Ulla80
|
Ajoj Ulla, pa kako ti to znese, a mu nič ne manjkaš ko te ni? Jst sem šla v soboto prvič ven - v lokal 500m proč, pa sem po eni uri pršla domov k ose je zbudil, pa potem po eni uri nazaj, pa sem kar doma potem ostala, pol pa je spal tri ure skupi. A v svojo sobo si ga dala? Pa kolko ti spi v kosu? Ker mi smo zdej pršli na tri ure skupi. ma ja, meša ga tačas ko me ni ma lubi ful sranje, zdej glih nosit ga ne more, zarad rebre zlomljene, pol se pa tamal dere k zverina....groza....v kosu spi največ tri ure, sam nikol jih ne odspi v onih štirih ko mene ni za crknt! čez dan se sicer ne doji tolk, za jest, tist je zdej nekak skužil da je fajn jest kej konkretnega sam ko pride iz vrtca taprvo na joško crkljat, pa če se rukne kam al kaj takega, takoj na joško crkljat... dala sem ga k uli v sobo, se mi zdi da je mal boljš, ko je sam spal v spalnici, se je zbujal vsako uro pol k sem pa jaz prišla v postlo, me je pa tak v sekundi zavohal al kva in se začel dret tak dolgo da ni joške dobil...zdej pri uli pa ma on občutek da je nekdo zraven, sam ga pa moja prisotnost ne nervira tak da mal bolš je, no. Držte pesti držimo, itak. spala od pol treh do pol sedmih, mulca mam doma, k gresta pop. v vrtec, ker mene cel pop. ne bo....ah ja...