|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
28.3.2010 17:19:21   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

farfala: u ti matr mate lepga otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
28.3.2010 17:22:55   
farfala

zvezdica: ej na prvi slikci je pa res tak gospodič user posted image user posted image model pa pol user posted image user posted image

res je!!!!!!user posted image user posted image

pa prva štempiljka na nosku..

pa kljub temu luškan pa nič divji ne izgledauser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
28.3.2010 17:28:42   
farfala
Sonček sijeuser posted image user posted image , cvetna nedelja, jaz pa moram bit v službi še 2,5 ure.user posted image

Mali se je ponoči non stop prebujal in jokal, zobki ga matrajo pa še iz nosa mu spet teče. Prej je pa že cele tri dni lepo spal, ne da bi jedel, zdaj pa spet te budniceuser posted image user posted image .

Prvič se je peljal na kolesu in mu je zelo všeč.user posted image

Pijem čaj, ampak mislim, da bolj potrebujem kavoooooo.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
28.3.2010 17:48:13   
marta82
Pri babici v peskovniku:
user posted image

Takole pa naš frajer uživa na sprehodu:
user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
28.3.2010 17:53:04   
marta82
Sonček v službi je pa res fajn. Prijeten kolektiv, zanimivo, razgibano delo. Zaenkrat sem zelo zadovoljna. Upam, da bo trajalo čimdlje.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
28.3.2010 18:48:39   
Ploha
farfala: naj te potolažim, da nisi edina ki v nedeljo dela user posted image user posted image trpim s teboj user posted image ...midva z medvedom sva cel dan ploščice polagalam, no jaz sem asistirala on pa samo polagov....in nama je letelo ko šus, v enem dnevu nama je ratalo več kot polovico dnevne položit, s tem da je dnevna ogromna, kot ena plesna dvorana user posted image

itak sem zdej cela polamana user posted image upam, da se bo medved izkazov in me zvečer pelov na CIPOOOOOO user posted image user posted image user posted image

meta je bla pri tašči in tastu, se je mal igrala...

vmes ko je ona imela spanje sem se učila...

ja zjeb*ana sm dons user posted image user posted image user posted image

zdej pa bo šla meta spet kmalu spat, ji bom kr mleko dala, ker je tud ona že čiiist hin.

marta: hehe, tale tvoj je pa en poseben frajer, noge na balanci user posted image user posted image po lepoti pa itak nič ne zaostaja...ja sej kaj češ januarčki so fejst pobči in fejst dekline user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 28.3.2010 18:49:42 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
28.3.2010 19:52:43   
kiara24
čer,

no uro smo prestavili in spet hdimo spat drugače, ker naša že spi.

Farfala- jaz je še nič ne mažem s kremo za sončenje samo eno kremo da ji navlaži in zaščiti kožo. Luštkan je.user posted image

Zvezdica- saj ni tako hudo po nosku. Naša se je tudi skištala danes pred cerkvijo pa je bilo malo joka, sam mislim da zato ker se je ustrašala. Luštkan je na prvi pa izgleda ko kak modeluser posted image user posted image user posted image

Marta- joj kolk uživa v peskovniku.... kwa mate dober trikolesnikuser posted image ker pa je to?, kolk je pa bil?

Ploha kako pa to da bodo po dnevni sobi ploščiceuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
28.3.2010 19:54:46   
kiara24
Ja pozabila sem vam povedat nekaj, kar sem ful veselauser posted image da nam je ratalo. Pazite to! Danes je Klara zjutraj prvič sama lulala v kahlico.... no popoldan pa še enkrat pol je pa naredila še kakico notri in sem res ful vesela!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri gre pa v varstvo in me je kar groza, ker vem da bo jok.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
28.3.2010 20:20:30   
Jancci
Evo dete spi. user posted image Popravek.. je v postelji in ima monologe. user posted image

Mate luštne otroke vse po vrsti!!!!user posted image Šele ko vaše vidim, se zavem, kok so že res veliki. Čist prehitro gre tole....

Mi uživamo! Itak je fino, samo da je otrok zdrav, da je, da spi, da se igra.... pa je super!! user posted image Posteljico sem dobila, tako da hvala za informacije.

Ju3 pa spet delat, pa še ta ura brezvezna. No ja nekaj je treba v življenju počet!

Ploha pridna si. Meta pa itak tut. Una tvoja sovaščanka se junija poroči. Sem ji zdele vabilo naredila.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
28.3.2010 20:37:34   
Ploha
kiara: ker imava itak talno gretje pa da bom loh s H20 čistla, ker moj pravi, da ne vrjame da je to za laminat tud user posted image user posted image pa ful so nama ble ušeč.

pa super za kahlico user posted image user posted image

jancci:
ja vem, da se sovaščanka poroči, to gre naokoli kot blisk user posted image user posted image Okol 20-ga??

aja no pol je šla meta spat sm mu šla še do konca pomagat in je skoraj cela dnevna položena...za ene 2 uri nama je ostalo...sem res vesela, ker mi je medved skos bluzil, da to bo veeeeeelik projekt, da bo dolgo delal.

Pa vrata sva naročila, skoraj 3.000€ so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 28.3.2010 20:38:08 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
28.3.2010 20:40:02   
Zvezdica
dober večer user posted image

Mi smo preživeli en lep dan, bili zunaj, se igrali skrivalnice, splanirali izlet/dopust za prvomajske...super je blo.

Tamalček nič ne trpi zarad noska, sicer je zoprno, ker ima konico vso odrgnjeno pa se mu hrastica dela, pa noska se ne da brisat, ampak ni hujšega.

Marta tpnej je pa pravi frajeruser posted image user posted image user posted image tale fotka s kolesom je svetska.

Mali se je ponoči non stop prebujal in jokal, zobki ga matrajo pa še iz nosa mu spet teče. Prej je pa že cele tri dni lepo spal, ne da bi jedel, zdaj pa spet te budniceuser posted image user posted image .

zoprno user posted image upam, da čimprej mine. Sicer pa glede noska, pri nas čim ga zobki dajejo tud iz noska teče.

Mi imamo vse štrice zunaj, vsaj mislim, da je tud leva zgoraj že pokukala. In kak blažen mir je ponoči, upam, da tako ostane.

Plohca, kok sta pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image še mal še mal, pa bosta na svojem. user posted image

Zvezdica- saj ni tako hudo po nosku. Naša se je tudi skištala danes pred cerkvijo pa je bilo malo joka, sam mislim da zato ker se je ustrašala. Luštkan je na prvi pa izgleda ko kak modeluser posted image user posted image user posted image

ma zgleda grdo, na sliki je tko. Ampak itaq mu ni hudga. Zdaj risanke gleda. Se je ura premaknila pa še ne zaspi. Jutri bo pa kriza, pa še v vrtec greva.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
28.3.2010 20:44:36   
krtekxx
A Ulle pa ni? A je šla kaj v bolnico mogoče na obisk? Jaz bi takoj šla, če bi imela naša take z vročino. Mene je zmeraj tako strah...
Kot danes, ko je že 1x bruhala zaradi kašlja. Mene boli grlo, njo pa verjetno tudi in potem pozabi kako se požira, pa izkašljuje...
Farfala, na kakem biciklu se je pa peljal? Naša se je včeraj v sedežku na mojem biciklu in se ji je tudi fajn zdelo.
Danes sem pa v hribih barvo dobila.
Jutri pa služba.
Ploha, rees si preveč pridna.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
28.3.2010 20:47:34   
Zvezdica

Mi uživamo! Itak je fino, samo da je otrok zdrav, da je, da spi, da se igra.... pa je super!! user posted image Posteljico sem dobila, tako da hvala za informacije.

povej, a boste vi tudi zibali ko rabiš posteljico user posted image

Drgač pa ja, čas leti, teli naši sončki rastejo tako hitro, pa ko pomislim, da ne bom imela več mi je hudo. Ko ne bom več takih majhnih crkljala.

Kiara, super za klaro in kahlicouser posted image user posted image user posted image user posted image

aja no pol je šla meta spat sm mu šla še do konca pomagat in je skoraj cela dnevna položena...za ene 2 uri nama je ostalo...sem res vesela, ker mi je medved skos bluzil, da to bo veeeeeelik projekt, da bo dolgo delal.

Pa vrata sva naročila, skoraj 3.000€ so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res sta pridna. A te kaj križ boli?
Pa kdaj maš morfologijo?  da vidimo kaj se skriva v tebi user posted image user posted image user posted image user posted image

Vrata so draga. Mi2 za 5 notranjih vrat s tremi štoki (s podboji) dala 1400) Groza res, pa vhodna 1000 pa rečeš čao dopustuser posted image

O Krtexx v hribih si bla?  foušuser posted image mi sam na golovc pa na urh skočmo, včeraj smo bili, pa tamal hoče sam hodit, pa pol ni tko zabavnouser posted image

Mimi, niia, hijacinta,  kje ste?

Ulla, kako je neo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
28.3.2010 20:58:50   
Ploha
zvezdica: morfologijo imam 6.4...tud jest komaj čakam...vedno bolj imam občutek, da bo....user posted image user posted image križ pa medenica me bolita...sej to me, al če kej delam al pa če nič user posted image če pa delam, vsaj lahko rečem, da me od tolk dela user posted image user posted image

jao, tale vrata...midva mava 7 vrat, pa po meri morjo bit, ker imava še na treh nadsvetlobo, to pa več ne delajo serijsko, ker to je 300 let za medvedam user posted image user posted image

za vhodne še prašat ne upava....zdej imava ene stare...ko bo dnar.

Je pa fajn, k mava še montažo zravn in se ne bo treba j*eb*** z montiranjem....

ej pa kaj si zaklučla, saj si še mlada, al si trdno odločena, zaradi psihičnega napora in skrbi in to in uno???

< Sporočilo je popravil Ploha -- 28.3.2010 20:59:17 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
28.3.2010 21:00:12   
Ploha
jaaa jst bi šla tud v hribe...na krvavc bi šla...tm sm pomojem dušo pustila user posted image user posted image  

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
28.3.2010 21:12:21   
mimi30
čer

dans sem pa žalostnauser posted image ....moja sestrica se je v petek vrnila domov iz Indije in danes sta se šla njen dragi in njegov najboljši prijatelj, s katerim so bili skupaj na potovanju, potapljat....prijatelj, izkušen potapljač je utoniluser posted image

tinej in meta user posted image za prve korake.....tinej na trikolesniku relaksira noge utrujene od hojeuser posted image ....

lepe slikice januraskih modelčkov user posted image .....

ulla kako neo? .....in kako napreduje zdravljenje, počutje dragega?

Mi že tretji dan spimo vso noč (no enkrat mu dam flaško

user posted image Patrik, tako se dela
Čist podrsan nosek, čelo, buška na čelu huda..

user posted image naj se hitro poceli... takle je bil naš nejc, na vsaki drugi sliki buška na drugem mestu...na slikah za 1 r.d. ima črto čez čelo

Ploha, pridno babiko imašuser posted image ....špela najraje zlaga mokre cunje ven iz stroja....kadar ona to dela sigurno nič not ne ostane, ker do polovice v boben zlezeuser posted image

A jih že fejst mažete s kremo za sončenje?

Farfala, nič še....lani sem jih mazala z dr. Hauchka

Danes je Klara zjutraj prvič sama lulala v kahlico.... no popoldan pa še enkrat pol je pa naredila še kakico notri in sem res ful vesela!!!

user posted image user posted image Klara

jao, tale vrata

res strošek....dobr da so pri nas že všteta v ceno stanovanjauser posted image ....drugače bi bilo verjetno podobno kot pri moji prijateljici, ki se je vselila kar v hišo brez notranjih vrat, sam da so šli na svoje

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
28.3.2010 21:13:08   
Zvezdica

zvezdica: morfologijo imam 6.4...tud jest komaj čakam...vedno bolj imam občutek, da bo....user posted image user posted image križ pa medenica me bolita...sej to me, al če kej delam al pa če nič user posted image če pa delam, vsaj lahko rečem, da me od tolk dela user posted image user posted image

ja prav komi čakam, Ej plohca, pa ti si na polovici...madonca no

jao, tale vrata...midva mava 7 vrat, pa po meri morjo bit, ker imava še na treh nadsvetlobo, to pa več ne delajo serijsko, ker to je 300 let za medvedam user posted image user posted image

ok, pa kje se je medved tega spomnu nouser posted image user posted image user posted image user posted image ja boste mel pa spešl vrata. Ja sej nama so podboje delal izvenserijsko, prasci so takoj full nabil stroškov zraven

za vhodne še prašat ne upava....zdej imava ene stare...ko bo dnar.

Mi2 imava protivlomna. sej veš olimpijska vas pa touser posted image user posted image user posted image se hecam no.  Od vala, pakoštsjo 1000, pa vedno kao vzamejo v zakup stara vrata, pa še na obroke dajo, pa pol kr gre.

Je pa fajn, k mava še montažo zravn in se ne bo treba j*eb*** z montiranjem....

ja sva imela to zraven. kje sta pa vzela vrata? No, sej kjerkoli jih vzameš so fajn. Kljuke sva vzela pa pri vovkotu, luštne, trpežne in varne za otrokeuser posted image

ej pa kaj si zaklučla, saj si še mlada, al si trdno odločena, zaradi psihičnega napora in skrbi in to in uno???

mah, še enga patrika ne bi prenesla user posted image user posted image user posted image ma ves ta safr k pride zraven, pa bo al ne bo, pa postopek... ne vem, če bi sebe, dragega in seveda posledično otroka izpostavila temu.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
28.3.2010 21:15:26   
Zvezdica
dans sem pa žalostnauser posted image ....moja sestrica se je v petek vrnila domov iz Indije in danes sta se šla njen dragi in njegov najboljši prijatelj, s katerim so bili skupaj na potovanju, potapljat....prijatelj, izkušen potapljač je utoniluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem prej brala na popu. Tam pri labinu so se potapljali, a ne? Žalostno res.  user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
28.3.2010 21:19:10   
sonček33
Čer.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
28.3.2010 21:22:02   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image sem prej brala na popu. Tam pri labinu so se potapljali, a ne? Žalostno res.  user posted image

ja, moja sestrica je čist fertik...kr ne more dojet, en mesec vsak dan skupi, ful dobri frendi ....še včeraj sem ga spraševala kakšna želja more to bit, da se jima takoj po prihodu mudi na potapljanje....pravi, da po enem mesecu že komaj čaka, da gre in da hočeta izkoristit še teh par dni, ko sta prosta, preden greta nazaj delat

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
28.3.2010 21:24:27   
mimi30
O Krtexx v hribih si bla? foušuser posted image mi sam na golovc pa na urh skočmo, včeraj smo bili, pa tamal hoče sam hodit, pa pol ni tko zabavnouser posted image

mi smo bili danes tle na enem malem hribčku - Piramida....špela je bila pridna v nahrbtniku, nejc pa itak teka naokol kot nor....tolk je fajn, ker ne rabiš skoz govorit, pazi to, pazi ono, avto, pridi sem,....se vsi sprostimouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
28.3.2010 21:49:25   
Jancci
povej, a boste vi tudi zibali ko rabiš posteljico

Ja, bomo. Tetica bom kmalu! user posted image

Joj potapljači... pa danes je že en motorist umrl. Kriza tole!!!! user posted image user posted image

Ploha 26ega! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
28.3.2010 21:56:14   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Marta- joj kolk uživa v peskovniku.... kwa mate dober trikolesnikuser posted image ker pa je to?, kolk je pa bil?

Tale je: http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/berchet-tricikel-baby-confort/4142013032164142019
Je pa za moje pojme zelo drag. Tinej ga je dobil od prijateljev za rojstni dan. Super stvarca.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
28.3.2010 22:32:45   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

ja, moja sestrica je čist fertik...kr ne more dojet, en mesec vsak dan skupi, ful dobri frendi ....še včeraj sem ga spraševala kakšna želja more to bit, da se jima takoj po prihodu mudi na potapljanje....pravi, da po enem mesecu že komaj čaka, da gre in da hočeta izkoristit še teh par dni, ko sta prosta, preden greta nazaj delat

verjamemuser posted image Sožalje. Je imel kaj otrok?

mi smo bili danes tle na enem malem hribčku - Piramida....špela je bila pridna v nahrbtniku, nejc pa itak teka naokol kot nor....tolk je fajn, ker ne rabiš skoz govorit, pazi to, pazi ono, avto, pridi sem,....se vsi sprostimouser posted image

Kateri ruzak imate?Moramo si to omislit.

Ja, bomo. Tetica bom kmalu! user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
28.3.2010 22:35:27   
farfala
jancci in kdaj boš dala meto v posteljo?

kiara lep uspeh to s kahlicouser posted image user posted image

zvezdica zdaj si pa lahko odahnete, ko so vse 4 zunajuser posted image user posted image
Se je kar vleklo, a ne? Samo danes niti jest ni hotel nič, upam, da ne bo še kaj zbolel.

krtekxx ati ga je peljal odzadaj na sedežu

ploha jaz sem tud razmišljala, kdaj imaš morfologijouser posted image pa poroka - bo prestavljena?

mimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.