![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 18:54:58
|
|
|
|
farfala
|
ja ubošček Brita nina a si poskusila s sirupom Prospan, že več mamic mi je povedalo, a res deluje proti kašlju.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 20:41:45
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Jaz pa jem jagode s smetano. šlik šlak šlik šlak...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 20:44:21
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
hellow bejbe! kok smo? najprej .. za vse bolančke.. bogi..čimprej se pozdravte..ma sej velik nisem brala za nazaj..se mi ne da..vidim da je bla tema o porodih..ploha kaj se že ti kej zanimaš za to??? jah mene to kr kmal čaka..se prou vidi, da sem štartala v zadnji mesec..zatekanje in vse to, ko se ne morš normalno obut pa nč.. pol pa še šola..ma dons je blo zanimiv..nam je predaval kolumbijec..smo se tolk presmejali, da.. jutr zjutri si pa privoščim pravo kolumbijsko kavo..draga ko žafran, upam, da je dobra tut tk zlooo.. ma dons sem neki razkurjena tut..spet dan, ko s tastom pa taščo govorimo "dva različna jezika"..mater..ne morš verjet, da to tut obstaja..sam zgleda da, če si ne prideš do dna..pa čudno je to, da sem PRVIČ sploh kej nazaj rekla.. hmmmm..ne vem kaj mi je blo..sam ponosna sem pa.. končno..tale nosečnost proti koncu je zlo pozitivna v tem smislu, da če me kje razkur zdej nism kr tih.. drugač pa še kr ok dan je bil danes..fajn sonček pa to..dons sva mela še cenilca za tist crash od zadnjič..pa je tip kr fajn ocenil..dobr za naju..je reku, a takole v tem stanju so vas šli butat??? pa je mojga pogledu pa reku: ja kje ste pa vi bli??? pol mu je pa reku, da zdej mora skoz zravn mene hodit.. ja itak..v šolo bo še hodu z mano.. jah nč..mal sem vas pozdravla pa pojamrala.. zdej pa noge v luft, ker čutim da mam otekle tk da brezzveze..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 20:45:12
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx, pikapoke za princesko. Ušesa so hudič. nina piakpoke tudi za vas mimi? marta, važička... jaz bi tudi, no brez smetane
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 20:54:10
|
|
|
|
kiara24
|
čer
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2010 20:55:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 20:59:59
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz pa jem jagode s smetano. šlik šlak šlik šlak... no super si tole zdej spesnila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:03:50
|
|
|
|
Ploha
|
krtekxx nina mojca: ja se zanimam, se že zdej psihično pripravljam in sem se odločila da do unga zoprnga pregleda amnioskopija sploh ne bom pršla...bom malenkost prej rodila v uri in pol...če bo punca ne bom nič rezana, če bo fant pa nam nč razmišlala, kar če nej bo, popadke bom dobila doma in prišla v P samo na iztis no tko bo, a veš?
< Sporočilo je popravil Ploha -- 17.3.2010 21:04:50 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:23:54
|
|
|
|
*x*y*z*
|
ojla, se že dolgo nisem oglasila, včasih kaj preberem, če bi pa hotela komentirat, je že vse mimo... drugače pa smo mi bili precej prehlajeni zadnji mesec, pa reakcijo na cepljenje smo imeli, pa nič ne jemo, stalno bi se dojil, ogromno zob anm raste, prebil še ni nobeden, spali kot ponavadi - zbujanje na pol ure do uro in pol, no pol mi je blo zadosti, pa sem šla v Italijo v lekarno po homeopatske granule, tko da smo premagali prehlad, zobki ne bolijo, pa precej lepše spimo - no razen danes ne vem kaj je, se mi stalno zbuja, sem bla že 4x not v tej uri Kako pa ste ostale s spanjem, vem da se je Samo, pa Isa se mi zdi, da so se tudi stalno zbujali. A je kej boljše? Nekaj nosečk je čestitam vsem Vsem bolančkom pa veliko zdravja, upam da se kmalu rešite grem vas malo prebrat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:24:46
|
|
|
|
Ulla80
|
A je kej boljše? ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:34:47
|
|
|
|
sonček33
|
ulla, lažeš , sej je mali v svoji postelji
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:35:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 marta, važička... jaz bi tudi, no brez smetane Ja saj pol ko so sladke bi jaz tud brez, samo zdaj so pa še čist brez okusa.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:36:35
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla, lažeš , sej je mali v svoji postelji kr izzivi.....da nauš jutr jamrala kle, kok ste slabo spali
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:36:43
|
|
|
|
sonček33
|
Ja saj pol ko so sladke bi jaz tud brez, samo zdaj so pa še čist brez okusa. to pa drži ja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:37:23
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla, lažeš , sej je mali v svoji postelji a res? ne dojiš več ponoči?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:39:18
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla, lažeš , sej je mali v svoji postelji kr izzivi.....da nauš jutr jamrala kle, kok ste slabo spali ulla, pa sej si rekla zadnjič, da je Neo v svoji sobi, a ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:40:29
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla, lažeš , sej je mali v svoji postelji a res? ne dojiš več ponoči? ****, a mene sprašuješ? jaz ne dojim že 13 mesecev , jemo pa zadnje čase tudi šele ob 6h zjutraj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:40:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla, lažeš , sej je mali v svoji postelji kr izzivi.....da nauš jutr jamrala kle, kok ste slabo spali ulla, pa sej si rekla zadnjič, da je Neo v svoji sobi, a ne Ja pa da ponoč pride k njima.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:41:26
|
|
|
|
sonček33
|
Ja pa da ponoč pride k njima. ja, pa sej menda res...no sej L. tudi pride tam okoli 3h k anma..sam jaz mu nič ne dišim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:41:28
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla, lažeš , sej je mali v svoji postelji kr izzivi.....da nauš jutr jamrala kle, kok ste slabo spali ulla, pa sej si rekla zadnjič, da je Neo v svoji sobi, a ne JE PA NI PA JE PA NI PA JE PA NI PA NIIIIIIIIII. pol pa vstanemo **** veš de dojim, podnevi, ponoči pa še vmes mal zdele 4 ure nebom, k grem na šiht
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:42:13
|
|
|
|
sonček33
|
JE PA NI PA JE PA NI PA JE PA NI PA NIIIIIIIIII. pol pa vstanemo **** veš de dojim, podnevi, ponoči pa še vmes mal zdele 4 ure nebom, k grem na šiht faca si
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:46:11
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Sonček, sam citirala sem te, mislila pa sem na Ullo Ajoj Ulla, pa kako ti to znese, a mu nič ne manjkaš ko te ni? Jst sem šla v soboto prvič ven - v lokal 500m proč, pa sem po eni uri pršla domov k ose je zbudil, pa potem po eni uri nazaj, pa sem kar doma potem ostala, pol pa je spal tri ure skupi. A v svojo sobo si ga dala? Pa kolko ti spi v kosu? Ker mi smo zdej pršli na tri ure skupi. Kolko pa poje čez dan če ga dojiš? Ker naš ful malo poje drugega, kar jošk išče
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:48:12
|
|
|
|
*x*y*z*
|
sam jaz mu nič ne dišimuser posted image mogoče pa mu prveč lepo dišiš, bi mogla po kakem kislem mleku pol bi bla zanimiva
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 21:52:36
|
|
|
|
kiara24
|
Kupili Klari nove čevljčke od SuperFita in so res mehki in udobni, samo fora je v tem da nezna z njimi hodt. Bolančki pozdravite se čimprej.... vsiiiiiiiiiiii To je vse za danes, grem spat. Vsem prav eno lepo mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 17.3.2010 22:12:33
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* sam jaz mu nič ne dišimuser posted image mogoče pa mu prveč lepo dišiš, bi mogla po kakem kislem mleku pol bi bla zanimiva ej, pa jaz mam zadnje čase občutek, da moje dete že po kislem mleku "diši" včasih ma tak zadah, vsaj meni se zdi, da bi ji najraje ukinila to joško drugače pa še vedno spi tko tko... spat gre okol sedmih, prvič se zbudi okol deset_ih, torej zdele enkrat in potem po malem celo noč. če grem prej spat, se včas ob deset_ih niti ne zbudi, ampak potegne do ene polnoči, pol enih. kot da me ma pod kontrolo in hoče, da od petnajst čez deset_ spim zato grem zdaj zobe umit in proti postelji, ker drugače me bo nekdo itak poklical pospravla kuhinjo. zmatrana. krtekxx, upam, da bodo ušeska kmalu zdrava. sonček, lep prvi dan! ulla, dobro delaj. nina, upam, da bo daša kmalu zdrava kiara, jaz sem pa tole dons gledala in se nate spomnila http://www.malamasa.si/ mojca, še kar vztrajaš ploha, kako ti rata učit se ob meti? meni nič ne rata ob isi, ker mi vedno knjige puli in jih potem hoče gledat (pa tut če so sam črke) in ni šans, da ji kakšno njeno uturim grem, da me ne prehiti lahko noč!
< Sporočilo je popravil khurde -- 17.3.2010 22:13:20 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.