|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
18.3.2010 20:28:38   
farfala
user posted image No.1

sonček daj povej, si OK?user posted image

user posted image No.2

A še dajete AD3

user posted image No.3

Ploha midve sva približno iste višine - a rabiš še kakšne nosečniške hlače; ti jih lahko prinesem na srečanje

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
18.3.2010 20:35:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

user posted image No.1

sonček daj povej, si OK?user posted image

user posted image No.2

A še dajete AD3

user posted image No.3

Ploha midve sva približno iste višine - a rabiš še kakšne nosečniške hlače; ti jih lahko prinesem na srečanje

no1: ja sonček dej no povej...a maš kej mokro rit? user posted image

no2: ne...malo pred 1 rd jih je zmanjkalo...

no3: ja ja in ja...zelo bi bla vesela....a so kavbojke al trenerka? kakšna je pa cena??

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
18.3.2010 20:38:22   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Drugače je pa OK, me je že ene parkrat danes zlasala, vendar pa nič ne je. Po moje bo spet konkurenčna anoreksičnim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da je zdrava. Naš tamal ima 12, 5 kg, je težak full, pa nisem najbolj vesela. Sicer ne zgleda ampak ko ga primeš je tak hrust, ga je tolk težko nosit.

naš tudiuser posted image

Tudi naš.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
18.3.2010 20:39:06   
Ulla80
oiuser posted image

jst še dajem AD3, bom to flaško do konca porabla, pol pa bom vidla kaj bo rekla pediatrinja, načeloma bi se nej dajale tolk časa, da se zapre mečava, neo še nima, tko da pomoje jih bm še dajalauser posted image

ful sm zaspana in taka nikakva...dons zadn šiht, hbuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
18.3.2010 20:39:10   
farfala

no3: ja ja in ja...zelo bi bla vesela....a so kavbojke al trenerka? kakšna je pa cena??
[/quote]

eh kaj pa vem, nisem sploh razmišljala o ceni, samo o tem, a jih potrebuješ al neuser posted image
ene so take frajerske kavbojke, bi jih še zdaj nosla, ampak so res prevelikeuser posted image
ene so bolj elegantne mehke črne hlače
ene so pa komplet z brezrokavnikom

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
18.3.2010 20:39:49   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Drugače je pa OK, me je že ene parkrat danes zlasala, vendar pa nič ne je. Po moje bo spet konkurenčna anoreksičnim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam da je zdrava. Naš tamal ima 12, 5 kg, je težak full, pa nisem najbolj vesela. Sicer ne zgleda ampak ko ga primeš je tak hrust, ga je tolk težko nosit.

naš tudiuser posted image

Tudi naš.user posted image

naši pa 1 kg manjka...pa bi raje vidla, da bi imela kako kilo manj...sploh zdaj...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
18.3.2010 20:41:00   
marta82
Ploha kaj pa puloverček? Imam dva taka, ki lepo objemeta in poudarita trebuhuser posted image jaz sem se rada važila z njimuser posted image V glavnem nimam kam z njima pa ti ju komot prinesem.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
18.3.2010 20:41:14   
Ploha

eh kaj pa vem, nisem sploh razmišljala o ceni, samo o tem, a jih potrebuješ al neuser posted image
ene so take frajerske kavbojke, bi jih še zdaj nosla, ampak so res prevelikeuser posted image
ene so bolj elegantne mehke črne hlače
ene so pa komplet z brezrokavnikom

OK, če pridem, imej jih sabo...če mi bojo prav, jih bom vzela, za ceno se bova pa na licu mesta cenkale user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
18.3.2010 20:41:47   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

oiuser posted image

jst še dajem AD3, bom to flaško do konca porabla, pol pa bom vidla kaj bo rekla pediatrinja, načeloma bi se nej dajale tolk časa, da se zapre mečava, neo še nima, tko da pomoje jih bm še dajalauser posted image

jaz bom tud še do konca porabla ,pol flaške še je, potem pa mislim, da je dovolj

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
18.3.2010 20:43:03   
marta82
D3 še dajem, ampak nisem več tak dosledna in kakšen dan pozabim. Je P rekla, naj še porabim kar imam doma potem pa ni treba več. Mečave pa tudi še nima zaprte.

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
18.3.2010 20:43:06   
Ploha

Ploha kaj pa puloverček? Imam dva taka, ki lepo objemeta in poudarita trebuhuser posted image jaz sem se rada važila z njimuser posted image V glavnem nimam kam z njima pa ti ju komot prinesem.

mislim zdej bom zgledala kot en siromak ane? user posted image user posted image user posted image

lej ti kar prinesi, saj ni nujno da mi bo všeč...pol se bomo pa že zmenle...pa itak bo upam 1x te zime konc in pridejo v poštev majčke, za zvečer pa seveda pulover user posted image user posted image

tko, da ja boste mele striptiz user posted image user posted image user posted image

sej ne no user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
18.3.2010 20:43:49   
Ploha
ad3/d3: a to mate ve že drugo flaško??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
18.3.2010 20:44:22   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

tretjo.

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
18.3.2010 20:46:16   
farfala

mislim zdej bom zgledala kot en siromak ane? user posted image user posted image user posted image

lej ti kar prinesi, saj ni nujno da mi bo všeč...pol se bomo pa že zmenle...pa itak bo upam 1x te zime konc in pridejo v poštev majčke, za zvečer pa seveda pulover user posted image user posted image

tko, da ja boste mele striptiz user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, joj jaz imam tud eno črno majčko, kak je luškana, sta dve beli nogici gor narisaniuser posted image user posted image

kaka frajerka si, ko lahko spet nosečniška oblačila nosišuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
18.3.2010 20:46:28   
Ploha

tretjo.

aaaaaaa user posted image men pa ni nč omenila glede mečave al je zaprta al ne...ja, bom pa P poklicala naj mi da še ene...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
18.3.2010 20:47:30   
Ploha

user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, joj jaz imam tud eno črno majčko, kak je luškana, sta dve beli nogici gor narisaniuser posted image user posted image

kaka frajerka si, ko lahko spet nosečniška oblačila nosišuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jaooo to bo pa ko na tržnci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
18.3.2010 20:47:38   
marta82

Ah ne... Samo ne poznam nobene druge nosečnice, ki bi to podedovala in ti z veseljem odstopim, če ti bo všeč. Recimo za eno pijačo.user posted image Sta pa taka tanjša. Samo en dan prej me še plis spomni naj mam zraven, da mi ne bo iz glave padlo.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 18.3.2010 20:50:37 >

BE NICE!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
18.3.2010 20:47:50   
Ulla80
men pa ni nč omenila glede mečave al je zaprta al ne

ja pošlati,  ane user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
18.3.2010 20:48:00   
farfala

tretjo.

mensezdi da že četrtouser posted image , saj ne vem točno

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
18.3.2010 20:49:02   
marta82

tretjo.

Hmmm...Mislim, da četrto, ampak nisem ziher. Tinej to včasih fajn skrije pa jo potem najdemo, ko že naslednjo uporabljamo.

BE NICE!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
18.3.2010 20:49:06   
Ulla80
mensezdi da že četrtouser posted image , saj ne vem točno

a veš da glih gruntam user posted image tud možno....pojma nimamuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
18.3.2010 20:49:39   
Ploha

men pa ni nč omenila glede mečave al je zaprta al ne

ja pošlati,  ane user posted image

ja sej to vem...zdele itak spi...ampak sem mislna, da bo ona kaj to gledala...jest sm pa to čist opustila user posted image no dobr dobr bom zrihtala jutr...user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
18.3.2010 20:53:16   
sonček33
sonček daj povej, si OK?

sonček je prima ... mal utrujena, ampak prima. Bilo je fajn. Nič mokra rituser posted image . Jutri pa samo 2 uri.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
18.3.2010 20:55:05   
Ulla80
Jutri pa samo 2 uri.

a se ti tud uvajašuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
18.3.2010 20:55:10   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sonček daj povej, si OK?

sonček je prima ... mal utrujena, ampak prima. Bilo je fajn. Nič mokra rituser posted image . Jutri pa samo 2 uri.

fajn je to slišat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.