drobno narežem, popražim na olivnem olju s precej česna, zase dam še feta sir in poper, za iso pa kak mascarpone not vmešam, ker ima manj izrazit okus kot kisla smetana. sam verjetno bomo kar na čičeriki jutri, čeprav imam špinačo s tržnice.

grem spat, zdele enkrat me pokliče, da ji pridem družbo delat user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
1.4.2010 22:16:39   
Zvezdica
zvezdica, še ne vem točno, kaj bo na meniju user posted image razmišljam o polpetih iz čičerike, je bil zadnjič ta recept na fb objavljen in so ga ful pohvalili http://www.mojirecepti.com/recept/polpeti-iz-cicerike.html. pa zraven riž s curryjem, klinčki, čebulo in motovilec, verjetno s fižolom, ker ga isa ful rada je. pa mogoče kakšna jogurtova omaka (not dam še drobnjak, kislo smetano, sol, kapljico kisa, včasih senf in poper)

sem zadnjič naredila une njoke, skutine, k si dala link na recept. sem mislila, da bojo čist razpadli, ko sem jih v krop vrgla, pa so ful dobro prišli user posted image

uh tole se dobro sliši :) bom probala, morda v soboto. Jutri kaj bolj na izzy, če sva celo dopoldne v vrtcu.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 1.4.2010 22:26:20 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
2.4.2010 7:35:33   
Jancci
Jutro!

Juhuhu petek!!!! Pa še 3 dni smo fraj. Kaj češ boljšega?

Moja miška je pridna, zadnje čase zelo veliko je... včeraj zvečer sem nama obema skuhala polento, pa je ona kar lepo vse pojedla. user posted image   Bo bajsika ratala. user posted image
Mi je ful faca, ko se zvečer valjamo po kavču in obmetavamo s povštri.... se reži ko zmešana. Pol ji rečem, da greva ajat in ona vstane in gre lepo sama v kopalnico, da ji še zobe umijem in da malo vode popije, potem pa gre v spalnico. Jo dam v posteljo, lupčka in grem. Ona lepo zaspi in v glavnem spi celo noč. Včasih sicer kaj pojamra proti jutru, pa jo mal pobožam, me prime za roko in potem spi dalje. Res je pridna. user posted image

Umivanje zob: ugotovila sem, da ji ful sede, če jo umijem z uno ščetko ko malo vibrira...se mi zdi, da je aquafresh.. una z baterijo notri. Sicer je za odrasle, ampak sej ji ne vtaknem cele v usta. Mogoče lahko poskusite tiste, ki imate težave??

Kupila sem ji kolo, enega rabljenega za 40 evrov. Nov je pa 140. Tegale. Malo sem ga očistila s paro in praškom, pa ati ga je malo pošraufal pa je skoraj ko nov. user posted image Meta je kar sedela gor in se smejala. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 2.4.2010 7:38:32 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
2.4.2010 9:06:24   
kiara24
Jutro,

ja zadnje čase se res nič ne dogaja tle gor... skoraj nič se ne piše. Klara je v varstvu, sedaj je začela jesti tam tudi zajtrk, sem ful vesela.

Jancci.- lepo imaš navajeno, da gre takole lepo sama spat. Pri nas je tako da ko poje, grem malo z njo pol gre pa ajta, vačsih zaspi v svoji posteljici, če pa ne more greva pa skupaj v veliko in pol tam zaspi jaz pa jo prestvim.

Zdej se grem pa uštimat, pol pa v trgovino ker moram danes, še potico spečt, pa pirhe narest.... tako da bo pestro.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
2.4.2010 10:07:33   
nina166

user posted image

Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico,
da vam speče orehovo potico.

Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč!

Nina z družino

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
2.4.2010 10:14:35   
krtekxx
Ploha, to ni 6. Ker pri 6. vročina ne pade z nobeno rečjo - po 2-3-4 dneh pa pade in se pojavijo pikice - lahko so zelo zelo drobne. Pri nas je značilno, da po vsaki vročini dobi izpuščaj, kar je kao tudi značilno za prebolevanje viroz.
No, danes ima 37, je kar dobre volje, je kot običajno malo. Upam, da se vročina ne dvigne več. Delam mal za službo, ker bo drugače april ubitačno grozen.
Jancci, lepo kolo. Mi smo ji kupili enega rabljenega za 20 eur, pa še en lesen poganjalec..fotr je bil biciklist.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.4.2010 10:40:17   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Ploha, to ni 6. Ker pri 6. vročina ne pade z nobeno rečjo - po 2-3-4 dneh pa pade in se pojavijo pikice - lahko so zelo zelo drobne. Pri nas je značilno, da po vsaki vročini dobi izpuščaj, kar je kao tudi značilno za prebolevanje viroz.
No, danes ima 37, je kar dobre volje, je kot običajno malo. Upam, da se vročina ne dvigne več. Delam mal za službo, ker bo drugače april ubitačno grozen.
Jancci, lepo kolo. Mi smo ji kupili enega rabljenega za 20 eur, pa še en lesen poganjalec..fotr je bil biciklist.

sej sm že ugotovila, da ni 6. že zarad tega, ker so ble pikice samo včeraj polovico dneva...

je pa imela včeraj po padcu temperature, temperaturi 35,9...

evo jest sm mal nahitr pospravla, zdej letim v KR, jutr mam za pomit in prat, pa ta novo dnevno za pomit user posted image user posted image

dol mi prtiska za pop***

jancci: pri vas pa vladata red in disciplina user posted image user posted image user posted image

khurde: upam, da bo z mami vse OK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.4.2010 12:10:40   
rubica
ojla

da vas malo pozdravim nahitro, nas malo cajt baše user posted image , ste kar klepetave user posted image user posted image

no Gaja je končno po prebolelem rota virusu- kljub cepljenju v vrtcu in upam, da tako ostane.

vsem bolančkom, koš zdravja z naše strani, da boste hitro zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

sej nevem kaj naj napišem....

za veliko noč imamo že vse spanirano in več ali manj tudi pripravljeno- jaz delam v soboto cel dan, tko da user posted image , ampk bo bolše kmalu user posted image .

Čestitke tudi vsem mamicam za novo službo user posted image user posted image user posted image .

Ploha, kako kaj nosečka, se počutiš ok? No če se naj tako ostane!!!! Kaj pa boste imeli že vesta?

Nič grem nazaj pospravljat, lep dan in lepe praznike!!!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.4.2010 12:24:07   
mimi30
Ta luna res ful vpliva nanj, sploh ne rabim pogledat na kolendar pa vem, kdaj je.

farfala, pri nas isto....celo noč smo bili pokonci....nejc jokal , neke nočne more....špela se je zbujala in jokala

Sam ne mi rečt, naj to naredim v spanju, ker se zbudi že, če muha mimo prileti.

krtekxx, tud mi imamo težave s stiženjem nohtkov....in nobenemu niti v snu nisem mogla strižt nohtov v spanju, ker se oba takoj, ko jih primeš za roko zbudita....nejc bi verjetno zdaj zjutraj, ko more v vrtec in se mu ni za vstat že tud pustiluser posted image , sam pri njemu tudi čez dan ni več težav...tako da tudi to obdobje mineuser posted image

6. otroška bol. : vročina 3 dni, pa po končani vročini pikice??

ploha, točno tako je zgledalo pri špeli....tri dni vročina, nič drugega (nič kašlja,...), potem pa pikice.....sem kar poklicala P. in je rekel da je to to in vpisal v karton.....če je pa nevarno za nosečnice, pa ne vem, upam da ne....aha, vidim da si že vse naštudirala

Je pa jokal ko sem ponj prišla

zvezdica, glih tole sem opazovala pr otrocih, ki so pri naši varuški....sem prišla na začetku po špelo in je par dni jokala, potem se pa malo dlje tam ostala in sem opazla, da so skor vsi otroci, ki so bili bolj na novo jokali prvih par dni, ko so starši prišli po njih

sem že doma, ker se ful slabo počitim user posted image ....že včeraj me je začelo neki matrat.....me bolijo noge, glava, grlo, kašljam ....

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.4.2010 19:05:46   
Zvezdica
mimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

Mi smo bili v vrtcu, vse ok. tudi zaspal je sam pri vzgojiteljici. V torek kar po zajtrku grem, upam, da mu ne bo hudo.

Sicer je pa moj liamček zbolel, vročina skor 40, enkrat je bruhal, zdaj pa jamra da ga trebušček boli. Sta z atijem pri zdravniku (že drugič danes).

poročam kasneje, ker moram tega banditka v posteljo spravit.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.4.2010 19:06:51   
Zvezdica
da vas malo pozdravim nahitro, nas malo cajt baše user posted image , ste kar klepetave user posted image user posted image

ja končno si mal poročala kako je z gajo. user posted image zanjo.

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.4.2010 20:32:46   
kiara24
čer,

na kratko, ker sem zmatran ko .....

za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša že spi od 19tih, jo je sam zmetal v postli.

Grem na kavč, za jutri imam že vse pripiravljeno.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.4.2010 21:23:40   
Zvezdica
tiste k ste dale roto čez, napišite kako se je pri vas začelo. pri nas sumijo na rotouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?