mimi30
|
Ta luna res ful vpliva nanj, sploh ne rabim pogledat na kolendar pa vem, kdaj je. farfala, pri nas isto....celo noč smo bili pokonci....nejc jokal , neke nočne more....špela se je zbujala in jokala Sam ne mi rečt, naj to naredim v spanju, ker se zbudi že, če muha mimo prileti. krtekxx, tud mi imamo težave s stiženjem nohtkov....in nobenemu niti v snu nisem mogla strižt nohtov v spanju, ker se oba takoj, ko jih primeš za roko zbudita....nejc bi verjetno zdaj zjutraj, ko more v vrtec in se mu ni za vstat že tud pustil , sam pri njemu tudi čez dan ni več težav...tako da tudi to obdobje mine 6. otroška bol. : vročina 3 dni, pa po končani vročini pikice?? ploha, točno tako je zgledalo pri špeli....tri dni vročina, nič drugega (nič kašlja,...), potem pa pikice.....sem kar poklicala P. in je rekel da je to to in vpisal v karton.....če je pa nevarno za nosečnice, pa ne vem, upam da ne....aha, vidim da si že vse naštudirala Je pa jokal ko sem ponj prišla zvezdica, glih tole sem opazovala pr otrocih, ki so pri naši varuški....sem prišla na začetku po špelo in je par dni jokala, potem se pa malo dlje tam ostala in sem opazla, da so skor vsi otroci, ki so bili bolj na novo jokali prvih par dni, ko so starši prišli po njih sem že doma, ker se ful slabo počitim ....že včeraj me je začelo neki matrat.....me bolijo noge, glava, grlo, kašljam ....