khurde
|
aha, a ploha ma pokvarjen računalnik? fajn, da vemo, da je sam to jaz jo tut še nisem nikjer prav dolgo pustila. moj jo ima po par ur, tam tri, štiri. pa spodnja dva jo imata po kako uro, uro in pol, več pa v bistvu niti ne znese (sta zaposlene sorte, pa največkrat urnik ne klapa ). drugače pa ne vem... za čez noč bi bila ornk kriza, se doji, crklja, doji, spi... pa tut ne vem, če je res nujno jih tok kmal "navajat". mi nikol nismo šli s starimi starši kam čez noč ipd., pa nismo imeli nobenega problema it npr. z vrtcem za en teden v savudrijo, pa kasneje v šole v naravi in razne kolonije. prvič smo šli sami z njimi pri ene treh letih, pa še to za en dan, ne prespat. moj je pa od malega bil navajen bit s tetami, starimi starši ipd., sam v kolonijo je šel pa samo takrat, ko so imeli smučanje v bližini in so domov hodili. tko da se men zdi, da to, da je otrok lahko preveč navezan na starše, ker npr. ne spi drugje, zame bolj tko tko teorija. se mi zdi, da če "mulca" (hec!) navajaš na samostojnost, ga s svojo prisotnostjo ne moreš ravno razvadit. k meni sta samostojnost in prisotnost staršev totalno različna pojma in se ne izključujeta. mah, bomo že. še prekmal bojo zrasli in sami hotli okrog hodit čeprav pa ne rečem, da tut meni včas ne bi pasal kak dan ali dva odklopa. sam teorija je eno, v praksi bi pa težje to naredila... vsaj dokler je tok majhna. aja. k ravno o jajcih debatirate. jaz ji še nisem uvajala. je pa pojedla že kak piškot z jajci. je pri moji stari mami že zelo na hitro odprla kovinsko škatlo, kjer jih hrani in kjer isa običajno bobna pa mama ni več najbolj urna in je dete firbčno itak moralo probat, kaj je najdlo pa zanč je spodaj ene drobtinice pobirala po skledi in mi jih kazala, pa v usta nosila. zdaj pa ne vem, a nej ji uvajam najprej rumenjak in pol beljak a naj kar začnem s celim? ker majhna ni več toliko. pa ne vem, kok je nujno res to uvajanje po delih?
< Sporočilo je popravil khurde -- 13.3.2010 20:01:40 >