|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
16.3.2010 18:00:56   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

marta zs

Nazaj.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
16.3.2010 19:52:27   
barba
Ej, Ploha ti maš ful podobn okus za imena kot jaz. No, mi imamo imena za naprej že zbranauser posted image user posted image user posted image , sam jst morem popustit, da bomo še enga imel. Kar pa ne bo tko lahko, vsaj še ene par let ni šans. Ko bo, če bo bo Jera al pa Miha.

Zdej grem pa kej pametnga počet ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
16.3.2010 20:10:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Ej, Ploha ti maš ful podobn okus za imena kot jaz. No, mi imamo imena za naprej že zbranauser posted image user posted image user posted image , sam jst morem popustit, da bomo še enga imel. Kar pa ne bo tko lahko, vsaj še ene par let ni šans. Ko bo, če bo bo Jera al pa Miha.

Zdej grem pa kej pametnga počet ...

ja imava zelo podoben okus in po vsej verjetnosti če bo fant bo....user posted image user posted image user posted image a rabm rečt?user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
16.3.2010 20:26:45   
barba
Tine user posted image user posted image user posted image user posted image ... to so sami navihani fantki, naš je eden izmed njihuser posted image user posted image user posted image ... kar naj bo Tine, nimam nč proti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 16.3.2010 20:27:15 >

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
16.3.2010 20:46:59   
kiara24
čer,

naša princeska že drugi dan v varstvu nič ne spi, pa ne vem zakaj ne. Midve sva bili popoldan malo zunaj, pol je pa zaečl grozen veter.... vlečt spet. Samo jutri pravijo da bo huje. No pa ful dober k je bila že tudi v varstvu zunaj.

Nina- no pol pa ne  vem zakaj jo tako draži, jaz bi ji dala sirup za pomiritev kašlja, tudi to je pri nas pomagalo.

Rubica- držim pesti, da vam čimprej rata novi članuser posted image . Mogoče boš pa mene počakala user posted image .

Marta- saj jaz sedaj čakam sem v čakalni vrsti na zavodu za subvencijo in ne smem prej odpret dokler me ne pokličejo in nimam seminarja. pol moram pa vse predstavit svoj načrt pol se pa odločijo ali jo dobim ali ne.
Najmenine ne bi plačeval vsi ostali stroški bi bilo na njej.... jaz bi si plačevla asamo svoje osnoven prispevke,.... in plačana bi bila lahko na uro ali pa 30 % od dnevnega zaslužka.... kar se  mi zdi kar ok.
Glede materiala pa tiste stvari k jih delam samo jaz jih je pripravljena ponuditi strankam.... se pravi recimo geliranje nohtov, pa bi ona dobila en manjši procent od tega ostalo pa jaz saj bi bil material moj.... itak se pa ne sekiram ker ga imam doma. K delam svojim kolegicam pa moji mami pa sebi..... to!

Srečanje- če bi  bilo v Lj tako uro bi prišla tako, pa mi ne bo zneslo, na žalost.

Krtekxx- bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image čimprejšno okrevanje.

Ploha- zakaj pa tolk imenuser posted image , sem msila da maš v igra dva tri. No sam ne daj otroku ime Neli to je moj pes.... sorry. imena k so meni všeč od naštetih so Veronika, Zala, Živa, Zoja, za fanta mi pa noben ni všečuser posted image . Meni so pa za fanta všeč Kristjan, pa Mark.

Grem en jogutr pojest, pa za jutri vse naštimat, grem na uvajanje.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
16.3.2010 20:50:35   
khurde
še jaz, še jaz user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

imena za punco:
ajda
eva
jera
manca
zarja

imena za fanta:
ambrož
izak
lovro/lovrenc
matjaž
oskar
ožbej 

jaz sem za iso imela izbran tut tisa ali pa iza, pol je bil pa dec proti tisi, ker je to drevo in ker je to ena firma user posted image user posted image  ko se je rodila mi je bila pa iza kar mal pretrda za to dete, njemu pa itak ni bilo všeč user posted image   če bi bilo po njegovo, bi še zdaj izbiral user posted image  pa vita mi je všeč in ajda mi je bilo ful všečno ime, pa jo ima prijateljica. in tjaša je men še lep ime, pa ima njegov kolega eno in pol moj ni bil tok za, pa moja prijateljica je tjaša in je bila "proti", ker to kao sploh ni tok zelo lep ime user posted image user posted image user posted image  buča user posted image

za fanta je pa meni všeč še kristjan in pa andraž. no, pa še nekaj ostalih, sam se mi ne da razmišljat o njih, pa nekak so bolj "čudna" user posted image

zvezdica, držim pesti  za jutrišnji sestanek

kiara, upam, da se ti nekak dobro izteče s službo, marta, tut zate držim pesti, da kmalu kaj fajnega najdeš (aja, pa zs imašuser posted image )

hm... kaj še?

kuhala ješprenj in motovilec.

farfala, tvoja knjigarna mi bi bila tud všeč user posted image

barba, kje si se izgubila user posted image

rubica, držim pesti, da kmalu uspe in večkrat se oglasi user posted image

isa je včeraj dobro spala. upam, da bo danes tudi. se ji pa zdaj vidita že obe spodnji dvojki. včeraj desna, danes še leva. pa zgornja desna štirica se pripravlja na pohod.

user posted image user posted image user posted image  za vse bolne

grem jest user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 16.3.2010 20:52:53 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
16.3.2010 20:56:35   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Marta- saj jaz sedaj čakam sem v čakalni vrsti na zavodu za subvencijo in ne smem prej odpret dokler me ne pokličejo in nimam seminarja. pol moram pa vse predstavit svoj načrt pol se pa odločijo ali jo dobim ali ne.
Najmenine ne bi plačeval vsi ostali stroški bi bilo na njej.... jaz bi si plačevla asamo svoje osnoven prispevke,.... in plačana bi bila lahko na uro ali pa 30 % od dnevnega zaslužka.... kar se  mi zdi kar ok.
Glede materiala pa tiste stvari k jih delam samo jaz jih je pripravljena ponuditi strankam.... se pravi recimo geliranje nohtov, pa bi ona dobila en manjši procent od tega ostalo pa jaz saj bi bil material moj.... itak se pa ne sekiram ker ga imam doma. K delam svojim kolegicam pa moji mami pa sebi..... to!

Ampak to ne bo pred aprilom. Svetovalka mi je rekla, da še za april vprašanje, če bo šlo skozi. Vso srečo jutri.

BE NICE!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
16.3.2010 20:56:58   
Ploha

Tine user posted image user posted image user posted image user posted image ... to so sami navihani fantki, naš je eden izmed njihuser posted image user posted image user posted image ... kar naj bo Tine, nimam nč proti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image fajn da se strinjaš user posted image user posted image user posted image

kiara: ja takle mamo...za meto sva se pred NS odločla in je bla celo nosečnost meta pa meta gor pa meta dol...in ko me je v P prašala kako ji bo ime sem ko t iz topa iztrelila...zdej pa niti jaz ne vem...medved pa še manj...

niia: ne za spol še ne veva...pa ful študiram, če bi sploh prašala...bom vidla, zihr me bo pa firbec premagov, ampak ko pomislim tisto pričakovanje in kinder surprise v porodni je pa tuud fajni user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
16.3.2010 21:00:28   
marta82
Khurde vračam zs.

Pa še pojasnilo za ostale, zakaj se tolk zs-java, da ne bo izpadlo, da se kaj "šuntava"user posted image : sva ugotovili, da sva hodili na isto srednjo šolo in da je bil njen dragi skoraj 20 let moj sosed.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
16.3.2010 21:02:48   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Khurde vračam zs.

Pa še pojasnilo za ostale, zakaj se tolk zs-java, da ne bo izpadlo, da se kaj "šuntava"user posted image : sva ugotovili, da sva hodili na isto srednjo šolo in da je bil njen dragi skoraj 20 let moj sosed.user posted image

Marta, zs!!! user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
16.3.2010 21:04:02   
Ploha

Khurde vračam zs.

o šit, sm pa mislna da bo spet kaka afera user posted image user posted image

drgač pa ja, slovenija je majhna user posted image user posted image

ugotavlam, da smo vsi ve neki dalni žlahti user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
16.3.2010 21:07:27   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

Khurde vračam zs.

Marta, zs!!! user posted image

Nazaj.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
16.3.2010 21:10:15   
barba
khurde - nimam cajta k od doma delam za službo .. je bil Tine spet bogi ... bolniško mi je pa mal bedn za vsak d*** jemat, pa še plača je pol za en k*** .... lej to, sam preklinjamuser posted image

Ploha - ti kar medvedu povej, da sm jst rekla, da je Tine ful lep ime user posted image user posted image user posted image ... kot, da mam kej zravn in me bo ziher upoštevaluser posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
16.3.2010 21:12:20   
Ulla80
lej to, sam preklinjam

maš polna usta enih ku..... user posted image user posted image user posted image

čer babeuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
16.3.2010 21:13:07   
Ploha

khurde - nimam cajta k od doma delam za službo .. je bil Tine spet bogi ... bolniško mi je pa mal bedn za vsak d*** jemat, pa še plača je pol za en k*** .... lej to, sam preklinjam

Ploha - ti kar medvedu povej, da sm jst rekla, da je Tine ful lep ime user posted image user posted image user posted image ... kot, da mam kej zravn in me bo ziher upoštevaluser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tud jest sam preklinjam,...čakam dan, ko se bom zavedala, da imam malo papigo doma...in bo sam 1x kako čudna ven izdavla in še to recimo ravno pred taščo pol smo pa v k**** user posted image user posted image user posted image

ja bom rekla...sej nemu je edino to všeč user posted image user posted image

če bi bla meta fant bi bil pa jaka user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
16.3.2010 21:13:47   
ronja
khurde, si ti že naredila test?

Mi smo bile danes v vrtcu - jap, vse triuser posted image . Ronja je baje najprej pri jutranjem krogu mal pojokala, pa so jo potolažili in sta jo poslali igrat se v "kuhno", kjer je pekla torte, pol ej bilo pa ok (očitno je res moja tale pupa;) Pol je še parkrat rekla,d a me pogreša, so ji povedali, da pridem po kosilu in je bilo ok. Ko sem jo vprašala, kako je bilo v vrtcu, je rekla, da fino, pa da je čist mal jokala, ker me je pogrešala. Zdaj pravi, da je ni več nič strah in da me ne bo več nič pogrešala, če jo citiram: "častna beseda, mami." hehe, kaj je facauser posted image
Z Lejlo sem bila skoz zraven, je pa šla sama od mene raziskovat, kar je super. Samo šunder jo pa strašjo moti -ko začnejo tolčt otroci po mizi al pa se ful dret, se je pa prišla k meni stisnit oz. jokat, da sem jo stisnila. Se ustraši, ker ni navajena, verjetno. Ko so bili pa zunaj, pa sploh ni bil problem, ni nič gledala, kje sem, samo kje je žoga (je očitno res očijeva ta pupa;) Upam, da ji bo čim čim lažje, moram priznat, da bi marsikaj dala, da jima ne bi bilo hudo. Če bi šlo pri Ronji takole naprej, bi bilo super, pa če bi bilo pri Lejli isto, pa sploh super. Samo ne vem, če je to realnouser posted image
Evo, jutri je nov dan, pa da vidimo, kako bo.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
16.3.2010 21:15:32   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

lej to, sam preklinjam

maš polna usta enih ku..... user posted image user posted image user posted image

čer babeuser posted image

čer baba user posted image

ej daj mi ti povej nekaj user posted image user posted image user posted image se spovnem, da si po porodu rekla, da je bil porod kr boleč v primerjavi s prvim...niti ne vem točn kaj si rekla, vem sam da porodne zgodbe nis hotla delit z nami user posted image user posted image zakaj? ka je blo?

ker to imam v glavi že od takrat user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
16.3.2010 21:16:27   
Ploha
jaaaa sej res: khurde: kako kaže?? user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
16.3.2010 21:18:42   
Ulla80
ej daj mi ti povej nekaj user posted image user posted image user posted image se spovnem, da si po porodu rekla, da je bil porod kr boleč v primerjavi s prvim...niti ne vem točn kaj si rekla, vem sam da porodne zgodbe nis hotla delit z nami user posted image user posted image zakaj? ka je blo?

ker to imam v glavi že od takrat user posted image

a res? no, zdej sem že kr mal pozablauser posted image to nej te tolažiuser posted image user posted image user posted image

ma ja, svinjsko je blouser posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
16.3.2010 21:19:16   
barba
naš Tine bi bil pa verjetn Zalauser posted image

porod v drugo - bolj boleč, vendar krajši, veliko več šivov k je bla večja raztrganina ... Ploha pa te nimam namena strašit

< Sporočilo je popravil barba -- 16.3.2010 21:21:19 >

LP, barba

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
16.3.2010 21:22:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

ker to imam v glavi že od takrat user posted image

a res? no, zdej sem že kr mal pozablauser posted image to nej te tolažiuser posted image user posted image user posted image

ma ja, svinjsko je blouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no super, bom probala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
16.3.2010 21:23:48   
khurde
marta!!! :hint:

Khurde vračam zs.

user posted image user posted image user posted image
a dej, ploha, zihr te je firbec matral user posted image

barba, sam je pa fajn, da maš možnost dela od doma. k pri plači se pol res precej pozna vse skupaj.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
16.3.2010 21:25:00   
Ploha

naš Tine bi bil pa verjetn Zalauser posted image

porod v drugo - bolj boleč, vendar krajši, veliko več šivov k je bla večja raztrganina ... Ploha pa te nimam namena strašit

kolk časa je trajov 1 porod in kolk drugi??

pa ne strašiš me, ker že v prvo sem brala od super duper porodov in do strahotnih zgodb, da sem bil apripravljena na vse, končalo se je pa super...

aja pa še ena je klele med nami...upam da ne drezam preveč, sej ne vem čist točn katera je...ki je rekla, da ne gre več rodit, zaradi tako slabe izkušnje, saj kar je napisala ji čisto verjamem, ampak ko pravijo da s časoma vse pozabiš, pa tko...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
16.3.2010 21:26:55   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

marta!!! :hint:

Khurde vračam zs.

user posted image user posted image user posted image
a dej, ploha, zihr te je firbec matral user posted image

barba, sam je pa fajn, da maš možnost dela od doma. k pri plači se pol res precej pozna vse skupaj.

sej to pa res ni težko ugotovit, saj pri meni ne user posted image user posted image user posted image

sicer je pa tko...že takoj ko ena napiše drugi, da ima ZS....študiram, le kaj se spet menjo...pa kake skrivnosti si delijo, jst bi tud rada vedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
16.3.2010 21:27:56   
sonček33
tjaša in je bila "proti", ker to kao sploh ni tok zelo lep ime

tjaša je super lepo ime
naša bi bila ajda

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.