![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:36:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
ej men je tut kr neki, pa evo, men to igranje tut ni neka jaka dolžnost in zadolžitev, jaz to prav z veseljem počnem. komaj čakam na "fazo" barvanja, risanja, lepljenja in vsega tega ustvarjanja user posted image ne vem, kateremu bo težje nehat s početjem user posted image tole bom tkole komentirala, da pri nas se ne ve kdo je otrok, jast oz mi2 ali dejanska otroka. Veš, eni starši si gradijo avtoriteto na tak način, da so distancirani, eni so strogi, eni krulijo, eni pač skoz kažejo "zrelost".... Verjetno je take starše strah nečesa pa na tak način kažejo kdo je šef. Jast nočem, da moj otrok odraste ne da bi se zabaval z mano. Še manj, da bi se me bal. Sem starš in otrok mora vedeti, da sem nekdo na katerega se bo lahko vse življenje zanesel. Ker se vzgoje in postavljanja meja tiče je otroku vse bolj jasno in z večjim veseljem sprejema vzgojne nauke v prijateljskem duhu kot v strahu. grem, se naša mala ritka dere
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:38:05
|
|
|
|
marta82
|
Jaz pa malo zraven bulim Trenutek resnice. Saj je butasta oddaja po svoje ampak mi je vseeno zanimivo poslušat kaj vse so ljudje preživeli in kaj vse so pripravljeni za denar povedat. Khurde vračam zs.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:38:14
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, a nimajo take fimo mase v vrtcih? ma ena akcija bo zdej v aprilu in maju, k bodo kao ene določene knjige mislim, da sicer samo 21 naslovov, v nakaldi 8000 izvodov v knjigarnha, knjižnicah (!!!!) po samo 3 evre. ja, vrt za zelišča in rožce pa kakšno solato, paradajz in feferone in ti boš vabljena na otvoritev moje knjigarne in dobila boš vip katico s popustom za nakup knjig in gratis kavo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:40:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica ej men je tut kr neki, pa evo, men to igranje tut ni neka jaka dolžnost in zadolžitev, jaz to prav z veseljem počnem. komaj čakam na "fazo" barvanja, risanja, lepljenja in vsega tega ustvarjanja user posted image ne vem, kateremu bo težje nehat s početjem user posted image tole bom tkole komentirala, da pri nas se ne ve kdo je otrok, jast oz mi2 ali dejanska otroka. Veš, eni starši si gradijo avtoriteto na tak način, da so distancirani, eni so strogi, eni krulijo, eni pač skoz kažejo "zrelost".... Verjetno je take starše strah nečesa pa na tak način kažejo kdo je šef. Jast nočem, da moj otrok odraste ne da bi se zabaval z mano. Še manj, da bi se me bal. Sem starš in otrok mora vedeti, da sem nekdo na katerega se bo lahko vse življenje zanesel. Ker se vzgoje in postavljanja meja tiče je otroku vse bolj jasno in z večjim veseljem sprejema vzgojne nauke v prijateljskem duhu kot v strahu. grem, se naša mala ritka dere Se popolnoma strinjam. Pa lej jo, kaj si tak skrivnostna. kako je bil sestanek?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:41:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 in ti boš vabljena na otvoritev moje knjigarne in dobila boš vip katico s popustom za nakup knjig in gratis kavo Jaz bi tudi kartco. Se rada včasih vip počutim.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:44:01
|
|
|
|
Zvezdica
|
Pa lej jo, kaj si tak skrivnostna. kako je bil sestanek?user posted image ma sem čist odmislila , ker ni bilo tako uspešno kot sem pričakovala gre se za to, da obljubljajo vse, kolk pa pol dejansko dajo je pa bolj loterija. Čist premal so ponudili za količino dela tko da bom še mal počakala. Vsekakor poročam
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:45:03
|
|
|
|
mimi30
|
Mimi- kaj pa vzameš v MASSu, Humanica pa mi nimamo v KR. Zakaj je SuperFit tolk trd? kiara, po pravic povedan že dolgo nič...ponavad v Massu kupim copate Superfit za Nejca...tak da zdajle sploh ne vem povedat katere firme še imajo tam....copati Superfit so nam fajn, niso trdi , samo zdaj smo prvič kupili ene take bolj telovadne....drgač pa se mi zdi, da imajo tam tud nekaj od Fisher price ... potem pa v Europarku najdeš tud firmo geox, richter, naturino,... in ko bom velika, bom imela knjigarno, sonček, tole imamo pa mi skor že zdaj doma oziroma pri očetu....se pa moj ata zdaj ukvarja s tem kam z vsemi knjigami, ker ima plan it k partnerki živet Jaz pa malo zraven bulim Trenutek resnice jaz tud...mal romsko kulturo spoznavam špela je končno pogruntala kako se iz kavča ritnsko dol zleze in ni več sama sebi tako nevarna ....zadnje dneve uživa v ritenski hoji in vrtenju
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:47:57
|
|
|
|
khurde
|
o, sonček, hvala za info glede knjig, za to fimo v vrtcih bom mal poguglala, sploh pa za bodočo vip izkaznico in gratis kavo. zdej te bom pa priganjala, ker tako knjigarno oz. kavarno s knjigarno pogrešam. zvezdica, se strinjam z napisanim. meni je to malo čudno, da bi z nekim diktatorstvom vzpostavljala starševsko avtoriteto, ko pa ja vsi vemo, da diktatura že na področju države ne funkcionira dobro oz. navadni državljani niso zadovoljni, kako je šele v medosebnih, družinskih odnosih marta :wink: :wink:
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:48:34
|
|
|
|
sonček33
|
sonček, tole imamo pa mi skor že zdaj doma oziroma pri očetu....se pa moj ata zdaj ukvarja s tem kam z vsemi knjigami, ker ima plan it k partnerki živet ko bi jih imela kam dat, vzamem bravo špela
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:49:00
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica, potem pa še malo razmisli.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:50:50
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Pa lej jo, kaj si tak skrivnostna. kako je bil sestanek?user posted image ma sem čist odmislila , ker ni bilo tako uspešno kot sem pričakovala gre se za to, da obljubljajo vse, kolk pa pol dejansko dajo je pa bolj loterija. Čist premal so ponudili za količino dela tko da bom še mal počakala. Vsekakor poročam Imam enake izkušnje zadnje čase.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:53:41
|
|
|
|
marta82
|
Khurde cin, cin...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 21:56:32
|
|
|
|
khurde
|
sonček, sem pogledala. flisarja in pavčka bi tut jaz mela. pa žižek mi je občasno zanimiv. prav moram si kakšno zbirko od pavčka omislit, včas mi je bil sam simpatičen, pol sem pa nekje to njegovo spodnjo pesem prebrala, v neki knjigi in mi je postal všeč verjetno hormoni po porodu mene pa tok jezi, ko so knjige pri nas tako drage. na koncu so pa velikokrat še slabo prevedene, polne slovničnih napak in pol sem kar jezna, ko kupim neko skropucalo sej jaz ne pišem slovnično pravilno, pa ponavadi imam več vejic kot je treba, ko se že trudim "lepo" pisati, sam da se pa nekdo niti ne potrudi knjige lektorirat, pa pol jo še drago prodaja drugače je pa to super stran za angleške knjige, slovarje itd. www.bookdepository.co.uk... cenejše knjige kot pri nas, brezplačna dostava. preverjeno. Tone Pavček: "Kako raste mama" Najprej je sama tema, najprej je velik nič, potlej je majcena deklica in iz nje ljubek deklič. Iz njega mamica zraste, a raste dolgo in mnogo let, potem pa je to kar naenkrat in jaz pridem na svet. Iz mamice zraste mama bogvekdaj, kar nekega dne, ko še sama ne ve, da ji pada prvi sneg na lase. Ko jaz odrastem, raste mama počasi nazaj, dokler babica ne postane in pride z vnuki v raj.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 22:02:26
|
|
|
|
khurde
|
marta, zs. zdej grem pa kar spat, ker sem skeptična glede današnje noči lahko noč, čim lepše spite, vaši malčki naj pa še trikrat bolje ulli naj pa hitro šiht mine, verjetno ima nočno danes, če ne, pa tok boljše
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 22:02:46
|
|
|
|
sonček33
|
khurde, hvala za link..in ja, Pavček, fajn je ...sem ga enkrat na enem seminarju imela možnost poslušat tri urce...na splošno o življenju je govoril, pa o svojih dogodkih...prima Sicer si pa nadvse želim imeti knjigo Mile Kačič: Okus po grenkem (mimi - daj poglej pri očetu, on je slovenist, kajne? morda bi se v njegovi zbirki našla - odkupim. Razprodana. Nikjer je ni za dobit. Antikvariati je nimajo več. Čakam, če morda komu pade na pamet, da jo odnese v katerega...pa da imam srečo.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 15.3.2010 22:10:39 >
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 22:05:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 22:08:03
|
|
|
|
sonček33
|
Lile Prap. Tole sem pa zadnjič gledala, kako je , milsm da na Kitajskem uspela s temi svojimi knjigami...so prav risanko posneli jelka je pa fajn...njene ilustracije so tako "žive"
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 22:09:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde marta, zs. zdej grem pa kar spat, ker sem skeptična glede današnje noči lahko noč, čim lepše spite, vaši malčki naj pa še trikrat bolje ulli naj pa hitro šiht mine, verjetno ima nočno danes, če ne, pa tok boljše Vračam zs in želim mirno noč.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 22:19:11
|
|
|
|
Zvezdica
|
špela je končno pogruntala kako se iz kavča ritnsko dol zleze in ni več sama sebi tako nevarnauser posted image ....zadnje dneve uživa v ritenski hoji in vrtenju vezdica, se strinjam z napisanim. meni je to malo čudno, da bi z nekim diktatorstvom vzpostavljala starševsko avtoriteto, ko pa ja vsi vemo, da diktatura že na področju države ne funkcionira dobro oz. navadni državljani niso zadovoljni, kako je šele v medosebnih, družinskih odnosih jast iz izkušenj vem, da tole ne funkcionira. pa men je tak užitek bit z otrokoma. zvezdica, potem pa še malo razmisli. itaq mam enake izkušnje zadnje čase.user posted image zoprno je ja. Ker res velik pričakuješ, potem pa nič dej grem pa kar spat, ker sem skeptična glede današnje noči user posted image lahko noč, čim lepše spite, vaši malčki naj pa še trikrat bolje user posted image ulli naj pa hitro šiht mine, verjetno ima nočno danes, če ne, pa tok boljše naš sploh noče zaspat , tako ga matrajo zobki. Khurde, naspite se, pa naj bo mirna noč. Meni so zdaj ful všeč otroške knjige z ilustracijami Jelke Reichman pa Lile Prap. mi imamo veliko knjig pri tašči, res ogromno knjižnico. Med drugim veliko z ilustracijami raichmanove. Še iz časa našega otroštva Kako je tamalček?
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 22:34:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 22:40:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 7:46:40
|
|
|
|
marta82
|
Pa ne da sem prva? Jutro. Danes pa zaspano. Zaspala sem ob enih in kot zakleto se je Tinej že ob pol petih zbudil, prišel k nama in se hotel igrat, me cukal, "božal", žgečkal (to zgleda tako, da te preska in zraven govori gi gi gi) in se razburjal, ker sem ga ignorirala in hotela da še malo zaspi. Pa ve? Ste v redu spale? Zdaj sem si že umila glavo, ob pol deset_ih pa imam svetovalko na zavodu.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 8:33:45
|
|
|
|
kiara24
|
Klara v vartsvu, danes smo spali kar ok. Razen to da je mene fejst preklet v križu štihnel ko sem Klaro dla zjutraj v avtosedež, jo pol sploh nisemmogla dvignit . Khurde- mi imamo lego živalski vrt.... pa se jaz malo zraven igram, večina se pa sama, moram ji pa še te osnoven kupit, ki je tam bolj malo. Ograjica za štedilnik- jaz jo za enkrat še ne bom kupovala imamo na elktriko pa vse se da zaklenit in pečica in stekolkeramična plošča... tako da mislim, da nima smisla. Marta- od kdaj pa si na zavodu? Jaz je še nisem ijmela pa sem na zavodu že od januarja....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 8:42:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Ograjica za štedilnik- jaz jo za enkrat še ne bom kupovala imamo na elktriko pa vse se da zaklenit in pečica in stekolkeramična plošča... tako da mislim, da nima smisla. Marta- od kdaj pa si na zavodu? Jaz je še nisem ijmela pa sem na zavodu že od januarja.... Saj pri nas je tudi steklokeramična ploščica in ni v tem problem, ampak hoče dol vlečt lonce, ko se kuha. Od 7. januarja sem na zavodu. Kako je pa s tisto službo o kateri si zadnjič govorila?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.