![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 10:27:14
|
|
|
|
Ploha
|
vrtnica: sem mal pozabila...u glavnem tud tvoja pupa je cute
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 10:56:37
|
|
|
|
nina166
|
Imam en Q: Katere znamke čevljev ve kupujete svojim sončkom?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 11:39:18
|
|
|
|
Ploha
|
nina: od mene boš bolj malo zvedla...meta še ne hodi...je pa dobila za RD superfit-ke pa ji bojo oz. so ji že premajhne,...tko da bom zamenjala....takrat ko bo hodila...kdaj to bo me pa pojma nimam hoja: ampak je faca tale moja miš...če jo zamotim, da ji kako knjigico berem pa notri kažem živali ona brez opore stoji tam ene 5 minut zihr...dons me je pa presentla ko je imela v eni roki igračo, duda ji je z ust padla in je brez opore pobrala dudo in jo namontirala nazaj v usta... pa tko če se ji za milimetr umaknem, nardi en korak pol pa dol pade...kar je več...se pa na tla vrže pa po 4-ih... aja pa rokca je ne boli več, ker že veselo kobaca...pa tko tolče z rokami po tleh da ni dvoma... učer smo bli na na tisti prireditvi, ki jo klub študentov nardi in pol dajejo praktična darila in bone za BC...sem bla ful presenečena ker so dali še več kot lani pa tudi že vem kako bom ponucala te dinčke en vpr.: Kako je z osebnim dokumentom za meto...imamo namen it letos samo 1x čez mejo v italijo k prababici...pa me zanima kolk približno stane osebna...pa kolk časa velja??
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.3.2010 11:44:15 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 11:51:09
|
|
|
|
kiara24
|
No midve sva iz sprehoda, sedaj je pa začelo zunaj kapljati.... Najki- ful je kjut, pa rutka mi je všeč. Nina- mi imamo superfit in so ful dobri, jih ne zamenam. Ploha- mi smo dali delat kar potni list.... za osebno ne vem kolk časa veljal mislim da tam nekje 3 leta nekaj takega. cena je pa okrog 25 E.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 11:55:25
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Nina mi imam Ciciban, ampak nisem nevem kak zadovoljna z kakovostjo. Ker glede na to, da so kr precej dragi bi lahko bili malo bolje skup nareti. Mi jih imamo zdaj 2 meseca, pa so se že odlepli in copateki tudi. Tak, da naslednjič jih verjetno ne bom več kupla in bom izbrala raje katere druge za isti denar. Tako je pač moje mnenje. Vsem bolančkom želim, da čim prej ozdravite. Mene pa zanima če se že srečujete z trmo vaših otrok in kakšne karakterje opažate v njih? Naša je zelo trmasta in hitre jeze. Če ji kaj ne odgovarja se začne takojh jokat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 12:25:23
|
|
|
|
Jancci
|
Ploha osebna stane cca 13 evrov, pasuš pa cca 30evrov, osebna velja 5 let, pasuš pa 3. Evo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 12:26:01
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla. Petek. Lovro je bolje.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 12:49:32
|
|
|
|
Najki
|
tnx za komentarje =]. rutka je pa skibz jo je od tete dobil. skos se slini je takoj moker, ce nima slincka. IZVIRNO SPOROČILO: nina166 Imam en Q: Katere znamke čevljev ve kupujete svojim sončkom? hodi sele par tednov in prve ceveljcke prav za hojo je dobil superfit gleznjarcke. so zlo lahko in mehki pa usnjeni. sem imela izbrane se ene geox supergice, samo ni tako lepo hodil v njih, mogoce mu bolj sede visji cevelj za zacetek. je pa pediatrinja povedala, da ni vazno, ce ima opetnik ali ne, ce ima vlozek ali ne, ce so visoki ali ne. najboljs je doma bos, tudi po travi in dvoriscu, zunaj pa karkoli kar diha, pa da je dosti sirok in dolg, da ga ne tisci. pa se to je zdej novo, da lahko rabljene obujejo brez pomislekov. seveda naj se cimbolj upogibajo. tako da supergice bom sla v pon. v hofer pogledat sem vidla v reklami. s superfitkami pa prav uziva hodit, kar joka, ce ga ustavim . ploha janu osebna velja do 2012 torej 3 leta. cene se ne spomnim. v soboto gremo v tolmin pranoni na obisk, upam da ne bo dezja, bomo sli malo na prod ob soci . zdej so mu taki kamencki za pest veliki ful zanimivi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 12:54:22
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 Imam en Q: Katere znamke čevljev ve kupujete svojim sončkom? Jest nisem gledala znamke, ampak mehkobo. Trenutno ima samo ene in sem jih kupila v Jello. So fajn.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 13:08:16
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Ploha osebna stane cca 13 evrov, pasuš pa cca 30evrov, osebna velja 5 let, pasuš pa 3. Evo. no tole je pa zelo natančna informacija hvala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 13:25:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
oj, na brzino se javim, sva tolk leteča danes. Čevlji, imava ene ecco zdaj, prej sva vzela ene v masu, mislim, da so bile super fit. Pasoš... velja 3leta, za osebno ne vem. Raje imam pasoš, ker nikoli ne veš akm te lahko odnese. Ploha, sej tamala ne rabi pasoša za v Italijo? Sej ni meja več. Če greš v croejšo ali bih, ali srbijo tam rabiš pasport.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 13:31:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica oj, na brzino se javim, sva tolk leteča danes. Čevlji, imava ene ecco zdaj, prej sva vzela ene v masu, mislim, da so bile super fit. Pasoš... velja 3leta, za osebno ne vem. Raje imam pasoš, ker nikoli ne veš akm te lahko odnese. Ploha, sej tamala ne rabi pasoša za v Italijo? Sej ni meja več. Če greš v croejšo ali bih, ali srbijo tam rabiš pasport. ja, osebno za italijo pa rabim?? drugam pa nas še nekaj let ne bo zaneslo...če ne druzga nam zaplankanost težave dela
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 13:33:32
|
|
|
|
Ploha
|
hej vrtnica: gledam slikce od ane pri 1 letu...pa ima enako kapco kot meta...no meta ima vijolčno obrobo, ampak je bla pa tale kapca svinjsko draga. Imela jo je pa samo ene 3x gor,...
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.3.2010 13:34:24 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 13:46:59
|
|
|
|
farfala
|
za hrvaško je dovolj osebna čevlji: kupljeni v diechman, eni elefanten, eni baren schue al kaj , oboji v redu , na ježke najki lepi fantek ploha kaj ni v radgoni kmetijski sejem? To bi pa ti že lahko vedla jancci asej je šel v veliko posteljo pri treh, ko je pač dobil svojo posteljo , zibke pa mi nismo uporabljali. Počasi, ko bodo še malo zrasli bodo itak začeli ven plazit sami in mislim, da je takrat kar dober čas, da gre v večjo. Samu je tud ven pokukala zgornja desna štirka, končnooooooo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 13:49:47
|
|
|
|
farfala
|
bravo Lovro in Meta za izboljšanje, kaj pa Klara in Neo?? Amadeja? Daša - še kašlja?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 13:51:41
|
|
|
|
symona
|
Ploha, osebna velja tri leta, sem jo dala amadeji delati. V radgoni je pa trenutno sejem gradbeništva. Pri nas že cel dan tak piha, da sploh ne morema na zrak. Kaj boste počeli čez vikend?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 14:29:56
|
|
|
|
Ploha
|
farfala: Jaz kot kmet vem, da je sejem kmetijstva v radgoni nekje konec avgusta imamo pa pri nas ta vikend sejem kmetijstva...
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.3.2010 14:31:19 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 14:58:31
|
|
|
|
nina166
|
Hvala za odgovore. Mi čakamo atija, da pride domov, se naje, potem pa gremo otrokoma kupit čevlje...jih oba rabita.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 15:04:02
|
|
|
|
nina166
|
Ja v Radgoni je trenutno sejem gradbeništva...me ful ma da bi šla, samo je predaleč Ploha super da je rokica boljše farfala Daša je bila že vredu, zdaj pa spet kašlja A boste nesla kaj butarco k žegnu?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 15:44:55
|
|
|
|
kiara24
|
Farfala - naša je HB bolje in je tudi brez vročine. Ritka je pa tudi že čist ok. Tako da je super, je prava navihanka sedaj, pa 10 zobkov imamo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 15:53:54
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha farfala: Jaz kot kmet vem, da je sejem kmetijstva v radgoni nekje konec avgusta imamo pa pri nas ta vikend sejem kmetijstva... se pardoniram, na te sejme se očitno ne spoznam najbolje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 19:30:28
|
|
|
|
Ploha
|
joooj tale moj štrukl...sva spet knjigico gledale in sem na stolu sedela in skos bolj nazaj rinla, da je za menoj šla po nogah seveda...ja in je šla, kar ene 6 korakov...sicer se še zlo maje, ampak sej to ni nič narobe, če jo tkole spodbujam ane?
< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.3.2010 19:33:47 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 20:24:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha joooj tale moj štrukl...sva spet knjigico gledale in sem na stolu sedela in skos bolj nazaj rinla, da je za menoj šla po nogah seveda...ja in je šla, kar ene 6 korakov...sicer se še zlo maje, ampak sej to ni nič narobe, če jo tkole spodbujam ane? nič ni narobe, če jo spodujaš, sej jo ne siliš. Danes bo naredila 6 korakov, čez dan dva že kakega več. Samo na izzy, ko bo sama dovolj pogumna bo shodila, prej itak ne Sicer pa Meta za prve korake.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 20:51:39
|
|
|
|
krtekxx
|
Alo bejbe, mi smo doma. Zaradi vremena in moževega hrbta, viroze, bronhitisa, sinusov... Je blo kar OK, sam problem, ker sem bila samo jaz za smučarijo z mulcema, ker moža tako hrbet boli, pa še ta viroza, ki jo je od otrok skasiral in ga je čist položila. No fantje so se nasmučali, princesa nasankala, jaz sem šla enkrat an eno kratko turco na Viševnik in mi ni blo do ponovitev v tem gnoju in megli... Grem spat, ker sem zj***, saj je bila princesa cele noči po novem prisesana name. Ko mož ozdravi hrbet jo za veke vekov amen odstavim!!! Bolančki....ma ni vam fajn, saj razumete, da vas razumem tudi brez besed.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 26.3.2010 21:16:28
|
|
|
|
Ulla80
|
oj. dans je bolš. no, bomo vidl kak bo noč. sam včeraj je blo za crknt! vročina mu sploh ni padla, nič mu ni prijelo, kopeli in obkladki so mu iz skor 42 zbili na 39.2, sam takoj k sem ga oblekla, mu je narastlo nazaj....ob pol enih sva kilcala dežurnega, ker že nisva več vedla kva narest, je bil že čist marogast od vode in obkladkov, pa kr okol mu je že oči sukalo...groza....mu je dal voltaren druge tko ni blo za narest.....mu je pa vročina padla na 35.3 tko da pol noči sva se trudla da bi mu vročino zbila, druga polovico noči sva mu jo pa dvigovala....noroo!! upam da bo dons boljš....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Super ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.