ronja
|
khurde, si ti že naredila test? Mi smo bile danes v vrtcu - jap, vse tri . Ronja je baje najprej pri jutranjem krogu mal pojokala, pa so jo potolažili in sta jo poslali igrat se v "kuhno", kjer je pekla torte, pol ej bilo pa ok (očitno je res moja tale pupa;) Pol je še parkrat rekla,d a me pogreša, so ji povedali, da pridem po kosilu in je bilo ok. Ko sem jo vprašala, kako je bilo v vrtcu, je rekla, da fino, pa da je čist mal jokala, ker me je pogrešala. Zdaj pravi, da je ni več nič strah in da me ne bo več nič pogrešala, če jo citiram: "častna beseda, mami." hehe, kaj je faca Z Lejlo sem bila skoz zraven, je pa šla sama od mene raziskovat, kar je super. Samo šunder jo pa strašjo moti -ko začnejo tolčt otroci po mizi al pa se ful dret, se je pa prišla k meni stisnit oz. jokat, da sem jo stisnila. Se ustraši, ker ni navajena, verjetno. Ko so bili pa zunaj, pa sploh ni bil problem, ni nič gledala, kje sem, samo kje je žoga (je očitno res očijeva ta pupa;) Upam, da ji bo čim čim lažje, moram priznat, da bi marsikaj dala, da jima ne bi bilo hudo. Če bi šlo pri Ronji takole naprej, bi bilo super, pa če bi bilo pri Lejli isto, pa sploh super. Samo ne vem, če je to realno Evo, jutri je nov dan, pa da vidimo, kako bo.
|