|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
13.3.2010 13:19:23   
marta82
Mi smo bila na sprehodu. Uf je pasalo malo zraka po dolgem času.user posted image Se kar boljše počutim. Zdaj pa grem kuhat. Prvič bom naredila domače njoke brez jajc (upam da rata) pa smetanovo-sirovo omako in solato. Za jutri se je pa dragi javil, da naredi piadine (ampak iz testa za pico).user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
13.3.2010 17:26:24   
sonček33
marta, so njoki uspeli? A tinej še ne je alergičen na jajca? kako si sicer? kaj počneš?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
13.3.2010 17:37:17   
marta82
Sonček so še kar uspeli. Mogoče bi jih lahko malenkost manj časa kuhala al pa ko so kuhani na hitro ohladila, ker so se mi tisti spodnji v posodi (po kuhi) kar malo preveč zmehčali, zgornji so bili pa fajn.user posted image Sem jih pa nekaj še zamrznila.
Ja Tinej je zaenkrat še alergičen oz. imamo kontrolo 23. ta mesec in bom več vedela. Zaenkrat delamo kot da je.
Kaj sicer počnem? Kaj pa vem...nič pametnega nimam za povedat. Ta teden sem bolj preležala, drugače pa se aktivno posvečam Tineju in iščem službo.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
13.3.2010 17:41:27   
sonček33
A samo na jajca ima potrjeno? Sori, saj najbrž si to že povedala, ampak jaz včasih vse pomešam, pa tudi pozabim.user posted image

Jaz sem ugotovila, da se prav ne znam ločit od L. Danes sva povabljena ima en kolega 30. let pa prijatelj ej dobil sina in vabi na pijačo. Sem se že z mami zmenila za varstvo ...e...danes se mi pa ne gre...kar tehtam in tuhtam... pa vem, da mu ne bi bilo hudega...ampak kar ne morem.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
13.3.2010 17:50:43   
marta82
Ja, samo na beljak ima potrjeno.

In vem o čem govoriš. Jaz se moram prav prisilit, da greva npr. v kino, saj potem je fajn, ampak it je problem, čeprav popolnoma zaupam mami in prijateljem, ki ga čuvajo. Zvečer ven na kakšno zabavo ipd pa še nisva šla. Se spravljava k temu, da bi v kratkem enkrat spal pri mojih, da se malo navadi (se mi zdi, da je kasneje težje) pa tudi najini vezi ne bi škodil kakšen solo večer ampak še "zbiram pogum".user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
13.3.2010 18:04:50   
sonček33
Marta evo isto. za par ur ni panike, za čez noč pa... je pa res, da morda tudi ni take velike želje po tem, da bi šla danes ven..ker če bi bila, najbrž ne bi tolk kolebala, ampak bi šla, tako pa. Ma bom doma. Bom mal klepetala z vami, če se najdemo. Plohca mi manjka, sam ima pokvarjen računalnik, tko da je zihr ne bo.

Ja, solo večer...ne bi bilo slabouser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
13.3.2010 19:08:22   
sonček33
Marja, živjo.

symona, kako ste?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
13.3.2010 19:23:33   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Marta evo isto. za par ur ni panike, za čez noč pa... je pa res, da morda tudi ni take velike želje po tem, da bi šla danes ven..ker če bi bila, najbrž ne bi tolk kolebala, ampak bi šla, tako pa. Ma bom doma. Bom mal klepetala z vami, če se najdemo. Plohca mi manjka, sam ima pokvarjen računalnik, tko da je zihr ne bo.

jaz sem ista, da bi ga ćez noč pustila ni šans, ker itak ne spi ampak se zbuja, čez dan pa sem ga tud pustila samo zaradi dela, zaradi zabave še ne, pa mislilm, da bi že bil čas. Upam, da se bosta dobro ujela z novo varuško, ker v bistvu sedaj nobenega ni vajen in nobeden njega in mi bi bilo res težko ga tako nekomu potisnit. Mislim, da se sploh ne bi mogla sprostit. Tako še čakam, da bo malo večji.
Ampak najina zveza pa res trpiuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
13.3.2010 20:00:38   
khurde
aha, a ploha ma pokvarjen računalnik? fajn, da vemo, da je sam to user posted image

jaz jo tut še nisem nikjer prav dolgo pustila. moj jo ima po par ur, tam tri, štiri. pa spodnja dva jo imata po kako uro, uro in pol, več pa v bistvu niti ne znese (sta zaposlene sorte, pa največkrat urnik ne klapauser posted image ). drugače pa ne vem... za čez noč bi bila ornk kriza, se doji, crklja, doji, spi... pa tut ne vem, če je res nujno jih tok kmal "navajat". mi nikol nismo šli s starimi starši kam čez noč ipd., pa nismo imeli nobenega problema it npr. z vrtcem za en teden v savudrijo, pa kasneje v šole v naravi in razne kolonije. prvič smo šli sami z njimi pri ene treh letih, pa še to za en dan, ne prespat. moj je pa od malega bil navajen bit s tetami, starimi starši ipd., sam v kolonijo je šel pa samo takrat, ko so imeli smučanje v bližini in so domov hodili. tko da se men zdi, da to, da je otrok lahko preveč  navezan na starše, ker npr. ne spi drugje, zame bolj tko tko teorija. se mi zdi, da če "mulca" user posted image  (hec!) navajaš na samostojnost, ga s svojo prisotnostjo ne moreš ravno razvadit. k meni sta samostojnost in prisotnost staršev totalno različna pojma in se ne izključujeta. mah, bomo že. še prekmal bojo zrasli in sami hotli okrog hodit user posted image  čeprav pa ne rečem, da tut meni včas ne bi pasal kak dan ali dva odklopa. sam teorija je eno, v praksi bi pa težje to naredila... vsaj dokler je tok majhna.

aja. k ravno o jajcih debatirate. jaz ji še nisem uvajala. je pa pojedla že kak piškot z jajci. je pri moji stari mami že zelo na hitro odprla kovinsko škatlo, kjer jih hrani in kjer isa običajno bobna user posted image  pa mama ni več najbolj urna in je dete firbčno itak moralo probat,  kaj je najdlo user posted image  pa zanč je spodaj ene drobtinice pobirala po skledi in mi jih kazala, pa v usta nosila. zdaj pa ne vem, a nej ji uvajam najprej rumenjak in pol beljak a naj kar začnem s celim? ker majhna ni več toliko. pa ne vem, kok je nujno res to uvajanje po delih?

< Sporočilo je popravil khurde -- 13.3.2010 20:01:40 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
13.3.2010 20:12:14   
sonček33
farfala, khurde, marta...o, da le nisem edina...
khurde glede jajc...kaj pa vem, a je zdej še treba ločeno uvajat. morda pa le.
kako izpiti?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
13.3.2010 20:16:55   
khurde
izpiti... zdele mal do začetka aprila "mir", pol pa en kup kolokvijev in esejev za oddat. tko da je ravno pravi čas, da se spravim delat. user posted image

a sta šla v savno?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
13.3.2010 20:21:38   
sonček33
sej prov, da je zdej v začetku pomladi malo zatišja pred nevihto...

ja, sva šla in je bilo super, ful malo ljudi, pa celo eno trač revijo sem prebralauser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
13.3.2010 20:59:55   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

aha, a ploha ma pokvarjen računalnik? fajn, da vemo, da je sam to user posted image

Jaz sem se tudi že spraševala kako to, da se nič ne javi zadnje dni.

BE NICE!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
13.3.2010 21:03:39   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jaz sem ista, da bi ga ćez noč pustila ni šans, ker itak ne spi ampak se zbuja, čez dan pa sem ga tud pustila samo zaradi dela, zaradi zabave še ne, pa mislilm, da bi že bil čas. Upam, da se bosta dobro ujela z novo varuško, ker v bistvu sedaj nobenega ni vajen in nobeden njega in mi bi bilo res težko ga tako nekomu potisnit. Mislim, da se sploh ne bi mogla sprostit. Tako še čakam, da bo malo večji.
Ampak najina zveza pa res trpiuser posted image

Tu pri nas ni težav, ker preživi kar veliko časa z mojo mamo pa ful je rad z njo. Tudi noč prespi (v veliki večini) in ni problem. Problem je dejansko verjetno samo pri meni, on dvomim da bi ga imel.user posted image Tak da se bom v kratkem dokončno odločila in naredila ta korak.

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 21:08:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
13.3.2010 21:11:41   
sonček33
niia, oj
sta bila v savni?
se kaj potepate?
šele danes je prvič poskusil malo uveljavit svojo voljo? fajn. pri nas je zadnjih 14 dni to čist vsakdanje. sicer ne trmari dolgo, poskusi pa skoraj vednouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
13.3.2010 21:13:40   
marta82

Farfala zs.

Tinej je pa še vedno tak zaspan pa utrujen, se kar carta pa poležava pa drema...je res nenavadno za njega. Saj se tudi igra vmes pa kakšen izpat trme dobi pa tak, ampak veliko več počiva in poležava kot običajno. Še ni čisto pravi. Zvečer je imel malenkost temperature, če se temu sploh tako reče (37,5). Pa manj poje, sploh zvečer (polovično porcijo od prej). Me malo skrbi. Ve povejte, ko ste objektivne. Me upravičeno?

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
13.3.2010 21:18:28   
sonček33
Marta, morda res še ni čisto pravi, bolezen pa tudi pusti mal posledic ... da te pa skrbi je pa čisto normalno.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 21:25:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marta82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
13.3.2010 21:39:40   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Farfala zs.

Tinej je pa še vedno tak zaspan pa utrujen, se kar carta pa poležava pa drema...je res nenavadno za njega. Saj se tudi igra vmes pa kakšen izpat trme dobi pa tak, ampak veliko več počiva in poležava kot običajno. Še ni čisto pravi. Zvečer je imel malenkost temperature, če se temu sploh tako reče (37,5). Pa manj poje, sploh zvečer (polovično porcijo od prej). Me malo skrbi. Ve povejte, ko ste objektivne. Me upravičeno?

Samo je tud spet dobil drisko, ko sem že mislila, da je OK pa tud je bolj malo in je res tako, kot je P rekla, da lahko to traja z izboljšanji 3 tedne. En teden je že za nami. Tinej je pa še pred Samom, tako da marta - kmalu bo boljeuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
14.3.2010 8:42:09   
khurde
mornin'

lepo vreme se dela user posted image  vas častim coffee to go, k boste verjetno bolj leteči user posted image

user posted image

samo, tinej in ostali bolni user posted image user posted image user posted image

sonček, fajn za savno. jaz nisem ravno fan, sem pa parkrat šla - mela možnost na fitnesu. sam sem vedno ujela tak termin (načrtnouser posted image ), da sem bila sama oz. s prijateljico

marta, pomoje je kr normalno, da je še nekaj časa bolj tak-tak... vseeno driska, bruhanje ipd. kar precej izčrpa telo

niia, sej se bolj nagibam k ločenem uvajanju.

ulla, sicer z ene druge teme... gradnje, hiše itd. ... kero čudno rumeno hišo pred mengšom to misliš? k vem, da je ena ko takoj iz kamnika prideš, v šmarci, še preden štreka prečka cesto, ko ena podmornica user posted image , pred mengšom, na koncu unega polja, se pa nobene ne spomnim user posted image

evo, z mojo čebelo sva pogledale par knjig, zdej pa je revije najdla in sem mal na off user posted image  lah še mal kave spijem user posted image  k dolg ne bo trajal

lep dan!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
14.3.2010 9:11:47   
Ploha
evo mene...sem pri mami na obisku pa sem vas prišla mal pogledat....

zadnjič v neurju al burji user posted image nam je štango utrgal pa štrike potrgal za net...in to sam nm user posted image ka sm bla jezna user posted image user posted image

tko da zdej namesto srfanja po netu po zeloooo dolgem času berem knjigo user posted image slučajno sem najdla eno knigo k mi je všeč in sm jo že včer pol prebrala...zeloo zanimiva...kot bi jest pisala...piše kako se je mlad fant priženil na kmete itd...user posted image user posted image user posted image v skupno gospodinjstvo user posted image user posted image

srečanje:
če bi se dal da bi blo kako uro prej, samo ker ne vem če se bo meta pocajtala do tacajt (prehlajena) naj bo ob 16.00 pol pa itak nava hodile user posted image user posted image

trma: uuuuf....ne sprašvat....sam mene to tolk razp*****...zadnjič smo bli v trgovini in ona zmer kak jogurt drži pol ga pa noče spustit da ga dam na blagajno in pol se je drla v štacun k sraka...ampak sej joka ne kej dost bolj vrešči pa cvil pa vpije, kot bi me zmerjala...sam jest sm se preč obrnila...no vmes sm jo hotla preuspert pozornost pa se ni dal pol sm pa kr stran gledala...ka pa čem...pa tud dobr ve...pri komu lahko bolj trmati in pri komu manj....

vreme je zadnje dni super...

meta je prehlajena...

mene boli križ pa kolki al medenica al kva je to...kr neki...a obstaja kak steznik al kaj za nosečnice???

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
14.3.2010 10:43:33   
Ploha
babe da navte sončarce fasale k ste skos zunej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
14.3.2010 10:59:49   
symona
Evo,

da se vam še jaz oglasim. Lucija še vedno kašlja za znoret, zdaj pa me je ravnokar amadeja celo pobruhala, pa čelo ma vročo, tak da ji grem vročino merit. Pa kaj za user posted image , še ne bo konec teh virusov?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
14.3.2010 12:32:20   
Ulla80
ulla, sicer z ene druge teme... gradnje, hiše itd. ... kero čudno rumeno hišo pred mengšom to misliš? k vem, da je ena ko takoj iz kamnika prideš, v šmarci, še preden štreka prečka cesto, ko ena podmornica user posted image , pred mengšom, na koncu unega polja, se pa nobene ne spomnim

ja, k je konc une ravnine, če se pelješ proti mengšu, na levi strani, tko kr mal stran od ceste..taka škatlasta, zlato-rumena hiša, na dauč zgleda kt bi bla v pločevino oblečena, lohk da je tud lesuser posted image ne vem, čudna je u glavnem, sam od bliz je še nism vidla, pa mam namen enkrat se bližje zapeljat, da si ogledam to čudouser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.