![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 17:15:54
|
|
|
|
krtekxx
|
Mi mamo pravi klub bolančkov: v sredo zvečer je zbolel ta srednji in do konca tedna ni šel v vrtec - vročina max.37,8, na počutju se mu ni poznalo. V petek zvečer je zbolela Brita, vročina do 38,5 - sitna za pop....ven ji gre vsaj ena 4-ka. Danes je vročina nižja, vendar še vedno ej. No, zjutraj se je z 38,5 zbudil še ta velik in mu vročina sploh ne pade - ej do 39,3. Boli ga grlo, ušesa. Uvajanje jajc. mi nismo posebej uvajali ampak je jedla precej juhic z zakuhanim celim jajcem in ji ni bilo nič. Potem je bila še cepljena proti KME ki ima jajčne beljakovine pa je bilo ok.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 19:27:17
|
|
|
|
khurde
|
ulla, a tole misliš? sem najdla na netu ta je pred poljem, takoj ko prideš iz semaforja v kamniku. k pred mengšem pa nobene ne poznam krtekxx, za tvoje tko, gospodična spi, jaz grem pa za faks delat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 19:30:27
|
|
|
|
marta82
|
Khurde a si ti slučajno iz Kamnika oz. okolice?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 19:31:49
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mi mamo pravi klub bolančkov: v sredo zvečer je zbolel ta srednji in do konca tedna ni šel v vrtec - vročina max.37,8, na počutju se mu ni poznalo. V petek zvečer je zbolela Brita, vročina do 38,5 - sitna za pop....ven ji gre vsaj ena 4-ka. Danes je vročina nižja, vendar še vedno ej. No, zjutraj se je z 38,5 zbudil še ta velik in mu vročina sploh ne pade - ej do 39,3. Boli ga grlo, ušesa. a dej no :( Čimprej se pozdravite Objave: 1597 Status: odsoten ulla, a tole misliš? sem najdla na netu user posted image ta je pred poljem, takoj ko prideš iz semaforja v kamniku. k pred mengšem pa nobene ne poznam user posted image odštekana bajta. Ampak predvidevam, da gre tu za pasivno gradnjo Mi 2 če bi iemla parcelo, bi takoj postavila hiško. Ampak fak je ker nama parcela manjka.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 19:35:27
|
|
|
|
sonček33
|
vsem nam manjka parcela, razen Plohi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 19:41:25
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Khurde a si ti slučajno iz Kamnika oz. okolice? ja IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica odštekana bajta. Ampak predvidevam, da gre tu za pasivno gradnjo v bistvu je to prenovljena stara hiša. prej je bila taka oz. to je že mal prenovljena verzija (prva na levi). so bile vse hiše zelo podobne. zdej je pa takole. je pa od joca pečečnika domovanje. zvezdica, kako si? marta, tinej?
< Sporočilo je popravil khurde -- 14.3.2010 19:42:12 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 19:41:53
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 vsem nam manjka parcela, razen Plohi men tut še kej dnarja zraven
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 19:47:09
|
|
|
|
Ulla80
|
khurde ja, to je ta bajta a tam praviš da je - pol pa že jst sem mela nekak v spominu da je na konc ravnine, je pa res da se že par let nisem tam vozla pa kaj ma to - pleh gor al kva? a od pečečnika da je? pol je tk zlata najbrž grem do konca pogledat en film - možje ki strmijo v koze - noro dober!! pol pa na šiht...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 19:53:05
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 grem do konca pogledat en film - možje ki strmijo v koze - noro dober!! pol pa na šiht... jaz pa grem sedaj domov , sem celi čas študirala zakon o javnem naročanju in šele sedaj tu sem pogledala, moj mi ne bo verjel
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 20:16:55
|
|
|
|
Ulla80
|
kolk je odštekasn film, res priporočam pravi model da so se učili ubijat živali z mislimi, da so ubijali koze. pa vpraša drug kak so to počeli in reče - tak dolgo smo jih gledali, da so poginle
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 20:33:20
|
|
|
|
kiara24
|
čer, evo na hitro se oglasim pol grem pa film gledat..... vidim da niste bili tolk zunaj kot mi , celo soboto in celo nedlejo smo pohajkovai zunaj po sončku. danes pa smo bili na Bledu.... pa pri naših na kosilu, pa zunaj spet in spet..... in je zakon. Upam, da tako tudi ostane :) Pa še nekaj ful dobr, res moram rečt, zato k smo mi telefon ukradel in sem že cel dan brez jutri grem po novega. Jaaaa še tega se mi je bilo treba
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 20:50:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica odštekana bajta. Ampak predvidevam, da gre tu za pasivno gradnjo Mi 2 če bi iemla parcelo, bi takoj postavila hiško. Ampak fak je ker nama parcela manjka. To je tudi najina velika želja. Ampak parcele so svinjsko drage.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 20:55:41
|
|
|
|
sonček33
|
Ampak parcele so svinjsko drage. najbolš da eno skup kupimo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 20:57:01
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Khurde a si ti slučajno iz Kamnika oz. okolice? ja marta, tinej? Jaz sem v otroštvu in zgodnji mladosti (do konca srednje šole) živela na Duplici. Mogoče se poznava. Sva kar ok, hvala. Tinej ima še tu pa tam malo driske pa bolj utrujen je, ampak bo počasi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 20:57:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ampak parcele so svinjsko drage. najbolš da eno skup kupimo Saj trenutno tudi za četrt parcele nimam.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 21:00:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ampak parcele so svinjsko drage. najbolš da eno skup kupimo pol bi imele rr čvek na vrtu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 21:07:48
|
|
|
|
sonček33
|
pol bi imele rr čvek na vrtu jaaa, pa poln piskr kave, pa vaše sladice, pa otroc v peskosvniku
|
|
[Brisano sporočilo] 14.3.2010 21:08:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 14.3.2010 21:17:54
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pol bi imele rr čvek na vrtu jaaa, pa poln piskr kave, pa vaše sladice, pa otroc v peskosvniku Super se sliši.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 7:04:51
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pol bi imele rr čvek na vrtu jaaa, pa poln piskr kave, pa vaše sladice, pa otroc v peskosvniku Super se sliši. dobr ste se spomnile....stanovanje prodamo pa pridemo k vam , jaz bi tud vaše specialitete jedla in čvekala a čmo srečanje prestavit na naslednji teden, ko se pozdravite
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 7:35:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pol bi imele rr čvek na vrtu jaaa, pa poln piskr kave, pa vaše sladice, pa otroc v peskosvniku Super se sliši. dobr ste se spomnile....stanovanje prodamo pa pridemo k vam , jaz bi tud vaše specialitete jedla in čvekala a čmo srečanje prestavit na naslednji teden, ko se pozdravite Saj itak je srečanje naslednji teden (23.), a ne?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 8:22:09
|
|
|
|
Zvezdica
|
jutro danes ponoči je še naš zakuhal. Zdaj ima sicer povišano temperaturo ampak mu ni hudga, vsaj zgleda tako. Ker razgraja in se krega z nodijem in tetrapakom Zdaj pa ne vem več kje to stakne, v vrtcu nista bila prejšnji teden, v šoping centre in trgovine hodiva mi2 z mojim če že morava, sploh zadnje čase. Ven hodimo le na sprehode, k babicam in nikamor več. grem si kavo nardit, ker je bila noč ubitačna
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 8:42:17
|
|
|
|
symona
|
pri nas je še tudi pestro, lucija še vedbo kašlja (sliši se kot pasji lajež), amadeja je včeraj bruhala in imela vročino, danes je zaenkrat ok, edino sitna je ko . Pa meni je neko čudno v želodcu. Danes sta se obe že zbudili ob 6, drugače pa vstajata okrog pol osme.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 8:47:02
|
|
|
|
marta82
|
Zvezdica in Symona
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 8:47:51
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro.... no moja je že v vartsvu. So pa tudi pri nas spet malo bolj čudne noči ponoči. Pa samo zaradi tega ker ji gre še zg.4 na drugi strani ven. Saj ni take panike, samo malo joče ponoči ali pa kar pride spat k nama v sredino . No o moje telefonu še vedno ni ne duha ne sluha, tako da ... št. ko jo pokličem je nedosegljiva, tako da grem sedaj v KR da vse skupaj prekličem in vazmem nekaj drugega. ŠT. pa upam, da bom lahko obdržala, vsaj to ker drugače bo kriza.... Zvezdica- nič nisi brla ZS ali si pozabila odgovorit. Drugače pa držim pesti da boste čimprej zdravi. Jaz naši dajem imunoglukan sirup pa je bolje in to že od prej k ja bila bolana se pravi takoj po noricah sem začela. tako da še ta teden ji ga dajem pol pa neham. Pomaga, se splača. O parceli- res so drage.... samo jo ne rabi je kul tukaj kjer sem, ni ceste zraven hiška je tako postavljena da vidi k nam direktno na dvorišče samo en sosed in to je to. Če pa bi bil šla pa na novo delat hiško, če bi imela dovolj keša.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.