![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 28.3.2010 23:23:18
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica zdaj si pa lahko odahnete, ko so vse 4 zunajuser posted image user posted image Se je kar vleklo, a ne? Samo danes niti jest ni hotel nič, upam, da ne bo še kaj zbolel. ja, sej nisem čisto prepričana, ker ne pusti pokazat, ko pa zvečer zobke pucava, pa zapre usta in cvili, če mu desno zgoraj kaj delam . pomoje, da prebija. A vi imate 4ke zuna? Če ne, upam da bodo čimprej zunaj. Pa da bo minilo brez problemov.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 7:00:31
|
|
|
|
Jancci
|
Jutro. jancci in kdaj boš dala meto v posteljo? Ne še. Mi bo ena posodila zibko in jo bom dala sestri, tako da meta ostaja kjer je. Včeraj je spala z nogami v luftu. Moja tut ne pusti zob pucat, tako da na hitro nekaj potegnem pa je.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 9:11:33
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, Klara je v varstvu, je bilo malo krize. Sem mislila da bo hujše. No noč je bila bolj tako 3 ure je bila zbujena pa se je metala po postelji ker ni najdla položaja za spat.... Žal mi je za potaplajča. Motoristi- ja sedaj se bo začela sezona.... in bo tega še pa još če mene vprašate, ker folk pretirava. Če po poravici povedam ga jaz tudi pogrešam in mi je žal da sva ga prodala. Ploha- ja vrata so draga, midva imava tudi v zg. nadstropju nadsvetlobo in pol je treba vse čakat.... pa spešl naročit. Je bilo pa tako da je bilo 4 vrata so bila lansko leto 1800 E nekaj takega pa niso ne vem kaj posebnega. So nama pa isto prišli monterji samo bolje da ne veš kaj vse so nama uničili in kako smo se šli kdo bo kril stroške. Bodita pozorna! Marta- ja kolo je super je pa res drag..... bi bilo treba sponzorja dobit Farfala- pri nas imamo skoz borbe sedaj sploh noče nič jest, zjutraj ni šans.... pol pa počasi samo nima takega apetita kot ga je imela prej, še čokolada ji ne gre v rit. Zobki- mi imamo zg. 4 zunaj. spodnjih pa še ne. Pucanje zob brez problema, ona odpre usta.... tako da je super . No zdej grem pa pospravit mal. Ob 11.30 moram pa it do salona kjer moram nekaj stavri naredit. Se mi že kegla k še nič ne smem delat na strankah vse na najej .
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 10:08:01
|
|
|
|
symona
|
Oj, kak ste? Midvi sva se ravno vrnili s sprehoda. Groza, no, sem ravnokar prebrala na 24ur, da se je en 4-letni otrok utopil v studencu in potem izvem, da je to hčerkica od moje sošolke iz OŠ. Iskrene sožalje. Kam jo boste mahnili za prvi maj?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 10:52:04
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Domen v vrtcu, Daša na sprehodu z babico, jaz pa v službi Symona sem jaz tudi prebrala. Ubogi starši Za prvi maj gremo po vsej verjetnosti na morje...samo še ne vemo kam. Pa vi? Smo zdravi. Sem se odločla, da letos ne bomo nič več bolani...smo izpolnili bonus Grem zdaj delat, da ne bom kregana
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 12:30:26
|
|
|
|
symona
|
Nina1666, mi jo bomo tudi na morje mahnili za 4 dni, ne vemo pa še lokacije. Ima kateri kak predlog, kje je fajn za otroke? Amadeja mi že dve uri spi in čakam, da se zbudi, da grevi na zrak.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 12:45:17
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica zvezdica zdaj si pa lahko odahnete, ko so vse 4 zunajuser posted image user posted image Se je kar vleklo, a ne? Samo danes niti jest ni hotel nič, upam, da ne bo še kaj zbolel. ja, sej nisem čisto prepričana, ker ne pusti pokazat, ko pa zvečer zobke pucava, pa zapre usta in cvili, če mu desno zgoraj kaj delam . pomoje, da prebija. A vi imate 4ke zuna? Če ne, upam da bodo čimprej zunaj. Pa da bo minilo brez problemov. prva zgoraj desno gre ven in je kar kriza, ponoči ne spi, podnevi ne je, ful je nemiren, vse bi zgrizel revež mali čiščenje zobkov pa je tud mission impossible symona katastrofa res , me kar zmrazi ko kaj takega slišim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 13:50:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
prva zgoraj desno gre ven in je kar kriza, ponoči ne spi, podnevi ne je, ful je nemiren, vse bi zgrizel revež mali ja tele štirke so res grozne. Samu enga farfala, kako to da delaš med vikendom? Mi2 sva bila v vrtcu, spet se uvajava, sva bila 2, 5 ure. vse ok, se igra sam, z drugimi otroci, je, vse ok, problem je samo če me nima na očeh. potem je jok. Upam, da ne bo prehudo. jutri grem spet na morje in imam že delo
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 13:59:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 20:15:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
jaz imam kar gužvo, čez vikend smo pa tudi bili več ali manj naokrog. zvezdica, joj ubošček je pa res grdo padel. Saj se bo zacelilo. Pa super za službo.user posted image ojla, kje ste kaj vi? Kako je oskar? Je začel danes z vrtcem. Jast sem pa patrika peljala frizerju...je spet tko luštkan...pa urejen
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 20:35:34
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla punce. Vas berem, pa sproti vse pozabim. tako da ne bom veliko komentirala. Patrik, luštn poba...pa spet nova frizura. Ta fantič je bil v tem prvem letu večkrat pri frizerju, kot sem jaz Lovro se jepozdravil. ŠE kašlja, ampak je tak produktiven kašelj. Zdaj je zbolel mož. Jaz pa garam Ma saj bo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 20:40:14
|
|
|
|
Zvezdica
|
Lovro se jepozdravil. ŠE kašlja, ampak je tak produktiven kašelj. Zdaj je zbolel mož. Jaz pa garam user posted image Ma saj bo. bravo lovro . kašlja tudi naš, le tu in tam Za moža pa , ti si pa itaq pridna. mi te pa pogrešamo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 20:44:17
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, u lepo je slišat, da te kdo pogreša ... a jutri greš na Primorsko? fajn zrihtej en Q: Koliko vaši malčki jedo sami?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 20:45:09
|
|
|
|
sonček33
|
Kje pa je naša khurde?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:02:50
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kje pa je naša khurde? Vse povsod (čvekanje v tri dni...) sam pri nas ne drgač pa grem spat...me neki daje. čau
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:04:35
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica, u lepo je slišat, da te kdo pogreša ... a jutri greš na Primorsko? fajn zrihtej en Q: Koliko vaši malčki jedo sami? nič...meša po krožniku, v usta ne daje sama. Koščke pa sama pobira in je. farfala: ja poroka je prestavljena. Ker naj bi bila 6 dni po mojem PDP-ju . Pa zdej se nama mudi z bajto, tako da je denar vložen tja kamor je mus. Poroka ni mus, se da brez nje prežvet. Mrbit drugo leto.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:05:18
|
|
|
|
khurde
|
evo me, sonček. sej berem redno, sam oglašam se niti ne. kup enega sranja doma pa pol nimam nobene volje... isa je skor vse sama... vprašanje je samo, kako ... žličko uporablja ravno toliko, da jo ene trikrat v usta nese, včasih kaj več, drugič spet manj, večinoma pa kar z roko je in niti ne pusti, da jo kdo drug pita. drugače ful lepe slikce otrok
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:05:54
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kje pa je naša khurde? Vse povsod (čvekanje v tri dni...) sam pri nas ne drgač pa grem spat...me neki daje. čau kaj te pa daje?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:07:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kje pa je naša khurde? Vse povsod (čvekanje v tri dni...) sam pri nas ne drgač pa grem spat...me neki daje. čau kaj te pa daje? eh negativne misli ...brez veze. ne zdej pa res grem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:07:32
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, oj kako si? plohca je nekej tečna...naj gre spat, jutri bo bolje ...itak je pa čisto razumljivo v tem stanju ... khurde, a bova kaj kuhali?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:07:37
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica farfala, kako to da delaš med vikendom? nekje 7x na mesec moramo popoldan za 5 ur dežurat, od tega 2x v soboto ali nedeljo, potem si pa lahko kak petek doma Patrik je bil spet pri frizerju - hitro eno slikico da vidimo manekena zvezdica jaz bi imela tako službo kot ti - vsak teden malo na morje sonček naš ima vedno žlico v roki, ampak po novem z njo mene hrani ne samega sebe
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:08:11
|
|
|
|
kiara24
|
čer na hitro zmatrana. Klara spi. cel dan me ni bilo od 16tih pa do 20tih oz 20.30 sem bila na tečaju peka drobnega peciva in je bilo super. Zdej se pa moj dragi baše s piškoti k sem jih domov prinesla dve veliki škatili . Naša pa daje sama v usta z žličko in to fl rada, včasih pa samo malo tovče po talarju pa ji večina jaz dam v usta pa je ok. Mora pa obevzeno imeti žličko svojo v roki. Grem ležat k sem čist fuč.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:12:30
|
|
|
|
sonček33
|
ploha, šc šc šc z negativo ..tukaj ti nabijemo pozitive do konca farfala..ja sej kak petek pa tudi paše bit frej glede hranjenja sprašujem zato, ker jaz Lovra dejansko še vedno futram ..on sicer je z roko ali tudi z žlico, amapk ne tako , da bi dejansko pojedel kosilo sam ...Korenej obvezno mora biti v njegovi posodici.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 29.3.2010 21:14:15
|
|
|
|
farfala
|
ploha kdo pa sta David in Tia?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.