|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
19.3.2010 16:05:27   
ronja
Lejla reče: mama, dan (dober dan), tebe, to, ne, ja, tam in to je po moje to. Zanjo itak vse starejša sestra pove: "Lejla hoče knjigico! Ne, to, oči, Vilo Vando hoče!" In potem daš mali Vidro vando in je vsa srečnauser posted image . Tak da očitno se res neki razumetauser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
19.3.2010 19:16:39   
Najki
Cer!

Na hitro se malo javim. Zdej sem ze poln mesec non stop bolna, izgubila ze 3 kg od zacetka nosecnosti, samo zdej je mali ze 10 dni doma js pa na antibiotikih, tako da sem ze na pol zdrava.
Danes sem prvic videla pikico v trebuscku in se ocitno ne da motit z mojimi boleznimi in pridno raste v varnem zavetju. Cist vesela user posted image .
Jan mai se je odlocil, da ga poganjalcek ovira in zdej ze neki casa hodi vedno brez opore. Cisto prvic se je ze obracal, ustavljal, pocepal, dvigoval brez opore in prehodil celo stanovanje, kot da je vedno hodil sam user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Oj, LP iz službe. Sej sam za en dan, ker gremo v nedeljo na dopust. Upam, vreme bo sicer mala katastrofa.
Sonček, res ne vem, zakaj tako zavidam prfoksam njihov delovnik....
Govorjenje: a kdo že kaj reče poleg ta ma ba...ja ne. No, naša zelo dobro zna reči NE, po moje tudi takrat, ko misli JA. Pa bratca kliče DA pa MO. Pa še DOL zna rečt - no, to govorico verjetno samo jaz razumem oz. si jo tako razlagam ali prevajam.

Jan Mai rece mama za hrano, nana za banano, muta za muco, lata za vrata, tata za vse moske user posted image , ta za vreci na tla, njegov najljubsi sport, ala za hvala, ajaja za spat, t-t-tut-ta za dudo, ato za avto. Potem je se kup besed in glasov ki jih se nismo desifrirali. Mene sploh ne klice user posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
19.3.2010 21:22:44   
*x*y*z*
ojla

danes smo imeli zobarja, gredo ven vse štiri štirke, nobena še ni prebila

govori: papa in gre po bundo pa čevlje, tata, na ko ti nekaj da, mama sem jst in hrana, nana za spanje, ovčka se oglaša aaaa, pa konj tudi, s tem da konj še miga z glavo, pa nona tudi reče, ostalega pa ne razumem. Isa je pa res prava klepetulja

hrana - naš bi jedel samo na vilico ali s kruhom, nobenih skut, kašic. za zajtr mu dam kruh in marmelado, popoldan kruh in sirček, za kosilo in večerjo je z nami, so pa količine zelo majhne, dosti stvari mu sploh ni več všeč Dejte mi prosim kake ideje kaj kuhat za kosilo in večerjo da bo za na vilico

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
20.3.2010 8:51:07   
marta82
Jutro. Kako ste?
Jaz si grem danes po dolgem času kupit hlače. So mi samo ene prav. Tiste, ki sem jih nosila po porodu so prevelike, tiste par let stare pa še premale. In ker sem dala mami trojne stare, ki so ji prav, mi ona časti nove.user posted image Pa še malo si grem frizuro v red spravit.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
20.3.2010 9:32:29   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jutro. Kako ste?
Jaz si grem danes po dolgem času kupit hlače. So mi samo ene prav. Tiste, ki sem jih nosila po porodu so prevelike, tiste par let stare pa še premale. In ker sem dala mami trojne stare, ki so ji prav, mi ona časti nove.user posted image Pa še malo si grem frizuro v red spravit.

o super user posted image user posted image a to maš že prprave na srečanje user posted image user posted image

jest sm pa dala metino ninico prat...z najmanj vode na hitro pranje (kao 1 uro) in zdej mi že 2 uri pere in še mi je zdejle za 15 minut podalšu pranje...ne vem kaj se mu je zbrkalo...ma hudič je to...ker sem mislna da bo suha do metinga počitka...pa bo danes brez dekice...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
20.3.2010 9:41:32   
Ploha
evo naša si je že prebila ustnco...user posted image sej ni hudo..pomojem...sam ni fajn vidt..k ma tisto tam neki na ustnci user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
20.3.2010 9:57:52   
kiara24
Naj sejmu je bilo super, kar nekaj stvari dobrih.... pa ful lepe obleke zelo čudno večina belih, na srečo ni bilo tistih čudnih rdečih in pa vijolčnih....

Krtekxx
- naša skoz govori AVTO, in jaz sem bila zelo presenečena. Pa ANA- ANA zaspana, ATA in MAMA, TA.... oz še različne zloge.

Zvezdica- pri nas nismo nič uvajali še enkrat ko je bila doma en teden....

Imamo pa grozno luliko res grozno vse rdeče in pikaso.... pa ne vem v lekarni so rekli da je možno od hrane  ali pa od kake pijače. Pa sem izvedela včeraj da je priejšni dan pila v varstvu sok pomaranče in to ful velik, a je možno tudi kaj takega?user posted image Izgelda res grozno in ko jo umijem s kamilico jo vidno boli, ker včasih tudi joče.

Ploha- to bo pa sedaj skoz večkrat, naša vse nosi v rokipol pa pade s celega ko snop no samo večina se lepo ujame na roke če pa kaj drži pa ni šans da bi tisto kar nosi spustila.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
20.3.2010 10:42:39   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Naj sejmu je bilo super, kar nekaj stvari dobrih.... pa ful lepe obleke zelo čudno večina belih, na srečo ni bilo tistih čudnih rdečih in pa vijolčnih....

Krtekxx
- naša skoz govori AVTO, in jaz sem bila zelo presenečena. Pa ANA- ANA zaspana, ATA in MAMA, TA.... oz še različne zloge.

Zvezdica- pri nas nismo nič uvajali še enkrat ko je bila doma en teden....

Imamo pa grozno luliko res grozno vse rdeče in pikaso.... pa ne vem v lekarni so rekli da je možno od hrane  ali pa od kake pijače. Pa sem izvedela včeraj da je priejšni dan pila v varstvu sok pomaranče in to ful velik, a je možno tudi kaj takega?user posted image Izgelda res grozno in ko jo umijem s kamilico jo vidno boli, ker včasih tudi joče.

Ploha- to bo pa sedaj skoz večkrat, naša vse nosi v rokipol pa pade s celega ko snop no samo večina se lepo ujame na roke če pa kaj drži pa ni šans da bi tisto kar nosi spustila.

za ritko pa ti ne vem povedat...lahko da je od pomaranče user posted image

naša se drgač zlo lepo ujame,...res je previdna, sam prejle sva se neki igrale in očitno sem bla preveč zagreta user posted image user posted image no sej ni tolk hudo...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
20.3.2010 19:20:44   
Zvezdica
ojla

bili pri tašči na kosilu, moj ima v ponedeljek RD pa smo kar danes praznovali:)

Drgač pa sam an hitro povem, da  je naš mali zlomil zob (PATRIK)user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, niti ne vem kako mu je to ratalo. user posted image Sem bila tako žalostna. Zdaj bo tak dokler ne izpade al kako?

Na hitro se malo javim. Zdej sem ze poln mesec non stop bolna, izgubila ze 3 kg od zacetka nosecnosti, samo zdej je mali ze 10 dni doma js pa na antibiotikih, tako da sem ze na pol zdrava.
Danes sem prvic videla pikico v trebuscku in se ocitno ne da motit z mojimi boleznimi in pridno raste v varnem zavetju. Cist vesela user posted image .

Najki, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj pozdravi se no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico. Dejte nosečke mal poročat kako in kaj se vam dogaja na pregledih, še nam ostalim mal za dušouser posted image

grem, me zlomljenozobec kličeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
20.3.2010 19:22:36   
Zvezdica

Imamo pa grozno luliko res grozno vse rdeče in pikaso.... pa ne vem v lekarni so rekli da je možno od hrane ali pa od kake pijače. Pa sem izvedela včeraj da je priejšni dan pila v varstvu sok pomaranče in to ful velik, a je možno tudi kaj takega?user posted image Izgelda res grozno in ko jo umijem s kamilico jo vidno boli, ker včasih tudi joče.

kiara, PRAŠKO probaj. čimvečkrat maži. Pa s fiziološko spiraj.

Naš mali je tud po pomaranči pikast:(

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
20.3.2010 21:43:12   
farfala
meta naj se ti hitro pozdravi ustnicauser posted image

klara še enauser posted image za tebe

patrik uboščekuser posted image kateri zob pa? a zelo al samo malo? zvezdica verjamem, da si žalostna in ti je hudouser posted image user posted image user posted image

Otroka spita, dragi dela, vas ni, kaj bi zdaj, en film pogledala al kajuser posted image

Pri nas sedaj ful piha.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
20.3.2010 21:48:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

patrik uboščekuser posted image kateri zob pa? a zelo al samo malo? zvezdica verjamem, da si žalostna in ti je hudouser posted image user posted image user posted image

Otroka spita, dragi dela, vas ni, kaj bi zdaj, en film pogledala al kajuser posted image

Pri nas sedaj ful piha.

koga ni ? user posted image user posted image user posted image

zvezdica:
sej meta bo patrika glih tak rada imela, tud če bo mel mal okrušen zobek user posted image user posted image (mal heca)

ej, a ti greš v torek?...meta mislim, da bo dobra...ker že danes je nosek skoraj čist....in da bi šle skupaj, tko da bi ena za drugo vozile in da bi šle malo prej...ker jest nam hodila obračat v MB, ker pol morm vsaj ob 19.00 od tam, da bom eno primerno uro doma...

farfala: kaj ne gledaš viktorjev?

medved je šel po raka...

meta spi...

jest se pa lahko končno pohvalm, da jeeeeem sladoleeeeeeed user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 20.3.2010 21:54:57 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
20.3.2010 21:49:56   
farfala
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/voziCek-za-otroka/102203831072902209

A ima katera ta voziček? A je OK?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
20.3.2010 21:52:35   
Ploha
in še jutri nas čaka ena taka lepa skupna nedelja,...komaj čakam user posted image

nosečnost
: OK...križ in križ in križ me boli ob prvem neprimernem gibu, bog ne daj da se sklonim sem paralizirana..medenica me še vedno boli občasno...ponoč itak nism mogla spat...sej veste kako to gre: Iz boka na bok?? user posted image user posted image se je že začelo...s tem da teh težav pri meti nisem poznala....prpognt se tko ne morm več normaln....imam kar nekaj težav...pol me nekje v žlički zagrab...ma ka čem sploh še govort...en kup takih recmo malih navšečnosti imam, in mi ni nič všeč, ker tega pa res nism prčakvala....user posted image

in tole dete že kar dobro čutim...no tolk dobr, da res vem da je to to...d ani prebava...user posted image

komaj čakam user posted image user posted image to bo še pestro...

aja pa po kitajski napovedi naj bi bil fant...hm...bomo vidl, za meto so ugotovil...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 20.3.2010 21:53:58 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
20.3.2010 21:54:30   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Pri nas sedaj ful piha.

koga ni ? user posted image user posted image user posted image

Pa od kod se pa ti naenkrat prikažeš?user posted image user posted image

farfala: kaj ne gledaš viktorjev?

ne, vsako leto isto s.....

jest se pa lahko končno pohvalm, da jeeeeem sladoleeeeeeed user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa po kosilu eno lučko zmazalauser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
20.3.2010 21:56:17   
Ploha
sej jest pridem večkrat pogledat kaj vm dogaja...sam ker ni nobene pol grem...

drgač pa vozička ne poznam...moja mami ima enga zlo podobnga, mislim da je hauck,...pa mi je fajn...

jst pa viktorje gledam...men je pa kr kul...se mi zdi da po juretu se je neka revolucija začela, ko vsaj nekej pametnega skupaj sestavjo...

jure je pa itak car od carjev...men je mega user posted image user posted image

imam pa zdje v kratkem namen it gledat v gledališče od bizovičarja --> foter...baje je fajn...moški in ženske so mi bli super...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 20.3.2010 21:58:04 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
20.3.2010 21:58:04   
farfala

aja pa po kitajski napovedi naj bi bil fant...hm...bomo vidl, za meto so ugotovil...

za Sameka pa neuser posted image pa jaz sem tud mislila, da bo punčka, bolje rečeno sem si to želela

kaj pa na WC ponoči še ne rabiš hodit? slabo ti ni nič?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
20.3.2010 22:00:17   
Ploha

za Sameka pa neuser posted image pa jaz sem tud mislila, da bo punčka, bolje rečeno sem si to želela

kaj pa na WC ponoči še ne rabiš hodit? slabo ti ni nič?

na WC sem hodila samo na začetku, edin tako sem posumla, da sem mogoče noseča....čeprov pri meti nisem šla skoraj nikoli, tud ko sem bla čist na koncu nosečnosti...

slabo mi je blo tud na začetku, pa še to mal...bolj ko to mi je apetita primankoval...tako da sem najprej 1,5 kg shujšala, pol sm se do prejšnega pregleda izpred 14 dni 1,5 kg zredila...ampak se mi zdi, da sem se zdej v 10 dneh kar fejst poredila, nekak mam tak občutek teže user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
20.3.2010 22:02:44   
farfala

res je! men je tud najboljši

imam pa zdje v kratkem namen it gledat v gledališče od bizovičarja --> foter...baje je fajn...moški in ženske so mi bli super...

baje je en prizor, ko se ponoči otrok joče, pa se oba delata, da spitauser posted image user posted image , mi je malo znano touser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
20.3.2010 22:02:53   
Ploha
ma ja sej to napovedovanje sej vem kako je...ampak jest đe vedno probavam...me firbec neizmerno matra...

ma ja...jst bi imela oba spola user posted image user posted image user posted image itak zdej še nismo končal,...tko da če zdej ne bo, bo pa naslednič user posted image user posted image

sm pa medvedu napovedala, da bojo po porodu kondomi pel....pa pravi medved: "Al bojo otroc pel?" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
20.3.2010 22:04:33   
Ploha

res je! men je tud najboljši

baje je en prizor, ko se ponoči otrok joče, pa se oba delata, da spitauser posted image user posted image , mi je malo znano touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oooo jaaaa....zeloo znano user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh zdaj ko je tolk velika, če ne reagirava nama v glavo vrže najbol težk in oster predmet user posted image user posted image user posted image user posted image čeprou mi je tist momen z azjokat ker res zaboli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
20.3.2010 22:05:08   
farfala

ma ja sej to napovedovanje sej vem kako je...ampak jest đe vedno probavam...me firbec neizmerno matra...

ma ja...jst bi imela oba spola user posted image user posted image user posted image itak zdej še nismo končal,...tko da če zdej ne bo, bo pa naslednič user posted image user posted image

sm pa medvedu napovedala, da bojo po porodu kondomi pel....pa pravi medved: "Al bojo otroc pel?" user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kolk bi pa rada imela potem premora, ko se bo pri vas pelo?user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
20.3.2010 22:08:01   
farfala

[sploh zdaj ko je tolk velika, če ne reagirava nama v glavo vrže najbol težk in oster predmet user posted image user posted image user posted image user posted image čeprou mi je tist momen z azjokat ker res zaboli user posted image user posted image user posted image

avč, ja kaj pa ima vse v posteljici?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
20.3.2010 22:08:18   
Ploha

user posted image user posted image user posted image kolk bi pa rada imela potem premora, ko se bo pri vas pelo?user posted image

nekak imam v planu, ki se lahko seveda spremeni, kot zdaj...da bi blo zdej pa kr ene 5 let mir user posted image user posted image user posted image pol pa spet ene 2 user posted image user posted image user posted image pa pol čez ene 5 let še 1 scrklančka user posted image user posted image user posted image

joooj kaj veš kaj bo čez čas...lahko da bom taka kot una ki jih ima 11 zaporedoma user posted image user posted image user posted image (mi je kr všeč) user posted image user posted image user posted image

al pa da bom pri dveh zaklučla....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
20.3.2010 22:09:29   
farfala
uršap daj še ti kaj povej.user posted image A si ti tud noseča? Pa saj sploh ne vem kako je tvojemu januarčku imeuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.