|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
15.3.2010 21:36:44   
Zvezdica
ej men je tut kr neki, pa evo, men to igranje tut ni neka jaka dolžnost in zadolžitev, jaz to prav z veseljem počnem. komaj čakam na "fazo" barvanja, risanja, lepljenja in vsega tega ustvarjanja user posted image ne vem, kateremu bo težje nehat s početjem user posted image

tole bom tkole komentirala, da pri nas se ne ve kdo je otrok, jast oz mi2 ali dejanska otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, eni starši si gradijo avtoriteto na tak način, da so distancirani, eni so strogi, eni krulijo, eni pač skoz kažejo "zrelost".... Verjetno je take starše strah nečesa pa na tak način kažejo kdo je šef.  Jast nočem, da moj otrok odraste ne da bi se zabaval z mano. Še manj, da bi se me bal. Sem starš in otrok mora vedeti, da sem nekdo na katerega se bo lahko vse življenje zanesel.

Ker se vzgoje  in postavljanja meja tiče je otroku vse bolj jasno in z večjim veseljem sprejema vzgojne nauke v prijateljskem duhu kot v strahu.

grem, se naša mala ritka dereuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
15.3.2010 21:38:05   
marta82
Jaz pa malo zraven bulim Trenutek resnice. Saj je butasta oddaja po svoje ampak mi je vseeno zanimivo poslušat kaj vse so ljudje preživeli in kaj vse so pripravljeni za denar povedat.

Khurde vračam zs.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
15.3.2010 21:38:14   
sonček33
khurde, a nimajo take fimo mase v vrtcih?
ma ena akcija bo zdej v aprilu in maju, k bodo kao ene določene knjige mislim, da sicer samo 21 naslovov, v nakaldi 8000 izvodov v knjigarnha, knjižnicah (!!!!) po samo 3 evre.

ja, vrt za zelišča in rožce pa kakšno solato, paradajz in feferone

in ti boš vabljena na otvoritev moje knjigarne in dobila boš vip katico s popustom za nakup knjig in gratis kavo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
15.3.2010 21:40:01   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ej men je tut kr neki, pa evo, men to igranje tut ni neka jaka dolžnost in zadolžitev, jaz to prav z veseljem počnem. komaj čakam na "fazo" barvanja, risanja, lepljenja in vsega tega ustvarjanja user posted image ne vem, kateremu bo težje nehat s početjem user posted image

tole bom tkole komentirala, da pri nas se ne ve kdo je otrok, jast oz mi2 ali dejanska otroka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, eni starši si gradijo avtoriteto na tak način, da so distancirani, eni so strogi, eni krulijo, eni pač skoz kažejo "zrelost".... Verjetno je take starše strah nečesa pa na tak način kažejo kdo je šef.  Jast nočem, da moj otrok odraste ne da bi se zabaval z mano. Še manj, da bi se me bal. Sem starš in otrok mora vedeti, da sem nekdo na katerega se bo lahko vse življenje zanesel.

Ker se vzgoje  in postavljanja meja tiče je otroku vse bolj jasno in z večjim veseljem sprejema vzgojne nauke v prijateljskem duhu kot v strahu.

grem, se naša mala ritka dereuser posted image

Se popolnoma strinjam.user posted image

Pa lej jo, kaj si tak skrivnostna. kako je bil sestanek?user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
15.3.2010 21:41:36   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

in ti boš vabljena na otvoritev moje knjigarne in dobila boš vip katico s popustom za nakup knjig in gratis kavo

Jaz bi tudi kartco. Se rada včasih vip počutim.user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
15.3.2010 21:41:37   
sonček33
khurde http://www.siol.net/kultura/novice/2010/03/ljubljana_svetovna_prestolnica_knjige.aspx

če je kaj interesantnega zate.--zame je Pavček, pa Pasijon pa Čarovnikov vajenec

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 15.3.2010 21:47:01 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
15.3.2010 21:44:01   
Zvezdica

ma sem čist odmislila , ker  ni bilo tako uspešno kot sem pričakovalauser posted image gre se za to, da obljubljajo vse, kolk pa pol dejansko dajo je pa bolj loterija.
Čist premal so ponudili za količino dela tko da bom še mal počakala. Vsekakor poročamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
15.3.2010 21:45:03   
mimi30
Mimi- kaj pa vzameš v MASSu, Humanica pa mi nimamo v KR. Zakaj je SuperFit tolk trd?

kiara, po pravic povedan že dolgo nič...ponavad v Massu kupim copate Superfit za Nejca...tak da zdajle sploh ne vem povedat katere firme še imajo tam....copati Superfit so nam fajn, niso trdiuser posted image , samo zdaj smo prvič kupili ene take bolj telovadne....drgač pa se mi zdi, da imajo tam tud nekaj od Fisher priceuser posted image ... potem pa v Europarku najdeš tud firmo geox, richter, naturino,...

in ko bom velika, bom imela knjigarno,

sonček, tole imamo pa mi skor že zdaj doma oziroma pri očetu....se pa moj ata zdaj ukvarja s tem kam z vsemi knjigami, ker ima plan it k partnerki živetuser posted image

Jaz pa malo zraven bulim Trenutek resnice

jaz tud...mal romsko kulturo spoznavamuser posted image

špela je končno pogruntala kako se iz kavča ritnsko dol zleze in ni več sama sebi tako nevarnauser posted image ....zadnje dneve uživa v ritenski hoji in vrtenju

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
15.3.2010 21:47:57   
khurde
o, sonček, hvala user posted image  za info glede knjig, za to fimo v vrtcih bom mal poguglala, sploh pa za bodočo vip izkaznico in gratis kavo. zdej te bom pa priganjala, ker tako knjigarno oz. kavarno s knjigarno pogrešam.

zvezdica, se strinjam z napisanim. meni je to malo čudno, da bi z  nekim diktatorstvom vzpostavljala starševsko avtoriteto, ko pa ja vsi vemo, da diktatura že na področju države ne funkcionira dobro oz. navadni državljani niso zadovoljni, kako je šele v medosebnih, družinskih odnosih

marta :wink: :wink:

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
15.3.2010 21:48:34   
sonček33
sonček, tole imamo pa mi skor že zdaj doma oziroma pri očetu....se pa moj ata zdaj ukvarja s tem kam z vsemi knjigami, ker ima plan it k partnerki živet

ko bi jih imela kam dat, vzamemuser posted image

bravo špela

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
15.3.2010 21:49:00   
sonček33
zvezdica, potem pa še malo razmisli.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
15.3.2010 21:50:50   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ma sem čist odmislila , ker  ni bilo tako uspešno kot sem pričakovalauser posted image gre se za to, da obljubljajo vse, kolk pa pol dejansko dajo je pa bolj loterija.
Čist premal so ponudili za količino dela tko da bom še mal počakala. Vsekakor poročamuser posted image

Imam enake izkušnje zadnje čase.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
15.3.2010 21:53:41   
marta82
Khurde cin, cin...user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
15.3.2010 21:56:32   
khurde
sonček, sem pogledala. flisarja in pavčka bi tut jaz mela. pa žižek mi je občasno zanimiv. prav moram si kakšno zbirko od pavčka omislit, včas mi je bil sam simpatičen, pol sem pa nekje to njegovo spodnjo pesem prebrala, v neki knjigi in mi je postal všeč user posted image  verjetno hormoni po porodu user posted image

mene pa tok jezi, ko so knjige pri nas tako drage. user posted image  na koncu so pa velikokrat še slabo prevedene, polne slovničnih napak in pol sem kar jezna, ko kupim neko skropucalo user posted image  sej jaz ne pišem slovnično pravilno, pa ponavadi imam več vejic kot je treba, ko se že trudim "lepo" pisati, sam da se pa nekdo niti ne potrudi knjige lektorirat, pa pol jo še drago prodaja user posted image

drugače je pa to super stran za angleške knjige, slovarje itd. www.bookdepository.co.uk... cenejše knjige kot pri nas, brezplačna dostava. preverjeno.

Tone Pavček: "Kako raste mama"

Najprej je sama tema,
najprej je velik nič,
potlej je majcena deklica
in iz nje ljubek deklič.

Iz njega mamica zraste,
a raste dolgo in mnogo let,
potem pa je to kar naenkrat
in jaz pridem na svet.

Iz mamice zraste mama
bogvekdaj, kar nekega dne,
ko še sama ne ve, da ji pada
prvi sneg na lase.

Ko jaz odrastem, raste
mama počasi nazaj,
dokler babica ne postane
in pride z vnuki v raj. 

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
15.3.2010 22:02:26   
khurde
marta, zs.

zdej grem pa kar spat, ker sem skeptična glede današnje noči user posted image

lahko noč, čim lepše spite, vaši malčki naj pa še trikrat bolje user posted image  ulli naj pa hitro šiht mine, verjetno ima nočno danes, če ne, pa tok boljše

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
15.3.2010 22:02:46   
sonček33
khurde, hvala za link..in ja, Pavček, fajn je ...sem ga enkrat na enem seminarju imela možnost poslušat tri urce...na splošno o življenju je govoril, pa o svojih  dogodkih...prima

Sicer si pa nadvse želim imeti knjigo Mile Kačič: Okus po grenkem (mimi - daj poglej pri očetu, on je slovenist, kajne? morda bi se v njegovi zbirki našla - odkupim. Razprodana. Nikjer je ni za dobit. Antikvariati je nimajo več. Čakam, če morda komu pade na pamet, da jo odnese v katerega...pa da imam srečo.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 15.3.2010 22:10:39 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 22:05:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
15.3.2010 22:08:03   
sonček33
Lile Prap.

Tole sem pa zadnjič gledala, kako je , milsm da na Kitajskem uspela s temi svojimi knjigami...so prav risanko posneli

jelka je pa fajn...njene ilustracije so tako "žive"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
15.3.2010 22:09:02   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

marta, zs.

zdej grem pa kar spat, ker sem skeptična glede današnje noči user posted image

lahko noč, čim lepše spite, vaši malčki naj pa še trikrat bolje user posted image  ulli naj pa hitro šiht mine, verjetno ima nočno danes, če ne, pa tok boljše

Vračam zs in želim mirno noč.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
15.3.2010 22:19:11   
Zvezdica

špela je končno pogruntala kako se iz kavča ritnsko dol zleze in ni več sama sebi tako nevarnauser posted image ....zadnje dneve uživa v ritenski hoji in vrtenju

user posted image user posted image user posted image user posted image

vezdica, se strinjam z napisanim. meni je to malo čudno, da bi z nekim diktatorstvom vzpostavljala starševsko avtoriteto, ko pa ja vsi vemo, da diktatura že na področju države ne funkcionira dobro oz. navadni državljani niso zadovoljni, kako je šele v medosebnih, družinskih odnosih

jast iz izkušenj vem, da tole ne funkcionira. pa men je tak užitek bit z otrokoma.

zvezdica, potem pa še malo razmisli.

itaquser posted image

mam enake izkušnje zadnje čase.user posted image

zoprno je ja. Ker res velik pričakuješ, potem pa ničuser posted image

dej grem pa kar spat, ker sem skeptična glede današnje noči user posted image

lahko noč, čim lepše spite, vaši malčki naj pa še trikrat bolje user posted image ulli naj pa hitro šiht mine, verjetno ima nočno danes, če ne, pa tok boljše

naš sploh noče zaspatuser posted image , tako ga matrajo zobki. Khurde, naspite se, pa naj bo mirna noč.

Meni so zdaj ful všeč otroške knjige z ilustracijami Jelke Reichman pa Lile Prap.

mi imamo veliko knjig pri tašči, res ogromno knjižnico. Med drugim veliko z ilustracijami raichmanove. Še iz časa našega otroštvauser posted image
Kako je tamalček?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 22:34:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
   [Brisano sporočilo]
15.3.2010 22:40:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
16.3.2010 7:46:40   
marta82
Pa ne da sem prva?

Jutro. Danes pa zaspano. Zaspala sem ob enih in kot zakleto se je Tinej že ob pol petih zbudil, prišel k nama in se hotel igrat, me cukal, "božal", žgečkal (to zgleda tako, da te preska in zraven govori gi gi gi) in se razburjal, ker sem ga ignorirala in hotela da še malo zaspi.user posted image
Pa ve? Ste v redu spale?
Zdaj sem si že umila glavo, ob pol deset_ih pa imam svetovalko na zavodu.

BE NICE!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
16.3.2010 8:33:45   
kiara24
Klara v vartsvu, danes smo spali kar ok. Razen to da je mene fejst preklet v križu štihnel ko sem Klaro dla zjutraj v avtosedež, jo pol sploh nisemmogla dvignituser posted image .

Khurde
- mi imamo lego živalski vrt.... pa se jaz malo zraven igram, večina se pa sama, moram ji pa še te osnoven kupit, ki je tam bolj malo.

Ograjica za štedilnik- jaz jo za enkrat še ne bom kupovala imamo na elktriko pa vse se da zaklenit in pečica in stekolkeramična plošča... tako da mislim, da nima smisla.

Marta- od kdaj pa si na zavodu? Jaz je še nisem ijmela pa sem na zavodu že od januarja....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
16.3.2010 8:42:12   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Ograjica za štedilnik- jaz jo za enkrat še ne bom kupovala imamo na elktriko pa vse se da zaklenit in pečica in stekolkeramična plošča... tako da mislim, da nima smisla.

Marta- od kdaj pa si na zavodu? Jaz je še nisem ijmela pa sem na zavodu že od januarja....

Saj pri nas je tudi steklokeramična ploščica in ni v tem problem, ampak hoče dol vlečt lonce, ko se kuha.

Od 7. januarja sem na zavodu.

Kako je pa s tisto službo o kateri si zadnjič govorila?

BE NICE!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.