![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 9:05:12
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, Jaz pa m,oram rečt, da je sedaj čisto kul ko greva v varstvo, ji je ful dobr tam in ni več joka zjutraj ...... kolk je to dobr. Jaz še vedno smrkam in kašlam... Klari počasi izginjanjo pikice po trebuščku. Danes bo pestro imam orbo za zvozit, pol pa še eno predstvaitev delat zvečer,pa moj gre nekam neki pomagat.... tako da bom s klaro potem sama pol jo pa peljem do naših, da jo bo mami merkalal tolk časa. Mojca- res si pridna da se še vedno takole okrog voziš in delaš šolo..... Jancci- super, za smučanje, kaj pa tvoja misica, kje bo? Marta- tudi pri nas ni problema pojest sirup, za vse odpre usta, pri nekateri se ful spači ampak vseeno poje. Kaj pa če se joče ker hoče škatljico, pri nas jo hoče da se igra, pa ji jo dam, pol itak kamlu pozabinanjo in jo lahko vzameš.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 11:05:59
|
|
|
|
sonček33
|
krtekxx, a smučaš? zvezdica, marta, nina, farfala - kako ste? jancci, super za smučkanje... kiara natrpan urnik...pa sej to je fajn, ni časa razmišljat o traparijah
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 11.3.2010 11:06:23 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 11:06:47
|
|
|
|
sonček33
|
Kje pa je snikolina?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 11:12:03
|
|
|
|
krtekxx
|
Eden od fantov je bolan, zato sem doma - je kar mal hud zalogaj za varstvo, če je poleg še kak otrok. Sicer pa mu nič ni, včeraj je imel 37,8 vročine, danes pa okoli 37. Mogoče je rahlo prehlajen, nič posebnega. O smučanju pa le sanjam. Danes morajo biti perfektne razmere, ampak danes pač ne bo šlo, jutri pa bo verjetno že bolj skorja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 11:13:48
|
|
|
|
Najki
|
joj joj joj mojca kolk bi js tistega instruktorja napizdila bi se z repom med nogami vsedu na zadnji zic avtosole. instruktorji avtosole so za vse pametni pa v resnici ne vejo dosti. takim moras zobe pokazat pa je takoj mir. tko sm js zalutala sred rijeke pa morala obrnit, mi je en domacin nekaj zapizdil k se mu ni dalo mimo zapeljat, sem ga tko nazaj da je z odprtimi usti sam spokal. moski mislijo, da se zenske za volanom ne znajo postaviti zase pa da jih lohk ustrahujejo. sploh pa da se spravlja na nosecnico namesto da bi pomoc ponudil a je normalen! sej bi blo lohk se kej narobe s tabo in bejbijem . sicer pa ob trku je najpomemnejse, da dobis podpisano izjavo o odgovornosti krivega in podatke, vsaj registrsko, tudi ce ni nikjer na uradnem papirju, ostalo pa pol rihtas. nic tistega se bomo ze pozneje zmenili, ker potem pride zena domov pa ji tip dopove, da sploh ne rabita nic prijavit itd. pa zdej ni vec kuponckov.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 11:24:41
|
|
|
|
symona
|
Oj, lucija mi kašlja, da je za ****, pa hvala bogu je bil vsaj ponoči mir, ko pa je vstala pa se je začel napad kašlja. Pa še vročina jo je začela kuhati. Trma: tudi amadeja se za vsako stvar, če ni kaj po njenem, vrže na tla in joče. Enkrat sem jo pustila, sem hotla videt, če bo sama nehala jokati, brez da bi jo vzela k sebi. In sploh ni nehala, sem jo pustila 15 minut in je jokala, dokler je jaz nisem pomirila. Moram reči, da pri luciji tega nisem bla vajena, ona je s trmo začela pri treh letih. Delovni čas: jaz sem bla pa prisiljena v službi dati vlogo za skrajšani 6-urni delovnik, ker drugače ne vem kdo bi mi hodil v vrtec. Ker mi imamo ful butasti delovni čas: začnemo vsak dan ob 8.00 in delamo v ponedeljek in sredo do pol petih, v torek in četrtek do štirih, v petek pa do treh. Moj tudi dela do pol štirih in še eno uro vožnje do doma in je ura pol pet, vrtec imamo pa do štirih odprti.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 11:54:33
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Imam malo pavze, pijem kapučino s smetano (morem pazit, da ne zgubim kakega grama ), pa vas morem malo prebrat. Spali smo bolj za silo. Domen je lepo spal, ponoči ni nič kašljal. Daša pa je celo noč kar precej kašljala. Zjutraj sta oba kar lepo nabijala, Domen je dobil še malo vročine. Bomo vidli kaj se bo razvilo iz tega. najki kako si ti? Pa ti Zvezdica si že kaj boljše? Pa ti kiara? mimi ja verjetno je 6. bolezen. Ali pa jih je imela zaradi vročine. Saj ne vem več. mojca si imela pa res smolo z avtom. Vem da ti ni vseeno, samo je le samo pleh. Ne se sekirat in zapi nase in na ...to je zdaj veliko bolj pomembno. Avto se bo že popravil. jancci uživajte na smučanju. Sem ti kar malo fauš symona pri nas je enako. Domen ponoči ni kašljal, je začel pa zjutraj kar fajn in še vročino je dobil. Daša je kašljala že ponoči, zjutraj, vročine pa na srečo nima. Čimprej se pozdravite. Evo kapučino sem spila, zdaj grem pa naprej na plače. Imam jutri zobozdravnika in se lahko naredi, da ne bom sposoba za delo, tako da morem to danes zrihtat Lepo se imejte
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 13:31:26
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 krtekxx, a smučaš? zvezdica, marta, nina, farfala - kako ste? jancci, super za smučkanje... kiara natrpan urnik...pa sej to je fajn, ni časa razmišljat o traparijah Sonček hvala za skrb. Ma ni še ok. Tinej je imel danes spet malo driske, meni je malo bolj slabo kot včeraj, ampak gre no. V celoti gledano se zboljšuje. Ti pa še malo pa v službo. Se veseliš? Te skrbi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 13:32:00
|
|
|
|
marta82
|
Farfala kako je danes kaj Samo?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 13:52:29
|
|
|
|
kiara24
|
Marta- upam, da mine tale driska, ker to je grozno. Farfala- kako kaj Samo? Je kaj bolje. No jaz grem hitro kosilo kuhat, danes bo ješpren,.... pa solata. Pol grem pa že kamlu po Klaro, komaj čakam, ker je hiška brez nje tako grozno przna in tiha . Nina- davin se dobesedno s tem groznim suhim kašljem....in to davljenje všasih traja tudi po 5 minut.... pa skoraj bruham zraven tolk se mi dvigne v želodcu.. sploh ne vem kaj bi še dala vase, ker se moram do večera skupirat in bit ok.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 14:18:09
|
|
|
|
Jancci
|
V službi norišnicaaaaaaaa... zdele imam pa "čik" pavzo, da malo k sebi pridem!! Kiara za varstvo. Je fino, ko veš, da se ima mala dobro, ane!!! Sem veela zate!! Moja misica gre pa smučat kar zraven. Mi2 bova smučala vsak pol dneva, ostali čas pa bova z njo. Itak sem že tok stara, da ne zdržim cel dan smučat. Pa gre še ena družinica zraven, pa bomo vidli kako bo šlo in se bomo magar z njimi malo menjali, da bom lahko tut z mojim mal smučala.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 17:56:30
|
|
|
|
farfala
|
mojca prav zasmilila si se mi, sem te kar vidla tam sredi snega in gužve s treuščkom, potem pa se na tebe še en idiot od inštruktorja spravi Daj ti lepo doma ostani, počivaj in bejbija božaj. Samo danes popldan še ni imel driske, tako da se mi zdi, da je bolje, Je pa sedaj še prehlajen in tudi zeloooo siten. Pa ponoči se je zbujal in jokal. Pa začel je tud malo jest. Mi je pa sedaj Asej sumljiv, je ful smrdelo iz WCja, ko je bil tam. Meni je pa rahlo slabo zjutraj in zvečer, kot da bi bila noseča zvezdica a si fejst bolana?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 18:35:51
|
|
|
|
marta82
|
Farfala zs.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 18:58:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica a si fejst bolana? približno taka. ne vem kdaj me je prehlad položil v posteljo Sej bi kaj komentirala pa nimam moči sedet tu. Do ponedeljka se moram poštimat, k mam en fejst sestanek za moj biznis. In če mi to rata bi bila na konju.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 19:08:12
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica, do ponedeljka boš kot rožica in posel bo zacvetel.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 19:22:19
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Zvezdica, do ponedeljka boš kot rožica in posel bo zacvetel. in sonček bo posijal
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 19:23:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica zvezdica a si fejst bolana? približno taka. ne vem kdaj me je prehlad položil v posteljo Sej bi kaj komentirala pa nimam moči sedet tu. Do ponedeljka se moram poštimat, k mam en fejst sestanek za moj biznis. In če mi to rata bi bila na konju. Do ponedeljka boš ok. Držim pesti. Pa seveda za biznis tudi.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 19:45:06
|
|
|
|
Hijacinta
|
Čer babnce, kako?! Jst sm crknjena kot pes, sem šele zdele pripla domov, smo imeli še eno predavanje v vrtcu. Je bilo pa zelo zanimivo. Zvezdica upam da boš čimprej bolje. Mene se letos tud vse prime Jancci fino se nasmučajte. Kiara super za varstvo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 11.3.2010 20:02:40
|
|
|
|
Ulla80
|
oj no tak, nemščino sem s 3 nardila, mat. mam pa ustni zagovor ok, vseen bolš kt da bi čist čist cepnla, sam vseen 17. je pa že prvi kolokvij za 2. letnik, jst pa nimam blage veze tale mat mi bo pa dala po .,.... grem neki za glodat iskat.... zvezdica držim pesti da se pocajtaš pa vsi ostali bolančki seveda tud...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.3.2010 6:35:44
|
|
|
|
krtekxx
|
Ulla, dobra si. Ma ne dobra, dober je povprecen, ti si odlična - kar pomeni superwoman. Jaz sem po včerajšnjem "predahu" nazaj v službi. Jancci, super za dopust. Po pravici povedano se jaz dopustov sploh ne veselim, saj razen tega, da sem takrat varuška, vzgojiteljica in kuharica 24/24h nimam zase prav nič. Pa še na omejenem prostoru z omejenimi sredstvi si.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.3.2010 7:36:46
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro. Zmanjkalo kave. Brezveze. Ne grem se več. Nimam pojma kaj kuhat. Popoldne greva z mojim v savno. Bo pasalo. Vreme je za en d***
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.3.2010 8:11:00
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jutro. Zmanjkalo kave. Brezveze. Ne grem se več. Nimam pojma kaj kuhat. Popoldne greva z mojim v savno. Bo pasalo. Vreme je za en d*** Dobro jutro Sonček, k meni pridi na kavo. Kuhali bomo makaronflajš (naš najmanjši bi sam to jedel), druga alternativa so testenine z bučkami in sirčkom in smetano. Savna... i lajk .... Vreme pri nas imamo sonce. No, jast sem še vedno prehlajena, ne spomnim se da bi res kdaj prav obležala za tri dni, me je bolj uničil prehlad kot angina Zdaj mal popedenam stanovanje, odpeljem moja dva sončka k babici, imam en manjšiopravek in pol gremo ven na sončka Za naslednji teden napovedujejo sam sonce, HB, res ker slej ko prej pride čas ko imaš dovolj zime, bund, plaščev, smrkanja, bolezni in snega. Tako, grem otroka čakata zajtrk mama pa na RR visi
|
|
[Brisano sporočilo] 12.3.2010 8:39:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.3.2010 8:42:51
|
|
|
|
kiara24
|
Klari je v vartsvu, no včeraj jo je dajal moj spat, jaz sem se vrnila šele po 22ti domov, sem mislaila da bom prej. Pa glih ni ratala. Upam, da bo res sonček drug teden in da se malo ogreje ker takole ne gre več naprej. Tudi jaz imam dovolj prehladov in viroz za sedaj. Sonček- pri nas je sonce..... jaz bom danes kar na žlico jed, ker nam to najbolje sede. Zvezdica- ZS ti pošljem takoj sem videla. Držim pesti, da se do pon. pobereš in da ti bo uspelo posel izpeljat. Ulla- bravo za izpiete, si ppridna ni kaj. Kje je Plohca- že dva dni se nič ne oglasi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 12.3.2010 9:55:17
|
|
|
|
krtekxx
|
Sonček, res, pridi v Lj: - kavo imamo, sonce imamo, vse imamo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.