Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: morfologijo imam 6.4...tud jest komaj čakam...vedno bolj imam občutek, da bo.... križ pa medenica me bolita...sej to me, al če kej delam al pa če nič če pa delam, vsaj lahko rečem, da me od tolk dela ja prav komi čakam, Ej plohca, pa ti si na polovici...madonca no jao, tale vrata...midva mava 7 vrat, pa po meri morjo bit, ker imava še na treh nadsvetlobo, to pa več ne delajo serijsko, ker to je 300 let za medvedam ok, pa kje se je medved tega spomnu no ja boste mel pa spešl vrata. Ja sej nama so podboje delal izvenserijsko, prasci so takoj full nabil stroškov zraven za vhodne še prašat ne upava....zdej imava ene stare...ko bo dnar. Mi2 imava protivlomna. sej veš olimpijska vas pa to se hecam no. Od vala, pakoštsjo 1000, pa vedno kao vzamejo v zakup stara vrata, pa še na obroke dajo, pa pol kr gre. Je pa fajn, k mava še montažo zravn in se ne bo treba j*eb*** z montiranjem.... ja sva imela to zraven. kje sta pa vzela vrata? No, sej kjerkoli jih vzameš so fajn. Kljuke sva vzela pa pri vovkotu, luštne, trpežne in varne za otroke ej pa kaj si zaklučla, saj si še mlada, al si trdno odločena, zaradi psihičnega napora in skrbi in to in uno??? mah, še enga patrika ne bi prenesla ma ves ta safr k pride zraven, pa bo al ne bo, pa postopek... ne vem, če bi sebe, dragega in seveda posledično otroka izpostavila temu.