Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:16:25
|
|
|
|
Zvezdica
|
Sonček, ti pa jutri 1.dan? A popoldne ko bomo zdravi boš za kak vozičkanje popoldne, al pa kdaj čez vikend, ko ne boš vedla kam s seboj? Jast mam pa jutri en sestanek v portorožu , upam, da bo vsaj tole kokrtolk uspešno.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:26:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Jast mam pa jutri en sestanek v portorožu , upam, da bo vsaj tole kokrtolk uspešno. Držim pesti.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:33:00
|
|
|
|
marta82
|
Farfala zs.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:34:13
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Piski poki v pljučih, bronhitis, inhalacije ventolina in fiziološke v ZD. Vneto uho - sumamed. A pa daj no. sranje.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:39:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Piski poki v pljučih, bronhitis, inhalacije ventolina in fiziološke v ZD. Vneto uho - sumamed. A pa daj no. sranje. da bi bla brita čim prej zdrava.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:41:43
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Piski poki v pljučih, bronhitis, inhalacije ventolina in fiziološke v ZD. Vneto uho - sumamed. Enako smo meli mi decembra...čez praznike. Če je dobila že antibiotik potem bo v dnevu, dveh čist vredu. p.s. a na inhalacijah kaj joka?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:45:43
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: pravijo, da je vsaka stvar za nekej dobra..tko da tudi če se včeraj ni izšlo, tako kot si pričakovala bo pa naslednjič bolša ponudba in držim pesti za danes + za lepo vreme sonček: dobra ideja tole s knigarnico...sicer pa z malim začneš pa pol širiš, ko ti bo tko laufalo, da boš že mogla... imena za punco: kristina ajda doroteja eva iza jera julija liza manca neža neli sofia tinkara veronika valentina zala zarja zoja živa imena za fanta: ambrož august ažbe bine cene črt erazem gaber france izak jalen jošt jaka lenart lucian lovro/lovrenc matevž matjaž oskar ožbej tine pavel rudi sven svit štefan tomaž valentin no to so moje želje...če bi blo zdejle bi bil fant Izak, punca pa tinkara ali neli...ampak to ne bo nikol, ker medvedu nič ni všeč...za fanta sva sicer dorekla, ampak sem že mal skeptična...bomo vidl, sej je še čas... sam medved bi na vsak način če bi bil fnt, da je Janez ampak to ne bo...razn če me omami
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:46:32
|
|
|
|
sonček33
|
jera
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:47:30
|
|
|
|
sonček33
|
izak jalen jošt lenart lovro/lovrenc ožbej
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:48:23
|
|
|
|
sonček33
|
neli Evo, jaz bi iemla neli, pa ima priajtelj psa - no psico - neli, je pa pred meseci preminila, tako da pride zdaj to ime v poštev
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:49:10
|
|
|
|
sonček33
|
Janez ja, jaz bi imela janeza, pa moj ni hotel
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:53:49
|
|
|
|
marta82
|
Ploha si bom dovolila povedat oz. odebelit tista, ki so mi všeč: IZVIRNO SPOROČILO: Ploha imena za punco: kristina ajda doroteja eva iza jera julija liza manca neža neli sofia tinkara veronika valentina zala zarja zoja živa imena za fanta: ambrož august ažbe bine cene črt erazem gaber france izak jalen jošt jaka lenart lucian lovro/lovrenc matevž matjaž oskar ožbej tine pavel rudi sven svit štefan tomaž valentin Zala mi je za punčko ful všeč...to bi bil mogoče Tinej če bi se brez lulčka rodil, v ožjem izboru sta bila Zala in Janina.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:53:53
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Janez ja, jaz bi imela janeza, pa moj ni hotel
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 13:56:40
|
|
|
|
Ploha
|
marta: ti kr pokomonetirej...ni panike.. ampak najbol me pa jezi to ko mu rečem recimo: Neli: pa pravi on: "A slončica Neli?" erazem --> on: "In potepuh?" jera --> "a mila jera?" čist za vsako ime nekaj najde dočim za janeza, pa reče: "ja kdo bo pa mel kranjskega janeza, če ne mi, gorenci?"
< Sporočilo je popravil Ploha -- 16.3.2010 13:57:43 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 14:00:41
|
|
|
|
sonček33
|
dočim za janeza, pa reče: "ja kdo bo pa mel kranjskega janeza, če ne mi, gorenci?" pa še res je
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 14:05:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
mena za punco: eva manca tinkara zala zarja živa imena za fanta: gaber jaka lenart lovro/lovrenc matjaž oskar tine sven svit navijam za ta imena. no jast če bi imela še enega fanta bi bil tilen, punčka pa manca ali špela.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 14:05:07
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dočim za janeza, pa reče: "ja kdo bo pa mel kranjskega janeza, če ne mi, gorenci?" pa še res je ti je oproščeno, ker ti je pač ime všeč
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 14:05:42
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha imena za punco: iza jera manca neža tinkara veronika zala zarja zoja imena za fanta: ambrož ažbe erazem izak jošt lenart lovro/lovrenc matevž matjaž oskar ožbej sven svit štefan tomaž no ta so tud meni všeč, za Janeza pa se jaz tudi nebi odločila. Neli mi pa res tut meni ni pa me asocira na slončico žal
< Sporočilo je popravil rubica -- 16.3.2010 14:07:29 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 14:08:40
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica mena za punco: eva manca tinkara zala zarja živa imena za fanta: gaber jaka lenart lovro/lovrenc matjaž oskar tine sven svit navijam za ta imena. no jast če bi imela še enega fanta bi bil tilen, punčka pa manca ali špela. si zlo bliz kaj je medvedu všeč no čez janeza ga ni..
< Sporočilo je popravil Ploha -- 16.3.2010 14:09:07 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 14:09:55
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica mena za punco: eva manca tinkara zala zarja živa imena za fanta: gaber jaka lenart lovro/lovrenc matjaž oskar tine sven svit navijam za ta imena. no jast če bi imela še enega fanta bi bil tilen, punčka pa manca ali špela. mi bi meli pa Manco al pa Zarjo, fantka pa Aljaža ali pa Svita . Tilen je tudi lep ime
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2010 15:01:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 16:13:39
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha imena za punco: ajda eva iza manca neža tinkara imena za fanta: ambrož ažbe izak lovro/lovrenc ožbej sven svit To pa je moj izbor . Mi je pa všeč tud Ivan in Jakob, ne Jaka, za punčko pa Naja in Ana
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 16.3.2010 17:36:43
|
|
|
|
farfala
|
marta zs
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.