Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 9:06:01
|
|
|
|
kiara24
|
Marta- ja takole da grem na uvajanje.... pa bom tam nekaj časa, pol bo pa videla, če bi me vzela, samo je pa porblem ker moram jaz vzeti S.P in pol ne vem ali se mi izplača ali ne.... v tem je problem in ne vem niti alai naj grem na uvajanje. Začnem pa v sredo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 10:03:25
|
|
|
|
krtekxx
|
Grrrrr , princesa ma 38,7. Najprej en dan do 38, potem en dan nič, sedaj pa tole.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 10:17:48
|
|
|
|
sonček33
|
Saj pri nas je tudi steklokeramična ploščica in ni v tem problem, ampak hoče dol vlečt lonce, ko se kuha. Točna tako. azto smo jo mi namontirali. naš je še igrače gor metal. Zdaj pa mu ni več interesantno. Sva se šla cepit. Kuham za L. ajdovo kašo in popečeno zelenjavo, za naju pečen krompir in solata.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 10:18:22
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxx pikapoke za brito, kaj pa fanta?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 10:18:34
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Grrrrr , princesa ma 38,7. Najprej en dan do 38, potem en dan nič, sedaj pa tole. Krtekxx jaz se tolažim s tem, da bomo naslednjo zimo že čist prekuženi in ne bomo več nič bolani. Pozdravite se čimprej. Mi smo spali bolj švoh. Domen ponoči nič ne kašlja, Daša pa se je spet nonstop zbujala in tako kašljala, da se je davla zraven. Ponoči ful suho kašlja, podnevi pa se lepo izkašljuje...ne vem kak je to. Grem zdaj delat, lepo se mejte
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 10:28:28
|
|
|
|
kiara24
|
Krtekxx- upam, da bo kamlu bolje in da ne bo takole vročina nagajala. Nina- ali daš kaj v njen prostor ko spi? Kako vročo vodo... ali vsaj cunjo mokro na radiator, jaz potem še z enim sprjem pošpricam, ja ji ful umiri, pa v vodo dam kaplico olje eteričnega in ji je ful boljše. Splh pa če je kašelj suh. Ne vem kaj mi je sedaj jem skuto, pa notri narezano jabolk in banano... groza to pa še nikoli nisem jedla. Pol pa šibam do enen na kavo, pa še naprej delat depilajcijo. Uživajte
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 10:37:57
|
|
|
|
nina166
|
kiara imamo v spalnici in otroški sobi vlažilca in celo noč lavfata..tako da nimam pojma zakaj tako suho kašlja ponoči...se mi ful zasmili, ker se kar davi zraven
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 10:50:47
|
|
|
|
rubica
|
dan no se še jaz malo oglasim, sej preberem vas na vsake par dni, tako, da sem na tekočem, za pisanje sem pa priznam lena . vsem bolančkom naša gaja je pa šla včeraj po dolgem času(14 dni) ponovno v vrtec, upam, da ostane zdrava, ker jaz mam res poln kufer teh vročin, kašljanja, smrkla,....... komaj čakam pomlad- tisto pravo z toplim soncem. mah jaz sem pa tako slabe volje zarda službe, da bi kar p.... , zdaj naj bo spet delai pretežno popoldan, to pomeni, da bi bila samo dober teden z mojo lubico, men se bo strgalo, menjala pa nebi, ker delamo na noveč članu, pa ni še nič , sigurno je kriv stres in moja otožnost. bom nehala no naša gaja je tudi med parimi ziheraši in še ne hodi, mislim pa da ji ne manjka dosti, ma bo že je še čas. jaz sem prehlajena, tako da sem daneš še doma na bplniški, jutri pa ponovna v službo . grem kuhat zelenjavno juho z malo piščanca. mamice lepo bodite in uživajte z malčki!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 10:59:09
|
|
|
|
sonček33
|
delamo na noveč članu, pa ni še nič rubica, saj bo, ne bit žalostna in se boš rešila službe za en čas. ma je hudič tole s službami.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 11:14:55
|
|
|
|
snikolina
|
KAJ ZDEJ?? Srečanje bo? Jst ne folgam brat-tko ste hitre. Da ne bom jst tja uletela pa nikjer nobene. Sporočite
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:21:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Marta- ja takole da grem na uvajanje.... pa bom tam nekaj časa, pol bo pa videla, če bi me vzela, samo je pa porblem ker moram jaz vzeti S.P in pol ne vem ali se mi izplača ali ne.... v tem je problem in ne vem niti alai naj grem na uvajanje. Začnem pa v sredo. Ma te stvari so vedno tvegane. ampak če odpreš s.p. in ne dobiš nobene subvencije za samozaposlitev lahko itak vedno zapreš. Pa do otrokovega tretjega leta lahko plačuješ samo polovico prispevkov, polovico pa država (kot bi bila za polovični delovni čas zaposlena, ker ti pripada do 3. leta). A bi morala kaj denarja vložit za kakšen material, stroške, najemnino? Kako bi ti pa plačevala - na uro, po učinku,...?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:22:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Grrrrr , princesa ma 38,7. Najprej en dan do 38, potem en dan nič, sedaj pa tole.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:23:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Saj pri nas je tudi steklokeramična ploščica in ni v tem problem, ampak hoče dol vlečt lonce, ko se kuha. Točna tako. azto smo jo mi namontirali. naš je še igrače gor metal. Zdaj pa mu ni več interesantno. Sva se šla cepit. Kuham za L. ajdovo kašo in popečeno zelenjavo, za naju pečen krompir in solata. Mi bomo pa danes imeli makarone s haše omako.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:25:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina KAJ ZDEJ?? Srečanje bo? Jst ne folgam brat-tko ste hitre. Da ne bom jst tja uletela pa nikjer nobene. Sporočite Srečanje bo 23. 3. ob 16.00!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:33:15
|
|
|
|
VRTNICA84
|
] Pozdravljene! Se strinjam z Snikolino, da toliko pišete da sploh ne folgam brat. Ker preden vse preberem me že mala vleče vstran. Super za srečanje. Če bom imela avto tudi jaz pridem. KaK bom pa vedla katere ste? Ker nobene ne poznam. pri nas je vse po starem. Na srečo nič bolani.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:34:16
|
|
|
|
farfala
|
Skuhala polento z bučkami, osliča, zraven solata, na vrh pa sirov štrudel sonček a akcija teh knjig bo samo v LJ? Jaz bi tud imela tako knjgarnico s fotelji, stoli vse povsod, manjšimi, večjimi kotički, vsak teden kaka prireditev za odrasle in otroke, pa čajnica in kavarnica pa en mali piškotek bi vsak dobil zraven, otroci pa liziko . Kak bi to blo fajn! rubica sranje so te službe, a če bi hotla, bi pa lahko menjala? Ker bi potem bila bolj zadovoljna in bi se stvari uredile. marta kako kaže s tvojo službo? Jaz tud danes in jutri delam popoldan, moj pa celi dan , neka razbita družina smo zdaj.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:37:28
|
|
|
|
farfala
|
Srečanje bo 23. 3. ob 16.00 v Moja pizzerija, MB! - marta - mimi - vrtnica - farfala - ploha - snikolina Še katera?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:37:45
|
|
|
|
sonček33
|
sonček a akcija teh knjig bo samo v LJ? Jaz bi tud imela tako knjgarnico s fotelji, stoli vse povsod, manjšimi, večjimi kotički, vsak teden kaka prireditev za odrasle in otroke, pa čajnica in kavarnica pa en mali piškotek bi vsak dobil zraven, otroci pa liziko . Kak bi to blo fajn! ne, mislim da v izbranih knjigarnah in skoraj vseh knjižnicah, čeprav še ne vem točno, kako bodo knjižnice izvajale to prodajo. ja..knjigarnica...nekoč... super kosilo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 12:58:09
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala marta kako kaže s tvojo službo? Slabo. Kot kaže ne bo nič iz tega. Fajn kosilo si skuhala. Dobra ideja. Kako se Samo počuti v varstvu?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:00:49
|
|
|
|
krtekxx
|
Piski poki v pljučih, bronhitis, inhalacije ventolina in fiziološke v ZD. Vneto uho - sumamed.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:11:27
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Piski poki v pljučih, bronhitis, inhalacije ventolina in fiziološke v ZD. Vneto uho - sumamed. ja šit no, pa to nima Brita?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:14:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Piski poki v pljučih, bronhitis, inhalacije ventolina in fiziološke v ZD. Vneto uho - sumamed. Ktrexx šit no. pocajtajte se
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:16:19
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: farfala marta kako kaže s tvojo službo? Slabo. Kot kaže ne bo nič iz tega. škoda, no Fajn kosilo si skuhala. Dobra ideja. Kako se Samo počuti v varstvu? Ravno danes dopoldan sva bila prvič pri njej.Mu je bilo kar zanimivo, ker imajo dva papagaja pa še ribice. Zdaj je pa cel teden odsotna, zaradi zdr.težav, tako, da greva tja spet v ponedeljek, potem pa upam, da ga bom lahko začela počasi puščat tam , ker je res muka vsaki dan na novo razmišljat, kje bo, ko bom odsotna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.