|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
26.3.2010 21:19:46   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

oj.
dans je bolš. no, bomo vidl kak bo noč.
sam včeraj je blo za crknt! vročina mu sploh ni padla, nič mu ni prijelo, kopeli in obkladki so mu iz skor 42 zbili na 39.2, sam takoj k sem ga oblekla, mu je narastlo nazaj....ob pol enih sva kilcala dežurnega, ker že nisva več vedla kva narest, je bil že čist marogast od vode in obkladkov, pa kr okol mu je že oči sukalo...groza....mu je dal voltarenuser posted image druge tko ni blo za narest.....mu je pa vročina padla na 35.3user posted image user posted image tko da pol noči sva se trudla da bi mu vročino zbila, druga polovico noči sva mu jo pa dvigovala....noroo!!
upam da bo dons boljš....

kako pa se vročina dviguje?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
26.3.2010 21:28:04   
Ulla80

kako pa se vročina dviguje?

ful sem ga oblekla pa k seb v postlo, ga fajn pokrila....po dveh urah je pršlo na 36.7......

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
26.3.2010 21:50:32   
kiara24
čer,

Meta- super za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

ulla- joj grozno je to slišat. No upam, da bo danes bolje. Mi so bili na srečo danes cel dan brez vročine. Apetita pa še vedno nima.

Zmatrana sem k user posted image .

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
26.3.2010 22:03:03   
farfala
.mu je dal voltarenuser posted image druge tko ni blo za narest.....mu je pa vročina padla na 35.3user posted image user posted image tko da pol noči sva se trudla da bi mu vročino zbila, druga polovico noči sva mu jo pa dvigovala....noroo!!

uf, to izkušnjo pa imamo mi tudi od takrat, ko je imel mali gripo. Celo noč sem ga stiskala k sebi in pokrivala, spal je pa kot polhec

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
27.3.2010 7:23:56   
Zvezdica
jutro

kako ste bolančki? Upam, da ste danes vsi kot rožice.

Mi že tretji dan spimo vso noč (no enkrat mu dam flaško) user posted image

Za vas user posted image

Lep danuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
27.3.2010 7:53:26   
marta82
Ulla to se pa grozno sliši. Jaz bi bila čisto panična. Upam, da bo člimprej ok.user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
27.3.2010 8:46:26   
Ploha
evo spet jest težim user posted image user posted image

neki me zanima...če katera kaj ve...

meta, ko tkole sama "hodi", pač tiste par korakov...ona gre postran...z desno vedno začne in potem levo za seboj potegne...no sej malo jo vzigne, ampak gre ko ena rakovica???

mislim a to je OK?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
27.3.2010 10:38:16   
krtekxx
Ploha, meni se zdi da na začetku pa tudi nekoliko kasneje vse malo postrani nese.
Ulla, o bogi bogi. Naša je decembra imela eno virusno drisko (ne rota) ko ji vročina 5 dni ni padla pod 39. Sva bili kar v bolnici, ker pač ni pila in jedla. Dajali smo voltaren na 12 ur, paracetamol pa na 4-6 ur. Paracetamol je prijel le, če smo še hladili (z obhladki na stegnih, trebuhu in hrbtu), voltaren pa včasih šele po 2 urah. So em tolažili, da so imeli že novorojenčka z rota in da jo je odnesel brez posledic.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
27.3.2010 16:38:05   
kiara24
user posted image

evo mojo malo princesko, ko spi že 3 ure skupaj in ima mami cajt pospravljat pa afne galuncatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
27.3.2010 16:46:57   
Zvezdica
mi smo bili zunaj, seveda mali hoče skoz sam hodit in je padel na bučko na asvaltu. Čist podrsan nosek, čelo, buška na čelu huda... sej jokal je le za vzorec, verjetno se niti ni udaril močno, ker se je ujel na rokce ampak ker je hot z drugo roko ne vem kaj ustavarjat je še podrsal z glavco.... sam jast ne vem več kaj naj ga na uzde dam al kaj. on ko vidi kužka, mucka, kamen, karkoli česar nima doma njemu se utrga. Je vidu eno čivavo (cezarjauser posted image user posted image user posted image user posted image )se je kr nanjo vrguuser posted image user posted image user posted image user posted image , njemu je vse tko zabavno, sam previden ni niti malo:(.

Ulla kako je Neo?

Kiara, kok je luštkana klarauser posted image

Plohca, verjetno ni nič narobe. Zakaj bi bilo, sej se šele uči hodit. user posted image Kako rokica?

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
27.3.2010 19:39:23   
Ploha
zvezdica: nism vedla, ja itak na začetku so nestabilni, sam vseen mi je blo čudno...no pol pa naj tko bo user posted image user posted image rokica je super. user posted image

zobki: kako jih ve prepričate, da so zobki za spucat? Midve mava take borbe...včasih ampak res včasih mi rata, da jo zamotim. Sam načeloma se pa dere, upira,...itd. Pa ne vem, a naj jo pustim al jo malo prislim, vsaj par potegov?? Ker to se pač "mora" početi...vsaj zvečer.

Ker točno ve...da se igrače pospravijo in jih za sabo pospravlja, ne vedno....če ji rečem seveda in ona leti k škatli in pospravlja...pa včeraj sva umazane cunje sortirale...tud ona...ker drugače, če ji ne pustim, mi zmeče črne in pisane skup, to pa pač ne gre user posted image . In potem ji določim neko delo, se ji zdi za znort.

Res je pridna user posted image ...pa tud jest se še zlo velik učim, kako se dela s takimi čmrli...vedno kadar mi razmetava...jo pojam stran, pa ne pa ne pa ne...zdej ji pa naložim neko delo pa je mir.

Pa v trgovini mi trmari, če ima v roki kako stvar in potem je noče dat na blagajno...ji sploh nič v roke ne dam, pa se potem ne dere in ne meče "v tla".

Pa kako razume, velikokrat me preseneti.

Potrplenje je božja mast.....................sam revež je tist ki se z njo maže user posted image

spanje: spi pa mi že skoraj 14 dni celo noč., upam, da bo še naprej tako. Prej sva imeli uro od 20.00 - 6.00/6.30 max. Zdej ji pa večerno uro prestavljam nazaj. Zdej sva na 7.30. Danes prvič...upam, da ne bo zato pol ure prej.

Čez dan mi pa spi, po 2-3 ure. Pa tam nekje okoli 10.00.

Zdej mava vsaj nek red...prej je blo pa kot na front.

< Sporočilo je popravil Ploha -- 27.3.2010 19:40:22 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
27.3.2010 19:41:43   
Ploha
kiara: Luštna je ful user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
27.3.2010 20:42:48   
sonček33
Klara luštna punca.
Neo, upam, da si boljše.
Patrik, odrgnjen nos bo do poroke že okuser posted image
Meta od Plohce pridna po medveduuser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
27.3.2010 20:56:32   
marta82
Mislim, da lahko rečem, da Tinej hodi.user posted image Danes se je kar sprehajal po stanovanju. Sicer nerodno in še vedno je več na vseh štirih, ampak ko je razpoložen prehodi celo sobo, se vmes ustavlja, si ploska ipd.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
27.3.2010 21:05:56   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Mislim, da lahko rečem, da Tinej hodi.user posted image Danes se je kar sprehajal po stanovanju. Sicer nerodno in še vedno je več na vseh štirih, ampak ko je razpoložen prehodi celo sobo, se vmes ustavlja, si ploska ipd.user posted image

jeeeeej...veš kako sem vesela za tineja..to čakam jest pri meti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
27.3.2010 21:07:09   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Klara luštna punca.
Neo, upam, da si boljše. Ja jest tud upam, da je bolje user posted image
Patrik, odrgnjen nos bo do poroke že okuser posted image Le glej, da bo res user posted image user posted image
Meta od Plohce pridna po medveduuser posted image user posted image   ja user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
27.3.2010 21:10:43   
sonček33
JUhej TInej!

Pa Meti tudi še nisem user posted image user posted image

Marta, dej povej, kako je v službi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
27.3.2010 21:30:13   
VRTNICA84

Nina mi nesemo butaro. Pač neki običaj in ga bomo probali vzgojit tudi pri Ani.

Kiara tvoja pupa je tak luškana.user posted image user posted image

Marta user posted image user posted image Sej od začetka so vsi full nerodni in hodijo sem in tja. Mi je tudi nismo slili. Kolikor je sama hodla. Pa še zdaj rada gre po štirih, ko ji ne za hodit. Oziroma, ko se ne počuti varne.

Ploha tvoja pupa je pa res pridna. no sej naša je tudi kr pridna. Ampak na čase jo prime trma.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
27.3.2010 21:32:02   
kiara24
čer,

Klara lepo spi, je skopana... malo je frš pod pazduho ampak najbrž zaradi potu, ker jo nisem upala nič kopat, sam obrisal sem jo.... ampak bo itak kul. No jaz bom kratka, ker grem delat kosilo, jutri sonaši na kosilu pri meni, tako da bo pestro.

Ploha- super je tole a ne,ko vidiš kako ti lahko pomagajo, pri nas kar pobira papirčke, pa jih nese v koš za smeti, pol mi pomag isto pri cunjah. No v tgrovini pri nas na srečo ni nobenih preglavic, tudi če ji dam v roke da na blagajno ali pa v voziček.... tako da pri nas trme ni, no vsaj po trgovinah ne. Včasih res občasno doma, ko jo jaz ne šmirglam kuj, sploh če se ličim hoče biti pri meni v aročju pa gledat kaj delamuser posted image user posted image user posted image pol pa cviji in se smeji.

Bravo Tinejuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zvezdica- nosek bo kmalu dober, pri nas ko zagleda muco, kuža.... teče za njo ko ilija..... tako da je tudi pestor pa kamenčke bi tudi pobirala. Ampak jaz mislim, da jih potem to mineuser posted image .

Kako je Neo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
27.3.2010 21:45:42   
farfala
Tinejuser posted image user posted image user posted image

Metauser posted image user posted image user posted image , ploha vsi so na začetku takšni, smešni in previdniuser posted image pa malo jih pigauser posted image , kot pijančke

Patrik - neustrašniuser posted image user posted image

Kar lep dan je biluser posted image , delovni sicer, ampak tudi zunaj smo bili dosti.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
27.3.2010 21:52:12   
farfala

Pa greva na sprehod

user posted image

A jih že fejst mažete s kremo za sončenje? katero? Moram nabavit šilt kapo, ker ima obraz in rokice že temnejše.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
27.3.2010 22:00:42   
Ploha
farfala: u ti matr mate lepga otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
28.3.2010 10:36:29   
Zvezdica
Jutro

Kako lep dan je zunaj:) gremo že zdaj venuser posted image

Farfala, kako je luštkan samouser posted image

plohca, torej tko ti to. Meta mora že cunje pedenatuser posted image user posted image user posted image pridna moja rožica.

Kiara, torej vaša tud po žvalcah skačeuser posted image user posted image user posted image . Ma res, našmu so tko všeč, sam te vrane ga pa iritirajo, tko se jezi če jih vidi.

user posted image

in še ranjenec (se ne vidi dobro)

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
28.3.2010 10:52:52   
Ploha
zvezdica: ej na prvi slikci je pa res tak gospodič user posted image user posted image model pa pol user posted image user posted image

pa prva štempiljka na nosku..

ja meta ma da dela user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
28.3.2010 11:08:37   
Zvezdica
zvezdica: ej na prvi slikci je pa res tak gospodič user posted image user posted image model pa pol user posted image user posted image

hvala... sem mu oblekla kavbojke fit, mogoče je zato na nosu pristaluser posted image

ja meta ma da dela user posted image user posted image

Ne bod terorist... pust otroka pri miruuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.