![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 9:39:41
|
|
|
|
marta82
|
Tinej spi, jaz čakam, da mi tableta prime (PMS ), potem bova šla pa malo ven pa par stvari nabavit. Kuhala bom pa špinačo, pire pa kakšne hrenovke al pa pleskavice zraven. Pa ve?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 10:35:30
|
|
|
|
krtekxx
|
Parcela in hiša: imamo. Mi je pa una hiša, ki jo je ena prilepila gor ne preveč estetska stvaritev. Pasivna hiša je sicer kul, vendar je za tiste s preveč denarja, saj se investicija ne povrne prej kot v ene 50 letih. Mi imamo nizkoenergijsko. Bolančki: ta velik je danes moral k zdravniku saj se je prehlad zakompliciral v vnetje ušes (ima povečano žrelnico in je to posledica tega), Brita ima še malo vročine in je sitna. Ta amli je pa OK, kar pa ni OK, saj ej divji 100/h. Jaz sem pa doma, kar tudi ni OK, saj bo delo v službi počakalo, nihče ga ne bo opravil namesto mene. Lep dan želim vsem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 10:58:30
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Naši izpuščaji so se izkazali za alergijo...sumim da na prašek, ker sem ga menjala, zato sem včeraj vse njene obleke in postelnino še enkrat oprala in dala dvakrat na spiranje...pol pa bomo vidli kak bo. Spali so bolj za silo. Daša je ponoči kar precej kašljala, še vedno pa manj kot iz sobote na nadeljo, ko sva od polnoči do 4 skoraj skoz bedele. Hiša: mi imamo parcelo, papirji pa se še rihtajo. Kar se tiče projektnega dela so že gotovi, čakamo samo še hidrološko-hidravlično analizo, ko bo narejena gre vsa dokumentacija na ARSO, oni imajo potem po zakonu 60 dni časa, da dajo soglasje ali pa zavrnejo, samo v praksi traja to veliko dlje. Junija bo eno leto odkar smo si začeli rihtat, pa dvomim da bomo imeli do takrat dovoljenje. krtekxx pozdravite se čimprej symona tudi pri vas se čimprej pozdravite Zdaj pa si grem kapučino skuhat, pol pa delat...danes delam od doma
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 12:32:57
|
|
|
|
Ploha
|
ooo babe daaaaaan spet klele morim.... una hiša je pa obupna...sori...sam res... sem zadnjič v gorenjskem glasu brala, da imajo nekje v Kr. Gori hišo ala transformator...ker so jim dovolil samo 10% zazidljive parcele zazidat...in zdej imajo 3 štuke, vsak štuk pa okol 26 kvadratnih metrov...tko da je res hecno...po tistih štengah se pa nalaufaš...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 13:08:52
|
|
|
|
kiara24
|
Kje naj kupim čevlje spomladanske za Klaro? Gledala sva v Dichmanu.... pa ni nobene izbire Elefantk pa i števlike, pa res so zakon k so tolk mehki. Cokal ima Cicibanke pa mi niso všeč, SuperFit so mi pa ful trde.... Ali katera pozna PediPed Fix? In kakšno je mnenje?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 13:13:41
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdica- nič nisi brla ZS ali si pozabila odgovorit. Drugače pa držim pesti da boste čimprej zdravi. Jaz naši dajem imunoglukan sirup pa je bolje in to že od prej k ja bila bolana se pravi takoj po noricah sem začela. tako da še ta teden ji ga dajem pol pa neham. Pomaga, se splača. oj čist se spregledala ZS, odgovorim takoj k bo čas. Mi tudi jemljemo imunoglukan, sam ne vem če tole ni zarad zob, ker mu kar tri štirice ven rinejo. ena je sicer na pol zunaj, mah:( zoprno je. Gledala sva v Dichmanu.... pa ni nobene izbire Elefantk pa i števlike, pa res so zakon k so tolk mehki. geox...ecco? Kaj od tega, samo so pa dražji.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 15:36:46
|
|
|
|
Jancci
|
Dan! Evo mene s smučanja!! Uživamo 100 na uro. Sicer ni ne vem kako lepo vreme, je bilo pa zjutraj ene 10 centlnov novega pršiča, na trdo zratrakirano podlago. Skozi oblake je posvetil sonček in sem kar vriskala. Ful hudo!!! Zdej pa moj smuča, tamalčka pa spi. Mi je všeč takale varianta, da tri urce intenzivno smučamo, potem pa sem lahko z metico. Prav fino!! Krtekxx me zanima kero hišo imata vi2? Mislim če je montažna od kere firme?? .. zadnjič sva bila na sejmu dom, in sva gledala hišice, pobrala kataloge in zdaj spet sanjam. Parcelo sicer imam, eno, ki mi ni všeč (preblizu taščice) in eno, ki ni zazidljiva, je pa že nekaj let v postopku. Bo treba resneje začet iskat neko alternativo. Jest bi imela montažnio hišico, tam od 150-170 kvadratov, nekje ob gozdu, pomožnosti malo na hribčku..... Lepo in radi se imejte in pozdravite svoje bolančke!!! Lp
< Sporočilo je popravil Jancci -- 15.3.2010 15:38:34 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 15:40:25
|
|
|
|
krtekxx
|
Pismo, tele bolezni; no jutri grem menda B v službo. Jancci, mi mamo home made bajto made by my mož. Če te zanima se pa kdaj oglasi. 155 m2, parcela ene 800, ob gozdu in potoku, pa ne na hribu, 12 km od tašče - za moj okus predaleč. Bom ko bom na mojem kompjuterju nalepla eno slikico gor. ja kje pa smučaš, da ga je nekaj padlo?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 16:09:06
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saj itak je srečanje naslednji teden (23.), a ne? prav imaš ....ne bi vedla kaj sem zjutraj študirala .....takle pribižno funkcioniram do ene pol devete zjutri jancci, uživajte še naprej....sem si kr predstavljala tvoje veselje tolk si fajn napisala Kje naj kupim čevlje spomladanske za Klaro? Humanic, Mass za vse bolane....mi smo zaenkrat še kr ok, žnodrasti druga pa nič, trkam...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 17:10:08
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha una hiša je pa obupna...sori...sam res... sej men tut ni všeč. pa sej na tisti prilepljeni sliki še kokrtok izgleda, sam ko se mimo pelješ in vidiš v živo, sploh okolico, kamor res ne paše, je pa redko komu vsaj malo všeč... marta, moj je bil na duplici skor 30 let. blizu OŠ. sej mesto je itak tok malo, da je čisto možno, da se poznava, vsaj na videz. jancci, za smučanje krtekxx, kako je pa z dovoljenji itd., če je hiša home made? meni so pa všeč "hiše" tipa brunaric. varim prašek. pa rože moram zalit, dokler mam še mal miru, k sta ostala dva člana spodaj "na obisku". sva bile dons s tamalo v knjižnici. pa grem za ovinek, je taka, polkrožna stena in ob njej položene škatle s kartonkami. pa slišim, da gospodična brska po škatlah na svoji strani, jaz na svoji. kar naenkrat pa (očitno) opazi, da sem izven vidnega polja in slišim "MA-MAAAA!!!"
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 17:35:19
|
|
|
|
krtekxx
|
krtekxx, kako je pa z dovoljenji itd., če je hiša home made? ja no, projekt ti mora narediti potrjeni projektant, kdo ti pa dela izvede te pa živ bog ne vpraša. Po moje je v Slo 95% hiš home made. Če pa želiš kake subvencije moraš pa seveda imeti narejene ustrezne izračune s strani pooblaščene osebe.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 17:53:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde marta, moj je bil na duplici skor 30 let. blizu OŠ. sej mesto je itak tok malo, da je čisto možno, da se poznava, vsaj na videz. krtekxx, kako je pa z dovoljenji itd., če je hiša home made? Jaz sem tudi živela v bloku blizu o.š.:-) Gradben projekt (PGD) mora bit narejen po predpisih in poštemplan s strani arhitekta pa projektanta za statiko pa za strojne inštalacije ipd., gradi pa lahko kdorkoli. To je tvoja odločitev.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 15.3.2010 17:54:54 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 18:25:44
|
|
|
|
Ploha
|
mi imamo tud home made hišo...no sej to je na kmetih čist normalno... u glavnem...naša miss se je začela spuščat...ob opori se dvigne pol se pa spusti za par sekund pol pa al na rit čofne al pa se prime nazaj... no sej vem, da to ni vm več aktualno, k vsi že to obvladajo...ampak mogla sm povedat drgač pa pogrešam ful januarčic, ne vem kje so se zguble: petra88, spetko, jelci, ****,...pa še pa še...ne spovnem se vseh....kje steee? izbiram oz. gledam imena za otročka....ampak bo problem, ker že vem, da se bo moj za glavo prjel
< Sporočilo je popravil Ploha -- 15.3.2010 18:26:56 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 18:28:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mi imamo tud home made hišo...no sej to je na kmetih čist normalno... u glavnem...naša miss se je začela spuščat...ob opori se dvigne pol se pa spusti za par sekund pol pa al na rit čofne al pa se prime nazaj... no sej vem, da to ni vm več aktualno, k vsi že to obvladajo...ampak mogla sm povedat ] Pri nas je tudi spuščanje aktualno pa če je dobra motivacija naredi 2-3 korake in seitro nazaj prime.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 18:28:16
|
|
|
|
sonček33
|
meni so pa všeč "hiše" tipa brunaric. JAAAAAAAAAA
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 18:29:23
|
|
|
|
marta82
|
Plohca a ti prideš drug teden na srečanje? Pridi no. Pa ostale? Dajte se pofočkat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 18:31:26
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Plohca a ti prideš drug teden na srečanje? Pridi no. Pa ostale? Dajte se pofočkat. ej pridem, sam če se meta pozdravi...mal je smrkava...upam, da bo skos bolje... sm pa začela baby vac uporabljat in je reees super...dere se ko ampak takoj utihne ko neham pa super spuca...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 18:31:48
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mi imamo tud home made hišo...no sej to je na kmetih čist normalno... u glavnem...naša miss se je začela spuščat...ob opori se dvigne pol se pa spusti za par sekund pol pa al na rit čofne al pa se prime nazaj... no sej vem, da to ni vm več aktualno, k vsi že to obvladajo...ampak mogla sm povedat ] Pri nas je tudi spuščanje aktualno pa če je dobra motivacija naredi 2-3 korake in seitro nazaj prime. aaaa, pol ste vi tud še v tej fazi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 18:35:55
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mi imamo tud home made hišo...no sej to je na kmetih čist normalno... u glavnem...naša miss se je začela spuščat...ob opori se dvigne pol se pa spusti za par sekund pol pa al na rit čofne al pa se prime nazaj... no sej vem, da to ni vm več aktualno, k vsi že to obvladajo...ampak mogla sm povedat ] Pri nas je tudi spuščanje aktualno pa če je dobra motivacija naredi 2-3 korake in seitro nazaj prime. aaaa, pol ste vi tud še v tej fazi Ja, ja midve mava bolj previdne malčke.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 18:50:32
|
|
|
|
ronja
|
Punci sta v principu zdravi, jutri gremo v vrtec!!! Bi bil že cajt, a ne? No, držite pesti, da se dobro izteče. j bo delo v službi počakalo, nihče ga ne bo opravil namesto mene. pri meni je isto, pri lubiju tudi... Sem čisto paf zdaj, ko sem brala, da so eni vaši mački začeli hodit, sem čisto pozabla, da včasih nista hodili . Lejla hodi že čisto ok, celo zunaj v čeveljčkih ji kar dobro gre. Pa dobila ej še en zobek, tako da jih ima zdaj 9.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 19:03:16
|
|
|
|
khurde
|
o, ronja, sem ravno mislila mal po teb povprašat lepo da se kaj oglasiš ploha, velik se jih ne javlja... yelci včas bere, ursap tudi, potem je marja81, ki se še nikol ni javila, ampak je občasno na temi, pa uršike že dolgo ni bilo, rubice... kakšna imena maš pa kej v igri? mi2 sva za iso zadnji dan v P določila ko so naju res že priganjal ma, sej ta home made zadeva na koncu verjetno precej ceneje pride meta in tinej za pogum marta, če ne drugač se pa pol vidva morata poznat. vsaj na videz, 100%. jaz si za danes napovedujem burno noč. ji zobi nagajajo. spodnjo dvojko sem prejle zunaj opazila, oz. črtico, zgornja štirka je pa totalno napeta. pa jamrala je zdele med uspavanjem, tko da bo pestro.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 20:13:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde meta in tinej za pogum marta, če ne drugač se pa pol vidva morata poznat. vsaj na videz, 100%. jaz si za danes napovedujem burno noč. ji zobi nagajajo. spodnjo dvojko sem prejle zunaj opazila, oz. črtico, zgornja štirka je pa totalno napeta. pa jamrala je zdele med uspavanjem, tko da bo pestro. Pol se pa verjetno res poznava. Me ful firbec matra zdaj. Kateri letnik pa je? Daj mi plis na zs napiši ime in priimek, če ni skrivnost. Tinej ima čisto otečeno dlesen spodaj pa slini se in grize roko pa cvili zraven... upam, da čimprej tale zobek (oz. dva ali trije kot sem opazila) ven pride.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 20:16:19
|
|
|
|
kiara24
|
čer, no mi že spimo. Nisem vam povedal kaj so nama naredili v soboto v kR v Cokli trgovini, je ila tam ena prodjalka pa jaz rečem če lahko naši pomeri nogico zaradi številke.... in ona da ja... pa gre iskat in pride do Klare pa ji grobo prime nogico pa ji jo začne gor tišat na merilec .... naša se je drla ko hudič, men je pa tako pogrelo, da sem jo tako nazjala... . in danes hočem orisati Klari nogico, ker pol ni pustila probat nobenga čevlja v trgovini več. In tudi meni ni pustila da se pipnem njene noge in da naredim oris. Ali mislite da bo sčasoma pozabila? Zvezdica- ja saj sem videla sam en čevlenjček Ecco in je bil ful dober pa mehak pa vse sam ni bilo njene cifre... pa nima pojma kje bi ga sploh lahko dobila! Mimi- kaj pa vzameš v MASSu, Humanica pa mi nimamo v KR. Zakaj je SuperFit tolk trd? Ploha in kakšna bodo imena kaj ti je všeč, če ni skrivnost? Tele štirice vidim da vsem nagajaojo tudi pri nas je tako, slina teče v potokih.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 20:16:22
|
|
|
|
Ulla80
|
oj. midva sva dons v hofru kupla kocke, pašejo skup z lego duplo in smo cel dan kocke zlagal blo fajn. teh osnovnih mamo zdej ful, dokupima sam še kaj, k ma kake posebne elemente - živali, traktor itd. pol bo pa itak cel žur grem si kavo skuhat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 15.3.2010 20:30:56
|
|
|
|
khurde
|
marta, zs kiara, pozabla napisat... nimam idej za čeveljčke, do zdaj sem sam elefanten gledala ulla, jaz sem gledala un živalski vrt, mi je super. sam pol ne vem, a se bom jaz bolj igrala al gospodična k jaz to ful rada sestavljam, nekak nisem prerasla enih (otroških) faz, očitno pol pa zanč berem ene teorije na rr, da se morajo otroci sami igrat al pa s prijatelji, ker jim starši naj ne bi bili kompanjoni pri igri, pa me je kar mal stisnilo bom očitno mogla ta čut za sestavljanje krotit dokler ne zaspi
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.