|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
12.3.2010 10:26:45   
snikolina
Sonček tukaj sem,user posted image , spremljam dogajanje. Sem na tekočem. Drgač pa pišem prošnje, kofetkam, in pa polne roke dela z Anžetom. Pravi mali divjak je. Niti 5 minut ne more bit pri miru. user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
12.3.2010 10:27:37   
barba
Oj, babe!
Jst sm tud že drugi dan doma s Tinetom. Reveža tako zobje matrajo, da ima vsake tolk mal vročine, dlesni pa čist bele in nabrekle. Vse bi razumela, če bi mu dvojke ven rinla, ampak mu štirke. Tko da ma zdej 6 zob: vse enke in 2 štirici zgoraj. Pika na i je pa še driska vsake tolk. Res je prav bogi, čeprav ful živahen in ogromno poje.user posted image

Brala za nazaj nisem .... nimam časa, ker za službo delam od doma. Bi se z lahkoto navadla spet bit doma. Sem že gruntala kaj bi počela, da bi bla sam svoj gospod in lepo delala doma. ... Trenutni prebliski user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
12.3.2010 10:50:44   
khurde
Dan,

Niia, jaz tut običajno probam preusmerit pozornost, ko sitnari. Sam ene 2x do zdaj se pa ni dalo, ker je bila tok prepričana, da ona mora npr. iz hladilnika stvari zlagat, da ni bilo šans, da bi kaj drugega zapalilo.

Sonček, sem hotla napisat, da Snikolina kar redno bere, sam oglasi se nič... no, pa se je oglasila user posted image

Jancci, super za dopust!

Zvezdica in ostali bolni... user posted image user posted image user posted image  Čimprej se pozdravite!

Kiara, super za varstvo user posted image

Ulla, piflarka user posted image  Ne, resno, bravo, čestitam! user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tut sonce. Pa mal nazaj sva se zbudili user posted image  Je vstala že okol petih in sva šli ob ene osmih nazaj mal spat...

Zdej grem pa študirat, kaj naj kuham. Imam zamrznjeno pasirano blitvo, tko da bo verjetno  juha. Pol pa ne vem, mogoče riž in leča, že dolgo ni bilo na jedilniku, pa ful ima rada. Pomoje kr to.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
12.3.2010 13:00:01   
nina166
Dan!

Pri nas je pa sonček, moja sončka imata pa vročino in ne moremo ven. No včeraj sta jo imela, tako da si jih ne upam ven pelat. Spali smo vredu...ponoči ni nobeden kašljal, sta pa zato zjutraj mal bolj.

Jaz sem bla pa pri zobozdravniku. Pa še na slikanje zob sem mogla it, tak da sem se pošteno načakala. Pa novo plombo sem dobila user posted image

Zdajle pa Domen poskuša zaspat v spalnici, Daša pa spi v otroški v Domnovi postelji user posted image  user posted image

kiara tako kašlja tudi Domen. Kot bi dobil tak napad kašlja, in večkrat se potem zbruha, potem pa se umiri. Je pa to že za poslušat ful grozno. Upam, da se čimprej pozdraviš.

farfala pozdravite se čimprej

Zvezdica zdajle čez vikend te naj tvoj malo razvaja, pa boš v ponedeljek ko rožica. Držim pesti, da ti posel uspe.

ulla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pridna si

barba naj Tinetu čimprej zrastejo zobki, da ga ne bo več matralo

Daša je imela zjutraj po obeh nogicah take velike čist rdeče list...sem ji namazala s kremo, zdajle pa ima malo boljše, se ji je pa spustilo še na vratu. Bom vidla kak bo zdajle ko se zbudi. Kaj mislite bi to lahko bilo? Take roza rdeče lise premera 2-3cm...je kar veliko za pogledat.

Grem si zdaj kapučino nardit...Domen se še kar pogovarja, tako da očitno ne bo nič spal user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
12.3.2010 13:09:34   
sonček33
Sonček, res, pridi v Lj:
- kavo imamo, sonce imamo, vse imamo....

Krtekxx, vsem vse to zdaj našal tudi pri nas...hb, ker ljubljene ne maramuser posted image

snikolina helov, kako kaj kaže s službami? dobiš vsaj dogovor, kakšen razgovor? o tem, koliko so tile škrati pri miru...pa rajši ne bomo...energije neomejeno

barba, a tako hudo je z zobmi...ojej...mu daješ calpol? kaj mažeš?

niia ... savna nam bo pasala, čeprav zdej se je tak sonček anredil, da se meni ne da ituser posted image ...ampak greva, morava bone izkoristit.

nina...ne bi vedla od kod ti fleki...morda bo katera druga zbnala pomagat

Ideje za vikend????
Morda zoo, še boljše kje ob morju na sončka...sam če ne bo pihalo...al pa v kakšen hrib it..joto pojest pa doluser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
12.3.2010 13:46:31   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jutro.
Zmanjkalo kave.
Brezveze.
Ne grem se več.
Nimam pojma kaj kuhat.
Popoldne greva z mojim v savno.
Bo pasalo.
Vreme je za en d***

a si se slabe volje zbudila? Česa se ne greš več - pitja kave?user posted image

Ampak ti bi pa lahko poezijo pisala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
12.3.2010 13:54:21   
farfala
jaz se pa ne morem in ne morem naspat, mali je ob 22ih najbolj aktiven potem se še ponoči dere in prebuja in me brca in bunkauser posted image , ob nekje 6ih pa že mora dobit flaško....Potem pa kaj pametnega naredi, če lahko.

Driske pa skoraj več niuser posted image user posted image , je pa zdaj ful prehlajen.
Sem danes kupila imunoglukan, ga P tud priporoča pa da vidim, če bo kaj bolje.

Ampak do srečanja bomo pa vsi že zdravi, a neuser posted image
A še velja 23.3. ob 16ih Moja pizzerija, MB?
snikolina, symona, vrtnica, ulla a pridete?? Pa še katera?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
12.3.2010 14:56:35   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Ampak do srečanja bomo pa vsi že zdravi, a neuser posted image

Jaz vsekakor računam, da prideva!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
12.3.2010 16:22:32   
snikolina

To pa bi midva res lahko uletela. Se pofočkava user posted image

Še točno povejte kje to je user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 12.3.2010 16:23:16 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.3.2010 16:39:27   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

če se pelješ kr ravno ob dravi (na drugi strani, ne po lentu) mimo evroparka, mimo dvoetažnega mosta, do prvega semaforiziranega križišča...ko stojiš na semaforju vidiš na levi napis Moja pizzerija in puščice kam zavit....če gledaš čez križišče vidiš na desni črpalko, na levi pa dom upokojencev....zakomplicirano napisano, ne?user posted image user posted image

drgač pa user posted image

ulla, user posted image pridna si

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.3.2010 16:41:22   
mimi30
moja moška sta na plavanjuuser posted image

midve pa kljub sončku kr doma čepivauser posted image ....tolk paše se po celem tednu letanja okol, dol vsest....se mi prav nič in nikamor ne ljubi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
12.3.2010 19:59:34   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

če se pelješ kr ravno ob dravi (na drugi strani, ne po lentu) mimo evroparka, mimo dvoetažnega mosta, do prvega semaforiziranega križišča...ko stojiš na semaforju vidiš na levi napis Moja pizzerija in puščice kam zavit....če gledaš čez križišče vidiš na desni črpalko, na levi pa dom upokojencev....zakomplicirano napisano, ne?user posted image user posted image

drgač pa user posted image

Jap, zdej pa vem. Hvala. Sm si mogla v glavi narisat kar si napisala pa je šlo. Dobro. Pridevauser posted image

In še user posted image pa še enga za rezervouser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
12.3.2010 21:50:23   
kiara24
čer

Neposredna povezava do sporočila: 1538
12.3.2010 22:01:15   
Ulla80
čer user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
12.3.2010 22:42:16   
kiara24
Spet nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pa spatuser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
13.3.2010 8:20:01   
khurde
jutro,

eeeee, slabe čveke smo user posted image

kako ste? bolančki? zvezdica? že kaj bolje?

evo, eno srčkasto kavo za vse...  je bilo včer gregorjevo user posted image

user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
13.3.2010 8:44:22   
marta82

A čmo en seznam naredit?
Pa če nas bo dosti se malo najavit prej, ker ni ravno velik prostor? Saj dvomom, da bi bilo zasedeno, ampak za vsak slučaj.

Sem pa enkrat zasledila, da ima to picerijo ena rr-jevka.user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 1542
13.3.2010 9:07:18   
sonček33
Jutro.
Čudovit dan.
Kavauser posted image
Khurde, hvala.
Greva z malim počasi na rajžo.
Kupit plenice.
Nečaka pogledat.
Na tržnico po zelje.
Vrnit CDje v knjižnico.
A veste, da nas Lovro najraje posluša pesmice o Kekcu. ČIst notri pade.
Skuhala sem že včeraj - domači "lulčki" pa goveji zrezki v čebulni omaki.
Danes torej samo gasa na sonce.
Juri bi bilo pa fajn kam jo mahnit.
Moj zadnji porodniški vikend.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
13.3.2010 9:25:45   
marta82
Razmišljamo o nakupu sedeža za kolo in čelade. Zdaj pa iščem kakšne varnostne teste otroških kolesarskih čelad. A to obstaja? Je katera našla? Ali pa če vsaj veste, katere so kvalitetne?

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
13.3.2010 9:32:18   
sonček33
Razmišljamo o nakupu sedeža za kolo in čelade. Zdaj pa iščem kakšne varnostne teste otroških kolesarskih čelad. A to obstaja? Je katera našla? Ali pa če vsaj veste, katere so kvalitetne?
Marta, odgovorit ti sicer ne znam, čakam pa komaj tudi jaz...da gremo na kolo..v neznano... z malico v nahrbtniku...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
13.3.2010 9:54:45   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

mah, ziher obstaja....čeprov, kolkr sem jaz vidla, so vse iz onega bolj trdega stiropora....važno je, da mu je čelada prav, da se lepo vsede gor in objame glavo, da se da zapret, da mu ne binglja kr tko....u glevnem - če se že obrneš, da ne pade čelada prej na tla kot otrokuser posted image ker pri neki res ful ful nesreči tak ne vem kolk kej koristiuser posted image k so lohk drugi deli fejt poškodovani....za tist, če se pa zvrneš s kolesom, pa da mail z glavo ne pribije ob tla ali v kaj drugega, je bistveno zgoraj našteto.
midva sva lani kupovala za ulo, pa je bil ful problem, ker je bla tolk mejčkena in drobna, sma težko našla čelado, k bi ji res bla provuser posted image vse ji je blo preveliko, al se pas ni dal tak na malo naštelat, al pa je bil oni del notri, k ga prišravfaš, da objame glavico prevelik......pa sma gledla tud v teh športnih trgovinah, pa sma ble pripravljena že mal več denarja dat....sam ničuser posted image na konc sma jo pa v hofru dobila, čist tkouser posted image kdo bi si mislu, aneuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
13.3.2010 10:18:47   
nina166
Dan!

Daša se je zjutraj zbudila čisto flekasta po celem telesu razen po obrazu...taki veliki rdeči madeži. Sva jo peljala k dežurnem in je rekla, da zgleda kot alergija, vendar ni prepričana. Smo dobili Fenistil kapljice proti alergijam...če pa popoldan ne bo nič boljše, pa moremo nazaj in v bolnico dat kri...nisem pa ziher a samo kri dat, ali misli, da bomo tam ostali. No jaz upam, da bodo te kaplice primle in da je res samo alergija.

Mejte se

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
13.3.2010 10:31:23   
*m*o*j*c*a*
dan!

pospravljanje je mim..utrujena..user posted image bi morala na odmore vse zrihtat verjetn..user posted image moram začet redno pospravljat, da me kej ne zagrabi..user posted image

nina
upam, da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ulla pridna si! superca!

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
13.3.2010 11:05:53   
krtekxx
Grrrrrruser posted image , ponoči zakuhala še princesa. Mal čez 38, ena spodnaj 4-ka je pokukala ven. No, zdajle jo pa razganja, sam kaj ker zaradi vročine ne moremo iti ven. Pa tako sem si želela tega lepega sončnega vikenda an snegu....

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
13.3.2010 13:00:57   
farfala
nina, držim pesti, da vam ne bo treba v bolnico, za Dašo pa user posted image user posted image user posted image user posted image . A jo srbi, boli?

Brita tud zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček izkoristi zadnje proste dneve maksimalno

Bili na sprehodu, skuhala in pojedli kosilo, sesala, tu sem malo pogledala, zdaj pa grem malo k malemu, ki spi.

Ploha kaj dogaja???????

nea je tud začela delat a ne? Se tud že dolgo ni oglasila.
Kaj pa ****? Pa spetko?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.