![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:28:38
|
|
|
|
farfala
|
No.1 sonček daj povej, si OK? No.2 A še dajete AD3 No.3 Ploha midve sva približno iste višine - a rabiš še kakšne nosečniške hlače; ti jih lahko prinesem na srečanje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:35:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala No.1 sonček daj povej, si OK? No.2 A še dajete AD3 No.3 Ploha midve sva približno iste višine - a rabiš še kakšne nosečniške hlače; ti jih lahko prinesem na srečanje no1: ja sonček dej no povej...a maš kej mokro rit? no2: ne...malo pred 1 rd jih je zmanjkalo... no3: ja ja in ja...zelo bi bla vesela....a so kavbojke al trenerka? kakšna je pa cena??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:38:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Drugače je pa OK, me je že ene parkrat danes zlasala, vendar pa nič ne je. Po moje bo spet konkurenčna anoreksičnim. sam da je zdrava. Naš tamal ima 12, 5 kg, je težak full, pa nisem najbolj vesela. Sicer ne zgleda ampak ko ga primeš je tak hrust, ga je tolk težko nosit. naš tudi Tudi naš.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:39:06
|
|
|
|
Ulla80
|
oi jst še dajem AD3, bom to flaško do konca porabla, pol pa bom vidla kaj bo rekla pediatrinja, načeloma bi se nej dajale tolk časa, da se zapre mečava, neo še nima, tko da pomoje jih bm še dajala ful sm zaspana in taka nikakva...dons zadn šiht, hb
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:39:10
|
|
|
|
farfala
|
no3: ja ja in ja...zelo bi bla vesela....a so kavbojke al trenerka? kakšna je pa cena?? [/quote] eh kaj pa vem, nisem sploh razmišljala o ceni, samo o tem, a jih potrebuješ al ne ene so take frajerske kavbojke, bi jih še zdaj nosla, ampak so res prevelike ene so bolj elegantne mehke črne hlače ene so pa komplet z brezrokavnikom
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:39:49
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Drugače je pa OK, me je že ene parkrat danes zlasala, vendar pa nič ne je. Po moje bo spet konkurenčna anoreksičnim. sam da je zdrava. Naš tamal ima 12, 5 kg, je težak full, pa nisem najbolj vesela. Sicer ne zgleda ampak ko ga primeš je tak hrust, ga je tolk težko nosit. naš tudi Tudi naš. naši pa 1 kg manjka...pa bi raje vidla, da bi imela kako kilo manj...sploh zdaj...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:41:00
|
|
|
|
marta82
|
Ploha kaj pa puloverček? Imam dva taka, ki lepo objemeta in poudarita trebuh jaz sem se rada važila z njim V glavnem nimam kam z njima pa ti ju komot prinesem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:41:14
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala no3: ja ja in ja...zelo bi bla vesela....a so kavbojke al trenerka? kakšna je pa cena?? eh kaj pa vem, nisem sploh razmišljala o ceni, samo o tem, a jih potrebuješ al ne ene so take frajerske kavbojke, bi jih še zdaj nosla, ampak so res prevelike ene so bolj elegantne mehke črne hlače ene so pa komplet z brezrokavnikom OK, če pridem, imej jih sabo...če mi bojo prav, jih bom vzela, za ceno se bova pa na licu mesta cenkale
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:41:47
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 oi jst še dajem AD3, bom to flaško do konca porabla, pol pa bom vidla kaj bo rekla pediatrinja, načeloma bi se nej dajale tolk časa, da se zapre mečava, neo še nima, tko da pomoje jih bm še dajala jaz bom tud še do konca porabla ,pol flaške še je, potem pa mislim, da je dovolj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:43:03
|
|
|
|
marta82
|
D3 še dajem, ampak nisem več tak dosledna in kakšen dan pozabim. Je P rekla, naj še porabim kar imam doma potem pa ni treba več. Mečave pa tudi še nima zaprte.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:43:06
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ploha kaj pa puloverček? Imam dva taka, ki lepo objemeta in poudarita trebuh jaz sem se rada važila z njim V glavnem nimam kam z njima pa ti ju komot prinesem. mislim zdej bom zgledala kot en siromak ane? lej ti kar prinesi, saj ni nujno da mi bo všeč...pol se bomo pa že zmenle...pa itak bo upam 1x te zime konc in pridejo v poštev majčke, za zvečer pa seveda pulover tko, da ja boste mele striptiz sej ne no
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:43:49
|
|
|
|
Ploha
|
ad3/d3: a to mate ve že drugo flaško??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:44:22
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ad3/d3: a to mate ve že drugo flaško?? tretjo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:46:16
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ploha kaj pa puloverček? Imam dva taka, ki lepo objemeta in poudarita trebuh jaz sem se rada važila z njim V glavnem nimam kam z njima pa ti ju komot prinesem. mislim zdej bom zgledala kot en siromak ane? lej ti kar prinesi, saj ni nujno da mi bo všeč...pol se bomo pa že zmenle...pa itak bo upam 1x te zime konc in pridejo v poštev majčke, za zvečer pa seveda pulover tko, da ja boste mele striptiz sej ne no joj, joj jaz imam tud eno črno majčko, kak je luškana, sta dve beli nogici gor narisani kaka frajerka si, ko lahko spet nosečniška oblačila nosiš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:46:28
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ad3/d3: a to mate ve že drugo flaško?? tretjo. aaaaaaa men pa ni nč omenila glede mečave al je zaprta al ne...ja, bom pa P poklicala naj mi da še ene...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:47:30
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ploha kaj pa puloverček? Imam dva taka, ki lepo objemeta in poudarita trebuh jaz sem se rada važila z njim V glavnem nimam kam z njima pa ti ju komot prinesem. mislim zdej bom zgledala kot en siromak ane? lej ti kar prinesi, saj ni nujno da mi bo všeč...pol se bomo pa že zmenle...pa itak bo upam 1x te zime konc in pridejo v poštev majčke, za zvečer pa seveda pulover tko, da ja boste mele striptiz sej ne no joj, joj jaz imam tud eno črno majčko, kak je luškana, sta dve beli nogici gor narisani kaka frajerka si, ko lahko spet nosečniška oblačila nosiš jaooo to bo pa ko na tržnci
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:47:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ploha kaj pa puloverček? Imam dva taka, ki lepo objemeta in poudarita trebuh jaz sem se rada važila z njim V glavnem nimam kam z njima pa ti ju komot prinesem. mislim zdej bom zgledala kot en siromak ane? lej ti kar prinesi, saj ni nujno da mi bo všeč...pol se bomo pa že zmenle...pa itak bo upam 1x te zime konc in pridejo v poštev majčke, za zvečer pa seveda pulover tko, da ja boste mele striptiz sej ne no Ah ne... Samo ne poznam nobene druge nosečnice, ki bi to podedovala in ti z veseljem odstopim, če ti bo všeč. Recimo za eno pijačo. Sta pa taka tanjša. Samo en dan prej me še plis spomni naj mam zraven, da mi ne bo iz glave padlo.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 18.3.2010 20:50:37 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:47:50
|
|
|
|
Ulla80
|
men pa ni nč omenila glede mečave al je zaprta al ne ja pošlati, ane
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:48:00
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ad3/d3: a to mate ve že drugo flaško?? tretjo. mensezdi da že četrto , saj ne vem točno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:49:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ad3/d3: a to mate ve že drugo flaško?? tretjo. Hmmm...Mislim, da četrto, ampak nisem ziher. Tinej to včasih fajn skrije pa jo potem najdemo, ko že naslednjo uporabljamo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:49:06
|
|
|
|
Ulla80
|
mensezdi da že četrtouser posted image , saj ne vem točno a veš da glih gruntam tud možno....pojma nimam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:49:39
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 men pa ni nč omenila glede mečave al je zaprta al ne ja pošlati, ane ja sej to vem...zdele itak spi...ampak sem mislna, da bo ona kaj to gledala...jest sm pa to čist opustila no dobr dobr bom zrihtala jutr...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:53:16
|
|
|
|
sonček33
|
sonček daj povej, si OK? sonček je prima ... mal utrujena, ampak prima. Bilo je fajn. Nič mokra rit . Jutri pa samo 2 uri.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:55:05
|
|
|
|
Ulla80
|
Jutri pa samo 2 uri. a se ti tud uvajaš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 18.3.2010 20:55:10
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sonček daj povej, si OK? sonček je prima ... mal utrujena, ampak prima. Bilo je fajn. Nič mokra rit . Jutri pa samo 2 uri. fajn je to slišat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.